Homepagina » Buitenland » Op alle overlijdensaktes schrijven ze Covid-19, zegt uitvaartondernemer
covid-19

Op alle overlijdensaktes schrijven ze Covid-19, zegt uitvaartondernemer

Activistengroep Project Veritas sprak met uitvaartondernemers in New York City over het aantal sterfgevallen dat is toegeschreven aan Covid-19.

Eind april sprak een verslaggever van de groep met Michael Lanza, de directeur van een uitvaartcentrum in New York.

“Om eerlijk te zijn schrijven ze op alle overlijdensaktes Covid,” zei Lanza.

Politiek

Hoe meer coronadoden in New York, hoe meer geld burgemeester Bill de Blasio krijgt van de overheid.

“Ik denk dat de burgemeester en onze stad uit zijn op geld, en hoe vaker ze Covid op een overlijdensakte zetten, hoe meer geld ze kunnen krijgen van de overheid,” zei Lanza.

“Het draait om politiek,” voegde hij toe. “Niet iedereen waarbij Covid op de overlijdensakte staat, is gestorven aan Covid. Kan ik dat bewijzen? Nee, maar dat is mijn vermoeden.”

Alzheimer

Josephine DiMiceli, voorzitter van een ander uitvaartcentrum, zei tegen een journalist van Project Veritas dat een vrouw die niet was gestorven aan Covid-19, toch werd meegeteld als slachtoffer van de pandemie.

De zus van de vrouw belde DiMiceli om haar te vertellen dat ze aan alzheimer leed en niet was behandeld voor het coronavirus.

Automatisch

Joseph Antioco, de directeur van weer een ander uitvaartcentrum, zei tegen een undercoverjournalist dat er twee weken geleden een 40-jarige man bij hem werd binnengebracht die in zijn huis was overleden.

“Ze gingen niet eens naar zijn huis, de man had geen onderliggende ziektes, geen aandoeningen. Ze zeiden dat hij Covid-19 had omdat hij koorts had. Maar hoe weet je dat hij Covid-19 had? Dat weet je niet. Er staat nu wel op zijn overlijdensakte dat hij Covid-19 had,” zei Antioco.

“Als je geen privéarts hebt en niet onder behandeling bent, schrijven ze automatisch Covid-19 op je overlijdensakte.”

James O’Keefe van Project Veritas doet momenteel onderzoek naar fraude en corruptie rond Covid. Wordt vervolgd dus.

[Project Veritas]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
1 jaar geleden

Zelf over de rug van overleden mensen proberen ze een slaatje eruit te slaan, hoe moeten we zoiets noemen ,schandalig of op geld beluste wolven, of zijn ze gewoon gek, of vul zelf maar in , woorden schieten te kort bij dat soort mensen die doden gebruiken voor winst, vallen deze mensen nog wel onder het menselijkheid, of volgt men gewoon de weg van winst is winst, waardoor de menselijkheid wegvalt?
En het geld op de eerste plaats komt? in het verleden werd weleens boekverbrandingen gehouden als het boek sommige niet meer aanstonden of gevaar leverde aan de machthebbers en dat het machten de verbranding en het volk liet geloven dat het rechtvaardig was, word dat niet eens tijd dat men nu eens een geld verbranding gaat houden? om zo de dwaasheid ervan in te laten zien..hoe mensen of regeringen het geld op de eerste plaats zetten ten kosten van bedrog leugens en noem maar op ,schelden en vloeken zal geenszins helpen want het valt onder bezetenheid..zelfs dat woordje zal de bezetenen zich niks van aantrekken kan ook niet want men is bezeten..en bezeten is bezitten,en bezitten is Macht.

Straalmans
Straalmans
1 jaar geleden

Er zullen waarschijnlijk ook weinig autopsies worden verricht. Artsen die bij operaties dodelijke fouten maken, kunnen het ook zomaar gooien op Corona, want geen autopsie.
Hoe gaat het straks wanneer de lockdown wordt opgeheven en de ziekenhuizen weer volstromen met patienten die een operatie moeten ondergaan? Gaat er dan per direct een premieverhoging komen voor de Basisverzekering? Gaan de Zorgverzekeraars de ziekenhuizen uit de financiële malaise helpen of moet de belastingbetaler al het geld weer ophoesten? Volgend jaar extra verhoging van de Basispremie?

salvar
salvar
1 jaar geleden

wat willen wij als burger?
1). wij willen rustig leven.
2). wij willen sociaal contact.
3). wij willen lol maken.
4). wij willen rustig slapen.

alles zal verdwijnen niet in een keer maar geleidelijk op een heel geslepen manier.
ik heb het vandaag weer meegemaakt , ze springen bijna 2 meter weg , gewoon zielig om te zien hoe de burger gehersenspoeld , ik schat minstens 60%.

we moeten ons verenigen sowieso tegen vaccineren.

Willem
Willem
1 jaar geleden

“Joseph Antioco, de directeur van weer een ander uitvaartcentrum, zei tegen een undercoverjournalist dat er twee weken geleden een 40-jarige man bij hem werd binnengebracht die in zijn huis was overleden.
“Ze gingen niet eens naar zijn huis, de man had geen onderliggende ziektes, geen aandoeningen. Ze zeiden dat hij Covid-19 had omdat hij koorts had”

Als je dood bent koel je heel snel af, hoe wisten ze dan dat hij koorts had als hij in zijn huis was overleden?

x

Check Also

arts

Volgens Kamerlid Nicki Verweij (JA21) zal geen arts zeggen dat de mRNA-prik gentherapie is. Klopt dat?

FVD-voorman Thierry Baudet stelde het mRNA-vaccin in ...

nieuwsuur

Vraagtekens rond Nieuwsuur-repo over 39-jarige ‘coviddode’: ‘Opeenstapeling van rariteiten en onwaarheden’

In de wijk Heilust in Kerkrade schommelt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x