Binnenland

Pfizer maakt in Op1 ongegeneerd reclame voor derde prik: ‘Schaamteloos dieptepunt!’

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vrijdag mocht Pfizer in Op1 ongegeneerd reclame maken voor een derde coronaprik. Marc Kaptein, medisch directeur bij Pfizer, zei in de talkshow: “Als je echt optimaal beschermd wil zijn, heb je die derde prik nodig. Je ontlast daar de zorg mee en je beschermt de ongevaccineerden.”

Die derde prik gaat er overigens hoe dan ook komen, ongeacht of mensen hem willen. “Die doses die wellicht gebruikt gaan worden voor die derde prik, dat contract is al getekend met de Europese Unie. Het wordt ook geleverd,” zei Kaptein.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De publieke omroep is weer een treetje verder afgedaald in the rabbit hole

Er is veel kritiek op de gang van zaken. “Bizar dat de verkoper van de prik reclame kan maken op tv,” schrijft gezondheidswetenschapper Yvonne Simons.

“Pfizer-directeur Nederland mag in talkshow Op1 reclame maken voor zijn eigen product. En nog steeds zijn er Nederlanders die blind op de ‘onafhankelijkheid en objectiviteit’ van de NPO vertrouwen,” zegt journalist Annelies Strikkers.

Columnist Marianne Zwagerman voegt toe: “Yep, een Ster-blok was beter geweest. Mijn prik werkt maar kort dus koop meer prikken. De publieke omroep is weer een treetje verder afgedaald in the rabbit hole.”

Wij van Pfizer adviseren Pfizer

Journalist Lucien Hordijk reageert: “Zoveelste journalistieke toneelstukje bij Op1. Pfizer-baas uitnodigen en dan heel ‘kritisch’ suggereren of hij geen commercieel belang heeft bij die derde prik. Als je dat echt een issue vindt, dan nodig je hem toch niet uit?”

“De Pfizer-directeur krijgt bij Op1 de kans om de ultieme ‘wij van wc-eend’ met een derde prik te pullen. Wat een redactionele armoe,” aldus oud-wielrenner en journalist John den Braber.

“Wij van Pfizer adviseren Pfizer,” twittert auteur en spreker Hans van Tellingen. Programmamaker Flavio Pasquino haalt uit: “Schaamteloos dieptepunt bij Op1!”

4.7 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

Pfizer, voor als U het eerste het hoekje om wil. Succes renneuuuh.

Avax
Avax
2 jaren geleden

Tja ze hebben de regeringen helemaal liggen, die hebben die contracten getekend en hebben daar garanties voor gegeven dat ze dat doen daarom leggen die de druk zo hoog bij de burgers om dat in te spuiten.De contracten durven de regeringen niet te openbaren, want dan komt echt de stront bovendrijven. Dat zijn garanties waarschijnlijk met enorme onderpanden zoals bv.haven Rotterdam of de pensioenpot van Nederland.Dan zijn de rapen gaar voor Rutte en consorten. Dit zou zelfs in combinatie kunnen zijn filmpjes of ander afpersingsmateriaal van de regeringsleiders hebben bij hun inweidings ceromonien in de ClauSSwaab orde etc.En zo hebben ze ieder land en regeringsleiders in de tang wereldwijd.

Steve Schaisse
Steve Schaisse
2 jaren geleden

Rutger neem jij je 3de prik maar, kan je 1dezer dagen weer een afspraak voor haartransplantatie maken…
Eet gewoon groente en fruit, visolie of levertraan (omega 3) en je zult een gezond mens zijn !
Ben je verkouden ? Dan drink je hondsdraf-thee of je gebruik een neusdouche.
De gevaccineerden zijn dat allemaal vergeten of ze willen dat niet weten ?
De natuur is het gezonde medicijnenkastje !!!
En niet pfizer…. met hun verkopers….

Jeff
Jeff
2 jaren geleden

en het maar blijven verdommen om zijn ex collega M. Yeadon uit te nodigen.

Back to top button
117
0
We lezen graag je reactie!x