Innovatie

Onbeperkt gratis energie opwekken met de ABHA Torus (video)

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er wordt momenteel gewerkt aan een film over een nieuwe vorm van wiskunde die gebaseerd is op vortexen. De theorie heeft de potentie om de alternatieve energie-industrie een flinke boost te geven.

Volgens de makers van de film kan de techniek een gunstig effect hebben op het welzijn van de mens.

Randy’s Donuts is gebaseerd op de vergelijking van Marko Rodin. Zijn unieke wiskundige kijk biedt inzicht in de aard van het universum.

Tijdens zijn onderzoek stelde Rodin: “Ik heb niet alleen mijn eigen gereedschappen ontworpen en gemaakt, ze zijn ook nog eens gebaseerd op perfectie, axioma’s en de universele waarheid van het heelal. Ik heb perfectie ontdekt.”

Wiskundige Randy Powell claimt de vergelijking van Rodin te hebben vertaald naar de driedimensionale wereld in de vorm van een torus of donut. Deze donut staat officieel bekend als de ABHA Torus.

Randy ontdekte al snel dat de vorm van de donut een universeel geometrisch ontwerp is voor maximale efficiëntie bij energietransformatie. Alles in het universum – of het nu gaat om de elementen van het periodiek systeem, patronen in de natuur, de vorm van ons sterrenstelsel of ons DNA – is gebaseerd op torussen.

Volgens Powell kan met de ABHA Torus onbeperkt vrije energie worden opgewekt, waardoor fossiele brandstoffen in feite overbodig worden gemaakt.

Bron: Tblnfilms.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ken
Ken
8 jaren geleden

Zal helaas nog heel lang duren voordat zoiets werkelijkheid zal worden. Alternatieve energie word behoorlijk tegengewerkt door bedrijven en overheden.

albert
albert
8 jaren geleden

Nu zou ik graag een pdf willen zien hoe je zo’n donut moet maken en dan zo mijn eigen energie kan produceren voor mijn gehele huishouding.Wie helpt mij ?

Jan Willem
Jan Willem
8 jaren geleden

De makkelijkste en goedkoopste manier om elektriciteit op te wekken is nog altijd via zonnepanelen. Je moet je alleen in gedachten verplaatsen dat je thuis aan het kamperen bent. Dus de TV, de koelkast en een lamp op accu en je hebt zo een veel lagere elektra rekening. Even uitrekenen wat je aan de elektra rekening kan besparen tov de kosten van de installatie en de beslissing is zo gemaakt.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
8 jaren geleden

[quote name=”albert”]Nu zou ik graag een pdf willen zien hoe je zo’n donut moet maken en dan zo mijn eigen energie kan produceren voor mijn gehele huishouding.Wie helpt mij ?[/quote]

Ik doe met je mee.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x