Homepagina » Buitenland » Op alle overlijdensaktes schrijven ze Covid-19, zegt uitvaartondernemer
covid-19

Op alle overlijdensaktes schrijven ze Covid-19, zegt uitvaartondernemer

Activistengroep Project Veritas sprak met uitvaartondernemers in New York City over het aantal sterfgevallen dat is toegeschreven aan Covid-19.

Eind april sprak een verslaggever van de groep met Michael Lanza, de directeur van een uitvaartcentrum in New York.

“Om eerlijk te zijn schrijven ze op alle overlijdensaktes Covid,” zei Lanza.

Politiek

Hoe meer coronadoden in New York, hoe meer geld burgemeester Bill de Blasio krijgt van de overheid.

“Ik denk dat de burgemeester en onze stad uit zijn op geld, en hoe vaker ze Covid op een overlijdensakte zetten, hoe meer geld ze kunnen krijgen van de overheid,” zei Lanza.

“Het draait om politiek,” voegde hij toe. “Niet iedereen waarbij Covid op de overlijdensakte staat, is gestorven aan Covid. Kan ik dat bewijzen? Nee, maar dat is mijn vermoeden.”

Alzheimer

Josephine DiMiceli, voorzitter van een ander uitvaartcentrum, zei tegen een journalist van Project Veritas dat een vrouw die niet was gestorven aan Covid-19, toch werd meegeteld als slachtoffer van de pandemie.

De zus van de vrouw belde DiMiceli om haar te vertellen dat ze aan alzheimer leed en niet was behandeld voor het coronavirus.

Automatisch

Joseph Antioco, de directeur van weer een ander uitvaartcentrum, zei tegen een undercoverjournalist dat er twee weken geleden een 40-jarige man bij hem werd binnengebracht die in zijn huis was overleden.

“Ze gingen niet eens naar zijn huis, de man had geen onderliggende ziektes, geen aandoeningen. Ze zeiden dat hij Covid-19 had omdat hij koorts had. Maar hoe weet je dat hij Covid-19 had? Dat weet je niet. Er staat nu wel op zijn overlijdensakte dat hij Covid-19 had,” zei Antioco.

“Als je geen privéarts hebt en niet onder behandeling bent, schrijven ze automatisch Covid-19 op je overlijdensakte.”

James O’Keefe van Project Veritas doet momenteel onderzoek naar fraude en corruptie rond Covid. Wordt vervolgd dus.

[Project Veritas]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
9 maanden geleden

Zelf over de rug van overleden mensen proberen ze een slaatje eruit te slaan, hoe moeten we zoiets noemen ,schandalig of op geld beluste wolven, of zijn ze gewoon gek, of vul zelf maar in , woorden schieten te kort bij dat soort mensen die doden gebruiken voor winst, vallen deze mensen nog wel onder het menselijkheid, of volgt men gewoon de weg van winst is winst, waardoor de menselijkheid wegvalt?
En het geld op de eerste plaats komt? in het verleden werd weleens boekverbrandingen gehouden als het boek sommige niet meer aanstonden of gevaar leverde aan de machthebbers en dat het machten de verbranding en het volk liet geloven dat het rechtvaardig was, word dat niet eens tijd dat men nu eens een geld verbranding gaat houden? om zo de dwaasheid ervan in te laten zien..hoe mensen of regeringen het geld op de eerste plaats zetten ten kosten van bedrog leugens en noem maar op ,schelden en vloeken zal geenszins helpen want het valt onder bezetenheid..zelfs dat woordje zal de bezetenen zich niks van aantrekken kan ook niet want men is bezeten..en bezeten is bezitten,en bezitten is Macht.

Straalmans
Straalmans
9 maanden geleden

Er zullen waarschijnlijk ook weinig autopsies worden verricht. Artsen die bij operaties dodelijke fouten maken, kunnen het ook zomaar gooien op Corona, want geen autopsie.
Hoe gaat het straks wanneer de lockdown wordt opgeheven en de ziekenhuizen weer volstromen met patienten die een operatie moeten ondergaan? Gaat er dan per direct een premieverhoging komen voor de Basisverzekering? Gaan de Zorgverzekeraars de ziekenhuizen uit de financiële malaise helpen of moet de belastingbetaler al het geld weer ophoesten? Volgend jaar extra verhoging van de Basispremie?

Willem
Willem
Reactie op  Straalmans
9 maanden geleden

Dat zijn wel de laatste dingen waar je je zorgen om moet maken Straalmans, dat zijn slechts bijzaken, de hoofdzaken zijn veel pijnlijker, dit is echt niet de laatste lockdown, nu zijn de meesten murw en binnen een paar maanden komt er een totale lockdown. 1,5 meter afstand is exact de ruimte die 5G nodig heeft om gericht te kunnen zenden naar een persoon zonder de ander te raken. Dus gooi allemaal je smartphone weg, maar ja je ziet het dat doet niemand, iedereen blijft hem gebruiken en bij zich dragen terwijl het onnodig is want ik heb er nog nooit een gehad en mis niets.

salvar
salvar
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

@willem
ik ook niet en mis hem voor geen 1,5 meter.

Straalmans
Straalmans
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Als die 5G inderdaad de hoofdoorzaak is, dan mogen we nog meer ellende verwachten, want het is slechts her en der actief op dit moment. Mensen hebben blijkbaar een hekel aan draden, want alles moet draadloos. Straks gaan ze zich ook draadloos (contactloos) willen voortplanten.

vladi
vladi
Reactie op  Straalmans
9 maanden geleden

5G is waarschijnlijk de perfecte technologie om een grote medeveroorzaker te zijn in voorspelde toekomstige epidemieën en pandemieën.

daar hoort quarantaine en opschorten mensenrechten bij.
deze strategie is over de laatste honderden jaren uitgevoerd door de jezuit order,wat niets meer is dan een hoog intellectuele empatieloze deathcult.
Iets wat absoluut onder geen voorwaarde onderschat of geridiculiseerd moet worden.
Gezien de situatie waarin de mensheid zich nu bevind,hebben we dat dus wel gedaaan.
beter als de wreld weet heeft van dit satansgebroed,the jezuit order.

de immense snelheid van technologische ontwikkelingen heeft zeker ertoe geleid zichzelf te versterken door kennis af te romen en de mensheid nog meer af te leiden.

so it be.

het feit is dat we er nog zijn en keuzes kunnen maken.

blijven we ons door, de door ons betaalde ambtenaren, de mensenrechten die in de grondwet verankerd liggen laten afnemen?

of is men liever een bange slaaf?

er moet beweging komen en dat kan alleen door uit de ongefundeerde en ongrondwettelijke lockdown te stappen.

we the people are no more CONSENT with your ADVISE.

spreek agenten aan over de info van topartsen in de wereld en dat ze de grondwet overtreden. ( niet beledigen,wel heel kwalijk en doordringend aankijken.

in het begin is het moelijk maar de kracht waarheid die je ervaart is geweldig.

iedereen zit er middenin,dus iedereen moet meehelpen.

YOU ARE THE RESISTANCE !!!!

fff

ster
ster
Reactie op  Straalmans
9 maanden geleden

De ziekenhuizen krijgen per corona geval las ik elders 36.000 euro en niet te vergeten dat er verders bijna alle zalen leeg zijn en dus dat de verzekering amper verders kosten maken want men word als je echt ziek bent zelde nog geholpen, zoals mijn vader niet geholpen word in het ziekenhuis terwijl hij dringt onderzocht moet worden en mijn kleinkind van 5 jaar waarvan de amadelen zo groot zijn als die van een volwasne en dus niet geholpen word en moet wachten tot de corona voorbij is . Dus de ziekenhuizen krijgen voldoende geld om overeind te blijven en hebben verders amper kosten, het houd zich in evenwicht. Dus men hoeft normaal gesproken volgend jaar de kosten van de verzekering niet te verhogen. Omdat de ziekenhuizen ze goed als leeg zijn nu. Trek je omgeving maar na,,,

salvar
salvar
9 maanden geleden

wat willen wij als burger?
1). wij willen rustig leven.
2). wij willen sociaal contact.
3). wij willen lol maken.
4). wij willen rustig slapen.

alles zal verdwijnen niet in een keer maar geleidelijk op een heel geslepen manier.
ik heb het vandaag weer meegemaakt , ze springen bijna 2 meter weg , gewoon zielig om te zien hoe de burger gehersenspoeld , ik schat minstens 60%.

we moeten ons verenigen sowieso tegen vaccineren.

vladi
vladi
Reactie op  salvar
9 maanden geleden

de hele op een farce gebaseerde lockdown is een enorme vernederende en uitdagende test.
hoe reageerd de mensheid.
als we wachten tot de winter begint wat ik zo inschat qua mogelijkheden voor de scumbags,de start van een holocaust van 7 miljard mensen.

lach maar
ridiculiseer maar

fff

Willem
Willem
9 maanden geleden

“Joseph Antioco, de directeur van weer een ander uitvaartcentrum, zei tegen een undercoverjournalist dat er twee weken geleden een 40-jarige man bij hem werd binnengebracht die in zijn huis was overleden.
“Ze gingen niet eens naar zijn huis, de man had geen onderliggende ziektes, geen aandoeningen. Ze zeiden dat hij Covid-19 had omdat hij koorts had”

Als je dood bent koel je heel snel af, hoe wisten ze dan dat hij koorts had als hij in zijn huis was overleden?

Joop
Joop
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Wat dacht je zelf? Misschien woonden er wel meer mensen in dat huis hè, je hoeft echt geen afgestudeerd arts te zijn om te constateren dat iemand koorts heeft.

Willem
Willem
Reactie op  Joop
9 maanden geleden

Wel als je het gebruikt op je doodsakte hé

Logisch
Logisch
9 maanden geleden

Iedereen die overlijd heeft corona. Zo komt het dodental heel hoog te liggen. Dat is wat ze willen. Ons bang maken.

Philip
Philip
9 maanden geleden

Peter van der Voort, hoofd Intensive Care van het UMC Groningen, was een van de eerste artsen die openlijk beschreef wat hem en andere ic-artsen meteen was opgevallen: het merendeel van de coronapatiënten aan de beademing kampt met overgewicht. Nu ziet hij ook een mogelijkheid om de ziekte bij deze patiënten minder ernstig te laten verlopen.

Leptine
Normaal gesproken hebben mensen met overgewicht al meer leptine, maar corona zorgt ervoor dat er nog meer in je bloed zit, ontdekte Van der Voort. Het belangrijkste effect van leptine is dat je minder hongergevoel krijgt, maar het heeft ook nog een aantal bijeffecten, waaronder trombose. “En dat is ook wat we zien bij onze patiënten op de intensive care. Dat er meer trombose is in de aderen, maar ook in de slagaderen.”

https://www.msn.com/nl-be/nieuws/coronavirus-positieve-ontwikkelingen/simpel-voedingssupplement-lijkt-veelbelovend-middel-tegen-corona/ar-BB13uRU8?li=BBqiQ9V&ocid=mailsignout

Willem
Willem
Reactie op  Philip
9 maanden geleden

“Normaal gesproken hebben mensen met overgewicht al meer leptine” Moet dat minder leptine zijn Philip? Omdat deze mensen een constant hongergevoel hebben?

Philip
Philip
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Geen idee, het staat zo in het artikel…vond het ook wat verwarrend 😉

Philip
Philip
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Ben wat onderzoek gaan doen en kom het volgende tegen:

Vraagje; hoe kan het dan, dat dikke mensen (die dus over veel leptine zouden beschikken) toch steeds blijven eten?

Dit is nou het grote probleem van de afgelopen 30 jaar. De afgelopen 30 jaar zijn we anders gaan eten, waardoor het leptine signaal niet meer (goed) in de hersenen komt en waardoor we dus niet meer stoppen met eten. Dit is een heel erg groot probleem.

https://www.nlbewustgezond.nl/het-hormoon-leptine-de-oorzaak-van-overgewicht-en-obesitas/

PS: lees het artikel, alles staat er haarfijn en simpel uitgelegd.

Willem
Willem
Reactie op  Philip
9 maanden geleden

Dank je Philip, wist zelf niet beter dan dat te zware mensen te weinig leptine aanmaakten , iets met koolhydraten en omzetting naar suiker dat weer opslaat als vet. Ze geven mensen met extreem overgewicht ook wel eens leptine en dat schijnt dan te werken,

Elise
Elise
Reactie op  Philip
9 maanden geleden

Weer een symptoom oplossing?
Volgens mij hebben mensen last van snelle schommelingen(hoge en lage druk) in het bloed. En hebben mensen last van slechte opname van zuurstof in de longen. Dus hoe komt dit?
En ik denk, dat we dit probleem buiten het lichaam(“virus”) om moeten gaan zoeken. De echte oorzaak dus.
Denk toch iets met frequenties/straling/magnetisch veld.
Ga je af op de voorprogrammering/propaganda, zoals symbolica(efteling) en Opening Olympische spelen london 2012, dan heeft het ook iets met zwaartekracht/aarde te maken.
Het feit dat de hele wereld in lock down is gezet, daar moet wel een hele goede reden voor zijn.
Ik ben er zeker van van dit “virus” ergens anders voor wordt gebruikt.
Denk de laatste tijd ook weer veel aan het godsdeeltje/cern/shiva. Dans macabre. Verpleegkundigen in een ziekenhuis, die blij aan het dansen zijn in een crisis? Dat gaat er bij mij niet in.

Philip
Philip
9 maanden geleden

Coronavirus NSW: Dossier lays out case against China bat virus program

China deliberately suppressed or destroyed evidence of the coronavirus outbreak in an “assault on international transparency’’ that cost tens of thousands of lives, according to a dossier prepared by concerned Western governments on the COVID-19 contagion.

https://www.dailytelegraph.com.au/coronavirus/bombshell-dossier-lays-out-case-against-chinese-bat-virus-program/news-story/55add857058731c9c71c0e96ad17da60

PS: het artikel is vrij lang, maar zeker de moeite waard om het eens door te nemen.

Elise
Elise
9 maanden geleden

Ik vertrouw het ook niet. Ken iemand die gevallen was en een operatie moest ondergaan. Die kreeg koorts na de operatie. Is een normaal verschijnsel na een operatie, heet operatiekoorts. Die persoon kreeg ook te horen/de stempel dat ie corona heeft. Er is iets vreemds aan de hand.

Philip
Philip
Reactie op  Elise
9 maanden geleden

Iedereen die nu koorts heeft zou nu besmet zijn, thans ken ik veel verpleeg/verzorgkundige die geen koorts hebben en toch besmet zijn (zijn getest)
De meeste bewoners waar ik werk hebben milde tot geen symptomen, slechts een handvol zijn overleden maar door andere oorzaken dan het coronavirus.
Als je nu besmet bent, ziek of niet ziek en je sterft, dan zet men er coronavirus op, uiteindelijk zijn er dus minder sterf gevallen door het virus.

In België heb je nu een 50 duizend officiële besmettingen en een 7 duizend doden, maar tussen die doden zitten ook long falen, hartfalen, kankers etc…tussen, die niet gerelateerd kunnen worden aan het virus.

Dus die 7 duizend doden door dat virus is al bull shit, kwestie van mensen bang te maken en vooral te houden.
Die 50 duizend besmettingen is ook al onzin, in werkelijkheid spreken we in België al over een paar miljoen besmettingen en wereldwijd zijn dat er al honderden miljoenen.

Natuurlijk is er meer aan de hand, totale controle van de pleps en ze laten het nog gewillig toe ook nog eens.
Als je nu andere dingen laat horen dan de media en die virologen (laboranten en statistische idioten) dan weet je niet waarover het gaat, ben je een complot theorist.
Mensen kunnen verdomd niet meer voor zich zelf denken, ze laten het andere doen voor hen doen, heel de wereld/maatschappij is naar de kl… door dat gespuis en nog slapen ze verder.

Philip
Philip
9 maanden geleden

Zoals er hier nog mensen schreven/reageerden: Never waste a good crisis!!

PS: officiële Video’s

UN CHIEF SAYS PANDEMIC MUST BE USED TO DEINDUSTRIALIZE WEST, TRANSITION TO GREEN ENERGY

The head of the United Nations called for global leaders to “use the pandemic recovery” to roll out their global climate change agenda, including allowing fossil fuel companies to collapse and using taxpayer stimulus money to fund green jobs.

https://www.infowars.com/un-chief-says-pandemic-must-be-used-to-deindustrialize-west-transition-to-green-energy/

tao
tao
9 maanden geleden

https://youtu.be/kgnBldI7KPY

Grote cover-ip… Allerlei ziekten komen direct de bleodbaan binnen via… vaccinaties… als ze verontreinigd zijn…. en dat MAG NIET uitkomen…. Kijk hier eens naar….

dit gaat allemaal veel verder, maar bevestigd dat we de overheid en fabrikanten niet kunnen vertrouwen…

En GEEN VACCINATIES… wordt je nog zieker van

En zorg voor een sterk immuunsysteem!! Goed he zorgt onze overheid voor het welzijn van haar burgers… zijn het goede bestuurders?

Dr Judy A Mikovits PHD has a virtual sit-down with Patrick Bet-David and opens up about her fallout with Anthony Fauci that led to her 5 year arrest and whistleblower status. Order her book https://amzn.to/2VL3AC8 Site: Plague of Corruption https://bit.ly/2Yg3Tqn Follow her on

x

Check Also

baudet

Baudet maakt gehakt van 10 jaar Rutte: ‘Dit is nou precies wat het vertrouwen in de overheid ondermijnt’

Wat gebeurt er als minister Grapperhaus op ...

vaccin

Er woedt een (des)informatieoorlog over het coronavaccin

Goed nieuws, mensen! Ze hebben een wondervaccin ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

24
0
We lezen graag je reactie!x