UFO

Is dit een gecrashte UFO? Vreemde vorm op Google Maps stelt speurneuzen voor raadsel

Help door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Internetspeurneuzen zijn ervan overtuigd dat in de sneeuw op de Zuidpool de resten van een gecrashte UFO kunnen worden gezien op Google Maps.

De coördinaten van de crashplek werden veelvuldig gedeeld op sociale media nadat een Russische UFO-enthousiasteling ze op internet had gezet. Als je de plek zelf wilt bekijken, voer je in Google Maps de volgende coördinaten in: 80°34’08.4″S 30°05’19.3″W.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Valentin Degretev zei op een Russische sociale mediasite dat het object lijkt op een ‘klassieke’ vliegende schotel. “Het is zeker geen poolstation of vliegtuig, omdat er geen vliegtuigen of helikopters zijn die zo groot zijn,” zei hij. Degterev schat dat het object een doorsnee heeft van zo’n 62 meter.

Het bevroren landschap van Antarctica strekt zich uit over een gebied van 14 miljoen kilometer. Velen geloven dan ook dat mensen er nooit achter komen als er daadwerkelijk een UFO zou landen op de Zuidpool. Ruwweg 98 procent van het continent is bedekt met een dikke laag ijs.

Anderen zijn sceptisch over de claim dat de vorm een gecrashte UFO is. Het zou bijvoorbeeld een scheur in het ijs of een kloof kunnen zijn.

[Telegraph]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x