Homepagina » Het Complot » Populaire theatershow Kom Plot krijgt vervolg. Bekijk hier het eerste deel in zijn geheel
Populaire theatershow Kom Plot krijgt vervolg. Bekijk hier het eerste deel in zijn geheel

Populaire theatershow Kom Plot krijgt vervolg. Bekijk hier het eerste deel in zijn geheel

Theatermaker George van Houts trekt in zijn populaire programma ‘Kom Plot’ de aanslagen van 9/11 in twijfel. Volgens hem was het een inside job van de Amerikaanse overheid, met als doel een nieuwe vijand te creëren.

Eerder trok Van Houts met het gezelschap ‘De verleiders’ al meer dan 340.000 bezoekers, waarvan ruim 100.000 voor het stuk ‘Door de bank genomen’, waarin het bankwezen wordt ontmaskerd.

Hij kwam er tijdens zijn onderzoek achter dat bijna niemand weet dat geld uit het niets wordt gecreëerd door de commerciële banken.

Neurenberg-tribunaal

Na deze ontdekking over geldcreatie besloot Van Houts zich te verdiepen in de aanslagen van 9/11. Hij heeft voor ‘Kom Plot’ negen uur materiaal ingedikt tot bijna drie uur.

Hij organiseerde daarnaast het symposium Bevrijding van Bedrog, dat moet leiden tot een onafhankelijk onderzoek naar de aanslagen. “Een soort Neurenberg-tribunaal,” aldus de theatermaker.

Er klopt veel niet

Op dat symposium zei emeritus hoogleraar en oud-NRC-verslaggever Karel van Wolferen over Van Houts: “Hij heeft zijn verhaal goed onderbouwd. Er klopt veel niet aan de officiële lezing van 9/11.”

“Wie erachter zitten, weten we niet. Dat moet worden uitgezocht,” vervolgde Van Wolferen.

Inmiddels is een tweede deel van ‘Kom Plot’ aangekondigd.

Bekijk deel één hieronder in zijn geheel:

Foto: YouTube/KOMPLOT

[KOMPLOT]


Vind je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Ontzettend laat. Maar beter laat dan nooit. En ze zijn deze zaterdag weer druk aan chemtrailen hier.
  In de zomer bestaan geen condens strepen. Nano deeltjes in de longen is belangrijker dan veraf. Wanneer maakt 94news daar een item over ? De tijd dringt. Kunnen we een meldpunt maken ?

  14 likes
 2. Een gotspe dat hier na al die jaren nog steeds mee wegkomen. Er kan werkelijk helemaal niets kloppen van het verhaal over 9-11 wat ze de wereld door hun strot wilden duwen. Het kan niet en het bestaat niet….. zeker als je bovenstaande film gezien hebt. Beseffende dat het niets anders kan zijn geweest dan een inside job van de Amerikaanse overheid, was jaren geleden mijn eerste echte eyeopener waardoor ik anders naar de wereld ben gaan kijken waarna ik van de ene verbazing in de andere ben gevallen hoe verrot de heersende elite is. En dat wordt er voorlopig zeker niet beter op. Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voor de waarheid tot de massa door mag dringen, maar eens zal dat zeker gebeuren. De tegenstrijdigheden en de verschrikkelijke gevolgen zijn immers te gigantisch om genegeerd te blijven worden.

  16 likes
 3. :adrianus-johannes.

  Hij George van Houts kwam er tijdens zijn onderzoek achter dat bijna niemand weet dat geld uit het niets wordt gecreëerd door de commerciële banken.
  dit weet nu toch wel iedereen en zij die zeggen dat vele dit niet weten, of de weinigen die niet (willen) weten uit eer of schaamte.. zijn zeker niet van deze tijd meer..
  er steekt altijd een verdien model dat beschermd dient te worden onder in de agenda.. hoe goed bedoeld het ook over komt..
  en ieder die het eens is met de stelling dat geld uit het niets wordt gecreëerd.. die is die creator zelf dus..
  geld is pas gelden als jij het geldend heb gemaakt eerder is er niets jij tekent voor “niets” en geeft echt met bloed zweet en tranen het geld terug dat is ook wat George van Houts even maar vergeet door te geven..
  wel jammer dat hij voor mij door de mand valt..
  en hoe zit dat bij jou, heb jij de truck al door..

  met de complimenten van
  :adrianus-johannes.

  3 likes
  • [ bijna niemand weet dat geld uit het niets wordt gecreëerd door de commerciële banken. ]

   Banken moeten een (gering) bedrag in kas hebben in verhouding met de verleende geldlening waarmee ook geld wordt gecreëerd. Een van de eerste lessen economie die helaas niet iedereen op de middelbare school heeft gehad, maar absoluut geen geheim.
   Als de lening wordt afgelost wordt dat geld dus weer vernietigd, dat vertellen tegenstanders er nooit bij. Het is dus niet zo dat de bank dat gecreëerde geld dan krijgt.

   Met diezelfde zwakke onderzoeksmentaliteit heeft Van Houts zich ook over 911 allerlei onzin op laten spelden die hij niet wenst te toetsen met opponenten, iets wat hij wel beweerde te gaan doen met Kom Plot, maar tegenspraak uit het publiek wilde hij niet bespreken, daar stond hij niet open voor. Misschien wordt hij ooit nog wakker.

   6 likes
   • :adrianus-johannes.

    hai frans,

    deze begrijp ik nog niet “Als de lening wordt afgelost wordt dat geld dus weer vernietigd, dat vertellen tegenstanders er nooit bij. Het is dus niet zo dat de bank dat gecreëerde geld dan krijgt. ”

    wordt het gecreëerde of het fysieke geld vernietigt ! waar is dat afval dan naar toe ?
    of is niet bestaand creëren en niet bestaand oncreëren dan weer 0.. in dat geval moet er een soort van schaduwboek houding zijn, worden bij gehouden.. als mijn vraag jou duidelijk is..

    ( hank monrobery van cmn heeft een goede uitleg hier van hoe dat gebeurd, en hoe stagflatie werkt buiten dat deze kapitaalbank het zelfde doet als alle andere banken maar dit niet in hun doel stelling vermelden.. )
    het is ook zo dat niks meer gaat kosten, alleen geld wordt minder waart waardoor alleen de geld maker rijker wordt.. denk goed na waarom er daardoor geen ruilhandel meer is.

    1 likes
    • Stel ik heb bij een bank 100 euro op mijn spaarrekening.
     Dan kan de bank jou bv een lening van 1.000 euro geven die op jouw rekening gestort wordt, en ze creëren daarbij 900 euro.
     Daar laat jij een schuur van bouwen.
     Na een jaar betaal je de 1.000 euro terug plus 100 euro rente.
     De 900 gecreëerde euro’s verdwijnen dan.

     De bank heeft dan dus op basis van mijn 100 euro nu 100 euro rente verdiend om personeel en dividend te betalen.
     En jij hebt een schuur kunnen bouwen door daar achteraf voor te gaan sparen in plaats van vooraf.

     Of er in tussenfasen geld van giraal in klinkende munt wordt omgezet maakt niet uit, dat is slechts een soort ruilmiddel. Fysiek geld wordt alleen door de centrale bank gemaakt of vernietigd.

     3 likes
 4. Ik denk dat al deze energie beter in de MH17 gestopt zou moeten worden. Iedereen weet nu wel dat 9/11 niet klopt, dat is al door vele wetenschappers en (echte)journalisten aangetoond.
  Maar op het thuisfront gebeurt er dus niet veel wat betreft de MH17. En dit is iets waarbij bijna tweehonderd landgenoten omgebracht zijn vanwege politiek. Of niet soms?

  6 likes
  • Henk Azie schreef : Iedereen weet nu wel dat 9/11 niet klopt.
   Nou ik denk dat je je daar stevig in vergist. Zovelen zijn dat er niet en er zijn er nog minder bij wie het besef is ingedaald wat dat precies inhoudt. 9-11 is qua inpact de moeder van de false flags van deze eeuw en mede veroorzaker van al het leed dat daar op volgde. De meesten durven niet te beseffen dat overheden hier niet alleen toe in staat zijn, maar het ook nog gewoon doen. Onvoorstelbaar vindt men dat en dat willen ze zo graag houden. Dus wat van Houts hier doet is voor de bewustwording van mensen van onschatbare waarde, bovendien is het onnoemelijk dapper. Er zijn heel wat mensen voor veel minder om het leven gebracht. Ik hoop van harte dat alle publiciteit hem qua veiligheid ten gunste zal zijn. Als hij nu plotseling om het leven zou komen zou dat toch wel heel doorzichtig worden. Maar garanties zijn niet te geven bij het gespuis der overheden.

   4 likes
 5. Nou meneer van Houts vertelt het op een prettige aannemelijke manier , ik geef onmiddellijk toe dat ik niet veel kennis heb van het technische gedeelte en de mogelijkheden .. Maar met wat logica en gezond verstand kom je een heel eind…Wat ik wel gelijk door had dat het een duidelijk rammelend verhaal is van die Amerikanen ….vooral over een vliegtuig dat door de aarde is verzwolgen ??? Het zijn daar net zulke onnozelaren als hier met de meest onwaarschijnlijke verzinsels, wat een idioten… Op die paspoorten gaan ze nog eens onderuit , dat is te ongeloofwaardig . Ik denk dat het onmogelijk is om Rusland of China te betrappen op zulke stomme bewijzen en theorieën , als die iets ( verkeerds ) doen komen wij daar nooit achter……..Wat het wel aangeeft is dat het in Amerika al een tijd niet goed gaat en dat de mensheid net als in Europa steeds dommer worden, het is afgelopen met de westerse arrogantie …….

  6 likes
 6. Een handtekeningen actie. met 26113 fans van deze site en die naar Den haag brengen/

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wtc 7

WTC 7 niet ingestort door brand, concludeert studie: ‘Kolommen begaven het vrijwel gelijktijdig’

Wetenschappers van de vooraanstaande Universiteit van Alaska ...

Amerika heeft sinds 9/11 6,4 biljoen dollar gepompt in oorlogen waarbij meer dan 800.000 doden zijn gevallen. Lees het onthutsende rapport

Amerika heeft sinds 9/11 6,4 biljoen dollar gepompt in oorlogen waarbij meer dan 800.000 doden zijn gevallen. Lees het onthutsende rapport

Een Amerikaanse waakhond heeft de kosten van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.