CoronaBinnenland

Overledenen uit vaccinatieregister VERDWENEN, wat is er aan de hand?

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!

Data-analist Wouter Aukema heeft ontdekt dat overledenen uit het vaccinatieregister CIMS (COVID-vaccinatie Informatie- en Monitoringssysteem) verdwenen zijn.

Hierdoor bevat elk onderzoek een fout: veel ‘ongevaccineerden’ waren wel degelijk gevaccineerd. Dat de vaccins nut hadden, kan nu niet langer geclaimd worden, benadrukt Aukema.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij wijst erop dat deze fout al sinds 2022 bekend is bij het CBS, VWS en het RIVM. Maandag kreeg hij na lang aandringen per verrassing het verlossende bewijs per e-mail toegestuurd van het CBS.

Ronduit merkwaardig

Toen Aukema alle door het RIVM gepubliceerde weekrapporten met betrekking tot het aantal gezette prikken over 2021 en 2022 analyseerde, viel hem iets op. In het rapport van 23 mei 2022 was het cumulatief aantal gezette prikken opeens fors naar beneden bijgesteld. Er ontbraken ruim 588.000 eerste prikken.

Het RIVM lichtte toe dat het personen die zijn overleden of geëmigreerd niet langer meeneemt in haar rapportages. Aukema vindt het ‘ronduit merkwaardig’ dat het instituut een historische datareeks opeens naar beneden aanpast.

Ook de Europese gezondheidsdienst ECDC pleegde een aanpassing op de cijfers voor Nederland: een verlaging in het aantal eerste prikken van ruim 668.000.

Ongeloofwaardig

Aukema vroeg het RIVM en CBS wat er aan de hand is. Het RIVM schreef dat zij ‘per ongeluk’ alle records van overledenen en geëmigreerde personen hebben verwijderd, maar dat ze dit zullen fixen bij een volgende upload. Dat laatste is nooit gebeurd.

Het RIVM meldde op 23 mei 2022 12.884.602 eerste prikken. De ECDC rapporteerde op 6 juli 2022 12.800.669 eerste prikken. Uit het vaccinatieregister CIMS van het CBS valt op te maken dat 12.764.665 personen een eerste prik hebben gehad. Maar nu komt het: deze telling bevat ook de personen die inmiddels zijn overleden.

Aukema: “Dit is merkwaardig. Bij het RIVM en de ECDC zijn de overledenen eruit, maar bij het CBS niet? Dat komt op mij als ongeloofwaardig over.”

Verkeerd beeld

Uit drie officiële overheidsbronnen blijkt dat de records van overledenen en geëmigreerde personen die tenminste één prik hadden ontvangen, sinds mei 2022 zijn verdwenen uit de CIMS-dataset. Gevaccineerde personen worden als ongevaccineerd beschouwd in alle wetenschappelijke studies in Nederland die onderzoek hebben gedaan naar de effecten van de vaccins. Al deze studies waren gebaseerd op CIMS-data, die dus fout blijken te zijn, vat hij samen.

“Waardoor zij een verkeerd beeld hebben gegeven van het werkelijke kosten-bateneffect van de vaccins ten aanzien van het risico op overlijden, ziekenhuisopname en ernstig beloop, maar ook ten aanzien van de veiligheid van covidvaccins.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 143 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan
Johan
2 maanden geleden

Dat is niet zo merkwaardig, maar ronduit gewoon wat we moeten verwachten in een overname door tirannen. Wordt wakker mensen!

B.watervogel
B.watervogel
2 maanden geleden

NOU BREEKT MIJN KLOMP😡 ik kan nou nooit meer weten of een vrouw gevaccineerd is met die spike zooi of niet. Ben ik even blij dat ik voorzien ben met een mooie vrouw en leuke ongevaxte kinderen en kleinkind maar zie het vreselijk somber in voor de rest. Dat wordt testen op vaccins of iemand die gehad heeft en anders ben je gedoemd om ook maar ziek te worden van die zooi. Is dat niks dan maar een opblaaspop of algehele onthiuding en rondlopen met een knapzak.

Novax.
Novax.
2 maanden geleden

Raar en ongelooflijk verhaal.
Er is altijd een centrale opslag van gegevens die niet gewist of veranderd kunnen worden door het personeel. Wanneer dat wel het geval zou zijn dan is het een onbetrouwbaar systeem en dan zou deze dienst zichzelf onbetrouwbaar en onnuttig maken. Dat risico zal het bedrijf niet willen lopen.
Zo ja, opheffen en vervolgen.
Vr.groet, Novax.

Jef
Jef
2 maanden geleden

Het is net als met een zakje maggi; je strooit de inhoud erin en alles smaakt ineens totaal anders. Alleen is dat dan weer wel te behappen.

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x