Homepagina » Buitenland » De oude orde wordt weggevaagd. Farage brandt los in Europees Parlement
De oude orde wordt weggevaagd. Farage brandt los in Europees Parlement

De oude orde wordt weggevaagd. Farage brandt los in Europees Parlement

Het Europese migratiebeleid is een complete ramp gebleken. Dat zei Nigel Farage afgelopen week in het Europees Parlement.

“Het is oneerlijk dat iedereen mevrouw Merkel de schuld geeft,” zei hij. “De eer voor deze catastrofe komt toe aan Jean-Claude Juncker. Hij was degene die in 2015 de deur openzette voor een miljoen mensen die de oversteek van de Middellandse Zee waagden.”

Hij merkte op dat overal in Europa hekken en muren worden geplaatst. “Wordt het niet eens tijd dat men hier de realiteit onder ogen ziet?”

Detentiecentra

“Dit is waarom Groot-Brittannië uit de EU is gestapt,” sprak hij. “Mensen willen verantwoordelijk zijn voor hun eigen acties en willen niet de prijs betalen voor de fouten van anderen.”

“De Italiaanse verkiezingen hebben dit duidelijk laten zien,” klonk het.

In een poging om politiek te overleven heeft Merkel nu besloten in het zuiden van Duitsland detentiecentra op te zetten, aldus Farage.

Oude orde

“Precies hetzelfde beleid dat president Trump in Amerika volgt,” zei hij. “Jullie schreeuwden allemaal tegen Trump. Gaan jullie nu ook tegen Merkel schreeuwen?”

“De oude orde wordt weggevaagd,” besloot de Europarlementariër. “En daarmee gelukkig ook het plan voor een Verenigde Staten van Europa.”

Bekijk de video hieronder:

Foto: MB298 Wikimedia Commons

[europarl]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • H.J. schreef:

  Ik geloof er niets van, dat deze Farage de EU anders kan laten denken en uitvoeren.
  De Merkels, de Ruttes, de Macrons blijven gewoon de lijn volgen die de Bilderbergclub heeft uitgezet, een totale omvolking van Europa.

  27 likes
  • deze schreef:

   goed gezien HJ ! bijna de helft van de ” ministers ” zijn van de billenbergsebende, zeg maar de nette uitvoering van de maffia… maar het tij gaat keren, je voelt het aan alles en zeker aan de weerzin tegen al die lui die hier nikst hebben te schaffen ( ook zo een k.t woord..) italie heeft het helemaal gehad en de grenzen hadden echt al 7 jaar geleden gesloten dienen te worden!
   afgelopen avond ook weer een ” inkoppertje ” van de npo : bommelding airport eindhoven , loos alarm achteraf, maar dat zijn de meeste ( gelukkig) hier( nog ) in nederland, en maar angst inboezemen, want de vieze, grote o u d e orde heeft enorm haast om hun agenda 21 uit te voeren, maar ze zitten als ratten in de val, en dat is binnenkort wel aan de regering te merken denk ik, je ziet ze nu al trillen en de arrogantie druipt van de bekken af, kortom Nederland is ten DODE opgeschreven door de fijne ” vakmensen ” die zich volksvertegenwoordiger durven te noemen, op een paar enkele na, die zijn echt gewoon puur, ik ga geen namen noemen, maar ja.. uiteindelijk doen ook die paar goede, pure politici die er dan zijn ook mee aan het poppenspel, zo niet.. worden ze stuk voor stuk g e f r a m e d ..
   Nu, de wereld staat op een kruispunt.. waar alles samen valt … o o i t

   fijne week en groet

   14 likes
   • Gezinusk schreef:

    deze,

    Mee eens.

    De democratie stopte bij de oprichting van [niet-gouvernementele] [non-profit-organisaties] als het Britse ”Royal Institute of International Affairs”, de Amerikaanse dochteronderneming ”Council on Foreign Relations”, en de Europese afdeling Bilderberg.

    Opgericht door elite ten bevordering van de NWO, en om de status quo van de elite te beschermen.

    Kenmerkend;

    – Besloten vergaderingen.
    – Leden mogen nadien niet praten met pers/buitenstaanders waarover vergaderd is.
    – Het plaatsen van leden op belangrijke ministerposten, naast CEO’s van machtige privatenbanken en multinatioanls (oligarchen), mainstream media, en inlichtingendiensten als de CIA, NSA, FEMA, MI5, MI6 etc…

    5 likes
 • Louise schreef:

  Ik wou dat het waar was….weg met dit door de strot gedwongen Eu…. Zaken en economie kunnen bilateraal gewoon doorgaan…..Al onze grote bedrijven zitten al in goedkope landen met natuurlijk zeer goedkope arbeids krachten….. Militair stellen we helemaal niks voor, daar moet je geld en goed opgeleide mensen voor hebben met de juiste mentaliteit …..Politiek is op sterven na dood, voor de burger maakt t niet meer uit door wie hij belazerd wordt….Behalve het extreme links en rechts is het verder een pot nat… Totaal onkundig en onbekwaam en nog erger onverantwoordelijk…. Er worden totaal onverantwoordelijke beslissingen genomen en als het fout gaat gaan we schuiven en wijzen en jammeren, maar er gebeurt niks…. Hoe krijg je het voor elkaar om nota bene onder valse voorwaarden zoveel mensen naar Europa te laten komen, die hier weinig bijdragen en binnenkort in hun eigen gevangenis mogen verblijven , want ja een plan hadden we niet en hebben we nog steeds niet……..dus naar de opvang..Europa gaat ten onder aan hun eigen visieloze handelswijze…. Behalve zichzelf verrijken, ten koste van de werkende Europeaan …….. Terwijl b.v Holland steeds meer vak bekwame mensen tekort komt, het blijft een uitzichtloze toestand zo….. We moeten toch iets in het eten stoppen zodat de grijze massa in die hoofden weer gaan werken…want van enige zelfkennis is ook geen sprake….

  33 likes
  • Ariën schreef:

   Vergeet het maar. De gevestigde orde gaat er alles aan doen om hun plannen te verwezenlijken.
   Die gaan echt niet zonder slag of stoot hun plan opgeven.

   6 likes
 • René van Zalk schreef:

  +/- 80 % van de migranten blijken aanhangers van “profeet” mohammed, mohammed was een zware crimineel, als mohammed anno 2018 in NL zou leven zou hij 100 % zeker tbs met dwangverpleging hebben gekregen. Daar komt nog bij dat veel aanhangers van mohammed last hebben van copycat gedrag, ze kopiëren als het ware het gedrag van mohammed.

  17 likes
 • Mr.X schreef:

  Het duurt nu echt allemaal niet zo lang meer!
  De oude orde die ruim 300 jaar geregeerd heeft is op sterven na dood…!

  De nieuwe gouden eeuw voor de mensheid staat voor de deur. De oude orde heeft door pure hebzucht en hoogmoed zijn eigen graf gegraven!
  Naar schatting en verwachting zal onze wereld er al binnen aanzienlijke periode beter uit gaan zien!
  Er is achter de schermen een oorlog gaande die voor doven en blinden niet opgemerkt word.
  Mensen zijn complete systeem robots geworden die denken dat ons leven zoals we hier nu leven echt zo hoort te zijn! Alles maar ook echt alles is de mensheid voorgelogen om ons langzaam hun slaven te maken, zijn en te blijven, zonder dat we het wisten en het door hadden!

  Het is bijna afgelopen met de oude wereld orde en het nieuwe wereldsysteem zal vele tegen de schenen schoppen, maar de mensheid is langzaam aan het ontwaken en zijn het oude leugen systeem zat!

  Er zal naar alle waarschijnlijkheid nog eind dit jaar een complete financiele wereldwijde reset komen, waar iedere wereldburger terug krijgt wat van ons al ruim 300 jaar in gevangenschap gestolen en afgenomen is!

  Hou vol, onze wereld en de mensheid is bijna vrij van slavernij en satanische heersers om zichzelf echt te gaan ontwikkelen…!!!

  Hoogmoed komt voor iedere val…!!!
  Mr.X

  12 likes
 • Nehemia schreef:

  Die hele volksvervanging is niks meer dan de realisatie van het Coudenhove Kalergi plan (Merkel heeft daar ook een onderscheiding voor gekregen) en een uitoefening van het Verdrag van Straatsburg (immigration for oil). Brussel en de hooggeplaatsten in de EU werken hier nauwgezet aan mee. De NGO schepen varen af en aan. Je heoft nog niet eens met je enkels in de Middellandse Zee te staan om door de NGO schepen te worden opgepikt. Ze komen gewoon netjes bij de kust aan. De grootste spin in het web is (tromgeroffel) George Soros met zijn ‘Open Socieity’ en natuurlijk bekend van zijn kleurenrevoluties waarmee hij in samenwerking met de CIA (Deep State) regeringen omver heeft kunnen werpen. Een bekende is de Oranje Kleurenrevolutie in de Oekraïne.

  Op Zerohedge is het volgende artikel te lezen: ‘Nigel Farage Promises Return As UKIP Leader If May’s “Brexit Betrayal Isn’t Reversed”. Zelfs Boris Johnson heeft als minister ontslag genomen alsmede David Davis, want Theresa May heeft die hele Brexit aan alle kanten gefrustreerd en heeft Brussel op economisch terrein ten aanzien van Engeland veel te veel concessies gedaan. Voor deze judasacties kreeg ze wel een schouderklopje van het hoofd van de Brusselse totempaal – Jean Claude Juncker of stiekem toch onder de tafel een veelvoud van de dertig zilverlingen heel lang geleden. Voor deze mensen is corruptie uitoefenen hetzelfde als het inademen van zuurstof. De waarheid is dat Theresa May er nooit echt uit wilde. Dat was de verdienste van Nigel Farage. Laten we hopen dat de onvoorstelbare schade die Theresa May heeft aangericht ongedaan kan worden gemaakt. Exit Theresa May en zo snel mogelijk alsjeblieft.

  9 likes
 • Zetareticulan schreef:

  Ik weet niet hoor, Farage heeft wel een beetje het hoofd, om zelf bij de oude orde te horen.

  7 likes
 • Maarten V schreef:

  De “nieuwe” orde waar hij achter meent te staan is niet veel beter dan die “oude” orde, me dunkt. Hij heeft geen mooi uitgewerkte of realistisch plan over hoe het zou moeten zijn. Zijn handelsmerk is op een arrogante manier kritiek geven aan anderen en niet naar haalbare oplossingen zoeken.

  Laat het oplossen van de problemen die hij aankaart of de problemen die hij veroorzaakt maar aan anderen over. Is volgens mij zijn attitude. Zo kan hij weer zijn gal spuwen op die “anderen” die niet erin slagen de problemen die hij aankaart op te lossen.

  Hij zou nooit aan de macht komen. Hij zou dat niet eens willen. Want dan moet hij zichzelf wel bewijzen. Wedden dat zijn aanhangers dan plots tegen hem zal keren?

  4 likes
  • Jos schreef:

   Hoi Maarten,

   Een Engelese vriend van mij was één van de oprichters van de partij waar Farage zegt voor te staan.
   Toen Farage in die partij kwam werden de statuten op zijn aandringen veranderd en stapte mijn vriend, en vele anderen er ui daar de grondgedachtes niet langer gewaardeerd werden.
   Farage is ‘part of the game’ a puppet, en het zijn de poppenspelers die de ‘puppets’ aansturen, clear?

   Jos

   2 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Jammer dat Farage voor het referendum over Brexit gewoon meezong in het EU-koor

  5 likes
 • Louise schreef:

  Of het nu de Elite, Bilderbergjes of wat voor naam je er aan geeft, of de film van Gladiator …..
  Nostradamus 500 jr geleden had dit al voorspeld, dat wat wij noemen Brexit en het Omvolken van Europa…
  Kennelijk zitten wij nu middenin dat proces , de geschiedenis zeg maar , kennelijk kunnen wij ( het volk) er niets tegenin brengen, anders dan ons enig inzicht geven hoe deze processen verlopen……en ja, dat is voor ons mensen ook een leer proces, zoals alles…. Hoe ga je ermee om…er zijn grote veranderingen gaande.. Niks is erger voor de mens dan veranderingen , je word gedwongen je gedachten en zienswijze te ordenen…… Wij mensen lopen zo’n 70/80 jaar op deze planeet rond en dat is een fractie van een seconde in het grote geheel…..Nou heeft Nostradamus meer nare dingen voorspeld bv Oorlog en vreselijke rampen, dus al met al zitten we nog niet eens in zo’n slechte periode….. Nou kun je je afvragen hebben al deze reactie’s dan zin , als alles al vast staat. Dat denk ik wel we leven in dezelfde tijds geest, ondanks dat wij elkaar niet kennen, en heel verschillende achtergronden hebben en leeftijden en man/ vrouw zijn., is er toch een kleine gemeenschap ontstaan die zich zorgen maakt over wat er op het moment gebeurt… Ik noem het maar ons eigen gecreeerde dorpje , alleen zonder koffie………. Het leuke is dat we elkaar onbewust beïnvloeden met onze verschillende ziens wijze en daar door ons eigen bewustzijns proces omhoog brengen, uiteindelijk zijn we allemaal leerlingen in de grote levens cyclus…….hoe een mens zichzelf kan verbazen… ik ga vanavond naar voetbal kijken ( heb ik niks mee) ik gun het die Belgen zo dat ze winnen na jaren afgezeken te zijn door de te rijke niks presterende Hollander…….

  4 likes
 • deze schreef:

  Kreeg nog even een helder momentje onder de dikke, grijze opgewekte bewolking ..
  dacht aan een passende naam voor het wegvagen van oude vieze orde ; EXIT !
  en nee.. ik ben thuis niet de leukste..

  3 likes
 • formidabele schreef:

  Daar zal Junker beslist op ‘toosten’?
  Dat zo;n alcoholist nog aan het stuur kan zijn?

  3 likes
 • Jos schreef:

  Er is er maar één die de wereld die jij aanschouwt kan veranderen, en dat ben je Zelf.
  Wie met één vinger naar de ander wijst, wijst met drie vingers naar zichzelf, clear, not?
  Ik lees in alle commentaren hier juist het tegenovergestelde, de trumps, macrons, ruttes etc.
  Dus zit men nog steeds gevangen in de matrix van de poppenspelers..
  Get out of it, stop het monster te voeden wat jou opvreet, creëer de wereld zelf waar jij in wilt leven.

  In andere woorden; Stay Human,

  Jos.

  2 likes
 • x

  Check Also

  trump

  In de Verenigde Staten is iets uitzonderlijks gebeurd, deel 2

  Vorig jaar werden op social media massaal ...

  lange frans

  Schokkende nieuwe podcast Lange Frans over pedo-elite in Nederland: ‘Het is nu klaar’

  “Is het zo dat allerlei wereldleiders en ...

  >