Great ResetBinnenland

Update over zaak tegen Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers: ‘Met dit goede nieuws kunnen we het jaar mooi afsluiten’

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

Op 6 december ging de zaak van de Nationale Bond tegen Overheidszaken tegen premier Rutte, ministers Kaag en Hoekstra, en CU-leider Segers verder. Op 1 december diende de Bond een zogeheten conclusie of akte in bij de rechtbank in Den Haag, naar aanleiding van de voornemens van de kantonrechter om op 6 december de rechtszaak door te verwijzen naar het team handel.

De dagvaarding van de Bond kan gerust als unicum worden beschouwd, want voor het eerst zijn Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers als burgers gedagvaard. De Bond heeft een deurwaarder gevonden die het aandurfde om de dagvaardingen op het woonadres betekend af te leveren, wat de deur opent om Rutte cum suis persoonlijk aansprakelijk te stellen en zich als burger te laten verantwoorden voor de rechter.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Rechtsgang stagneren

Volgens de Bond dient deze rechtszaak gewoon onder ‘kanton’ te vallen. “Dit schuiven van kanton naar team handel betreft een juridisch steekspel, dat vanaf de eerste rolzitting van 6 september plaatsvindt, om de rechtsgang te doen stagneren,” schrijft de Bond.

Op 3 januari 2023 beslist de rechtbank waar uiteindelijk de hoorzitting zal plaatsvinden. De Bond zal dan tevens een verzoek indienen om de hoorzitting live uit te zenden. “Dus met dit goede nieuws kunnen we het jaar mooi afsluiten en heb geduld.”

Voorwaarden

De voorwaarden van de Bond zijn onder meer: Bilderberg, het World Economic Forum (Great Reset) en de WHO buiten de orde plaatsen; vaccinatiedwang verbieden; culturele tradities beschermen; discriminatie op de woningmarkt beëindigen; democratisch gekozen partijen niet langer uitsluiten; bindend referendum invoeren; spoedwet afschaffen; publieke omroep tot eerlijke berichtgeving verplichten; indoctrinatie door scholen, hogescholen en universiteiten beëindigen; en verbieden van deelname aan de oorlog en het steunen van Oekraïne.

“Het is nu aan ons om een welgelukte aanslag van Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers op onze vrijheid te verhinderen!” benadrukt de Bond.


4.9 168 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

143 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Het gluiperdje is aalglad.

Herman R
Herman R
1 jaar geleden

🥳mooi 2023!👍

Charlotte
Charlotte
1 jaar geleden

Het is een opsteker maar heb er toch een hard hoofd in dat het wat wordt! De rechters zijn over het algemeen D66 en dat is geen goed teken! 😯 We blijven hopen natuurlijk! 🙏

hoogtijd
hoogtijd
1 jaar geleden

Wat trekken die 2 op de foto nu van de rare trekkebekken. Je wordt toch kotsmisselijk als je die wef mensen ziet, die ons mooie Nederland naar de verdoemenis hebben geholpen

Back to top button
143
0
We lezen graag je reactie!x