Binnenland

Voormalig VVD-fractievoorzitter: ‘Wat ben ik blij dat ik op tijd uit deze sekte ben gestapt’

Help anderen door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een interview op het VVD-congres zei premier Rutte dat hij zich waarschijnlijk harder zou uitspreken over ongevaccineerden als hij geen premier was geweest. “Ik denk dat ik dan verder was gegaan. Maar het punt is, dat kan ik zelfs hier niet zeggen,” aldus Rutte.

“Ik denk dat als je dat te hard neerzet, dat je dan het risico loopt dat mensen die nu nog wel overwegen een vaccin te nemen, denken: ja, ik word toch in die hoek geduwd, dus waarom zou ik het nog doen?” voegde hij toe.

Muisstil

Rutte zei verder dat zorgminister Hugo de Jonge soms verder gaat in zijn uitspraken omdat hij ‘misschien iets minder in staat is om zich in te houden’. “Dat is ook zijn kracht. Maar we denken er wel hetzelfde over,” beweerde de premier.

Jurist Ghislen Nysten, voormalig VVD-fractievoorzitter in de gemeente Beek, trekt op social media fel van leer tegen zijn voormalige partij. “Het is muisstil bij de VVD. Zijn jullie trots op de grote leider Rutte?” vraagt hij.

Fout

Ook een democratisch gekozen leider kan fout zijn! Jullie zwijgen, stuk voor stuk, allemaal. Wat ben ik blij dat ik op tijd uit deze sekte ben gestapt. Want dat zijn jullie geworden, fulmineert Nysten.

4.9 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jojo
Jojo
7 maanden geleden

Amen!!!

Equalizer
Equalizer
7 maanden geleden

Reactie Nysten: Top! ?
Reactie Rutte: 33e graad vrijmetselaar aan het woord = ?????

robert
robert
7 maanden geleden

Laat hem maar lekker zijn speletje spelen, al gaat hij op zen kop staan en zet hij de hele wereld tegen mij op, IK NEEM DIE GIF PRIK NIET!

Quibus
Quibus
7 maanden geleden

Het is een misleidende groep mensen, die iets moeten aanhangen vanwege chantage, zo als ook andere kwalijke groepen worden gebruikt, Epstein via bill gates en andere grote jongens vormen deze chantage groep, het misbruiken van kinderen is hier de basis van, drugs en viese spelletjes horen hierbij, verder kan ik niet gaan hier, maar het is een hele duistere zieke wereld waar we tegen vechten !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

87
0
We lezen graag je reactie!x