Homepagina » Archeologie » ‘Onweerlegbaar bewijs dat de geschiedenis niet klopt’
Onweerlegbaar bewijs dat de geschiedenis niet klopt

‘Onweerlegbaar bewijs dat de geschiedenis niet klopt’

Onweerlegbaar bewijs voor het bestaan van hoogontwikkelde beschavingen dwingt ons de geschiedenis te herschrijven.

Dat stelt antropoloog dr. Semir Osmanagić. Hij voegt toe dat bouwwerken van vele tienduizenden jaren oud over de hele wereld zijn gebouwd door hoogontwikkelde beschavingen.

Uit laboratoriumonderzoek in 2008 en eerder dit jaar is gebleken dat de Bosnische piramides bijvoorbeeld 29.400 jaar oud moeten zijn. Volgens Osmanagić is dit reden genoeg om de ontwikkeling van de beschaving en de geschiedenis te herzien.

Energiemachines

“De mensen die deze piramides hebben gebouwd kenden de geheimen van frequentie en energie,” zei hij. “Ze gebruikten deze natuurlijke hulpbronnen om technologieën te ontwikkelen en te bouwen op een schaal die we nog nooit op aarde hebben gezien.”

De piramides zouden zijn gebouwd als oude energiemachines die werden uitgelijnd met het energieraster van de aarde. De energie werd vervolgens gebruikt voor genezing en vermogen.

Tunnelnetwerk

Schrijver Michael Cremo theoretiseert in zijn boek Forbidden Archeology dat kennis over een hoogontwikkelde Homo sapiens is onderdrukt of genegeerd door de wetenschappelijke gemeenschap omdat het in strijd is met de huidige kijk op de menselijk oorsprong.

De vier Bosnische piramides zijn ongeveer drie keer zo groot als de Piramides van Gizeh en bevatten bovendien een uitgestrekt tunnelnetwerk. In de tunnels worden vele artefacten gevonden, waaronder megalieten, stenen met hiërogliefen en oude teksten en kunstvoorwerpen.

Bron: Wakingtimes.com

Gerelateerd:

 Vind je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Veel mensen hebben ergens wel het gevoel dat ze keihard besodemieterd worden, maar ze geven hier niet aan toe, want hun trots houd ze tegen. Je bent eigenlijk als een rat in een kooi. De rat heeft de vrijheid om te doen wat hij wil in de kooi, maar het blijft zeer beperkt. Eigenlijk is hij volledig afhankelijk van de eigenaar die hem te eten en te drinken geeft.

  Wij mensen zijn ook volledig afhankelijk van wat er door machthebbers besloten wordt. In hoeverre is Nederland een democratie? Ik kan mij nog wel herinneren dat de meerderheid van de Nederlanders de Euro niet wilde, maar joh toch kwam de Euro.

  Verder wordt er ook voor ons bepaald hoe de geschiedenis van de afgelopen 15 miljard jaar is verlopen door mensen die ons niet vertellen wat er is gebeurd, maar wat ze willen dat er is gebeurd.

  Mensen willen zich niet machteloos voelen, want ze willen geen marionettenpop zijn en ze willen zichzelf het gevoel geven dat ze best belangrijk zijn en dat ze iets betekenen voor onze samenleving. De meeste hebben een veilig wereldbeeld voor zichzelf gecreëerd waar sommige zich al 35 jaar aan vasthouden. Ja, ik kan mij voorstellen dat ze niet kunnen accepteren dat hun wereldbeeld erg afwijkt van hoe het werkelijk zit. Natuurlijk weet niemand exact hoe het werkelijk zit, maar inmiddels is er al het e.e.a. duidelijk. We worden besodemieterd waar we bijstaan, alleen we filteren het grotendeels weg.

  Ik heb oprecht medelijden met deze mensen. Ze zijn bang, heel erg bang. Ergens voelen de meeste allemaal dat er iets niet klopt, maar te veel mensen kijken toch liever de andere kant op. Wanneer je in discussie gaat met deze mensen, gooien ze hun intelligentie in de strijd en proberen ze ons te slim af te zijn… Maar ze blijven zeer bekrompen en zeggen steeds hetzelfde. Ik wil bewijs, ik wil bewijs. Nou, dat bewijs hebben ze al lang, ze moet het alleen nog durven te accepteren.

  3 likes
 2. [quote name=”Ghost”]Veel mensen hebben ergens wel het gevoel dat ze keihard besodemieterd worden, maar ze geven hier niet aan toe, want hun trots houd ze tegen……

  Wij mensen zijn ook volledig afhankelijk van wat er door machthebbers besloten wordt. In hoeverre is Nederland een democratie? Ik kan mij nog wel herinneren dat de meerderheid van de Nederlanders de Euro niet wilde, maar joh toch kwam de Euro….

  Wanneer je in discussie gaat met deze mensen, gooien ze hun intelligentie in de strijd en proberen ze ons te slim af te zijn…[/quote]

  En behalve de Euro kwam ook nog de Europese Grondwet. Evenals verdergaande privatisering, verdere afbraak van het sociaal stelsel en verdere afname van privacy. Inplaats van de daders achter slot en grendel te zetten, wordt de “Eurocrisis” gebruikt om schaamteloos en compleet af te breken waar voorgaande generaties keihard voor hebben gewerkt.

  Helaas constateer ik ook dat velen nog hun kop in het zand willen houden. Kunnen eenvoudigweg het idee niet toelaten dat carrierepolitici als Samson en Rutte slechts uitvoeren wat hun meesters hen opdragen. Stellen zich voor wat betreft hun wereldbeeld volledig afhankelijk op van wat ze wordt voorgeschoteld bij Pauw en Witteman, De wereld draait door en het NOS journaal.

  Maar ik zie ook wel lichtpuntjes: veel mensen voelen wel dat ze een rad voor ogen wordt gedraaid. Dat gebeurt al heel lang, het is moeilijk de vinger erop te leggen, te zien “how deep the rabbithole is”. Daarvoor moet je echt moeite willen doen. Dus het zal wel wat tijd kosten om te gaan doorzien tot op welk level we zijn belazerd. Ik denk dat het nog generaties gaat duren voordat de onderste steen boven is. Maar het gaat wel steeds sneller, dat is ook de reden dat de touwtjestrekkers op dit moment hun projecten in de hoogste versnelling gooien.

  1 likes
 3. er was reeds lang leven in Atlantis ,vele duizenden jaren voor de zondvloed , de Bosnische piramiden zijn van 13500 v C en de cro-magnon mens was een tussenvorm tussen de homo sapiens en de mens van Atlantis .
  De geschiedenis van de huidige wetenschap is een ‘fable convenu ‘ wa ha ha

  0 likes
 4. inderdaad. lees de boeken van Bert Thurlings eens oa. “de verborgen geheimen van de mensheid” als je die leest en een beetje gezond verstand hebt dan besef je dat onze hele geschiedenis een leugen is en er vele intelligentere beschavingen zijn aanwezig geweest hier duizenden jaren geleden reeds, om niet miljoenen jaren te zeggen in sommige “gevallen”

  0 likes
 5. Ik wilde komend voorjaar naar de Bosnische piramades om een documentaire te maken. Maar nadat ik deze video zag, http://www.youtube.com/watch?v=GlC4w3JUH0M heb ik besloten om het niet te gaan doen. Ik denk nu dat het heuvels zijn en geen piramiden.

  0 likes
 6. De vraag lijkt mij; Wie heeft er baat bij het verzwijgen?

  0 likes
 7. [quote name=”Wim”]Ik wilde komend voorjaar naar de Bosnische piramades om een documentaire te maken. Maar nadat ik deze video zag, http://www.youtube.com/watch?v=GlC4w3JUH0M heb ik besloten om het niet te gaan doen. Ik denk nu dat het heuvels zijn en geen piramiden.[/quote]

  Heuvels met een netwerk tunnels?

  Ik zou ik jou was na het zien van die video juist wel gaan en met eigen ogen vaststellen wat de waarheid is.

  0 likes
 8. @”Ghost”

  Besef je dat e over je zelf aan het praten bent?
  Niets mis mee hoor, maar het lijkt erop dat je denkt dat je buitenwereld en je innerlijke wereld twee verschillende dingen zijn.

  0 likes
 9. [quote name=”Charles”]@”Ghost”

  Besef je dat e over je zelf aan het praten bent?
  Niets mis mee hoor, maar het lijkt erop dat je denkt dat je buitenwereld en je innerlijke wereld twee verschillende dingen zijn.[/quote]

  Ik heb het absoluut niet over mezelf. Waarom denk je dat?

  Ik geef je de korte versie:

  Zolang veel mensen zich vast blijven houden aan een aantal grote leugens die zich in de buitenwereld bevinden, dan kan hun innerlijke wereld dus niet corresponderen met hun buitenwereld, want het zijn twee verschillende wereldbeelden. Echter, het probleem is dus dat veel mensen graag willen dat het correspondeert omdat zij de leugen als de waarheid zien.

  Toch weet ik zeker dat er ook veel mensen zijn die toch ergens het besef hebben, maar ze geven uit angst niet toe.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Dit ziet eruit als controlled demolition. Jensen heeft boodschap voor 'linkse, schlemielige journalisten' die hem in complothoek willen duwen

Dit ziet eruit als controlled demolition. Jensen heeft boodschap voor ‘linkse, schlemielige journalisten’ die hem in complothoek willen duwen

Robert Jensen geloofde nooit in complottheorieën over ...

Nederland probeert MH17-congres in Maleisië te saboteren. Waarom de waarheid over deze fatale ramp voor altijd verborgen zal blijven

Nederland probeert MH17-congres in Maleisië te saboteren. Waarom de waarheid over deze fatale ramp voor altijd verborgen zal blijven

Vorige maand vond in Kuala Lumpur een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.