CoronaBuitenland

Piloten kunnen niet meer vliegen vanwege vaccinatieschade: zo erg is het gesteld

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!

Terwijl de chaos op luchthavens in binnen- en buitenland aanhoudt, beginnen steeds meer piloten zich uit te spreken over ernstige bijwerkingen na hun coronavaccinatie.

Piloten hebben last van pijn op de borst en worden gediagnosticeerd met gezichtsverlamming, myocarditis en pericarditis. Er zijn ook piloten die een beroerte of hartaanval krijgen of zelfs blind worden.

Als piloten zich uitspreken, worden ze gecensureerd, berispt of zelfs ontslagen. In de luchtvaartindustrie is sprake van een tekort aan piloten. American Airlines vliegt vanwege het tekort niet langer naar drie steden.

Nog veel meer

Piloot Glen Waters uit Australië werd na 19 jaar ontslagen. In een interview met The Defender neemt hij het op voor piloten die gedwongen worden de vaccins te halen en vervolgens last krijgen van ernstige bijwerkingen.

De meesten durven zich niet uit te spreken uit angst dat ze het label ‘anti-vaxxer’ opgeplakt krijgen of worden ontslagen. Waters zei dat piloten van Virgin Australia zich niet mogen uitspreken over vaccinatieschade en dat ze worden ontslagen als ze dat wel doen.

Waters zei tegen The Defender dat negen van de 900 piloten van Virgin Australia niet meer kunnen vliegen vanwege vaccinatieschade. “Er zijn ongetwijfeld nog veel meer die klachten hebben, maar toch blijven vliegen,” zei hij.

Dreigen met ontslag

Hij voegde toe dat een piloot een beroerte had gehad en blind was geworden. Een andere gezonde piloot kreeg plotseling een hartaanval en viel bij zijn vliegtuig van de trap. Waters zei dat voorheen kerngezonde piloten last hebben van hoofdpijn, pijn op de borst en benauwdheid.

Steven Hornsby, een 52-jarige piloot, vliegt niet meer omdat hij na zijn coronavaccin myocarditis, hartkloppingen en hartritmestoornissen kreeg. Zijn werkgever zette hem onder druk door te dreigen met ontslag.

Veel piloten hebben net als Hornsby last van hartontstekingen en bloedproppen. Steeds meer van hen spreken zich uit.

4.7 165 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Theo
Theo
9 maanden geleden

Niet zo vreemd toch???

Opa
Opa
9 maanden geleden

Hoort bij het plan!

Henk R
Henk R
9 maanden geleden

Dan gaat het druk worden voor ongevaxte piloot w.a. bij de koninklijke luchtvaart maatschappij.

Riet@hotmail.com
9 maanden geleden

Wat een kut wereld is dit geworden

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

114
0
We lezen graag je reactie!x