Archeologie

‘Oude piramide’ gevonden op de maan. Deze UFO-jager spreekt van een belangrijke ontdekking

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een UFO-jager die archieven doorspit op zoek naar bewijs voor aliens zegt dat hij een ‘piramideachtige structuur’ op het oppervlak van de maan heeft gevonden.

Mark Sawalha zegt op een foto van de NASA een piramide te hebben ontdekt in de krater Eudoxus. Hij deelt zijn bevindingen in een video die hij op YouTube heeft gezet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Je ziet op een foto van de Lunar Reconnaissance Orbiter van de NASA in het midden van de krater Eudoxus een object dat eruitziet als een piramide,” vertelde hij aan Express.co.uk.

Vreemde objecten

“Toen ik deze foto begon te analyseren vond ik dit piramideachtige object in de krater,” voegde hij toe.

Sawalha ontdekte eerder ook al vreemde objecten op de maan, waaronder iets wat lijkt op een buitenaards vaartuig, kubussen en andere structuren.

Sommige theoretici claimen dat de maan mogelijk wordt bewoond door aliens en dat dat de reden is dat de NASA na de Apollo-missies niet meer is teruggekeerd naar de maan.

Mars

Ze vermoeden dat vondsten zoals deze piramide en andere vreemde structuren zijn achtergelaten door oude beschavingen. Andere UFO-jagers beweren ook piramides op Mars te hebben gevonden.

Volgens één theorie zijn onze voorouders bezocht door hoogontwikkelde aliens, die hebben geholpen bij de bouw van de piramides.

Sceptici en de NASA stellen dat dit soort piramides op de maan het gevolg zijn van pareidolie, het verschijnsel waarbij je gezichten of patronen ziet in alledaagse dingen.

Bekijk ook de video die Mark Sawalha maakte:

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Justin
Justin
6 jaren geleden

Ik vind het meer een aan één kant afgeplatte rots die daar is neergekomen en die de krater heeft gemaakt, het ligt dan ook mooi in het midden.Zelf denk ik wel dat er allang bedrijvigheid is op de maan is van de aarde afkomstig geheime projecten etc.
Triljoenen is er geinvesteerd in projecten onder/in de aarde en erboven. NASA is puur afleiding .

Yoepie
Yoepie
6 jaren geleden

Is alleen jammer dat de maan overdag blauw gekleurd is, naar ze achtergrond en in de avond en nacht grijs ook naar ze achtergrond waar en lampje op staat. En inderdaad Justin die triljoenen die geïnvesteerd zijn in NASA zijn de zakken van de keurige stropdassen in geschoven. En ook juiste is, NASA (Never a straight anser) is puur afleiding.

Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x