Universum

Ontmoet je dubbelganger uit een parallel universum

Help mee door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wetenschappers als Stephen Hawking en Albert Einstein hebben lang nagedacht over het idee van alternatieve universa, dat zou betekenen dat ergens daar, volgens de wetten van de kwantumfysica, een oneindig aantal andere versies van jezelf zouden bestaan die alles wat je ooit hebt gewenst al hebben bereikt.

Die andere versies van jezelf hebben andere keuzes gemaakt in het leven, waardoor ze andere levenservaringen hebben opgedaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Elke droom die je ooit had, is door tenminste één van die oneindige aantallen jij-versies gerealiseerd en deze dubbelganger uit een parallel universum kan je vertellen hoe hij of zij dat gedaan heeft.

En net zoals jij kunt en wilt communiceren met je dubbelganger, kan en wil je dubbelganger ook met jou communiceren, want voor hem/haar ben JIJ zijn/haar dubbelganger.

Van Sciencefiction naar Sciencefact

Het bestaan van parallele universa is geen fantasie of sciencefiction meer. Dit blijkt uit het gegeven dat schrijvers en (kwantum)wetenschappers als Michael Talbott, Alfred Lambremont Webre, Dr. Ranga-Ram Chary, en vele anderen baanbrekend onderzoek hebben verricht in de speurtocht naar parallele universa. Onlangs zijn de eerste bewijzen voor deze parallelle universa gevonden met behulp van de European Space Agency’s (ESA) Planck Space Telescope.

Communiceren met je dubbelganger

Interessant detail is dat je kunt communiceren met de alternatieve jij in het parallele universum. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is gebruikmaken van een speciale meditatietechniek. Deze techniek kun je eenvoudig leren door bijvoorbeeld gebruik te maken van de geleide meditatiesessie/-cursus ‘Ontmoet je dubbelganger uit een parallel universum‘. Deze cursus leert je de techniek aan om via het onderbewustzijn, dat de brug vormt tussen je bewuste jij hier en je dubbelganger daar, te kunnen communiceren.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om een duplicaat van jezelf te ontmoeten, die op één ding na identiek is. Hij of zij heeft gerealiseerd wat jij nog zo graag wilt. Verder is alles hetzelfde. Zou je willen weten hoe hij/zij dat gedaan heeft? Welke vragen zou je stellen? Hoe zou de ervaring van je dubbelganger je verder kunnen helpen? Hoe zou deze informatie je leven kunnen verbeteren?

De geleide meditatiesessie/-cursus ‘Ontmoet je dubbelganger uit een parallel universum‘ is gedurende 3 dagen met korting bij Trancewerk.nl verkrijgbaar.

Klik hier om de cursus te downloaden of ga naar:
https://www.trancewerk.nl/entertainment-hypnose/ontmoet-je-dubbelganger-in-een-parallel-universum

 

[upriser.comspace.com]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eelke Piers
Eelke Piers
7 jaren geleden

Ze hebben teveel naar Fringe gekeken

onbekend
onbekend
7 jaren geleden

Parallele universa, dus nog veel meer Aardes wat betreft fysiek (continenten, oceanen) mogelijk.
Hoe komt het dan dat bijna alles hier op Aarde zo idioot mogelijk verloopt?

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Ik en mijn dubbelganger willen de mensheid/planeet redden.

Berenbotje
Berenbotje
7 jaren geleden

Een oud idee. Is nl al beschreven in de diverse oude geschriften.

Back to top button