Homepagina » Innovatie » Onbeperkt gratis energie opwekken met de ABHA Torus (video)
Gratis energie opwekken met de ABHA Torus

Onbeperkt gratis energie opwekken met de ABHA Torus (video)

Er wordt momenteel gewerkt aan een film over een nieuwe vorm van wiskunde die gebaseerd is op vortexen. De theorie heeft de potentie om de alternatieve energie-industrie een flinke boost te geven.

Volgens de makers van de film kan de techniek een gunstig effect hebben op het welzijn van de mens.

Randy’s Donuts is gebaseerd op de vergelijking van Marko Rodin. Zijn unieke wiskundige kijk biedt inzicht in de aard van het universum.

Tijdens zijn onderzoek stelde Rodin: “Ik heb niet alleen mijn eigen gereedschappen ontworpen en gemaakt, ze zijn ook nog eens gebaseerd op perfectie, axioma’s en de universele waarheid van het heelal. Ik heb perfectie ontdekt.”

Wiskundige Randy Powell claimt de vergelijking van Rodin te hebben vertaald naar de driedimensionale wereld in de vorm van een torus of donut. Deze donut staat officieel bekend als de ABHA Torus.

Randy ontdekte al snel dat de vorm van de donut een universeel geometrisch ontwerp is voor maximale efficiëntie bij energietransformatie. Alles in het universum – of het nu gaat om de elementen van het periodiek systeem, patronen in de natuur, de vorm van ons sterrenstelsel of ons DNA – is gebaseerd op torussen.

Volgens Powell kan met de ABHA Torus onbeperkt vrije energie worden opgewekt, waardoor fossiele brandstoffen in feite overbodig worden gemaakt.

Bron: Tblnfilms.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • albert schreef:

  Als deze mensen nu zo open zijn voor wt betreft hun vrije energie apparaten, waarom zetten ze dan niet gelijk de bouwtekeningen of zoiets, op internet zodat IEDEREEN die dingen kan maken? Dát vind ik nu altijd zo raar!!! Altijd maar dat gelul over mogelijkheden van vrije energie enz. Laat het dan ook ZIEN hoe dat dan ook gemaakt kan worden door iedereen die een beetje handig is!Dát is openheid!

  2 likes
 • Jan Willem schreef:

  De makkelijkste en goedkoopste manier om elektriciteit op te wekken is nog altijd via zonnepanelen. Je moet je alleen in gedachten verplaatsen dat je thuis aan het kamperen bent. Dus de TV, de koelkast en een lamp op accu en je hebt zo een veel lagere elektra rekening. Even uitrekenen wat je aan de elektra rekening kan besparen tov de kosten van de installatie en de beslissing is zo gemaakt.

  1 likes
 • Johan schreef:

  de vrije energie verhalen komen uit
  fabeltjes land,er is niets van bewezen
  laat staan dat er ooit een werkend model
  is gemaakt.
  volgens de geldende natuurwetten is
  het onmogelijk energie uit het niets te
  laten ontstaan.jammer maar waar.

  1 likes
 • Ken schreef:

  Zal helaas nog heel lang duren voordat zoiets werkelijkheid zal worden. Alternatieve energie word behoorlijk tegengewerkt door bedrijven en overheden.

  0 likes
 • albert schreef:

  Nu zou ik graag een pdf willen zien hoe je zo’n donut moet maken en dan zo mijn eigen energie kan produceren voor mijn gehele huishouding.Wie helpt mij ?

  0 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  [quote name=”albert”]Nu zou ik graag een pdf willen zien hoe je zo’n donut moet maken en dan zo mijn eigen energie kan produceren voor mijn gehele huishouding.Wie helpt mij ?[/quote]

  Ik doe met je mee.

  0 likes
 • Winger schreef:

  [quote name=”Ken”]Zal helaas nog heel lang duren voordat zoiets werkelijkheid zal worden. Alternatieve energie word behoorlijk tegengewerkt door bedrijven en overheden.[/quote]
  Aan de andere kant overheden en corportaties worden steeds minder een probleem omdat deze negatieve aspecten steeds meer aan het licht komen.

  0 likes
 • White Wizzard schreef:

  Leer meer over vrije energie en zijn(on)mogelijkheden. Aanstaande zondag in Zaandam nulpunt energie bijeenkomst. http://nulpuntenergie.net/index.php/bijeenkomsten/638-0bijeenkomst-te-zaandam.

  Welkom!

  0 likes
 • kengai schreef:

  De werkelijke leiders in Amerika zullen die Obamaatje wel even terug op zijn plaats roepen als het zover komt.
  Hij gaat dit soort mensen echt niet helpen, want dat mag hij niet.

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”Ken”]Zal helaas nog heel lang duren voordat zoiets werkelijkheid zal worden. Alternatieve energie word behoorlijk tegengewerkt door bedrijven en overheden.[/quote]
  Alternatieve energie is vooral heel wazig en werkende prototypes zijn niet te vinden. Misschien als men eens heel duidelijk een prototype neerzet voor echt iedereen te zien waarvan je achteaf het niet uit elkaar kan halen op basis van een siumpel videootje als onzin, dan zou het wat worden.

  Niemand wordt tegenwoordig tegengewerkt. Alle informatie is vrij te krijgen en te verspreiden over het internet, maar alternatieve energie wordt tegen gewerkt, verzin eens een echt arguument voor het complete falen van de alu-hoedjes.

  Wederom zo een uitspraak die eigenlijk niets zegt, wie werkt tegen dan, hoe werken ze tegen, waar vinden we de bewijzen(dus niet verdachtmakingen), hoe weet jij dat deze figuren/organisaties alternatieve energie tegenwerken. Waarom werken de alternatievelingn niet meer samen maar werken ze in de donkere spelonken van de samenleving??

  Zomaar wat vraagjes.

  Trouwens hoe staat het met de vrije energie hier op Niburu.nl, waarom is men gestopte met de reeds lang bestaande technologie van brown water modules, terwijl men nog helemaal niets anders heeft. Zoalng dit soort zaken de kop op steken, veel geld kosten en spontaan weer verdwijnen, geeft al aan dat er iets heel erg mis is met de alternatieve energie.

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”Jan Willem”]De makkelijkste en goedkoopste manier om elektriciteit op te wekken is nog altijd via zonnepanelen. Je moet je alleen in gedachten verplaatsen dat je thuis aan het kamperen bent. Dus de TV, de koelkast en een lamp op accu en je hebt zo een veel lagere elektra rekening. Even uitrekenen wat je aan de elektra rekening kan besparen tov de kosten van de installatie en de beslissing is zo gemaakt.[/quote]
  En welke accu is sterk genoeg om al die energie op te slaan. Volgens mij is het probleem met (nog niet geweldig renderende zonnepanelen, ben woonachtig in Brazilie met elke dag zon, en heb de laatste generatie op mijn dak liggen) accus dat die er nog niet zijn om de benodigde electriciteit op te wekken. Daarnaast is het ook nog eens chemisch afval en moet je ze regelmatig verwisselen. Wat mag dat wel niet kosten dan. Maar als je niet terug wil naar de middeleeuwen dan zijn zonnepanelen nog niet de oplossing. Misschien over tien jaar een stuk realitischer maar nu, heel duur, en duurt het te lang voordat je het terug verdient. Als je daarnaast de hduige dure accus moet gebruiken die niet eens in je stroom voorziening kunne voorzien wordt het helemaal een extreem duur verhaal!

  Op basis van jouw verhaal en mijn huidige ervaring met mijn laatste generatie zonnepanelen duie dus werken in een heel zonnige omgeving, is de beslissing snel gemaakt, de gemiddelde Nederlander moet het maar even minimaal tien jaar links laten liggen, want je geld verdien je niet terug, of je moet het niet erg vinden dat je de overige kosten via je belastingen afdraagt!

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  Trouwens het feit dat dit soort figuren gewoon openlijk en voor iedereen toegankelijk informatie verspreiden is toch wel een teken aan de wand dat er heelmaal niets wordt tegen gewerkt, denk eens aan het potentieel van gelijkgezinden dat door het internet kan samenwerken om dit soort initiatieven uit te laten komen. Daar kan geen organisatie tegenop, omdat men simpelweg niet weet waar te beginnen. Het is geen 1100 waar je iemand kan laten verdwijnen en kan begraven in zijn eigen woonkamer zonder dat iemand het door heeft. Iedereen is met iedereen verbonden, als je alle betrokken uit de weg wilt ruimen dan heb je een dagtaak voor de rest van je leven. Jammer dat vele nog denken dta het inderdaad 100 is en roepen ze worden tegengewerkt….

  Apart ook dat er buiten deze man zijn optredens er totaal geen informatie van hem te vinden is behalve verwijzingen naar hem van mensen die hem hebben gezien. Maar blijkbaar werkt hij nergens en heeft hij nergens op school gezeten.

  0 likes
 • Kai schreef:

  Zolang je jezelf niet kan beschouwen als de oneindige energie, hoe verwacht je anders dat je die buiten jezelf wel zult vinden?

  0 likes
 • Maartje schreef:

  [quote name=”albert”]Nu zou ik graag een pdf willen zien hoe je zo’n donut moet maken en dan zo mijn eigen energie kan produceren voor mijn gehele huishouding.Wie helpt mij ?[/quote]
  De energie is dan niet van jou, maar van ons allemaal. Laten we elkaar helpen! Komen we veel verder 😉

  0 likes
 • dymph schreef:

  [quote name=”M. Brandenburg”][quote name=”Jan Willem”]De makkelijkste en goedkoopste manier om elektriciteit op te wekken is nog altijd via zonnepanelen. Je moet je alleen in gedachten verplaatsen dat je thuis aan het kamperen bent. Dus de TV, de koelkast en een lamp op accu en je hebt zo een veel lagere elektra rekening. Even uitrekenen wat je aan de elektra rekening kan besparen tov de kosten van de installatie en de beslissing is zo gemaakt.[/quote]
  En welke accu is sterk genoeg om al die energie op te slaan. Volgens mij is het probleem met (nog niet geweldig renderende zonnepanelen, ben woonachtig in Brazilie met elke dag zon, en heb de laatste generatie op mijn dak liggen) accus dat die er nog niet zijn om de benodigde electriciteit op te wekken. Daarnaast is het ook nog eens chemisch afval en moet je ze regelmatig verwisselen. Wat mag dat wel niet kosten dan. Maar als je niet terug wil naar de middeleeuwen dan zijn zonnepanelen nog niet de oplossing. Misschien over tien jaar een stuk realitischer maar nu, heel duur, en duurt het te lang voordat je het terug verdient. Als je daarnaast de hduige dure accus moet gebruiken die niet eens in je stroom voorziening kunne voorzien wordt het helemaal een extreem duur verhaal! l,,,,,,,[/quote]

  Als je ene camper hebt red je het ook mar je oet gewoonje eten inwekken plaats de diepvries insmijten en een campingkoelkast nemen en ene klein tveetje enz. Gewoon alles op 12 volt nemen dus

  0 likes
 • dymph schreef:

  [quote name=”Jan Willem”]De makkelijkste en goedkoopste manier om elektriciteit op te wekken is nog altijd via zonnepanelen. Je moet je alleen in gedachten verplaatsen dat je thuis aan het kamperen bent. Dus de TV, de koelkast en een lamp op accu en je hebt zo een veel lagere elektra rekening. Even uitrekenen wat je aan de elektra rekening kan besparen tov de kosten van de installatie en de beslissing is zo gemaakt.[/quote]
  en gewoon een campingwasmachine die zijn zelfs heel goedkoop en een tubberware emmer om de was te doen en alles inwekken plaats het va in de diepvries doen enz enz en je red het met gemak

  0 likes
 • arnold schreef:

  ja wie niet ik zal alles op facebook gooien om het ook weer bekendheid te geven

  0 likes
 • Edwin schreef:

  [quote name=”Kai”]Zolang je jezelf niet kan beschouwen als de oneindige energie, hoe verwacht je anders dat je die buiten jezelf wel zult vinden?[/quote]

  Dank U

  Mensen maken zich het toch zoo moeilijk he…tjonge jonge.

  Kijk door de ogen van een kind (Niet JIJ Kengai want dat doe je al).
  Vergeet al die moeilijke woorden-brei en gedachtenconstructies waar het na-apende Ego (de mens komt Na de Aap…mensen zijn dus Na-Apers)mee tracht de werkelijkheid te omschrijven.

  Als niemand ooit de woorden “oneindige energie” ( of God, Ziel, Universum, etc) had uitgesproken dan had “oneindige energie nooit bestaan”

  De mens heeft ALLE Woorden die er bestaan zelf verzonnen.
  Ieder woord dat men uitspreekt, is men Zelf ook…
  Simplissimo.

  Denk eens:
  Ieder woord dat ik uitspreek, Ik Ben Dat

  Ik Ben “binnen dit lichaam”
  Ik Ben “buiten dit lichaam”
  Ik Ben “Tijd”, “Ruimte” “Vorm” “Leegte”

  En zo kan je uren, jaren, eeuwen, millennia doorgaan

  Kijk door de ogen van een kind, die al deze woorden nog niet kent.
  Ken U Zelve

  0 likes
 • albert schreef:

  [quote name=”Maartje”][quote name=”albert”]Nu zou ik graag een pdf willen zien hoe je zo’n donut moet maken en dan zo mijn eigen energie kan produceren voor mijn gehele huishouding.Wie helpt mij ?[/quote]
  De energie is dan niet van jou, maar van ons allemaal. Laten we elkaar helpen! Komen we veel verder ;)[/quote]
  Ja hoor, als ik zo,n ding kan maken en ik produceer genoeg mag iedereen meesnoepen.Het is toch gratis dan?

  0 likes
 • Edwin schreef:

  [quote name=”albert”]Als deze mensen nu zo open zijn voor wt betreft hun vrije energie apparaten, waarom zetten ze dan niet gelijk de bouwtekeningen of zoiets, op internet zodat IEDEREEN die dingen kan maken? Dát vind ik nu altijd zo raar!!! Altijd maar dat gelul over mogelijkheden van vrije energie enz. Laat het dan ook ZIEN hoe dat dan ook gemaakt kan worden door iedereen die een beetje handig is!Dát is openheid![/quote]

  Je hebt helemaal gelijk Albert.

  Het leuke is dat religie verder gaat dan waar doorgaans mensen aan moeten denken.
  Onze consumptie maatschappij bijvoorbeeld, is op het zelfde principe gebouwd als waarop alle wereld religies gebouwd zijn. Politiek is ook religie, praten over een “gouden Eeuw” die we eens in de toekomst zullen bereiken, is ook religie.

  Wat houdt religieus denken in dan?

  In kindertaal:

  Ik weet iets wat jij nog niet weet, en als jij ook weet wat ik weet , zul je gelukkiger zijn als dat je nu bent.
  Dat geheimpje wil ik natuurlijk wel aan je vertellen,maar (lullig he, er komt altijd een “maar”)…dan zal ik je eerst moeten onderwijzen HOE je dat geheim kan bevatten, want verstandelijk gezien ben je er nog niet aan toe…

  Iemand vertelde me eens dat een goede verkoper iemand is die bij wijze van spreke nog in staat is om een straatsteen te verkopen als ware het een klomp goud.

  Oude geloven beloofden de Hemel/Nirvana, veel New Agers doen het zelfde, door het woord “hemel” te vervangen door bijv. in dit geval te praten over “vrije energie” die in een nabije toekomst (er is altijd het begrip “tijd” bij betrokken)beschikbaar zal zijn.

  Maak je niet druk, binnenkort zal er wel een soort “bijbel van de vrije energie” uitkomen, en laat maar op:
  Dat boek over gratis energie, is NIET gratis.

  Noem het hoe je wilt, het hele denken achter “vrije/gratis energie” is nog steeds gebaseerd op religieus denken.

  Amen

  0 likes
 • Antonio schreef:

  Regelmatig worden er claims gedaan op het gebied van “vrije energie” ik zie echter nooit een werkend exemplaar wat je daadwerkelijk ergens in levende lijve kunt bekijken of waarvan je bouwtekeningen/plannen kunt downloaden. We o.a. gehad de Rodin sterspoel, de E-cat van Rossi, de Hypericon van Defkalion, het apparaat van Keshe en zo zijn er nog tig voorbeelden te bedenken.
  En zoals M. Brandenburg al zei “het is geen 1100 meer”. Als je nu iets werkends hebt en je zet dat online dan gaat het er ook komen, denk aan Linux, denk aan WikiLeaks. Bedenk wat er nu al mogelijk is en wat er kan gaan gebeuren met 3D printen.
  Frank Collaris en Jeroen Arents beloofden ook dat ze alles open source zouden maken met Niburu Free Energy maar ook daar zie ik niet veel van.

  Van God, engelen of een leven na de dood is het lastig/onmogelijk een goed bewijs te leveren; daar gaat het om geloven/niet geloven en die keus maak je op basis van individuele belevingen. Voor opwekking vrije energie geldt dat niet, je zet gewoon een apparaat neer dat het doet, dat laat je zien en dat ga je perfectioneren. Zelfs een overunity van 5% procent zou al zeer spectaculair zijn, afhankelijk van je instelling deel je die bevindingen of je probeert er patent op te krijgen. Niks believers versus debunkers, gewoon laten zien, laten testen, verbeteren en produceren.

  Waar blijft die vrije energie?

  0 likes
 • albert schreef:

  Ik heb ooit eens een Joulethief nagebouwd van een schema die op Youtube stond en hij werkte nog ook! heb er toen nóg twee gemaakt om er zeker van te zijn dat het geen gelukje was en die werkten ook! Ja, toen kon ik dus een batterijtje opladen met een ander batterijtje, schiet lekker op! Ik zou graag iets willen maken om mijn huis mee te verwarmen en verlichten en koken enz.Dan heb je dus een apparaat nodig die 220 volt maakt met minstens 20 Watt of zo! En dáár zoek ik naar op internet maar die zijn niet écht te vinden….

  0 likes
 • Jer schreef:

  In feite bestaat al tientallen jaren, maar het word zwaar onderdrukt. Daarom dat het nooit wat van word.

  0 likes
 • albert schreef:

  [quote name=”albert”]Ik heb ooit eens een Joulethief nagebouwd van een schema die op Youtube stond en hij werkte nog ook! heb er toen nóg twee gemaakt om er zeker van te zijn dat het geen gelukje was en die werkten ook! Ja, toen kon ik dus een batterijtje opladen met een ander batterijtje, schiet lekker op! Ik zou graag iets willen maken om mijn huis mee te verwarmen en verlichten en koken enz.Dan heb je dus een apparaat nodig die 220 volt maakt met minstens 20 Watt of zo! En dáár zoek ik naar op internet maar die zijn niet écht te vinden….[/quote]
  Ik bedoelde 20 ampere natuurlijk!!!!

  0 likes
 • x

  Check Also

  Ben je te dik of te zwaar? Dan zul je verrast zijn wat de echte oorzaak is!

  Om gezond te vermageren is in de ...

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  berlijn

  Organisator coronaprotest Berlijn: ‘Het vrijheidsvirus verspreidt zich over Europa’

  Attentie, attentie, het vrijheidsvirus heeft Berlijn bereikt, ...

  lange frans

  Lange Frans: ‘Ik hoef geen vaccin, chip of biometrisch fakking paspoort’

  De media volgen één lijn als het ...

  >