Buitenland

Ook bekende Duitsers doen niet meer mee. Nena: ‘Paniekzaaierij en waanzin’

Help mee door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Duitse zangeres Nena, bekend van 99 Luftballons, heeft een mysterieus bericht op social media geplaatst. “Ik heb mijn gezonde verstand, dat de informatie en paniekzaaierij ontkracht die van buiten op ons afkomen. Op die manier is het voor mij mogelijk om me niet gehypnotiseerd door angst het donker in te laten trekken,” citeert de Volkskrant haar. Ze strijdt ook tegen de ‘waanzin die we nu ervaren’.

Nena verzet zich met dit bericht tegen het coronabeleid. Haar manager liet weten dat ‘wij sommige regels kritisch zien’. Zo heeft Nena geen begrip voor mondkapjes bij kinderen en ouderen die door de coronaregels eenzaam moeten sterven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Duitse zanger Xavier Naidoo reageerde op haar bericht met emoji’s van twee gevouwen handen en een hartje. Nena reageerde daarop met een hartje en een lachend gezicht met een halo, schrijft de Epoch Times. Ze schreef ook: “Denk aan Xaviers woorden: wat ons alleen niet lukt, lukt ons samen wel.”

Grove en ernstige schendingen van de grondwet

Naidoo sprak zich al vaker kritisch uit over de coronamaatregelen en werd in maart door RTL ontslagen als jurylid van het populaire programma Deutschland sucht den Superstar (DSDS). Hij baarde daarnaast opzien toen hij in een filmpje sprak over de bevrijding van kinderen uit wereldwijde netwerken van elite-pedofielen. “Adrenochroom… Afbeeldingen… Als je ertegen kunt…” zei hij.

Een ander jurylid van DSDS, Michael Wendler, stapte zelf op. Hij zei in een video waarin hij zijn vertrek aankondigde dat de Duitse regering zich schuldig maakt aan ‘grove en ernstige schendingen van de grondwet’, aldus het AD. Volgens hem zijn vrijwel alle tv-zenders ‘medeplichtig, in het gareel gedwongen en politiek gecontroleerd’.

4.5 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
3 jaren geleden

wat moet het AD?

AlbertV
AlbertV
3 jaren geleden

Een standaard Volkskrant artikel vol propagandistisch gif. Kritiek op de krankzinnige corona-gekte afgeserveerd als ultrarechtse, nazi retoriek. Wat is ook deze krant diep gezonken.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
3 jaren geleden

Kennelijk zijn onze Oosterburen nu met alle waanzin de eerste die nu op hun rasse schreden terugkomen. Gelukkig beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Eerst de rechters in Berlijn, toen de ARD en nu Duitse BNers. Waar blijft de rest van EU, Nederland. Dit wordt je beste nr 1 hit Nena.

rop
rop
3 jaren geleden

Hoe meer bekenden en het liefs vele bekende waar ook te wereld ,en hoe MEER tv Sterren of Artsen enzv hoe beter het is om deze waanzinnigheid een halt toe te roepen, laat het een Teken aan de Wand zijn om Alle bekendheden ,tegen deze waanzinnigheid opstaan, en de wereld redden tegen de machtige heersen pedofiele machthebbers, alle bekenden ook hier in Nederland laat uw stem horen voor het te laat, ALS JE ER NIET MEE EENS BENT OVER AL DEZE MAATREGELS, Want de klok staat op een minuut voor twaalf, Het kan [misschien] nog niet te laat zijn .

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x