Buitenland

Facebook censureert doelbewust. Farage legt Zuckerberg vuur aan de schenen in EU-parlement

Help door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Facebook-topman Mark Zuckerberg moest zich in het Europees Parlement verantwoorden voor het misbruik van persoonlijke gegevens van Facebookgebruikers.

Tijdens een bijeenkomst met de fractieleiders haalde Europarlementariër Nigel Farage uit naar Zuckerberg omdat Facebook volgens hem doelbewust censureert.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De topman zegt keer op keer dat Facebook een ‘platform is voor alle ideeën’.

Opzettelijk discrimineert

“Maar in januari dit jaar hebben jullie je algoritmes veranderd, wat rechtstreeks heeft geleid tot veel minder views en interactie voor mensen met rechtse meningen,” merkte Farage op.

Sindsdien hebben duizenden conservatieven ongeveer een kwart minder views, zei hij. “Dat is wat er gebeurt op een ‘platform voor alle ideeën’.”

“Ik heb het hier niet over extremisme, over het aanmoedigen van geweld of haatzaaien,” zei hij. “Ik heb het over mensen die een mening hebben en die Facebook opzettelijk discrimineert.”

Geen enkele transparantie

Farage vraagt zich af wie bepaalt wat acceptabel is en wie die feitencheckers zijn waar Zuckerberg vaak naar verwijst. “Waarom is er geen enkele transparantie?”

Hij begint zich verder af te vragen of we misschien speciale wetgeving nodig hebben om het recht op vrijheid van meningsuiting op social media te beschermen.

Bekijk het filmpje hieronder:

Foto: MB298 Wikimedia Commons

[UKIP MEPs]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
flardinga
flardinga
5 jaren geleden

Farage die zelf snel de benen nam i.v.m. de Brexit, wat een flapdrol is dat zelf!

Gladiator
Gladiator
5 jaren geleden

Tja, Suikerberg…..wat een vies vuil leugenachtig (schand)knaapje is dit kereltje, als ik zijn kop al zie moet ik al ko**en en niet zo’n beetje ook.

Ik raad dan ook iedereen die dit leest aan om deze 3-delige docu a.s.a.p. in zijn geheel te bekijken van Richard D. Hall op Richplanet.net waarvan hier https://www.youtube.com/watch?v=JQYG5EGfx-A&ab_channel=RichardHall de link.

Daarna praten we eventueel verder.

Weet niet waar de wereld heen gaat maar in elk geval NIET DE GOEDE KANT op.

Ook is er weer een kanaal van YT verwijderd en wel van de Healthranger Mike Adams en wel om het feit dat hij zgnd DRUGS, niet echt dus, maar CPD olie enz. aan de man bracht en omdat Google alsmede YT eigendom zijn geworden vrij recentelijk van Big Pharma, u weet wel die organisatie van medicijngiganten die het allemaal GOED voorhebben met de mensheid door mensen met bijv kanker vol te pompen met een extract van mosterdgas, te weten chemo waarbij ze het ook nog aan durven te vullen met het nog dommer makende woordje therapie!!!!!!

Bij het bekijken van bovenstaande docu, en zoals ik al zij bestaat deze uit 3 delen, kom je er eens ECHT ACHTER wat dat zooitje facebook, YT, Google allemaal uitvreten, geheel legaal én niet te vergeten met UW EXPLICITE TOESTEMMING.

Welterusten Neanderland, slaap zacht, wij, de overheid waakt over u en zorgt voor u zodat u morgenvroeg weer “gezond” naar uw (slaven)WERK kunt gaan om zodoende alle nutteloze ambtenaren en potverterende “cultuurparels” welke ons komen verrijken, middels de al maar hoger wordende belastingheffingen te kunnen innen op UW salaris!!!

Sweet Dreams,

Gladiator

cervantis
cervantis
5 jaren geleden

Sinds Nigel Farage heeft in het Europees Parlement Van Rompuy heeft beledigd door te zeggen dat Van Rompuy het charisma van een natte dweil en de uitstraling van een tweederangs bankmedewerker heeft kan hij bij mij niet meer stuk.

Antonio B
Antonio B
5 jaren geleden

Nog wat, ik hoorde op radio 1 met het journaal, dat Mr Suckerberg wat vervroegd weg moest omdat, en nu komt ie, hij anders zijn vliegtuig zou missen!!! WHAHAHAHAHA.. Ze komen er verdomme mee weg ook hè.

Wat een grap zeg. Al dat kuddevolk wordt zo hard in hun bek gescheten waar ze bij staan. Ze hebben er gewoon schijt aan en zeggen dit soort dingen gewoon. Alsof Suckerberg (in het ergste geval) bij de KLM-lounge gaat wachten totdat zijn reguliere vlucht vertrekt.

Privejet van Facebook? Iemand?

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x