Homepagina » Het Complot » Nederlandse universiteit waar totale gekte regeert doet onderzoek naar complotdenken. Krijg jij hier ook kromme tenen van?
Nederlandse universiteit waar totale gekte regeert doet onderzoek naar complotdenken. Krijg jij hier ook kromme tenen van?

Nederlandse universiteit waar totale gekte regeert doet onderzoek naar complotdenken. Krijg jij hier ook kromme tenen van?

Op de Universiteit van Amsterdam – je weet wel, die universiteit waar momenteel de totale gekte regeert – wordt onderzoek gedaan naar mensen die twijfelen aan de wetenschap. Zeg maar gerust complotdenkers.

Wat is de reden van dit onderzoek? Het lijkt de laatste tijd helemaal hip te zijn om als wetenschapper de psyche te doorgronden van mensen die kritisch na durven te denken.

Laten we beginnen bij het begin. Religie is altijd een slimme methode gebleken om de mensheid onder de duim te houden. Laat ze geloven in iets wat je niet kunt zien en als je niet luistert, dan word je gestraft en beland je in de hel.

Ketters

Religie kan ook worden gebruikt om mensen te laten geloven in andere dingen die niet bestaan, zoals antropogene (door de mens veroorzaakte) global warming en het op peil brengen van de beschermende immuniteitsstatus tegenover een bepaalde ziekte door vaccinatie.

En als je hier niet in gelooft ben je een knotsgekke, paranoïde, aluhoedje dragende, dierenmishandelende, klimaatontkennende, anti-vaxxende babyhater die door iedereen zal worden verafschuwd.

In de middeleeuwen werden deze mensen ketters genoemd. Voordat je het wist belandde je op de brandstapel.

En iedere keer als uit nieuw wetenschappelijk onderzoek het tegenovergestelde blijkt, steekt de wetenschappelijke gemeenschap collectief de vingers in de oren en roept zij ‘nanananana’.

Bijbel

De vaccinatie- en klimaatreligie wordt opgedrongen door de overheid, die in dit geval kan worden gezien als God; de media, die kunnen worden vergeleken met de Bijbel; en de wetenschappers, die erg doen denken aan discipelen.

Luister je niet naar God (de overheid) dan word je gestraft. En onwelgevallige nieuwsberichten laten we gewoon weg uit de media, op dezelfde manier dat onwelgevallige Bijbelboeken en -passages uit de Bijbel gehouden werden.

Het handboek voor psychische stoornissen, DSM, wordt overigens ook wel letterlijk de bijbel van de psychiatrie genoemd.

De wetenschappers (discipelen) luisteren trouw naar de overheid (God) en mogen in de media (Bijbel) iedere dag opschrijven wat ze vinden.

Grootschalige censuur

Er is alleen één probleem: mensen geloven steeds minder. In God. In klimaatverandering. En in vaccinaties.

Wat doe je in zo’n geval? Dan pas je grootschalige censuur toe! Andere Bijbels (lees: onafhankelijke media) worden verketterd (lees: gecensureerd) door ze te betichten van ‘fake news’ en ‘alternatieve feiten’. Er is ruimte voor slechts één geloof, want dat is wat het in werkelijkheid is.

Discipel Bastiaan Rutjens van de Universiteit van Amsterdam mocht in de Bijbel (in dit geval de Volkskrant) vertellen over zijn onderzoek naar klimaatontkenners en anti-vaxxers.

Jazeker, ketters worden namelijk vandaag de dag onderverdeeld in subcategorieën.

Gebrek aan kennis?

Het wantrouwen in de wetenschap lijkt soms niet te stuiten. Of het nu om het klimaat gaat, vaccinaties of genetische manipulatie. Sociaal-psycholoog Bastiaan Rutjens van het Uncertainty Lab [ja, zo heet het echt] onderzoekt wat mensen doet twijfelen aan de wetenschap, begint het artikel.

Rutjens beweert dat weerzin tegen bijvoorbeeld genetische manipulatie vaak samengaat met een gebrek aan kennis over het onderwerp, en wetenschap in het algemeen.

We betrappen Rutjens hier juist op een gebrek aan kennis. Onlangs is namelijk voor het eerst onderzocht wat er gebeurt als je overschakelt op voedsel zonder genetisch gemodificeerde organismen (ggo’s).

Uit de nieuwe studie bleek dat mensen die minder ggo’s gingen eten ook minder last begonnen te krijgen van allerlei gezondheidsproblemen.

Godslastering

Spijsverteringsproblemen werden minder, ze kregen meer energie, voedselallergieën verdwenen, ze werden minder angstig en depressief en vielen af, blijkt uit het onderzoek in het International Journal of Human Nutrition and Functional Medicine.

Uit een studie die in 2013 in het Journal of Organic Systems is verschenen blijkt dat varkens die ggo’s gevoerd krijgen veel vaker last hebben van maagontstekingen.

Wat zei u, meneer Rutjens? “Nanananana.”

Ironisch genoeg trekt hij zelf een parallel met religie: “Bij ideologisch gedreven scepsis, zoals het klimaat en vaccinaties, zit de deur dicht en die krijg je niet gemakkelijk op een kier. Je kan een politiek-conservatief persoon niet liberaal maken. Dat zie je met vaccinaties ook: je kunt mensen moeilijk minder religieus of spiritueel maken.”

Rutjens doet alsof twijfelen aan vaccinaties gelijkstaat aan godslastering, maar we hoeven er alleen maar een onderzoek van de Yale School of Medicine bij te pakken om erachter te komen dat er een relatie is tussen vaccinaties en hersenaandoeningen bij kinderen.

Wat zegt u, meneer Rutjens? “Nanananana.”

Weinig goeds

Hij deed een kleine verkennende studie onder 300 mensen in de omgeving van Amsterdam als opstapje naar een grote in 20 Europese landen en Azië met ruim 5000 deelnemers. De resultaten daarvan worden eind 2019 verwacht.

Gezien de manier waarop hij praat over ‘anti-vaxxers’ en ‘klimaatontkenners’, voorspelt dat weinig goeds.

Over de reden van het onderzoek zegt hij: “Studies naar wetenschapsscepsis en complotdenken winnen aan belang in deze tijden van fake news en alternatieve feiten.”

Maar heeft u die studies die ik u net voorlegde al gelezen? “Nanananana.”

Rutjens zegt dat in de VS vooral de hoogopgeleide conservatieven sceptisch zijn over klimaatverandering. Hij verwijst naar de Amerikaanse psycholoog Dan Kahan van Yale University, die zei dat slimme, rekenvaardige mensen hun talent niet gebruiken om de waarheid te vinden, maar om hun onwelgevallige data te omzeilen of op de korrel te nemen.”

Maar ik liet u net nog een studie van Yale zien waaruit bleek dat… “Nanananana.”

Klimaatreligie

Over het klimaat gesproken: uit onderzoek van de gerenommeerde wetenschapper Jennifer Marohasy, dat is gepubliceerd in het tijdschrift GeoResJ, blijkt dat de recente opwarming een natuurlijke oorzaak heeft en geheel losstaat van CO2-uitstoot.

Ze schreef: “Ons nieuwe klimaatonderzoek zal waarschijnlijk worden genegeerd.”

Marohasy begrijpt maar al te goed waar ze mee te maken heeft; de klimaatreligie. Eenieder die er niet in gelooft wordt verketterd door de wetenschappelijke gemeenschap.

Wat zei u over deze studie, meneer Rutjens? “Nanananana.”

[Volkskrant]


Vond je deze info goed? Deel het dan met je kennissen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. Ik krijg hier geen kromme tenen van, ik weet dat er twee werelden zijn, de oude fake wereld waar alles nep is en de nieuwe wereld.
  Momenteel bevinden we ons in een twilight zone, de oude wereld zal het onderspit gaan delven want de waarheid is boven tafel.
  Het is nu een kwestie van dagen/weken, in elk geval voor 6 november en alles zal officieel geopenbaard gaan worden.

  23 likes
  • (6 november zijn de tussentijdse verkiezingen in de U.S.)

   2 likes
   • Beste Faya, Wat er echt gaat gebeuren is het volgende : helemaal niks. Ik vind het knap dat je een datum durft te plakken op de grote openbaring, maar slim was het niet. Velen op deze site geloven in plotse grootse veranderingen die er staan aan te komen, maar in realiteit verandert er weinig of niets. Tenminste niets dat echt wereldschokkend zou zijn. Sommigen denken dat we in de matrix leven en anderen in de wereld van dungeons and dragons, maar niets is minder waar. Alles kabbelt langzaam verder, gaat zijn gangetje, doet rustig verder…..
    Al de grote aankondigingen……kwamen stuk voor stuk niet uit.
    Nibiru moest al een hele poos aan de hemel staan, disclosure was al lang gebeurd en de apocalypse is al enkele malen geruisloos gepasseerd.
    Ik zou eerlijk gezegd willen ,dat er eens iets van belang zou gebeuren, maar ik hoop er niet meer op. Na 6 nov geef je mij ( weliswaar in stilte) gelijk !

    18 likes
    • De onderzoeken kosten nogal wat tijd, Trump doet het geheel volgens de wet en corrupte rechters moesten, en dat wereldwijd, allemaal vervangen worden door eerlijke rechters. Dat kost veel tijd.
     Maar wel broodnodig omdat anders de kans groot is dat de misdadigers na 3 maanden al weer op vrije voeten lopen.
     Ik heb dit trouwens al eerder gemeld hier.
     Geduld is een schone zaak. Er gaat geheid heel veel veranderen want zo doorsudderen is geen optie.
     Gitmo loopt al aardig vol, net als Diego Garcia en de Atoll prison eilanden.
     De msm maakt er om de bekende redenen geen melding van , logisch dat msm´ers en dan maar meteen vanuit gaan dat er dan dus niets gebeurt.
     Niets is minder waar.
     Wat meer Amerikaanse alternative media volgen, dan weet je wat er speelt.

     4 likes
     • Precies! Die man had geen hersenkanker, op dat niveau krijgt men geen kanker want daar hebben ze de nieuwste technieken voor om dat te voorkomen danwel genezen.
      Technieken die ze ons niet gunnen.
      Maar nu reageren ze als door een angel gebeten op die Executive Order van Obama die die nazi´s zelf verzonnen hebben.
      Ze hebben zelfs een rechtszaak aangespannen om te voorkomen dat Trump er gebruik van gaat maken.
      Nu ineens heet die mediaovername een soort misdaad, is hij in strijd met het 1e en 4e amendement van de grondwet.
      Je moet maar durven.
      Dat verzint maar achteloos wetten voor ´het plebs´, niet wetende dat ze er zelf wel eens de dupe van konden worden.
      Wie een kuil graaft voor een ander….

      5 likes
     • Er gaat zelfs het verhaal dat mc.cain door een militaire rechtbank de kogel heeft gehad (ipv.hersenkanker) kwenie of ik dat moet geloven,..wel ging hij tot op het laatst over de hele wereld en naar congressen etc etc hij zag er springlevend uit i.i.g. niet ziek.het schijnt dat de staat van beleg /cq in oorlog zijn na 11 sept.2001 nooit is opgeheven..en kan iemand die beschuldigd wordt van verraad of ondermijning van de regering binnen 3 weken ter dood worden gebracht zonder justitie dus.Obama heeft het nooit opgeheven en Trump ook niet ook kan de president wereldwijd alle tv en radio kanalen zo onderbreken voor een mededeling/of toespraak zo lang hij wil…. ( allemaal nog door 911 )

      4 likes
     • @ Faya 23:44

      They never thought she would lose… 🤣

      2 likes
    • LS…

     Nu is de tijd zoals wij die beleven een subjectief fenomeen. Er verandert wel degelijk iets alleen hebben wij daar geen tijd voor…

     0 likes
  • LS…

   Dat zou mooi zijn !

   Boven Den Haag tegenwoordig symmetrische ruitvormige chemtrails die even later een wollig wolkendek vormen ! Zal wel in mijn hoofd zitten want Thieme, Baudet en Wilders etc. etc. zien ze niet.

   3 likes
 2. Who the fok is Bastiaan Rutjens? Nou, zo te lezen op het internet, het zoveelste betweterige riool verlengstuk, wat voor de grootindustrie de drek aan het volk moet verkopen en daar zelfverzekerd een grammofoonplaat voor afspeelt en dat met totale minachting en respectloosheid.

  Het is juist dit geslepen (Folkert-achtige) soort wat de ziel heeft verkocht aan het zionisdom!

  Onderschat dit vieze link(s)e volk niet, dergelijk soort is doorspekt met een arsenaal aan listige en lage streken. Zolang het goed betaald en de carrière vooruit helpt gaat dit soort over lijken, helemaal als het van de rede en logica verliest, durven ze anderen zonder meer af te (laten) maken.

  10 likes
  • Ik word trouwens vaak voor complotdenker uitgemaakt. Ik neem aan dat jij daar ook last van hebt of niet? Maar we zien tenminste in dat de het systeem / de matrix niet deugt.

   12 likes
   • @Jur

    Het grappige is dat de meeste mensen nog niet eens weten wat een complotdenker is, laat staan dat ze begrijpen wat ik ze graag aan kennis, ideeën of andere waarheden kan vertellen en ze daarbij de MSM misinformatie onder de neus zou willen wrijven. Het gros wat ik soms zo an passand nog wel eens spreek kakelen meestal in het lege oneindige en papagaaien na wat ze in de liegkranten en het hoernaal horen. Zinloos om daar energie in te stoppen. Deze mensen verloren of zullen door schade en schande erachter moeten komen en anders uiteindelijk ooit de harde confrontatie moeten aangaan met de waarheid.

    Eerlijk gezegd, ik doe geen moeite meer om mezelf voor joker te zetten, want dat is wat je doet als je je op het niveau kleuterklas of op niveau hoogopgeleide judas begeeft waar het niet luisterend publiek veelal zit en je daar wat oprechte ideeën wilt poneren.

    Ik kom gelukkig hier op deze site nog mensen tegen met gezond verstand en die graag willen leren en begrijpen hoe verrot…..nee, werkelijk, door en door verrot en ziek deze wereld.

    Mijn gevoel vertelt mij dat er binnenkort (kan nog een paar jaar duren) iets drastisch gaat veranderen in de wereld, zij het door een ramp, zij het door een totale ontwaking of door iets heel wonderbaarlijks. Weet niet wat het is, maar voor mij staat vast dat het niet zo heel lang meer duurt dan vallen de leugens als rijpe appels van de boom en zal de rotheid worden gescheiden van het zuivere.

    Er is zelfs rekening te houden dat veel, heel veel mensen afscheid zullen moeten nemen van alles waarop ze ooit vertrouwden en dachten dat het geheel draaide om dit leven en z’n materialisme. Niet dat je wars moet zijn van wat extra comfort of zo, maar Ik houd rekening met een beduidend grote ondergang tot aan het massaal afscheid nemen. Voor mezelf en mijn geliefden hoop ik dan op een zachte dood, als het zover is. Mocht het alles meevallen, dan nog zal er vroeg of laat iets dramatisch of juist fantastisch groot gaan gebeuren en veranderen.

    16 likes
    • @ weg met ons en anderen…..
     Op 8 okt jl zag ik het volgende filmpje 15 min..
     The Dumbing Down of Holland, the val of the Dutch Academic world.
     Het gaat over de indoctrinatie van links op onze universiteiten …..
     Heel herkenbaar allemaal …zo niet verbijsterend .
     http://www.angel- wings.nl. Rechts bij meest recente berichten 8 okt….
     Dan weet men gelijk waar de Bastiaantjes vandaan komen…
     En lees ook even het artikel uit de Volkskrant ……

     5 likes
    • Ik herken het…. In het begin riep ik het van de daken af…. Nu 5 jaar later begin ik er alleen over als ze erom vragen… (the lips of wisdom are closed except to the ears of understanding

     3 likes
    • Nog bedankt voor je reactie. Ik lees je reacties al langer op deze site en je kan de dingen goed beschrijven en verwoorden.

     1 likes
 3. Het is heel simpel juist door mensen zoals meneer Rutjens en concorten is de wetenschap ongeloofwaardig geworden….Ohh ik begrijp het hij wil graag op een voetstuk geplaatst worden …Helaas doet hij z’n beroep geen eer aan om zulke artikelen te publiceren .. ( ik had het artikel al gelezen en dacht weer zo’n onnozelaar) Voor mij is een sociaal psycholoog helemaal geen wetenschapper …..En dat blijkt ook wel uit het artikel, hij haalt alles door elkaar…. En heeee meneer de psycholoog mensen kunnen tegenwoordig zelf nadenken en op internet van alles opzoeken….En dat heet nu de vooruitgang, sterker nog we hebben een mening…..
  En soms is er wel degelijk een wetenschapper die wat genuanceerder denkt en een goed verhaal heeft en die wordt wel degelijk serieus genomen.. Maar helaas Rutjens daar hoor je niet bij met dit slappe slecht onderbouwde ongenuanceerde artikel……

  18 likes
 4. ze beginnen te flippen, en terecht!

  De mens is zo agressief, geeft niets meer om een ander, gelooft niet meer in die leugen god.
  De mens gelooft MSM niet meer of politiek, is wakker aan het worden en daar flippen ze op! Tja als het barst wil ik geen politieker, hoernalist van links zijn wat links zaaide zal ze zelf oogsten…

  Hek is van de dam, volken willen die EU weg die gecreëerd is door dezelfde multinationals die aan Hitlers kant stonden. Het zijn de industriëlen die Hitlers gedachten goed overnamen.

  Door Enki hier zag ik opnieuw deze docu van 3u30 , maar het loonde want deze docu laat zien dat de multinationals Hitler aan de macht brachten, eerst was het rothschild die Hitler kans gaf om eigen Rijksmark te creëren en vanuit de VS (Ford) kwam de autobaan gefinancierd in D met auto industrie, alles werd door grootvader Bush geregeld (skull and bones, daarom had de SS dat doodshoofd met 322 op hun uniformen, daarom was operation paperclip, zo konden VS multinationals alle nazi’s + kennis naar de VS brengen
  Hitler heeft zich goed laten n**ken door de VS toen
  Als je dit bekeken hebt snap je het (toen bestond internet niet)

  From JFK to 911 Everything Is A Rich Man’s Trick
  https://youtu.be/jiHm2S0w3_Q

  Het loopt niet voor de elite zoals ze hoopten, ik ben erachter dat er boel is tussen israehell en die multinationals hier. U weet wel die macht dat niemand wilt opgeven…
  Eens je van macht gêproeft hebt geef je dat niet meer af, dat is die strijd van de EU en israehell, de EU tarten de rothschilds omdat ze verblind door macht zichzelf boven de bankiers zetten, die NWO moest voor 2012 gesticht zijn, voor dat alle planeten op 1 rechte lijn stonden, de wereld zou niet vergaan 12.12.12 nope wij stapten als mens : “the age of revelation” in. Dat is de ontwaking van de mens.

  MSM gaan zichzelf vernietigen ook die universiteiten die dat socialisme en communisme steunen moeten gaan oppassen want zij zijn in extreme minderheid die de meerderheid van de mensen op aarde gijzelen met hun dictatuur hoe wij zouden moeten leven.?
  Overal wint rechts links is amper 10-15% sterk links wordt EINDELIJK UITGEROEID

  Voor de eerste keer ben ik positief, men begint wereldwijd in te zien dat links de ondergang van alles is! Keerzijde is dat soros zo WOlll kan laten losbarsten omdat mensheid hem en zijn criminele NGO’s, zijn steun aan antifada, steun aan KKK steun aan black panters inzien/door hebben met bewijzen,
  Zag docu van VS waar zwarten zelf openbaren dat soros achter rassenoorlog (het willen ontketenen laten uitbarsten) in de VS zit, en Trump arresteert die MAAR NIET nadat links zelf op straat kwam in de VS omdat soros ze niet betaalde. Was ruim op MSM VS dit schandaal dat soros antifada financiert + KKK + black panter in die VS

  13 likes
 5. Het word toch eens tijd dat het democratie stelsel totaal inklapt zo langzamerhand gaat het er gelukkig langzaam er naar toe, niemand is meer tevreden over het hoe het allemaal gaat in dat stelsel en degene die wel tevreden zijn heeft zijn ogen gesloten voor wat komen gaat die zullen nog het meesten verbaast er over zijn ..kan ook niet anders als men de ogen gesloten houd
  en degene die wakker zijn loopt te strooien met het verleden naar het nu huidige moment waarin een ieder zijn zegje kan doen over bepaalde kennis wat het heeft opgedaan en er voorspellingen ermee doen ..ook dat zal allemaal niet veel helpen ,het enigste wat helpt totalen ineenstorting en daarmee komen ook de oplossingen ermee uit voort niemand weet wat er gebeurt als het instort verleden en toekomst zijn geen middel om het nieuwe te overzien, er is geen god of geloof die een democratie stelsel gaat redden dat kan ook niet wat ze komen uit geloof zelf voort dus daar moet men al het helemaal niet meer in zoeken of zeg maar er ook maar iets over te schrijven wat alleen maar meer complexheid met zich mee brengt..meer verwarring en meer veroordelingen het stelsel democratie en geloof is op sterven na dood het heeft te veel leugens voort gebracht straks als het ineenstort zal men deze begraven wat daarna gebeurt is niet voorspelbaar.. men kan het dan noemen chaos en daaruit zal vanzelf wel weer een heel nieuw begin eruit volgen ..niemand zal het voorspellen men is straks over geleverd aan hoop ik meer menselijkheid met naar elkaar toe ..want mensen zullen straks het zonder god of geloof zelf iets moeten creëren . misschien weer helemaal terug van heb eerst jezelf lief dan komt de naaste vanzelf er ook.

  5 likes
 6. … en in de verte klonk de echo van: ‘the times they are a changin’…

  3 likes
 7. Ook op dezelfde universiteit in Amsterdam heb je wakkere en slaapwandelende mensen.

  Cees Hamelink is docent professor in communicatie op dezelfde Universiteit in Amsterdam ?!

  Cees Hamelink – 9/11 is geframed als een ‘oorlogsmisdaad’
  https://www.youtube.com/watch?v=CF_F7RY6jvs

  De gevaarlijke onzin van de massamedia; Stan van Houcke en Cees Hamelink
  https://www.youtube.com/watch?v=5sqm9xzipSM

  Praten deze mensen niet met elkaar of weten ze niet van elkaars bestaan is mijn vraag ?
  Of gewoon een artikel om het groeiende aantal realiteit zieners weer onder het tapijt te schoppen.
  Of dit artikel is waarschijnlijk bedoeld voor degene die de krant en de media wil geloven.

  Waarom moet je niet geloven wat in de krant staat?
  https://www.youtube.com/watch?v=_tf1FA3gqWE&t=3s

  Universiteit van Nederland
  Gepubliceerd op 17 apr. 2014

  3 likes
 8. De draaiende bol aarde en alles wat daarbij komt is de grootste en meest manipulatieve religie die de mensheid bedacht en toegepast heeft.

  3 likes
 9. Het rare van dit alles is dat de co2 leugenaars ( wat eigenlijk een taxatie op zuurstof gaat betekenen als ze de kans krijgen, zonder co2 geen zuurstof zonder zuurstof geen co2 ) alle kennis over gratis ongelimiteerde energie wat door Nikola Tesla is ( her ) -ondekt totaal negeren en onder het kleed vegen, iets wat ervoor kan zorgen dat fossiele brandstof van vandaag op gisteren kan laten verdwijnen !

  Een ander feit is dat er te weinig co2 op de aarde is. Rare gedachte zou u misschien denken, ok denk hier is overna ; waar komt zuurstof vandaan ? ( ik sta er elke keer weer perplex van hoeveel mensen dit helemaal niet weten, geen geintje )
  Al het groen, bomen , planten leven van co2 die ze weer omzetten in zuurstof voor ons leven .
  Wat er dus op neer komt des te meer co2 des te meer planten en bomen dus des te meer zuurstof !
  waardoor zelfs woestijnen (weer) begroeid kunnen raken .
  een aantal duizend jaar gele toen dit zo was was het co2 gehalte op aarde 25.000 keer hoger dat het nu is ! doe je eigen onderzoek.

  Tevens is het zo dat de co2 leugenaar “mede” verantwoordelijk zijn
  aan de chemtrails die 24/7 over onze hoofden worden gespoten waar
  waardevolle bloemen en planten aan sterven waardoor 22% van ons zonlicht en 16% van onze zuurstof al geëlimineerd is.
  ( zie oa. Monsanto en Gmo’s )

  Ik hoop dat ik jullie verder aan het denken heb kunnen zetten 🙂

  Groetjes
  Axel M.

  3 likes
 10. Deze man is gewoon een trekpop van de Elite. Lees maar eens de protocollen van Sion en huiver.

  1 likes
 11. Universiteit kan beter onderzoek doen hoe het toch in hemelsnaam mogelijk was dat Merkel en haar bende berichtgevingen omtrent duizenden aanrandingen en verkrachtingen tijden oud&nieuw tegen kon houden.
  Alle grote zogenaamde persorganisaties, omroepen, kranten, ze bogen als een knipmes en deden alles om het niet te publiceren. Het werd bekend door de enorme socialmedia die er tegenwoordig is. De zogenaamde onafhankelijk pers, een totale aanfluiting.
  Zou maar niet meer zo grote mond over Rusland hebben. Maar uni A’dam doe daar maar eens onderzoek naar, zijn keiharde feiten dus zo moeilijk hoeft dat niet te zijn, zelfs niet voor Amsterdam.

  1 likes
 12. DEze zogenaamde wetenschap staat alleen ten dienste van zijn broodheren, de heersende elite en multinationals, WDOC schandaal is een recent voorval hiervan?

  0 likes
 13. Geef aub niet de schuld aan de God van de Bijbel. Hij heeft ons duidelijke regels gegeven om goed te kunnen leven en er te zijn voor je naaste, altijd bereid te zijn om het GOEDE te doen. Als dit niet gebeurt zou het wel eens kunnen komen omdat men de Bijbel niet meer leest of niet serieus neemt en weet men niet wat God van ons vraagt.
  God zegt in Psalm 146 NIET op de machthebbers van deze wereld te vertrouwen dus ook niet in vaccinaties maar op Hem die zoveel planten en kruiden in de natuur heeft gegeven om gezond te blijven.

  0 likes
 14. Ohm namo narai !

  In de openbaringen van de D.S.M. bijbel zijn in Groningen diverse aardbevingen , donderbuien , tsunami’s , opgenomen ver voordat deze hebben plaatsgevonden !
  Dit was recentelijk nog uit een paar van mijn [‘oude’] blogjes op te maken met die Sulawesi tsunami ….

  De groeten
  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en Bliksem predikant

  0 likes
 15. Goes stuk, Axel M. Wat fotosynthese is weten veel mensen niet. En je co2 verhaal klopt helemaal. Groet.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

demonstratie

Demonstratie op de Dam laat vooral zien dat de coronaregels een lachertje zijn

Minister van Justitie en Veiligheid Grapperhaus heeft ...

betogers

Betogers op de Dam krijgen flinke zak geld van gemeente Amsterdam

Op de Dam in Amsterdam waren gisteren ...