Archeologie

‘Onweerlegbaar bewijs dat de geschiedenis niet klopt’

Help ons door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onweerlegbaar bewijs voor het bestaan van hoogontwikkelde beschavingen dwingt ons de geschiedenis te herschrijven.

Dat stelt antropoloog dr. Semir Osmanagić. Hij voegt toe dat bouwwerken van vele tienduizenden jaren oud over de hele wereld zijn gebouwd door hoogontwikkelde beschavingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Uit laboratoriumonderzoek in 2008 en eerder dit jaar is gebleken dat de Bosnische piramides bijvoorbeeld 29.400 jaar oud moeten zijn. Volgens Osmanagić is dit reden genoeg om de ontwikkeling van de beschaving en de geschiedenis te herzien.

Energiemachines

“De mensen die deze piramides hebben gebouwd kenden de geheimen van frequentie en energie,” zei hij. “Ze gebruikten deze natuurlijke hulpbronnen om technologieën te ontwikkelen en te bouwen op een schaal die we nog nooit op aarde hebben gezien.”

De piramides zouden zijn gebouwd als oude energiemachines die werden uitgelijnd met het energieraster van de aarde. De energie werd vervolgens gebruikt voor genezing en vermogen.

Tunnelnetwerk

Schrijver Michael Cremo theoretiseert in zijn boek Forbidden Archeology dat kennis over een hoogontwikkelde Homo sapiens is onderdrukt of genegeerd door de wetenschappelijke gemeenschap omdat het in strijd is met de huidige kijk op de menselijk oorsprong.

De vier Bosnische piramides zijn ongeveer drie keer zo groot als de Piramides van Gizeh en bevatten bovendien een uitgestrekt tunnelnetwerk. In de tunnels worden vele artefacten gevonden, waaronder megalieten, stenen met hiërogliefen en oude teksten en kunstvoorwerpen.

Bron: Wakingtimes.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
andor
andor
10 jaren geleden

er was reeds lang leven in Atlantis ,vele duizenden jaren voor de zondvloed , de Bosnische piramiden zijn van 13500 v C en de cro-magnon mens was een tussenvorm tussen de homo sapiens en de mens van Atlantis .
De geschiedenis van de huidige wetenschap is een ‘fable convenu ‘ wa ha ha

Redice
Redice
10 jaren geleden

inderdaad. lees de boeken van Bert Thurlings eens oa. “de verborgen geheimen van de mensheid” als je die leest en een beetje gezond verstand hebt dan besef je dat onze hele geschiedenis een leugen is en er vele intelligentere beschavingen zijn aanwezig geweest hier duizenden jaren geleden reeds, om niet miljoenen jaren te zeggen in sommige “gevallen”

Wim
Wim
10 jaren geleden

Ik wilde komend voorjaar naar de Bosnische piramades om een documentaire te maken. Maar nadat ik deze video zag, http://www.youtube.com/watch?v=GlC4w3JUH0M heb ik besloten om het niet te gaan doen. Ik denk nu dat het heuvels zijn en geen piramiden.

Gideon Jaarsma
Gideon Jaarsma
10 jaren geleden

De vraag lijkt mij; Wie heeft er baat bij het verzwijgen?

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x