Bewustzijn

Communiceren met behulp van de taal van licht

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De taal van licht is het product van licht en geluid dat resoneert met een bepaald frequentiespectrum. In andere realiteiten is er geen geluid zoals wij dat op Aarde kennen.

In hogere dichtheden bestaat enkel telepathie en empathie, dus woorden zijn niet belangrijk. De wisselwerking tussen licht en geluid kan echter creatieve vormen voortbrengen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In beginsel heeft licht geen vorm. Geluid is de sleutel voor de creatie van vorm om licht te kunnen omvatten. Eén van deze vormen is de taal van licht. De lucht die je inademt heeft ook geen vorm. Wanneer je uitademt en je tong, gehemelte en mond gebruikt om te spreken wordt plotseling geluid gecreëerd. Toen je een baby was hadden deze geluiden geen vorm, omdat je nog geen controle had over je articulatoren.

Terwijl je ouder werd zag je hoe je ouders je leerden om woorden te creëren met je articulatoren en geluid. Wanneer je zand op een koperen plaat legt, hier een stemvork onder legt en de plaat aanraakt, neemt het zand een bepaalde vorm aan. Het afgebeelde is een resultaat van de combinatie van de scheppende krachten van geluid. De taal van licht lijkt erg op de vormen die in het zand ontstaan als gevolg van de toon van de stemvork. Dit licht komt voorts aan in je hogere hart dat de herinneringen bevat van al je wijsheid, kracht en liefde.

Je kunt communiceren door middel van telepathie en empathie en het bericht als ‘innerlijk weten’ ontvangen. Wanneer je deze boodschap in de gesproken of geschreven taal wilt omzetten dien je het innerlijk weten naar het taalgebied van je hersenen te sturen. Het gaat dan echter om de taalgebieden van zowel de linker als de rechter hersenhelft. De boodschap wordt door je hogere hart begrepen als een emotie, je rechter hersenhelft. Om de emotie uit te drukken in woorden dien je deze emoties te delen met het taalgebied van je linker hersenhelft. Door je gehele brein op deze wijze te gebruiken kun je gevoelens die je ontvangt uitdrukken in woorden.

Daarentegen kost het in het begin veel moeite om gecompliceerde lichtboodschappen te vertalen in woorden. Veel mensen vertalen lichtboodschappen van buitenaardsen echter in mooie plaatjes, muziek, dans, acties en vele vormen van creatieve projecten. Slechts weinigen vertalen deze boodschappen in woorden. Als gevolg van de hoge energieën op Aarde krijgen mensen weer toegang tot telepathie, empathie, helderziendheid, helderhorendheid en andere vormen van verruimde percepties.

Op dat moment kun je communiceren met de hogere dimensies zonder gebruik te maken van het gedateerde taalsysteem op Aarde. De leden van de Galactische Federatie zijn klaar om te communiceren met de mensen. Ze roepen mensen op bewust contact met ze te maken. Het woord ‘bewust’ wordt hier genoemd omdat velen al gesprekken voeren maar deze vergeten zodra ze ‘s morgens ‘wakker worden’.

Vertrouwen is nog een probleem. Het blijkt dat veel mensen waar contact mee wordt opgenomen deze nieuwe vorm van communicatie niet kunnen verwerken. Ze krijgen vaak gedachten als ‘dit is vreemd’ of ‘ik beeld me dit in’. Deze op angst gebaseerde gedachten zijn overblijfselen van vele levens van driedimensionale indoctrinatie die worden losgelaten in je bewustzijn.

Millennia lang resoneerde de Aarde met een zeer lage frequentie, waardoor dominantie hoogtij vierde. Het kwam vaak voor dat iemand die een galactische stem vertegenwoordigde voor gek werd verklaard. De leiders van de Aarde wilden niet worden tegengesproken door een hogere macht of tegengehouden door iemand die durfde te spreken over iets dat buiten de beperkte doctrines en perspectieven viel. Daarom zijn mensen die contact hebben vaak zeer selectief geworden in wat ze met wie delen.

Eerst dient de emotionele onbalans te worden losgelaten, omdat het een grote afleiding is en je bewustzijn verlaagt. Hersenspoelen en alle andere vormen van mentale dominantie kunnen alleen werken wanneer er angst heerst. Liefde daarentegen houdt angst en twijfel tegen zodat mentale dominantie niet langer effectief is.

Je herinnerde je als kind dat je kon communiceren met hogere expressies van jezelf. Deze hogere expressies zijn je galactische familie. Volwassenen vertelden je dat je ervaringen niet echt waren en dat je je volwassen moest gedragen en ‘normaal’ moest zijn. Communicatie met alle expressies van je multidimensionale zelf is geheel normaal. Het is in feite een teken dat je ‘volwassen’ genoeg bent om te herinneren wie je werkelijk bent.

Bron: Multidimensions.com

2.3 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x