Homepagina » Universum » Ontmoet je dubbelganger uit een parallel universum
ontmoet-je-dubbelganger-in-een-parallel-universum

Ontmoet je dubbelganger uit een parallel universum

Wetenschappers als Stephen Hawking en Albert Einstein hebben lang nagedacht over het idee van alternatieve universa, dat zou betekenen dat ergens daar, volgens de wetten van de kwantumfysica, een oneindig aantal andere versies van jezelf zouden bestaan die alles wat je ooit hebt gewenst al hebben bereikt.

Die andere versies van jezelf hebben andere keuzes gemaakt in het leven, waardoor ze andere levenservaringen hebben opgedaan.

Elke droom die je ooit had, is door tenminste één van die oneindige aantallen jij-versies gerealiseerd en deze dubbelganger uit een parallel universum kan je vertellen hoe hij of zij dat gedaan heeft.

En net zoals jij kunt en wilt communiceren met je dubbelganger, kan en wil je dubbelganger ook met jou communiceren, want voor hem/haar ben JIJ zijn/haar dubbelganger.

Van Sciencefiction naar Sciencefact

Het bestaan van parallele universa is geen fantasie of sciencefiction meer. Dit blijkt uit het gegeven dat schrijvers en (kwantum)wetenschappers als Michael Talbott, Alfred Lambremont Webre, Dr. Ranga-Ram Chary, en vele anderen baanbrekend onderzoek hebben verricht in de speurtocht naar parallele universa. Onlangs zijn de eerste bewijzen voor deze parallelle universa gevonden met behulp van de European Space Agency’s (ESA) Planck Space Telescope.

Communiceren met je dubbelganger

Interessant detail is dat je kunt communiceren met de alternatieve jij in het parallele universum. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is gebruikmaken van een speciale meditatietechniek. Deze techniek kun je eenvoudig leren door bijvoorbeeld gebruik te maken van de geleide meditatiesessie/-cursus ‘Ontmoet je dubbelganger uit een parallel universum‘. Deze cursus leert je de techniek aan om via het onderbewustzijn, dat de brug vormt tussen je bewuste jij hier en je dubbelganger daar, te kunnen communiceren.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om een duplicaat van jezelf te ontmoeten, die op één ding na identiek is. Hij of zij heeft gerealiseerd wat jij nog zo graag wilt. Verder is alles hetzelfde. Zou je willen weten hoe hij/zij dat gedaan heeft? Welke vragen zou je stellen? Hoe zou de ervaring van je dubbelganger je verder kunnen helpen? Hoe zou deze informatie je leven kunnen verbeteren?

De geleide meditatiesessie/-cursus ‘Ontmoet je dubbelganger uit een parallel universum‘ is gedurende 3 dagen met korting bij Trancewerk.nl verkrijgbaar.

Klik hier om de cursus te downloaden of ga naar:
https://www.trancewerk.nl/entertainment-hypnose/ontmoet-je-dubbelganger-in-een-parallel-universum

 

[upriser.comspace.com]


Vind je deze info waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. He gezellig een cursus …mét korting nog wel.
  Al m’n parallelle ikjes hebben de cursus inmiddels gevolgd dus ik wacht wel tot ze contact met mij opnemen ?

  15 likes
 2. Ik en mijn dubbelganger willen de mensheid/planeet redden.

  12 likes
 3. Ze hebben teveel naar Fringe gekeken

  8 likes
 4. Ik wil niet nog zo’n figuur als ik tegen komen.

  5 likes
 5. Ik kom regelmatig mensen tegen in mijn omgeving die zeggen mij te kennen. Na een beetje gepraat te hebben blijkt het iemand anders te zijn. Ik ben erg benieuwd, wie nou toch mijn dubbelganger hier op aarde is?

  1 likes
 6. Parallele universa, dus nog veel meer Aardes wat betreft fysiek (continenten, oceanen) mogelijk.
  Hoe komt het dan dat bijna alles hier op Aarde zo idioot mogelijk verloopt?

  4 likes
 7. kijk de film : An other world

  iedereen ” heeft ” een dubbelganger zegt men
  ik geloof dat, denk ook dat identieke tweelingen een apart ras zijn

  maar.. er is maar 1 wereld zoals de Aarde, daar is echt geen dubbelganger van, althans niet in dit stelsel, en zeker niet met de wrede en zieke lage entiteiten die heer de boel beheersen!

  3 likes
 8. mijn dubbelganger lijkt mij niet zo’n makkelijk mannetje maar ik kan me vergissen

  1 likes
 9. Ik denk dat Albert Einstein een te dikke hoofd had en te veel gekke gedachten heeft gehad.
  Van Stephen Hakig denk ik dat hij te veel droomt met de gekke dromen in zijn hoofd denkt hij dat hij in een andere universum kan lopen en wereldkampioen hardlopen is. waarschijnlijk denkt hij dat hij een auto kan inhalen met rennen.

  1 likes
 10. Ik heb al moeite met 1 universum. laat staan………….met.. Ternauwernood hebben we onze berenvellen afgedaan en nu al op het hoogste wetenschappelijke niveau willen acteren. Grote ambities leiden tot Niets(Boeddha)

  1 likes
 11. Een oud idee. Is nl al beschreven in de diverse oude geschriften.

  0 likes
 12. Vandaar al die déjà-vus, dat zijn allemaal zaakjes die de ene of andere bietekwiet versie van jezelf ergens anders al deed…

  0 likes
 13. correctie : film die ik bedoelde was an other earth i.p.v. world

  0 likes
 14. Dit doet mij sterk denken aan het fenomeen tweelingzielen. Mijn identieke ik loopt hier op aarde rond en af en toe zie ik haar.

  0 likes
 15. Ik denk dat jou, mijn, ieders dubbelganger de hele dag gewoon bij je is hij/ zij treed op in je bewustzijn als je intense ontwikkeling/voortgang doormaakt. Gewoon op aarde en de hele dag bij je! Hij stimuleert en waarschuwt. Draagt zorg bij je spirituele ontwikkeling.
  En is niet ergens uit een ander universum afkomstig , wat wij ons veel te fysiek voorstellen, vandaan komt.

  0 likes
 16. Maar dan hebben dieren natuurlijk ook talloze dubbelgangers in parallelle universa. Overigens: wie coördineert dit alles, of moeten we maar weer aannemen dat alles op toeval berust?

  0 likes
 17. Als ik overlijd, gebeurt dat dan ook met mijn dubbelganger(s)?

  0 likes
 18. Een mens heeft bepaalde uiterlijke kenmerken van zijn vader en/of moeder. Mijn dubbelganger zou dan óók dezelfde ouders als ik moeten hebben.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het is niet dezelfde persoon! Volgens deze band is de beruchte miljardair Jeffrey Epstein vervangen door een dubbelganger

Het is niet dezelfde persoon! Volgens deze band is de beruchte miljardair Jeffrey Epstein vervangen door een dubbelganger

De Amerikaanse rockband Foster the People blijft ...

De film The Matrix is geen sciencefiction, maar een documentaire. Waarom je eerste 7 levensjaren bepalend zijn voor je toekomst

De film The Matrix is geen sciencefiction, maar een documentaire. Waarom je eerste 7 levensjaren bepalend zijn voor je toekomst

De film The Matrix is geen sciencefiction, ...