Bewustzijn

Alles in de natuur is wederopstanding

Help ons door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen kunnen veel pijn voelen wanneer ze een geliefde hebben verloren. Helemaal wanneer ze niet geloven in onsterfelijkheid en geen hoop meer hebben dat ze ooit weer worden herenigd met dierbaren.

Jillian Page van de Montreal Gazette schrijft dat liefde de dood overstijgt. Ze weet het diep van binnen, zo zegt ze.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Page vindt het jammer dat de vaak haatdragende ideologie van fundamentalistische religies zo veel mensen heeft weggehouden bij de studie naar esoterische kennis en de dieper gelegen spirituele realiteit waar veel grote denkers al naar hebben verwezen.

Sluier

De Duitse filosoof Johann Wolfgang von Goethe zei: “Zolang je deze wijsheid niet bezit: sterf om te worden, ben je slechts een trieste gast, op deze donkere aarde.”

Page spoort haar lezers aan om outside the box te denken en voorbij de sluier te kijken. “Het is niet verbazingwekkender tweemaal geboren te worden dan eenmaal; alles in de natuur is wederopstanding,” zei de Franse filosoof Voltaire.

Podium

Toch doet het verlies van een geliefde ook pijn voor mensen die weten dat reïncarnatie en karma bestaan, aldus Page. Het zijn de bitterzoete ervaringen in de materiële wereld, dit grootse podium waar we keer op keer, zij het in een andere rol, naar terugkeren.

“Wat men de dood noemt is slechts een verandering van locatie voor het ego, een transformatie, een korte rustperiode voordat iemand weer een ander menselijk sjabloon aanneemt in de wereld van stervelingen,” schreef de mysticus W.Q. Judge.

Bron: Montrealgazette.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Freethinker
Freethinker
11 jaren geleden

Ik zou eigenlijk wel eens willen weten waar het idee, dat er niks na de dood is, op gebasseerd is…

Hunting wolf
Hunting wolf
11 jaren geleden

Als dit de waarheid is, dan kloppen de gegevens van mijn regressietherapie, dat ik vroeger een O,chippewa indiaan ben geweest.En nog steeds voel ik me dagelijks die indiaan.

biffje
biffje
11 jaren geleden

[quote name=”Freethinker”]Ik zou eigenlijk wel eens willen weten waar het idee, dat er niks na de dood is, op gebasseerd is…[/quote]

Dat vraag ik me nou ook altijd af.
geloven dat er ‘niks’ is na de dood heb ik altijd een heel raar geloof gevonden!

Hunting wolf
Hunting wolf
11 jaren geleden

[quote name=”biffje”][quote name=”Freethinker”]Ik zou eigenlijk wel eens willen weten waar het idee, dat er niks na de dood is, op gebasseerd is…[/quote]

Dat vraag ik me nou ook altijd af.
geloven dat er ‘niks’ is na de dood heb ik altijd een heel raar geloof gevonden![/quote]
Ik denk zo over de dood.Neem de schakelaar van een lamp, zet de stroom op aan en de lamp brand(Je leeft)zet de stroom eraf(Je bent dood).Maar waar is dat licht gebleven wat je ogen niet kunnen volgen omdat het lichtsnelheid heeft?Net zoals je het licht niet kunt volgen waar dat blijft, zo gaat dat ook met de mens haar electricteit.Kirlian fotografie heeft het bewezen.Maar zeker weten dat je verder gaat, is voor mij een feit.

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x