UFO

Is dit een gecrashte UFO? Vreemde vorm op Google Maps stelt speurneuzen voor raadsel

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Internetspeurneuzen zijn ervan overtuigd dat in de sneeuw op de Zuidpool de resten van een gecrashte UFO kunnen worden gezien op Google Maps.

De coördinaten van de crashplek werden veelvuldig gedeeld op sociale media nadat een Russische UFO-enthousiasteling ze op internet had gezet. Als je de plek zelf wilt bekijken, voer je in Google Maps de volgende coördinaten in: 80°34’08.4″S 30°05’19.3″W.

Valentin Degretev zei op een Russische sociale mediasite dat het object lijkt op een ‘klassieke’ vliegende schotel. “Het is zeker geen poolstation of vliegtuig, omdat er geen vliegtuigen of helikopters zijn die zo groot zijn,” zei hij. Degterev schat dat het object een doorsnee heeft van zo’n 62 meter.

Het bevroren landschap van Antarctica strekt zich uit over een gebied van 14 miljoen kilometer. Velen geloven dan ook dat mensen er nooit achter komen als er daadwerkelijk een UFO zou landen op de Zuidpool. Ruwweg 98 procent van het continent is bedekt met een dikke laag ijs.

Anderen zijn sceptisch over de claim dat de vorm een gecrashte UFO is. Het zou bijvoorbeeld een scheur in het ijs of een kloof kunnen zijn.

[Telegraph]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x