Homepagina » UFO » Is dit een gecrashte UFO? Vreemde vorm op Google Maps stelt speurneuzen voor raadsel
Is dit een gecrashte UFO? Vreemd object op Google Maps stelt speurneuzen voor raadsel

Is dit een gecrashte UFO? Vreemde vorm op Google Maps stelt speurneuzen voor raadsel

Internetspeurneuzen zijn ervan overtuigd dat in de sneeuw op de Zuidpool de resten van een gecrashte UFO kunnen worden gezien op Google Maps.

De coördinaten van de crashplek werden veelvuldig gedeeld op sociale media nadat een Russische UFO-enthousiasteling ze op internet had gezet. Als je de plek zelf wilt bekijken, voer je in Google Maps de volgende coördinaten in: 80°34’08.4″S 30°05’19.3″W.

Valentin Degretev zei op een Russische sociale mediasite dat het object lijkt op een ‘klassieke’ vliegende schotel. “Het is zeker geen poolstation of vliegtuig, omdat er geen vliegtuigen of helikopters zijn die zo groot zijn,” zei hij. Degterev schat dat het object een doorsnee heeft van zo’n 62 meter.

Het bevroren landschap van Antarctica strekt zich uit over een gebied van 14 miljoen kilometer. Velen geloven dan ook dat mensen er nooit achter komen als er daadwerkelijk een UFO zou landen op de Zuidpool. Ruwweg 98 procent van het continent is bedekt met een dikke laag ijs.

Anderen zijn sceptisch over de claim dat de vorm een gecrashte UFO is. Het zou bijvoorbeeld een scheur in het ijs of een kloof kunnen zijn.

[Telegraph]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...