Buitenland

De oude orde wordt weggevaagd. Farage brandt los in Europees Parlement

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Europese migratiebeleid is een complete ramp gebleken. Dat zei Nigel Farage afgelopen week in het Europees Parlement.

“Het is oneerlijk dat iedereen mevrouw Merkel de schuld geeft,” zei hij. “De eer voor deze catastrofe komt toe aan Jean-Claude Juncker. Hij was degene die in 2015 de deur openzette voor een miljoen mensen die de oversteek van de Middellandse Zee waagden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij merkte op dat overal in Europa hekken en muren worden geplaatst. “Wordt het niet eens tijd dat men hier de realiteit onder ogen ziet?”

Detentiecentra

“Dit is waarom Groot-Brittannië uit de EU is gestapt,” sprak hij. “Mensen willen verantwoordelijk zijn voor hun eigen acties en willen niet de prijs betalen voor de fouten van anderen.”

“De Italiaanse verkiezingen hebben dit duidelijk laten zien,” klonk het.

In een poging om politiek te overleven heeft Merkel nu besloten in het zuiden van Duitsland detentiecentra op te zetten, aldus Farage.

Oude orde

“Precies hetzelfde beleid dat president Trump in Amerika volgt,” zei hij. “Jullie schreeuwden allemaal tegen Trump. Gaan jullie nu ook tegen Merkel schreeuwen?”

“De oude orde wordt weggevaagd,” besloot de Europarlementariër. “En daarmee gelukkig ook het plan voor een Verenigde Staten van Europa.”

Bekijk de video hieronder:

Foto: MB298 Wikimedia Commons

[europarl]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
5 jaren geleden

Ik geloof er niets van, dat deze Farage de EU anders kan laten denken en uitvoeren.
De Merkels, de Ruttes, de Macrons blijven gewoon de lijn volgen die de Bilderbergclub heeft uitgezet, een totale omvolking van Europa.

René van Zalk
René van Zalk
5 jaren geleden

+/- 80 % van de migranten blijken aanhangers van “profeet” mohammed, mohammed was een zware crimineel, als mohammed anno 2018 in NL zou leven zou hij 100 % zeker tbs met dwangverpleging hebben gekregen. Daar komt nog bij dat veel aanhangers van mohammed last hebben van copycat gedrag, ze kopiëren als het ware het gedrag van mohammed.

Louise
Louise
5 jaren geleden

Ik wou dat het waar was….weg met dit door de strot gedwongen Eu…. Zaken en economie kunnen bilateraal gewoon doorgaan…..Al onze grote bedrijven zitten al in goedkope landen met natuurlijk zeer goedkope arbeids krachten….. Militair stellen we helemaal niks voor, daar moet je geld en goed opgeleide mensen voor hebben met de juiste mentaliteit …..Politiek is op sterven na dood, voor de burger maakt t niet meer uit door wie hij belazerd wordt….Behalve het extreme links en rechts is het verder een pot nat… Totaal onkundig en onbekwaam en nog erger onverantwoordelijk…. Er worden totaal onverantwoordelijke beslissingen genomen en als het fout gaat gaan we schuiven en wijzen en jammeren, maar er gebeurt niks…. Hoe krijg je het voor elkaar om nota bene onder valse voorwaarden zoveel mensen naar Europa te laten komen, die hier weinig bijdragen en binnenkort in hun eigen gevangenis mogen verblijven , want ja een plan hadden we niet en hebben we nog steeds niet……..dus naar de opvang..Europa gaat ten onder aan hun eigen visieloze handelswijze…. Behalve zichzelf verrijken, ten koste van de werkende Europeaan …….. Terwijl b.v Holland steeds meer vak bekwame mensen tekort komt, het blijft een uitzichtloze toestand zo….. We moeten toch iets in het eten stoppen zodat de grijze massa in die hoofden weer gaan werken…want van enige zelfkennis is ook geen sprake….

Nehemia
Nehemia
5 jaren geleden

Die hele volksvervanging is niks meer dan de realisatie van het Coudenhove Kalergi plan (Merkel heeft daar ook een onderscheiding voor gekregen) en een uitoefening van het Verdrag van Straatsburg (immigration for oil). Brussel en de hooggeplaatsten in de EU werken hier nauwgezet aan mee. De NGO schepen varen af en aan. Je heoft nog niet eens met je enkels in de Middellandse Zee te staan om door de NGO schepen te worden opgepikt. Ze komen gewoon netjes bij de kust aan. De grootste spin in het web is (tromgeroffel) George Soros met zijn ‘Open Socieity’ en natuurlijk bekend van zijn kleurenrevoluties waarmee hij in samenwerking met de CIA (Deep State) regeringen omver heeft kunnen werpen. Een bekende is de Oranje Kleurenrevolutie in de Oekraïne.

Op Zerohedge is het volgende artikel te lezen: ‘Nigel Farage Promises Return As UKIP Leader If May’s “Brexit Betrayal Isn’t Reversed”. Zelfs Boris Johnson heeft als minister ontslag genomen alsmede David Davis, want Theresa May heeft die hele Brexit aan alle kanten gefrustreerd en heeft Brussel op economisch terrein ten aanzien van Engeland veel te veel concessies gedaan. Voor deze judasacties kreeg ze wel een schouderklopje van het hoofd van de Brusselse totempaal – Jean Claude Juncker of stiekem toch onder de tafel een veelvoud van de dertig zilverlingen heel lang geleden. Voor deze mensen is corruptie uitoefenen hetzelfde als het inademen van zuurstof. De waarheid is dat Theresa May er nooit echt uit wilde. Dat was de verdienste van Nigel Farage. Laten we hopen dat de onvoorstelbare schade die Theresa May heeft aangericht ongedaan kan worden gemaakt. Exit Theresa May en zo snel mogelijk alsjeblieft.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x