Innovatie

Onbeperkt gratis energie opwekken met de ABHA Torus (video)

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er wordt momenteel gewerkt aan een film over een nieuwe vorm van wiskunde die gebaseerd is op vortexen. De theorie heeft de potentie om de alternatieve energie-industrie een flinke boost te geven.

Volgens de makers van de film kan de techniek een gunstig effect hebben op het welzijn van de mens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Randy’s Donuts is gebaseerd op de vergelijking van Marko Rodin. Zijn unieke wiskundige kijk biedt inzicht in de aard van het universum.

Tijdens zijn onderzoek stelde Rodin: “Ik heb niet alleen mijn eigen gereedschappen ontworpen en gemaakt, ze zijn ook nog eens gebaseerd op perfectie, axioma’s en de universele waarheid van het heelal. Ik heb perfectie ontdekt.”

Wiskundige Randy Powell claimt de vergelijking van Rodin te hebben vertaald naar de driedimensionale wereld in de vorm van een torus of donut. Deze donut staat officieel bekend als de ABHA Torus.

Randy ontdekte al snel dat de vorm van de donut een universeel geometrisch ontwerp is voor maximale efficiëntie bij energietransformatie. Alles in het universum – of het nu gaat om de elementen van het periodiek systeem, patronen in de natuur, de vorm van ons sterrenstelsel of ons DNA – is gebaseerd op torussen.

Volgens Powell kan met de ABHA Torus onbeperkt vrije energie worden opgewekt, waardoor fossiele brandstoffen in feite overbodig worden gemaakt.

Bron: Tblnfilms.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ken
Ken
10 jaren geleden

Zal helaas nog heel lang duren voordat zoiets werkelijkheid zal worden. Alternatieve energie word behoorlijk tegengewerkt door bedrijven en overheden.

albert
albert
10 jaren geleden

Nu zou ik graag een pdf willen zien hoe je zo’n donut moet maken en dan zo mijn eigen energie kan produceren voor mijn gehele huishouding.Wie helpt mij ?

Jan Willem
Jan Willem
10 jaren geleden

De makkelijkste en goedkoopste manier om elektriciteit op te wekken is nog altijd via zonnepanelen. Je moet je alleen in gedachten verplaatsen dat je thuis aan het kamperen bent. Dus de TV, de koelkast en een lamp op accu en je hebt zo een veel lagere elektra rekening. Even uitrekenen wat je aan de elektra rekening kan besparen tov de kosten van de installatie en de beslissing is zo gemaakt.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
10 jaren geleden

[quote name=”albert”]Nu zou ik graag een pdf willen zien hoe je zo’n donut moet maken en dan zo mijn eigen energie kan produceren voor mijn gehele huishouding.Wie helpt mij ?[/quote]

Ik doe met je mee.

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x