Homepagina » Gezondheid » Het parlement is omgekocht door Big Pharma. Professor doet boekje open
Het parlement is omgekocht door Big Pharma. Professor doet boekje open

Het parlement is omgekocht door Big Pharma. Professor doet boekje open

Het Amerikaanse Congres is omgekocht door Big Pharma. Dat heeft een bestuurder van de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA gezegd.

Oud-voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden Paul Ryan kreeg in totaal 222.070 dollar aan donaties van medicijnmakers, met name Merck.

De Democratische presidentskandidaat Beto O’Rourke ontving 171.255 dollar van farmareuzen, blijkt uit cijfers van de website OpenSecrets.org.

100 miljoen dollar

De site heeft een top 20 samengesteld van Amerikaanse congresleden die het meeste geld kregen van de medicijnindustrie.

De farmaceutische industrie heeft alles bij elkaar 100 miljoen dollar gedoneerd aan congresleden en presidentskandidaten.

We hoeven dus geen grondige hervorming van het beleid ten aanzien van medicijnen te verwachten in de Verenigde Staten.

Nooit

Als het Congres wordt betaald om de farmaceutische industrie niet ter verantwoording te roepen, dan maakt het niet uit wie president is, omdat het eigenlijk om het Congres gaat, reageerde professor Raeford Brown, voorzitter van de Anesthetic and Analgesic Drug Products Advisory Committee van de FDA.

De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar zei dat ze zich nooit door Big Pharma zou laten omkopen.

Toch

Uit de gegevens van OpenSecrets.org blijkt echter dat senator Klobuchar toch donaties van medicijnmakers heeft ontvangen.

Zo kreeg ze onder andere 8000 dollar van de omstreden farmaceut Abbott Laboratories.

[Medisch Dossier]

 

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Christgalactic schreef:

  Dit is al langer bekend, oud nieuws dus. De Pharma industrie is er dan ook niet op gericht om ons te genezen; er gewoonweg te veel geld mee gemoeid.
  Trouwens de reguliere geneeskunde bestrijd enkel symptomen, pakt geen oorzaken aan. Als het lampje van je oliepeil brandt, dan zal deze betreffende geneeskunde dus geen olie op de motor doen, maar het lampje eruit halen. Je kunt dan nog wel wat verder rijden!??
  Maar alles zit natuurlijk verweven met agenda 2030; waar de derde WO, die het verlengstuk is van de tweede Wereld Oorlog, al een tijd bezig is; met name het reduceren van de bevolking, door gebruik te maken van chemtrails, vaccins, genetisch gemanipuleerd voedsel, fluor in water, antibiotica, E nummers in voedsel; geraffineerde suiker , ….
  Er worden en zullen dan ook energiewapens ingezet (worden) hiervoor (5G). Wij dienen dus echt voorbereid te zijn en tevens onszelf te beschermen door ons echt goud (ziel) veilig te stellen. Daar zijn vele manieren voor en suggereer om bescherming te zoeken te 5G straling.

  5 likes
  • Shadow1100 schreef:

   Je hebt gezonde, zieke en overleden mensen. Aan de 1e en de 3e groep kan de Big Pharma (BP) niets verdienen. Hun maatje, de voedselindustrie, maakt de 1e groep ziek, o.a. door alle voor onze gezondheid schadelijke toevoegingen in ons door hen (voor)bereide voedsel (blikjes, zakjes, potjes en pakjes) te (ver)stoppen en daardoor komen we in groep 2.
   En die interessante groep moet je vooral niet beter maken want dan verdient BP er niet meer aan. Ook moet je ze niet dood laten gaan. Nee, houd ze wel ziek èn vooral aan de medicijnen, zoals bijvoorbeeld statines tegen een te hoog cholesterol (bewezen leugen). Statines zijn effectief door te voorkomen dat de lever cholesterol aanmaakt. Als gevolg hiervan geeft je lever suiker af in je bloedbaan, waardoor je bloedsuikerspiegel stijgt. “Hé,” zegt uw dokter ”en u heeft ook suikerziekte”. Weer een medicijn, insuline, er bij. Enne…. uw bloeddruk is ook wat aan de hoge kant. Ook daar hebben we een pilletje voor. Ik zal u ook maar direct een maagzuurremmer voorschrijven en een laxeermiddel voor het geval dat……
   Kassa!!!!
   De voedselindustrie maakt ons ziek en de Big Pharma maakt ons NIET beter…….

   Voorbeeld:
   Een veelgebruikte bloedverdunner veroorzaakt hartfalen. Dat blijkt uit een nieuwe studie. Het medicijn nifedipine wordt geassocieerd met een hoog risico op een plotselinge hartstilstand, zo laat de European Society of Cardiology weten.

   5 likes
 • anoniem schreef:

  Dat heb je met goedbetaalde wetenschap, U vraagt wij draaien?

  7 likes
 • Edwin schreef:

  Het is onderhand een misdrijf om kritiek te hebben op vaccinaties en chemotherapie. Dit komt door jarenlange corruptie en indoctrinatie van big pharma.

  Dit is een van de vele scams van de Rockefellers: https://lightonconspiracies.com/how-rockefeller-founded-big-pharma/

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronacrisis

  Eerste bewijs dat vaccinmakers coronacrisis misbruiken voor winst: ‘Ze willen ons niet redden’

  Lobbywaakhond Corporate Europe Observatory (CEO) kon e-mails ...

  trump

  Trump: ‘Je zult me een tijdje niet zien. Ik heb hele rijke vijanden’

  De Amerikaanse president Trump heeft een aantal ...

  >