Homepagina » Binnenland » Vaccinfabrikant Pfizer: ‘Knuffelen beschermt tegen virussen’
pfizer
Foto: Jernej Furman CC BY 2.0

Vaccinfabrikant Pfizer: ‘Knuffelen beschermt tegen virussen’

We mogen elkaar niet knuffelen want dan besmetten we elkaar met het virus, zo waarschuwt de overheid. Maar volgens Pfizer, fabrikant van coronavaccins, is knuffelen niet alleen fijn, maar ook enorm gezond.

Als je gestrest bent, ben je kwetsbaarder voor verkoudheid of zelfs griep. Maar frequente knuffels kunnen je hiertegen beschermen. En als je dan toch ziek wordt, zijn de symptomen minder ernstig, is de conclusie van een studie die gepubliceerd werd in het tijdschrift Psychological Science, schreef Pfizer in 2019. Ook een massage geeft je immuunsysteem een enorme boost, blijkt uit onderzoek van gedragswetenschapper Mark Hyman Rapaport.

Frequente knuffels worden daarnaast geassocieerd met hogere oxytocinespiegels – oxytocine staat bekend als het ‘gelukshormoon’ – lagere bloeddruk en een lagere hartslag. Knuffelen verlaagt bovendien het cortisolniveau. Cortisol is een stresshormoon.

Ontmoeten is besmetten. Altijd

Pfizer: “Dus geef je vriend, je moeder, je buurman of je konijn een dikke knuffel, en niet alleen op Valentijnsdag, maar liefst elke dag. Het is gezond!”

Knuffels kunnen volgens de farmaceut dus beschermen tegen virussen, maar volgens coronaminister De Jonge is het juist andersom. Hij zei gisteren tijdens de persconferentie: “Ontmoetingen is besmettingen, dat is de regel. Dat is altijd zo. Je kunt hooguit ontmoetingen veiliger maken, waardoor het iets minder het geval zou zijn, maar ontmoeten is besmetten. Altijd.”

4.8 36 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
6 maanden geleden

Huugje praat, zoals gewoonlijk, weer eens wartaal.

Lucky
Lucky
6 maanden geleden

Hugo de Jonge: Fuck you. Ik maak zelf wel uit wat ik wel en niet doe in mijn leven. En ik heb schijt aan een smerige liegende belangenverstrengelende coke snuivende fascist. Kom mij persoonlijk vertellen wat ik wel en niet mag… Als je tenminste ballen hebt, niet dus…

Ertje
Ertje
6 maanden geleden

Hugo de Jonge geloofd niet alleen in God maar ook in zijn eigen leugens! Die man denkt echt dat ie goed bezig is! Ook hij zal ooit verantwoording moeten afleggen!

doornbos
doornbos
6 maanden geleden

Wij weten dat ‘gewoon doen’ het allerbeste is en blijft. Weg met alle krankzinnige ‘maatregelen’ welke uitsluitend zijn verzonnen ter vernietiging. We hebben enkele dagen geleden kunnen verluiden dat je in Engeland de kans loopt een gele stikker te moeten dragen wanneer je in een winkel geen muilkorf wil of kan dragen. Klein stapje verder, ‘voor Joden verboden’, maar dan natuurlijk met een ietwat andere tekst: ‘Verboden voor ongevaccineerden’. Het enige moderne aan het hedendaagse fascisme is dat men van het gas af is. Verder leven we weer in de dertiger jaren van de vorige eeuw.

x

Check Also

agema

Agema fel: De Jonge doet aan stemmingmakerij als hij zegt dat 90% covidpatiënten ongeprikt is

Van elke 10 coronapatiënten in het ziekenhuis ...

israël

Israël: Geen derde prik? Dan ben je na 6 maanden niet langer ‘volledig ingeënt’ en verlies je vrijheden

Hoewel de meerderheid van de Israëlische bevolking ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

80
0
We lezen graag je reactie!x