Homepagina » Buitenland » Politicus: “NAVO vormt bedreiging voor de hele wereld, net als Duitsland onder Hitler”
Politicus: "NAVO vormt bedreiging voor de hele wereld, net als Duitsland onder Hitler"

Politicus: “NAVO vormt bedreiging voor de hele wereld, net als Duitsland onder Hitler”

De NAVO vormt een bedreiging voor de vrijheid, soevereiniteit en democratie, zo zegt de Kroatische politicus Ivan Pernar in gesprek met Sputnik Kroatië. Hij vergelijkt het bondgenootschap met nazi-Duitsland.

“Brussel is nerveus omdat er mensen zijn die vraagtekens zetten bij de sprookjes van EU-bureaucraten over een beter leven in de Europese Unie en de zogenaamde bevordering van vrede en stabiliteit door de NAVO,” zei hij.

“Het bondgenootschap valt de vrijheid en soevereiniteit aan in plaats van ze te beschermen,” ging hij verder. “De NAVO steunt het omverwerpen van wettige regimes door middel van bombardementen in plaats van het bevorderen van democratie.”

Bedreiging voor de hele wereld

Pernar is een activist en lid van de politieke partij Zivi Zid (Menselijk Schild). Hij werd bekend door de demonstraties die hij in februari 2011 organiseerde buiten het Kroatische parlementsgebouw.

De demonstraties mondden uit in massale protesten, waarna Pernar enkele keren werd gearresteerd wegens het verstoren van de openbare orde. Sinds 2016 zit hij in het Kroatische parlement.

De politicus benadrukt dat de NAVO ‘een bedreiging voor de hele wereld vormt’, net als ‘Duitsland onder Hitler’.

Chaos

“Als Rusland er niet was geweest, zou niemand hier een stokje voor hebben gestoken,” zei hij. “De VS zou elk land kapot kunnen bombarderen dat weigert Washington te dienen.”

Volgens Pernar beseffen de Kroaten dat de NAVO ‘alleen maar schade toebrengt’.

“De vluchtelingenstroom is een rechtstreeks gevolg van de activiteiten van Washington,” zei hij. “De VS veroorzaakt eerst ergens chaos en laat de mensen vervolgens aan hun lot over.”

Geen wettige basis

“De Russische operatie in Syrië is in lijn met internationale wetten,” voegde hij toe. “Moskou is uitgenodigd door het wettige Syrische regime.”

“De Amerikaanse interventie heeft – net als alle andere operaties – geen wettige basis,” aldus Pernar. “Dit is de reden waarom de VS tegen het Internationaal Strafhof in Den Haag is.”

“Niemand kan Amerikaanse presidenten en generaals berechten,” besloot hij. “De VS straft zichzelf niet en niemand anders durft of kan dat.”

[Sputniknews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • exegese schreef:

  als je goed om je heen kijkt zie je dat alle punten uit bovenstaand artikel precies kloppen. Wat ze in Den Haag, in Brussel of bij de NOS-leugendienst ook zeggen. Als we een enigszins integer leven zouden willen leiden zit er niets anders op dan dat we ons losmaken van de NAVO en EU, wat de consequenties ook zijn. Als je willens en wetens samenwerkt met bewezen mega-criminelen ben je geen haar beter dan de criminelen zelf.

  32 likes
  • Propaganda123 schreef:

   Wat een volslagen onzin!!!! De Navo is het enige dat ons beschermt tegen Poetin.

   Sputniknews staat zeker niet bekend om waarheidsgetrouwe berichtgeving, jammer dat het zomaar wordt overgenomen

   1 likes
   • Tinus Blaaskaak schreef:

    @Propaganda123

    OEFffff jij bent nog een hele diepe slaper!!
    Het word toch wel eens tijd dat men ook maar een beetje wakker word.

    4 likes
   • jhon schreef:

    slaap lekker verder en verdiep je eens in de situatie en zoek eens andere media streams dan alleen die van Nederland…Navo is onderleiding van washington de Agressor en stort ons in een oorlog van jewelste..Ik hoop dat putin zo’n klap terug deeld dat Navo gelijk niet meer bestaat

    3 likes
 • loeky123 schreef:

  de VS wil de baas zijn, want dit levert oorlog op, en oorlog is meer winst dan wat dan ook. alle landen waarde VS vrede kwam brengen is een bende nu. en zolang niemand in den haag of Brussel iets durft of wil zeggen, zal het zo blijven, in de tweede wereld oorlog was het al zo, dus praat niet over vrede ne ndat gelul in de politiek, dat willen ze niet, we moeten vechten, dat lever geld op voor de elite, maar niet voor het gewon volk, Duitsland had als van 1933 tot 1944 olie, (standard oil) motoren ( usa made) grondstoffen ed en ga maar door, zelf heeft Duitsland niets op dat gebied in die tijd. maar zolang wij de media geloven en dan weer lekker naar geer en goor en dat soort programma’s, blijven we blind, gaan kijken is het in orde
  hoe beter je kijkt, hoe minder je ziet ( film, now you see me ) en het klopt,
  de russen hebben ons bevrijd in de oorlog, de andere voeden de oorlog. tot alles kapot was, snel de eer op halen, en de media helpt, tja ik zou ook een muur bouwen dan, ok daar was daarna ook veel fout, maar leiders die te veel macht krijgen worden narcistisch en gek.

  28 likes
 • pietje schreef:

  De VS is een bedreiging voor de gehele wereld ! Ze hebben eerst de native : indianen verwijderd en zijn nu bezig ook Europa te verwijderen ! Het is een kwaad volk !! (de regering) niet de willekeurige Amerikaan ! Die weet ook niets ! Maar de regering Obama, nu Clinton (moordenaares) die zijn verantwoordelijk ! Dit gaat door tot dat WIJ het stoppen !! WIJ zijn de mensen en wij hebben de macht dus ……. wat doen we om deze idioten te stoppen !!! het is begonnen met Busch want na KENNEDY (god heeft zijn ziel ) is er geen echte president meer geweest !! Geen goede !! Misschien nu die clown van een TRUMP want die vecht voor de waarheid !!!!! Ik stem op hem beter een clown als een huichelaar ! IK GA VOOR TRUMP !!!! Lekker vechten !!!! Tegen hillary de killer !!!

  27 likes
 • an argie schreef:

  Hitler een bedreiging voor de wereld….
  Tja. Dat is de Zionistische propaganda die ons al meer dan 70 jaar door de strot wordt geduwd.
  Hitler liet namelijk zien HOE je onder het juk van het bankenkartel vandaan kunt komen.
  BINNEN DRIE JAAR was Duitsland van de armste economie van de Weimar republiek naar één van de sterkste ter wereld kunt komen.

  De daadwerkelijke geschiedenis is totaal anders dan de haatpropaganda die te pas en te onpas over ons wordt uitgeworpen en waar we dag en nacht mee worden bestookt.
  Hitler wilde geen oorlog. Dat wilden de Polen, de Engelsen, de Fransen, de Russen en de Amerikanen.
  (Lees de Zionistische krachten in de deze landen)

  http://frissekijk.info/polen-begon-de-oorlog-engeland-de-wereldoorlog-deel-1-2/
  http://frissekijk.info/polen-begon-de-oorlog-engeland-de-wereldoorlog-2/

  Ik durf zelfs te beweren dat we het aan Duitsland hebben te danken dat West-Europa gevrijwaard is gebleven van de Bolsjewieken. Zoek maar eens op operatie Groza en het boek van Alexander Solzjenitsyn (De Goelag Archipel). Dit zou ons ook zijn overkomen wanneer Duitsland geen preventieve aanval op 22 juni 1941 had gedaan.

  En hoe heeft de Europese bevolking gereageerd op een land dat zich, LETTERLIJK EN FIGUURLIJK!, kapot heeft gevochten voor het behoud van de Christelijke normen en waarden waarop Europa groot is geworden?
  Door ze tot op de dag van vandaag te demoniseren en een compleet volk generaties lang een gevoel van schaamte over hun “verleden” aan te praten. Een “verleden” dat is geschreven door de zionistische NAVO en Sovjet-Unie. (twee kanten van dezelfde medaille)

  http://www.thegreateststorynevertold.tv
  hellstormdocumentary.com
  http://www.communismbythebackdoor.tv

  Om te begrijpen HOE de wereld van vandaag in elkaar zit.
  http://www.age-end.com/Gen-CSS/Khazars%20and%20New%20World%20Order.htm

  We worden besodemietert waar we bij staan. Tijd om de waarheid te leren.

  11 likes
  • Derek schreef:

   Uit het restant van de Nazi’s is de Navo ontstaan, de grote kopstukken van Hitler zijn na de oorlog weer terug gegaan naar Amerika om daar weer voor het regime te gaan werken. 1 pot nat en allemaal zionisten, ook Hitler stond onder invloed daarvan of terwijl dezelfde groep bankiers die nu de oorlogen financieren deden dat toen ook en dat allemaal om een superstaat op te richten(europa/Navo). Denk jij dat het toeval is dat Israel is opgericht vlak na die tijd? Ik wil nog veel meer zeggen maar dat kan ik helaas niet doen anders ben ik strafbaar en kan ik worden vervolgd dus dat laat ik maar!

   En nog even iets belangrijks te melden, de orthodoxe kerk is het enige betrouwbare dat er nog is, is niet uit de weg geruimd. De paus is het kwaad!

   5 likes
   • Faith schreef:

    Maar alles is al bekend dankzij internet.
    Het wachten is op de war crime tribunalen, reken maar dat daar wat boven water komt. Paul Hellyer is ook geweldig dat hij zijn nek zo uitsteekt.
    Die man weet ook ontzettend veel.
    Julian Assange zit waarschijnlijk al lang in Rusland, de enige plek waar hij veilig is maar daar zijn die slimpies nog niet opgekomen.
    Het einde van de Babylonian style tiranny. De Golden Age is begonnen.

    https://www.youtube.com/watch?v=clbqKFM5oQY

    4 likes
   • Hendrik schreef:

    Deze 18 jarige meiden lijkt mij waren niet bang zo te zien voor deze gevaarlijke Adolf?

    http://www.renegadetribune.com/hitler-great-awakener/

    1 likes
   • Paul schreef:

    Wat jij restant Nazi’s noemt zijn een aantal ontrouwe overlopers geweest die al dan niet onder dwang de zijde wisselden.
    Die die daar niet aan meededen landden in de Goelag of Rheinwiesenlager.

    Bevat je eens met het Duitsland van kort na de oorlog en de verschrikkingen die daar plaatsvonden. Meer dan een miljoen Duitsers zijn alleen al omgekomen in de Rheinwiesenlager en 14 miljoen Duitsers werden verdreven. Dat is nog maar het topje van de ijsberg.

    0 likes
  • Derek schreef:

   Uit het restant van de Nazi’s is de Navo ontstaan, de grote kopstukken van Hitler zijn nar de oorlog weer terug gegaan naar Amerika om daar weer voor het regime te gaan werken. 1 pot nat en allemaal zionisten, ook Hitler stond onder invloed daarvan of terwijl dezelfde groep bankiers die nu de oorlogen financieren deden dat toen ook en dat allemaal om een superstaat op te richten(europa/Navo). Denk jij dat het toeval is dat Israel is opgericht vlak na die tijd? Ik wil nog veel meer zeggen maar dat kan ik helaas niet doen anders ben ik strafbaar en kan ik worden vervolgd dus dat laat ik maar!

   1 likes
 • gijs Meulenmeesters schreef:

  als je een amerikaan voor het internationaal strafhof daagd, dan landen de Amerikanen aan de kust hier en berijden hun land genoot. dit is door de Amerikanen zelf verklaard. dus het zou wel eens goed zijn dat we er een voor het internationaal strafhof zetten en afwachten war Amerika doet. komen ze deze persoon bevrijden dan is dit te verklaren als een oorlogs daad

  15 likes
 • Derek schreef:

  Top vent die Ivan Pernar, zouden een hoop een voorbeeld aan kunnen nemen. Toevallig woon ik in Bulgarije en 6 november zijn hier de verkiezingen en is er een oud legerleider Rumen Radev die zich verkiesbaar heeft gesteld bij de grootste 2e partij van het land dus maakt hij een grootte kans. Hij is ook meer pro Rusland dan Navo/Europa en dat zijn signalen dat er toch een aantal landen zijn die wakker aan het worden zijn en zich niet voor het karretje willen laten spannen. We gaan het meemaken maar er zijn dus steeds meer geluiden in oost europa/balkan die geneigd zijn de kant van Rusland op te gaan. Dat is een goede ontwikkeling!

  Wordt vervolgd!

  16 likes
 • mario schreef:

  ik zag rutte nog vanavond met in gesprek met de minister president en hij probeerde de vraag te ontwijken en begon over aleppo hoe gewelddadig de russen wel niet waren.
  ik werd er triest van als ik iemand zo hoor praten.
  nee meneer rutte vragen om mee te mogen bombaderen in syrie omdat we niet gevraagd werden door de gekke aan de andere kant van de oceaan.

  15 likes
 • Gezinusk schreef:

  Op zich stemt het mij vrolijk dat steeds meer Afrikaanse landen weg lopen bij het internationale strafhof en geef ze eens ongelijk. Als het internationale strafhof bij de geest was geweest had die gehele operatie in Irak, Libië, Sudan, Somalië, Libië, of Syrië nooit plaats gevonden. Wat overblijft is Vladimir Poetin die enige tijd geleden stelde dat een kleine groep in het westen vind dat wat zij doen, overal maar moet gelden? maar zo werkt het natuurlijk nergens. En wie denken zij wel dat ze zijn.

  9 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Jezuïeten / Nazi Zionisme / Cabal / Mossad / CIA / USA / Ashkenazi Khazaren / Bildererg / Soros …
  Allen synoniemen voor de Koosjer Nosta . Als u begrijpt wat ik bedoel !

  4 likes
 • Robin schreef:

  Geloof nooit een politicus van welk parlement ook, want politici zijn geboren leugenaars.
  De essentie van een politicus is het verdraaien van feiten en verwarren van uitspraken, en zo lang mogelijk de positie behouden of versterken.

  Als u goed naar een politicus luistert en u snapt er geen hout van wat ze zeggen, dan ligt het niet aan u maar aan de spreker.

  Ik ben het overgens eens met An argie, heb zelf ook onderzoek gedaan naar de tweede wereld oorlog en sloeg stijl achterover van wat ons 7 decennia lang geïndoctrineerd wordt.

  5 likes
 • Tinus Blaaskaak schreef:

  Het verhaal omtrent Hitler is ook gemaakt door de NAVO en wie zegt dat niet geheel verzonnen is? De winnaar van die oorlog bepaald zijn verhaal voor de gemanipuleerde menigte die al meer dan 71 jaar met dat verhaal weglopen.

  6 likes
 • pat schreef:

  Laten wij burgers de Russen helpen zodat er geen draagvlak is in Nederland en Europa om oorlog te voeren

  USA heeft alleen een grote bek hoe zij wel even Rusland kapot willen maken terwijl ik Poetin dit allemaal niet wil, behalven Brussel Denhaag en Washington die maken zich al geil met toekomstige bloed en macht.

  Als er oorlog verklaard word naar Rusland hoop ik dat China even gaat bemoeien en USA in 1 klap van de wereld weg vaagt en de rest Eeuwen daarna de flag uit kunnen hangen op die dag feest kunnen vieren.

  4 likes
 • Flash schreef:

  Waar blijft de waarheid, geschreven door meneer denk.na ???

  2 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

  Weldaad of misdaad

  Als de politieke democratische instellingen in het rechtstaatsysteem enkel marcheert als politici niet meer luisteren naar de kiezers, dan gaat het grondig fout.
  De EU-Europese structuren nemen de zorg van de burgers niet ernstig. Niemand geeft antwoord welke toekomst Europa biedt voor haar burgers. Een WOIII?
  Terugblikken naar de geschiedenis van de Verenigde staten van het (contintale) Europa via een Franse politicus Victor Hugo in Parijs 1849. Op 1 maart 1871 deelde hij zijn ideeen mede, geen grenzen meer, de Rijn voor iedereen, laten wij dezelfde republiek zijn, laten we de Verenigde Staten van Europa zijn, de contentale federatie, laten wij de Europese Vrijheid zijn, laten wij de universele vrede zijn.
  Na WO I kwamen anderen op voor een vereinigd Europa in 1923 de Paneuropese unie.
  Trotski kwam in 1923 met een idee van Sovjet Vereinigde Staten van Europa.
  In 1929 sprak de Fransman A. Briand in de Volkerenbond over de economische voordelen van een Eurpese Federatie.
  Veel economen ondersteunden dit idee vb J.M. Keynes.
  Tijdens de WOII van het nazi-Duitsland : ” We worden een Verenigde Staten van Europa continetaal onder Duits leiderschap.
  Na WOII sprak W. Churchill over de voordelen van VSE op 9 september 1946, waarin hij zei niets te zien in een Britse betrokkenheid bij Europese eenwording.
  Het vervolg EGKS in 1951, EEG in 1958, EU in 1993, de huidig tellende 28 lidstaten.
  Het idee van een verdere eenwording van Europa kan echter op veel weerstand rekenen onder de Europese bevolking.
  Een Verenigde Staten van Europa, gebaseerd op de Verenigde Staten van Amerika, zou immers betekenen dat de onafhankelijke Europese landen worden gereduceerd tot staten die hun soevereiniteit hebben verloren.
  Juist vertaalt in het hedendaagse straatlatijn weg met NAFTA-TTIP-CETA- NewWorldOrde -UFO-coverups
  Spacefuturisten zijn rare kwasten : Hoe bekijkt men in Vlaanderen de Aarde als ruimtevaartcivilisatie met gelijke rechten en plichten voor de burgers in een futuratief space staatsbestuur zonder belastingen en overheidschulden.
  De hedendaagse herschikking van de arbeidsmarkt onder druk van de computerisering, robotisering en digitalisering, zal gevolgen hebben voor de belastinginkomsten. Hoe kan men dat oplossen?
  Door een andere werkwijze te laten introduceren binnen de ECB, in het bekostigen van onze welvaartstaat en het belasting vrijmaken van onze ondernemingen en het verkrijgen van een basisinkomen voor iedereen, naast de rechthebbende bedragen van de sociale zekerheid.
  Het is te nemen of te laten, of te wel tot forse, asociale besparingen die leiden naar verhoging van belastingsdruk op arbeid en consumptie.
  Het huidig financieel kapitalisme van de 21 ste eeuw is bezig het industrieel kapitalisme uit de 19 de eeuw ter herintroduceren.
  Verworvenheden zoals pensioenen, arbeidsrecht of minimumloon worden afgedaan als giftpillen voor de heilige Drievuldigheid van competitiviteit, groei en werkgelegenheid.
  De grote technologische en maatschappelijke veranderingen wijzen naar een andere richting van creativiteit, samenwerking en solidariteit.
  Er zijn grenzen aan de groei, de mensheid stevent af op de totale planetaire catastrofe van op ecologische en sociale vlak.

  3 likes
 • Elise49 schreef:

  Je kunt beter spreken over een grondstoffen oorlog. Over 20/30 jaar is alles op. Mede door het maken van technologie en het onderhouden ervan. Een derde wereld oorlog zorgt ervoor, dat er minder mensen overblijven, zodat de wereld technologie verder kan uitbreiden. Het westen(VS/EU) heeft de minste grondstoffen in eigen bodem. Dus maken ze oorlog/overnames.
  Op 15 jarige leeftijd al geleerd bij aardrijkskunde. De grondstoffen oorlog/het westen wil het oosten veroveren. Wat de uitkomst ook is. De wereld kan niet eeuwig aan technologie blijven werken. Ook de natuur zal zich gaan verzetten. Lege ruimtes in aarde zullen instorten/vol lopen met water of andere stoffen/elementen.

  1 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

  Na WOII het gedrag van de geallieerden legers en het rode leger van Rusland, de blijvende bezetting van soevereine staten tot aan muur van West- Oost-Berlijn. Het was niet de VSA maar het Hitleriaanse Nazistische Duitsland dat de WOII heeft ontkend.
  De uitbouw van de Verenigde Staten van Europa continentaal door de geschiedenis heen, zint velen niet naar model van de VSA vb Nafta, Ttip, Ceta……New World Orde

  0 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

  Na WOII het gedrag van de geallieerden legers en het rode leger van Rusland, de blijvende bezetting van soevereine staten tot aan muur van West- Oost-Berlijn. Het was niet de VSA maar het Hitleriaanse Nazistische Duitsland dat de WOII heeft ontketend verbeterde fout
  De uitbouw van de Verenigde Staten van Europa continentaal door de geschiedenis heen, zint velen niet naar model van de VSA vb Nafta, Ttip, Ceta……New World Orde

  0 likes
 • Jan langras schreef:

  Klopt aallemaal sta er volkome achterin heb erniks mee lijd me eigenlijk leven en dat gaat me goed af maar ga voor Poëtische.

  0 likes
 • War on Error schreef:

  NAVO is het leger van de VN, hetgeen een vehikel is van, door, en voor de agenda van de Rothshields, de eigenaren van de militaire dictatuur in de Levant. De touwtjestrekkers in de VS, Canada, Rusland, Turkije, N-Korea, Z-Afrika, W-Afrika, én de EU.

  “Specifically the British press confirmed that ‘an Italian stay-behind unit trained in Britain.
  NATO secretary General Manfred Woerner confirmed that the military command of SHAPE coordinated the activities of the Gladio Network.

  He also confirmed that Gladio had been set up by the secret services in various countries of NATO, through a committee created in 1952.. “
  http://therebel.is/en/news/aangirfan/859675-brussels-22-march-cia-false-flag-attacks-gladio

  GLADIO- NATO’s Dagger at the Heart of Europe: The Pentagon … /
  In this ‘non-fiction corollary to Larsson s Millenium Trilogy,’ wet works and false flags keep Europe a colony of the US. Leaders are murdered, movements are subverted.
  Under the surface, the empire rules by death squads, as it always has south of the border.

  NATO’s covert special forces are in reality a hideous cancer poisoning European democracy.
  NATO was behind the Red Brigades and RAF; the murders and attempts on the lives of heads of state: Aldo Moro, Robert Maxwell, Olaf Palme, Pope John Paul II, and JFK; and the false-flag train bombings in London, Madrid and Bologna. http://www.smashwords.com/books/view/154399

  Omvolking van de EU, het ‘Merkel Plan’ is legaliseren van rassenleer – de doctrine van de NAVO:

  That so-called Merkel Plan was a product of US and NATO-linked think tanks and of governments of NATO member countries or prospective members. The maxim “follow the money trail” is instructive in this case to see who really runs the EU today.
  Current ESI Chairman directly responsible for the final Merkel Plan document is Istanbul-based Austrian sociologist, Gerald Knaus. Knaus is also a member of the European Council on Foreign Relations (ECFR), and an Open Society Fellow.
  http://www.globalresearch.ca/refugee-crisis-threatens-european-social-fabric-how-nato-linked-think-tanks-control-eu-refugee-policy/5522279

  Nog dit:
  Al 50 jaar doet de NAVO niks anders dan angstpsychosen creeren en dmv. drogredenen steeds weer oorlogen te kunnen gaan voeren. Hier goed samengevat: http://www.amazon.com/Dirty-Wars-The-World-Battlefield/dp/156858671X/ref=pd_sim_b_5?ie=UTF8&refRID=0CF08CG6JP5SYBXJV8MZ http://www.vrede.be/rss-feed/1519-de-navo,-instrument-voor-geostrategische-
  NATO Is Turning Into A Global Army – Wayne Madsen https://www.youtube.com/watch?v=H_wkSB6Jd4I

  EU’s minister van BZ, Mogherini, bezig opzetten EU-leger. dwz. de natie-lidstaten hun eigen defensie afnemen. (De belastingbetaler zal dan nog aanzienlijk meer aan ‘defensie’ kwijt zijn; zijn eigen totalitaire onderdrukker – dit beleid wordt geschreven door de wapenproducenten, booming business).

  anything “smart” in modern parlance is related to ‘Sustainable Development’ –
  the United Nations socialist initiative of global governance, also known as Agenda 21.
  http://www.renewamerica.com/columns/marielena/131101

  ‘vrede’ en ‘stabiliteit’ is codetaal.
  Codeert voor ‘geen verzet tegen ‘Agenda 2030’ van de VN, de collectivistische VN-Heilstaat.

  De makke belastingbetalers moeten alle kosten dragen, nodig voor het graven van onze eigen graven.
  Zij zijn het wisselgeld, onderpand én de blanco cheque tegelijk.
  Daarom zegt ‘LGBT’ Fran Timmermans (met een grijns, of gespeelde bezorgdheid); ‘als jullie NEE zeggen tegen associatie dictaat met Soros’ Oekraine dan krijgen jullie (weer) oorlog.

  De terroristen zitten allang overal aan de top in het Westen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  russen

  ‘Ruslandkenner’ waarschuwt dat de Russen komen: ‘Ze zijn duivels slim’

  Poetin probeert de Nederlandse politiek te beïnvloeden, ...

  pentagon

  Pentagon doet in Kazachstan onderzoek naar bioterrorisme (ook corona)

  Wetenschappers van het Pentagon doen in Kazachstan ...

  >