CoronaBuitenland

‘Onverklaarbare’ overlijdenspiek Portugal, oversterfte rijst pan uit in Zuid-Korea en Hongkong

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!

In 2020 en 2021, op het hoogtepunt van de ‘pandemie’, was de sterfte in Portugal in juni relatief laag. Dit jaar zijn er echter al dagen geweest met meer dan 300 sterfgevallen. Er zat zelfs een dag tussen met 362 overlijdens. Gemiddeld overlijden er in Portugal in juni tussen de 250 en 300 mensen per dag.

De oversterfte onder ouderen bedroeg maar liefst 42 procent, meldde Página Um. Er is dit jaar nog geen dag geweest in juni met minder dan 300 sterfgevallen. Het aantal sterfgevallen ligt 25 procent hoger, maar dat is niet het gevolg van Covid-19.

“Portugal: hoogste vaccinatiegraad van Europa, of iets in die geest. Toch oversterfte. Tja,” reageert neuroloog Jan Bonte.

Forse oversterfte

Ook elders in de wereld is sprake van forse oversterfte. In Zuid-Korea is bijvoorbeeld 90 procent van de ouderen gevaccineerd en toch schieten de oversterftecijfers omhoog.

In Zuid-Korea deed zich in februari een ‘corona-uitbraak’ voor. Op dat moment was 86 procent van de bevolking volledig gevaccineerd en 90 procent van de 80-plussers. In februari piekte ook de oversterfte. Eind maart was de sterfte maar liefst 67 procent hoger dan gebruikelijk. Ook in Hongkong rijst de oversterfte de pan uit:


5 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
7 maanden geleden

Dat onverklaarbare tussen aanhalingstekens is natuurlijk helemaal niet zo onverklaarbaar.

Wat er sinds vorig jaar, toen de prikcampagne begon, gebeurt, is door ECHTE wetenschappers voorspeld.

Helaas krijgen zij gelijk. Iedereen die deze wetenschappers WEL serieus heeft genomen en dus NIET de prik(ken), staat nu aan de goede kant van de lijn.

Althans wat hun eigen gezondheid betreft. En laat DAT nu ook eens het allerbelangrijkste zijn.

Voor de rest is het overduidelijk, dat wij binnenkort wéér te maken krijgen met alle krankzinnige maatregelen, die er, met kleine rustpauzes, al bijna tweeëneenhalf jaar over ons worden uitgestort.

WIJ (mijn man en ik) hebben in al die tijd nooit ergens aan meegedaan. Maar dat zegt natuurlijk niets over het feit, dat je, óók als bewuste buitenstaander, er best wel last van hebt.

Wij waren altijd jarenlang enthousiaste reizigers. Begin maart 2020 kwamen wij terug van overwinteren in Portugal. Daarna hebben wij dit land niet meer verlaten.

Op het moment dat er allerlei restricties zijn bij het reizen, haken wij af.

Wat ben ik hartstikke blij, dat wij geen vakantie geboekt hebben dit jaar. Alle naïevelingen, die dachten dat alle ellende voorbij was…..

NIETS is minder waar. Wij zitten er nog volop in. De reden is, dat de verantwoordelijken het nog steeds voor het zeggen hebben.

ALF
ALF
7 maanden geleden

Goh hoe zou dat toch komen?

Underground
Underground
7 maanden geleden

Het gaat pas opvallen als je het ziet..
Mensen willen het niet zien, dat heet angst.
De meesten worden al weer voorbereid, je hoort het al om je heen.
Ik zag al weer schapen (Mensen) Met mondluiers voor, best wel triest.
Fijn weekend…

William
William
7 maanden geleden

Dat is toch duidelijk… het komt door het klimaat …. stelletje debielen die nog steeds geloven in sprookjes

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

73
0
We lezen graag je reactie!x