Binnenland

Voormalig VVD-fractievoorzitter: ‘Wat ben ik blij dat ik op tijd uit deze sekte ben gestapt’

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een interview op het VVD-congres zei premier Rutte dat hij zich waarschijnlijk harder zou uitspreken over ongevaccineerden als hij geen premier was geweest. “Ik denk dat ik dan verder was gegaan. Maar het punt is, dat kan ik zelfs hier niet zeggen,” aldus Rutte.

“Ik denk dat als je dat te hard neerzet, dat je dan het risico loopt dat mensen die nu nog wel overwegen een vaccin te nemen, denken: ja, ik word toch in die hoek geduwd, dus waarom zou ik het nog doen?” voegde hij toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Muisstil

Rutte zei verder dat zorgminister Hugo de Jonge soms verder gaat in zijn uitspraken omdat hij ‘misschien iets minder in staat is om zich in te houden’. “Dat is ook zijn kracht. Maar we denken er wel hetzelfde over,” beweerde de premier.

Jurist Ghislen Nysten, voormalig VVD-fractievoorzitter in de gemeente Beek, trekt op social media fel van leer tegen zijn voormalige partij. “Het is muisstil bij de VVD. Zijn jullie trots op de grote leider Rutte?” vraagt hij.

Fout

Ook een democratisch gekozen leider kan fout zijn! Jullie zwijgen, stuk voor stuk, allemaal. Wat ben ik blij dat ik op tijd uit deze sekte ben gestapt. Want dat zijn jullie geworden, fulmineert Nysten.

4.9 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jojo
Jojo
2 jaren geleden

Amen!!!

Equalizer
Equalizer
2 jaren geleden

Reactie Nysten: Top! ?
Reactie Rutte: 33e graad vrijmetselaar aan het woord = ?????

robert
robert
2 jaren geleden

Laat hem maar lekker zijn speletje spelen, al gaat hij op zen kop staan en zet hij de hele wereld tegen mij op, IK NEEM DIE GIF PRIK NIET!

Quibus
Quibus
2 jaren geleden

Het is een misleidende groep mensen, die iets moeten aanhangen vanwege chantage, zo als ook andere kwalijke groepen worden gebruikt, Epstein via bill gates en andere grote jongens vormen deze chantage groep, het misbruiken van kinderen is hier de basis van, drugs en viese spelletjes horen hierbij, verder kan ik niet gaan hier, maar het is een hele duistere zieke wereld waar we tegen vechten !

Back to top button
87
0
We lezen graag je reactie!x