CoronaBuitenland

Piloten kunnen niet meer vliegen vanwege vaccinatieschade: zo erg is het gesteld

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!

Terwijl de chaos op luchthavens in binnen- en buitenland aanhoudt, beginnen steeds meer piloten zich uit te spreken over ernstige bijwerkingen na hun coronavaccinatie.

Piloten hebben last van pijn op de borst en worden gediagnosticeerd met gezichtsverlamming, myocarditis en pericarditis. Er zijn ook piloten die een beroerte of hartaanval krijgen of zelfs blind worden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Als piloten zich uitspreken, worden ze gecensureerd, berispt of zelfs ontslagen. In de luchtvaartindustrie is sprake van een tekort aan piloten. American Airlines vliegt vanwege het tekort niet langer naar drie steden.

Nog veel meer

Piloot Glen Waters uit Australië werd na 19 jaar ontslagen. In een interview met The Defender neemt hij het op voor piloten die gedwongen worden de vaccins te halen en vervolgens last krijgen van ernstige bijwerkingen.

De meesten durven zich niet uit te spreken uit angst dat ze het label ‘anti-vaxxer’ opgeplakt krijgen of worden ontslagen. Waters zei dat piloten van Virgin Australia zich niet mogen uitspreken over vaccinatieschade en dat ze worden ontslagen als ze dat wel doen.

Waters zei tegen The Defender dat negen van de 900 piloten van Virgin Australia niet meer kunnen vliegen vanwege vaccinatieschade. “Er zijn ongetwijfeld nog veel meer die klachten hebben, maar toch blijven vliegen,” zei hij.

Dreigen met ontslag

Hij voegde toe dat een piloot een beroerte had gehad en blind was geworden. Een andere gezonde piloot kreeg plotseling een hartaanval en viel bij zijn vliegtuig van de trap. Waters zei dat voorheen kerngezonde piloten last hebben van hoofdpijn, pijn op de borst en benauwdheid.

Steven Hornsby, een 52-jarige piloot, vliegt niet meer omdat hij na zijn coronavaccin myocarditis, hartkloppingen en hartritmestoornissen kreeg. Zijn werkgever zette hem onder druk door te dreigen met ontslag.

Veel piloten hebben net als Hornsby last van hartontstekingen en bloedproppen. Steeds meer van hen spreken zich uit.

4.7 165 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Theo
Theo
1 jaar geleden

Niet zo vreemd toch???

Opa
Opa
1 jaar geleden

Hoort bij het plan!

Henk R
Henk R
1 jaar geleden

Dan gaat het druk worden voor ongevaxte piloot w.a. bij de koninklijke luchtvaart maatschappij.

Riet@hotmail.com
1 jaar geleden

Wat een kut wereld is dit geworden

Back to top button
114
0
We lezen graag je reactie!x