Buitenland

Oud-legerofficier klapt uit school over biolabs in Oekraïne: ‘Dit is de doos van Pandora’

Help mee door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Rusland heeft de Verenigde Staten ervan beschuldigd te experimenteren met dodelijke varianten van de vogelgriep in een Amerikaans biolab in Oekraïne.

Voormalig legerofficier Scott Bennett deed eerder in gesprek met zender Press TV een aantal onthullingen over de Amerikaanse biolabs in het land.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

“We wisten al meer dan een jaar van het bestaan van de biolabs. We wisten wie de contractanten waren,” aldus Bennett.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hunter Biden

Het begon allemaal in 2005 toen de Amerikaanse militaire inlichtingendienst DIA het zogeheten Global Viral Forecasting Institute opzette samen met Mossad-agent Nathan Wolfe. Dat werd later Metabiota, waar Wolfe de scepter zwaait.

Het instituut werd gefinancierd door Rosement Seneca, een investeringsfirma die werd geleid door Hunter Biden, Christopher Heinz, de zoon van John Kerry, en Paul Pelosi, de zoon van Nancy Pelosi.

Doos van Pandora

Dit alles gebeurde onder Obama en Biden met als doel om biologische en chemische wapens in te zetten tegen de Russen. Om die reden verzamelen ze DNA-monsters van Slavische mensen, zei Bennett, die sprak van misdaden tegen de menselijkheid. “Het is in strijd met het Verdrag biologische wapens.”

Volgens de ex-officier beschikt Amerika over 30 biolabs in Oekraïne en werd daar geëxperimenteerd met de overdracht van ziekte van dier op mens. “Dat is precies de oorsprong van Covid-19. Dit is de doos van Pandora, die gecreëerd en geopend is door de Verenigde Staten van Amerika.”

4.7 182 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yvonne
Yvonne
11 maanden geleden

Daarom is Rusland oekraine binnen gevallen om die labs te vernietigen ,dat er onschuldige burgers zijn gevallen is daarom in en in triest ,die USA RATTEN BIDEN en OBAMA PELOSI zijn de schuldigen daar van deze RATTEN moeten voor een TRIBUNAAL komen LEVENSLANG achter de TRALIES.

Margie
Margie
11 maanden geleden

Ik hoop dat Amerika door een enorme tsunami geraakt wordt. Maar dan een echte. Of een ontploffing van meerdere vulkanen. Hunter biden. ???? Een grotere viezerik bestaat er niet. Hoerenlopers en drugs. Daar weet hij al ook alles van. Stomme kneus, net zijn vader . Weg met dat soort . Wat een vreselijk nepland is dat toch. Kitsch, kitsch en nepzooi.

Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
11 maanden geleden

En zie hier de reden van de PCR-test. DNA verzamelen en opslaan (waarover de Jonge heel vaag deed in de kamer). Het is niet voor niets dat je met naam en toenaam moest testen..

Anita
Anita
11 maanden geleden

Dat de biolabs en de gain of function experimenten nu boven tafel zijn is fantastisch, alleen dat covid iets zou zijn met sterftecijfers gelijk aan de ‘griep’ terwijl ‘griep’ verdween, blijft voor mij niet kloppen.

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x