Homepagina » Buitenland » Onthutsende cijfers over kindermisbruik door katholieke priesters in Australië
Onthutsende cijfers over kindermisbruik door katholieke priesters in Australië

Onthutsende cijfers over kindermisbruik door katholieke priesters in Australië

Opnieuw schokkende verhalen over seksueel misbruik van kinderen door katholieke priesters.

Vermoedens over de grote schaal van misbruik blijken waarheid. Tenminste zeven procent van de priesters in Australië blijkt zich schuldig te hebben gemaakt aan seksueel misbruik van kinderen.

Een onderzoekscommissie heeft de afgelopen jaren duizenden slachtoffers geïnterviewd. Tussen 1980 en 2015 werden in heel Australië bijna 4500 kinderen misbruikt in katholieke instellingen.

De slachtoffers waren gemiddeld tussen de 10 en 11 jaar oud.

40 procent

Bij sommige katholieke ordes ligt het percentage nog vele malen hoger. Bij de Orde van de Sint Johannes van God vergreep liefst 40 procent van de priesters zich aan kinderen.

In Nederland is het net zo erg: de salesianen van Don Bosco in Australië misbruiken net zo vaak kinderen als dezelfde orde in Nederland. In beide gevallen gaat het om 21 procent.

De salesiaanse priester Frank Klep kon keer op keer toeslaan zonder ingrijpen van de kerk. Klep ging later naar Australië, waar hij de baas werd van een jeugdcentrum in Melbourne.

Tegengewerkt

Slachtoffers dreigden met een rechtszaak, maar de kerk bleef hem de hand boven het hoofd houden.

De onderzoekscommissie heeft de cijfers alleen uit gedocumenteerde zaken. Men vermoedt dat ook veel beschuldigingen in de doofpot zijn gestopt.

De commissie werd flink tegengewerkt. Zo weigerde het Vaticaan documenten te overleggen die informatie bevatten over Australische priesters die van misbruik waren beschuldigd.

Gruwelijk

Uit het onderzoeksmateriaal zou onder meer blijken dat George Pell, één van de leden van de raad van kardinalen van paus Franciscus, tussen 1978 en 2001 meerdere jongens seksueel misbruikt heeft.

Aartsbisschop Anthony Fisher uit Sydney reageerde geschokt op de onderzoeksresultaten: “Wat de commissie toe nu toe heeft ontdekt is gruwelijk.”

Hypocrisie

Voorman van de commissie Francis Sullivan haalde hard uit naar de katholieke kerk: “De hypocrisie ontneemt je de adem,” zei hij.

“Zolang de top van de kerk niet begrijpt dat de kerk en haar cultuur het echte probleem is, kan het niet worden opgelost,” vervolgde hij.

In Nederland presenteerde de commissie-Deetman in december 2011 een rapport over seksueel misbruik binnen de kerk.

Discussie

Er waren 1795 meldingen binnengekomen van misbruik en daarbij waren ongeveer 800 daders betrokken.

Ook in Duitsland, Oostenrijk, Ierland, Zwitserland en België laaide de discussie op naar aanleiding van seksueel misbruik binnen de katholieke kerk.

Bij een vergelijkbaar onderzoek in de Verenigde Staten waren 15.000 slachtoffers en zo’n 5000 geestelijken betrokken.

[Al Jazeera]


Vind je dit interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

36 reacties

 1. Het wordt tijd dat de kerk – om de kinderen te beschermen – prefessionele hoeren in dienst neemt. Want blijkbaar is er een grote behoefte bij vele priesters om hun leuter ergens in te steken. Naast kloosters dus ook katholieke bordelen waar de priesters hun spanningen kunnen luchten.

  14 likes
  • Is al lang bewezen dat pedofielie meer voorkomt onder homo’s dan onder hetero’s. Dit wordt systematisch verzwegen, omdat het zou leiden tot homohaat en de emancipatie van homo’s zou dwarsbomen. Maar het is een bewezen feit. Omdat men vroeger niet wist wat te doen met homo’s stuurde ouders ze naar de kerk voor een celibatair leven. Die kerk is gewoon een homo-ontmoetingsplaats geworden. De grote aantallen homo’s in de katholieke kerk met hun dus veelal pedofiele behoeften waren de voedingsbodem voor het ontstaan van deze zieke verborgen cultuur binnen de kerk. Binnen de sport worden jongen en meisjes vaak gescheiden. Dit moet homo’s hebben aangetrokken, wat de grootschalige misbruikzaken aldaar verklaart. Of denk aan de zedenzaak bij kinderdagverblijf in Amsterdam, de daders? Homo! We moeten beginnen openbaar te erkennen dat het een bewezen feit is dat pedofielie een spinoff is van homofielie. Hier rust een taboe op. Meeste homo’s zijn pedo!!! Punt! Erken je dit niet dan doe je dat over de ruggen van toekomstige slachtoffertjes. Ik heb niets tegen homo’s maar wel tegen misbruik en ontkennen van de feiten. Dat de tv wereld veel homo’s aantrekt is bekend. Dat er in hollywood achter de schermen sprake is van misbruik van kinderen pedofielie verbaast mij dan ook niet. Homo’s hebben vaak pedofiele neigingen, pedofielen daarentegen zijn zo goed als altijd homo.maak dit openbaar. Bescherm de kinderen. Bescherm de onschuld zelf.
   Know your facts.

   14 likes
   • Earthaxis

    Je neemt hier een standpunt in. Een nog al kwalijke.

    Het is nu eenmaal zo dat niemand in contact is met zijn ware natuur. We leven daar omtrent grotendeels in onwetendheid.

    Om met je ware natuur in contact te komen moet je namelijk door een hele berg kinderpijn heen en dat is nu eenmaal niet populair. Het komt nauwelijks voor dat iemand dat doorleeft. Daarom word er zo veel afleiding gezocht en verdooft met van alles en nog wat

    Echter is het zo dat wanneer iemand zij ware natuur niet leeft dat er perversie ontstaat. in zekere zin zijn we allemaal pervers.
    Als mannen maar ook vrouwen in het klooster gaan en ze daar celibatair gaan leven dan gaat dat tegen hun ware natuur in. en worden zij perverser en hebben sex met elkaar en erger.
    Dit mechanisme vind je ook buiten de kerk door dat er een taboe op seks ligt.

    zo wie zo licht er een enorm taboe op onze natuurlijke staat. dat is ook de rede dat Jezus an het kruis is gehangen of dat vele een gif beker moesten leegdrinken.

    Er zijn ook ook mannen die echte homo,s zijn al hun chakra,s draaien vrouwelijk. voor hun is hun geaardheid natuurlijk.

    Niet elke perversie ontaard in sex met kinderen. Er zijn nog veel meer vormen.
    Voor veel pedofielen is de stap maken naar vrouwen te groot te bedreigend.
    Daarom vergrijpen zij zich aan kinderen, vaak voelen zij zich ook kinderlijk.
    Het als maar bezig zijn met het vervullen van je behoeftes is dan ook iets dat kinderen doen. Heeft een kind het honger dan krijst het.

    Het als maar naar vervulling zoeken van kinderlijke pijnen houd de pijn van gemis en de behoefte aan vervulling in stand.
    Het gewone vervuld opgegeven moment niet meer en zo ontstaat perversie.

    Een echte volwassene die zijn ware natuur leeft, voelt zijn kinderlijke pijnen van gemis en is zo intelligent om naar binnen te gaan hij hoeft zijn of haar verlangens niet te vervullen in de buitenwereld.
    Hij of zij is in contact met zijn essentie en leeft daardoor zijn ware natuur en stroomt als het ware over van liefde. er ontstaat dus geen pervers gedrag.

    Veel mensen hebben een nieuwsgierigheid naar seks me kinderen.
    Het is de onschuld die zo aantrekkelijk is omdat kinderen zo dicht bij hun ware natuur staan. Zij denken niet na over wat anderen van hun denken.

    Er zijn ongeloofgelijk veel pedofielen hetero.
    En ongelooflijk veel hetero mannen die getrouwd zijn en heimelijk seksueel contact met mannen hebben of daarover fantaseren.
    Dat komt ook door het huwelijk, monogamie is geen natuurlijke staat.

    Homoseksualiteitis een natuurlijke staat. en dus onschuldig.
    Homo,s aanwijzen als pedofielen past in een trend die je nu overal gaande ziet.

    Denk aan wat voor af ging aan de 2e wereld oorlog.

    4 likes
   • Ik heb het idee dat je nogal een beperkt zicht op biologische wetenschap hebt en veel testosteron bezit. De wereld is nooit zwart-wit.

    2 likes
  • ik denk dat het totaal niets mee te maken heeft dat de priesters geen sex kunnen hebben, het zijn gewoon ordinaire pedofielen! de zogenaamde priesters met lange rokken zijn gewoon ordinaire pedofielen het is een grote kinderverkrachters bende, blijkt maar weer! poteveredorie arme kinderen!! duizenden zijn verkracht of seksueel misbruikt door duizenden pedo priesters!!

   10 likes
  • Het grote probleem @zeeman is dat ze vaak een specifieke voorkeur hebben voor zeer jonge kinderen.
   De perverselingen zijn dus niet op een onschadelijke manier tevreden te stellen. Uit de samenleving verwijderen of chemisch castreren zou dus de enige mogelijkheid zijn

   9 likes
  • Heel opvallend dat zelden of nooit melding wordt gemaakt van pedofiliie in de Amerikaanse evangelische kerken terwijl het kindermisbruik er groter is.
   http://shoebat.com/2014/05/06/sexual-abuse-protestant-churches-catholic/

   2 likes
  • Goed over nagedacht en een goede oplossing Zeeman!
   Hoe dan ook,religie,geloof brengt ellende,gelabeld worden met welke religie dan ook is het labelen van mensen,onnodig.
   Jij hoort daar bij,jij gelooft dit,jij mag dit wel/niet doen whatever.

   Liever bescherm je jezelf en houd je het erop dat je spiritueel bent als mensen je ernaar vragen.
   Spaart een hoop ellende en gelabel!
   Doe en probeer goed te doen,en goed komt naar je terug.
   Al deze gelovigen worden en geloven uiteindelijk de duivel om onschuldige kinderen zo te misbruiken,enige is dat ze een te grote lafaard ervoor zijn om te bekennen dat ze in de duivel geloven en volgen,that’s it.

   2 likes
 2. Catholic church = abuse of power = Satan.

  Nothing more, nothing less and it includes all the other religions as well

  11 likes
  • Klopt helemaal. Maar de meeste religies, vooral de 3 abrahamitische religies, (christendom, jodendom en islam) scheiden mannen en vrouwen in hun leer en beoefening ervan. Dit trekt daardoor veel homo’s aan. Het ambt is vooral een homo ontmoetingsplaats. Het is daarnaast bewezen dat pedofielie vooral voorkomt onder homo’s. Vandaar dat deze religies en pedofielie inherent verbonden zijn. Ik roep niet op tot homohaat. Maar ken je feiten. Pedo’s zijn meestal homo’s. Dit is een wetenschappelijk bewezen feit. Maar helaas kunnen of willen de media hier niets mee. Stop deze doofpot en red onze kinderen.

   Ik kan het ook wetenschappelijk benaderen al dat handiger is. Homofielie is een evolutionair dwaalspoor. Homofielie heeft namelijk geen evolutionair nut (homo’s kunnen door hun behoefte te bevredigen niet voortplanten, oftewel dna doorgeven, oftewel evolueren). Homo’s worden aangetrokken door uiterlijke kenmerken (van zelfde gender) die niet leidt tot voortplanting. Let op! Dit geldt ook voor pedo’s. Pedo’s vallen op kinderen. Kinderen zijn nog niet geslachtsrijp, dus net zoals homo’s voelen pedo’s zich aangetrokken door uiterlijke kenmerken die niet leiden tot voortplanting.
   Nogmaals de cijfers liegen niet (ook al verbergt men ze voor je) bijna alle pedo’s zijn homo’s.

   Vrijheid is een belangrijk goed. Maar wees realistisch jouw vrijheid kan nooit de vrijheid van een ander belemmeren. Ik ben absoluut voor de vrijheid van mensen die geboren zijn in het verkeerde lichaam. Maar please wees realistisch en kom net zo goed ook op voor de bescherming van (de vrijheid van) onze kinderen. Dus erken dat de meeste pedo’s homo zijn. Wat is er mis mee dit met zijn allen te benadrukken en te erkennen als algemeen geaccepteerd feit. Hierdoor zal “de” homo zelf mogelijk ook bewuster worden van de eventuele keerzijde van zijn geaardheid. Bewustwording van de feiten. Alleen zo kan de maatschappij groeien. Anders zal deze ellende van kindermisbruik nog eeuwen doorgaan…

   8 likes
   • God zij dank een hetero kan dus nooit pedofiel zijn.

    Wat een onzin.
    Daar mee plijt je alle hetero,s vrij van seksueel misbruik van kinderen..

    Ben jij wel helemaal hetero Earthaxis?
    In ieder geval niet helemaal lekker.

    2 likes
   • Earthaxis
    Van daar ook dat onder de kinderen die slachtoffer worden van sexueel misbruik ( ook die van buiten de kerk meegerekend) minstens 2x zo vaak een meisje is ipv een jongen. En de dader bijna altijd een man. Zeker allemaal homo’ s die zich in het geslacht van hun slachtoffer vergist hebben?

    0 likes
 3. Al jazeera??? Is dat niet een zender die gefinancierd wordt door Qatar…….. wat eigenaardig dat zij melding maken van kindermisbruik………is dat in het Midden- Oosten dan niet het geval??…….bv kindbruidjes…….Neemt niet weg dat iedere vorm van kinder misbruik vewerpelijk is!!…….

  14 likes
  • Altijd maar wijzen naar een ander. Kijk naar het structurele kindermisbruik van de Kerk, over de héle wereld. Hoe zou dat komen? Wat moeten we daar aan doen, om onze kinderen te beschermen tegen deze duivels. Dat is beter dan met het vingertje wijzen en zeggen; ‘ zij doen het ook’.

   3 likes
   • Wijzen naar een ander geloof is zooooooooo zwak.
    Daar gaat het artikel niet eens over,zwakke manier als je het niet wint om met het vingertje naar andere geloven te gaan wijzen,precies wat EdoHamm zegt.

    3 likes
 4. De kerk(religie) is het speelterrein van de duivel. Ik zou tegen alle kerkgangers zeggen, lees het verhaal van het gouden kalf en kijk dan eens in een kerk om je heen. Als je dan nog niet begrijpt dat de kerk een bouwwerk van de duivel is ben je redelijk gehersenspoeld.

  19 likes
 5. Let op wat er gebeurt, tegelijkertijd met de schreeuw uit Australie over misbruik in de katholieke kerk schreeuwt Wilders het in de Telegraaf uit dat de islam nog gevaarlijker is dan nazisme.
  Het is weer verkiezingstijd, ik vroeg me al af waar hij bleef met zijn haatzaaierij tegen de islam maar daar is ie dan.
  Die nazi´s zijn veel gevaarlijker en uiteraard zijn die ratten ook in de islam geinfiltreerd sterker nog, het Saoedie´s Koningshuis is niet eens islamitisch.
  Ze delen alleen de lakens uit en strijken een hoop poen op, meer niet.
  Maar dat schreeuwt Wilders er niet bij, hij zal vanuit SA wel opdracht gekregen hebben om dit groots in het nazi blaadje te laten zetten.
  Veel meer dat een loopjongen is ie niet maar raar genoeg hoog in de peiling, hoe is het mogelijk!
  Moge de boel snel instorten en de kaarten open op tafel, dat kunnen we wel aan Trump en zijn vakmensen overlaten.

  3 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Maar Wilders wil dat jou oma in het verzorgingshuis weer een koekje bij de koffie krijgt en dat haar billen weer geveegd gaan worden en 2 x op een dag gewassen als dat nodig is, i.p.v. vliegvelden te bouwen in mali. Wilders wil net als Trump ‘the Netherlands first’ en dan misschien vliegvelden bouwen in Mali (waar wij niets aan hebben). Dat kan je van dat andere zooitje kerkzitters wat ons land richting de afgrond aan het besturen is niet zeggen die willen gewoon lekker doorgaan zo en straks met pasen eucharistie vieren in Naarden met een hostie onder de tong en hun hand op de bijbel leggen (daar ondertekenen ze een onzichtbaar contract met hun bloed) Bij wie doe je dat?

   5 likes
 6. De cabal speelt het sluw, onder de paraplu van de katholieke kerk kraait er geen haan naar, hoe gluiperig wil je het hebben. Verwarring, daar is de cabal dol op.
  Ik hoop dat je katholieke mensen van goede wil en een goed hart die geen kwaad in de zin hebben niet over een kam scheert met de achterbakse duistere kliek die satan hoog in het vaandel heeft.

  7 likes
  • Ik denk eerlijk gezegd dat god of satan hier geen donder mee te maken heeft..En dat het gros van de heiligen eerst door een hel van innerlijk conflict zijn gegaan voordat zij er een hobbie van maakten. Godsdienst maak verknipte beoefenaars en voor het leven verminkte kinderen.. je kunt je menselijke natuur niet uitzetten.. hooguit kun je het onder bedwang leren houden..voor eeb poosje althans..

   1 likes
 7. 1600 jaren lang het patriarchaat.
  De gigantische eenzaamheid van de mannelijke kloosterlingen die op 17 a 18 jarige leeftijd onder bevel kwamen te staan van de macht van de kerk.
  De jonge mannen die ‘troost’ zochten met hun mede broeders. Maar ook prooi werden werden van hun oversten.
  Die op grond daarvan gemanipuleerd werden. Misbruikt werden om zaken voor elkaar te krijgen.
  Is de patriarchale kerk de oorzaak van de steeds meer aan het licht komende praktijk van de pedofilie?
  Kwetsbaar en manipuleerbaar door de machtigen, of door de cabal die hun macht daarmee konden uitbreiden tot in alle lagen van de macht, ja ook in de politiek.
  Wat moet er nog enorm veel aan het licht komen voordat er vergeven kan worden,
  voordat het vrouwelijke in de man en het mannelijke in de vrouw tot zijn volste wasdom kan komen.
  De kerk die geen vrouwen toeliet wat een domme macht.

  6 likes
 8. Hoe de katholieke kliek een product van de ratten kan zijn snap ik niet.
  Duidelijk is dat ze er nu vanaf willen, van alle religies.
  Zij willen als hoogste wezens in de kosmos gezien worden, niks Jezus of Allah, zij willen aanbeden worden.
  Op basis van…? geen idee hoe ze aan die arrogantie en holle hoogmoed komen want zo bijzonder zijn ze niet.
  Je zou haast gaan denken dat Noord Korea een proeftuin van die nazi´s is, zoals daar zouden ze het graag overal ter wereld zien.
  Met dan hier Wilders als onze eigen Kim Yong Un, zie je het voor je.
  Maar dat plan gaat echt niet door, vandaar hun paniek want ze begrijpen het maar niet.
  Ze zijn geestesziek.

  1 likes
  • @Faye. In een ver verleden van vele tienduizenden van jaren is de mens ontstaan als kroning op de schepping. Als pronkstuk van God naar zijn gelijkenis, begaafd met kennis en kunde welhaast gelijk aan die van God. De mens leefde in harmonie met zijn omgeving, met de natuur en met God. Hoge priesters zoals daar toen al waren hadden zich voorgenomen God te bewijzen dat de mens, de kroning op de de schepping, helemaal niet zo geweldig was, makkelijk te misleiden en ook de afgrond in te duwen. Dat was het moment dat men begon zich tussen de mens en zijn oorsprong te wringen, dat was het moment dat men de mensheid wijsmaakte dat we kerken, tempels, georganiseerde religie en wat dies meer zij nodig hadden om het contact met God te vervolmaken. In werkelijkheid haalden ze de mens weg bij God en zetten ons op een dwaalspoor naar vernietiging en ellende. De reden dat God niet ingrijpt is dat wij zelf uit eigen beweging moeten begrijpen wat er gaande is. Gewoon omdat wij voor altijd het zelfvertrouwen moeten krijgen zodat wij nooit en te nimmer meer afhankelijk zullen zijn aan iets of iemand met misleidende verhalen of macht en kennis van welke aard dan ook. Wij zullen het zelf op moeten lossen en op eigen kracht afstand nemen van Satan in al zijn verschijningen.
   Dus nogmaals religie is misleidende bullsh*t, wij hebben niets of niemand nodig om in contact te komen met God, alleen onszelf en al wat wij meekregen en waar ze ons van beroofden. Zodra wij beseffen waar wij toe in staat zijn, is Satan en de Satanisten reddeloos verloren. De mens is in wezen het machtigste en meest volmaakte soort in het heelal, alleen we weten het niet meer. Ze hebben het uit ons brein geveegd, verdoezeld en weggefrommeld. Het is er echter nog steeds, net als bij een computer waar je bepaalde bestanden hebt gewist zijn die met de juiste kennis en methode weer terug te halen. En dat is wat er heden ten dage gaande is. Het bedrog komt aan het licht en mensen worden zich weer bewust van wat of wie zij zijn, op eigen kracht, dus tergend langzaam en veel te traag, maar niet te stoppen.

   4 likes
  • Ik zie niet hoe het uitsluiten van godsdiensten ons het ‘hoogste’ in het universum maakt en waarom dit arrogant zou zijn. Er is nog zoveel wat we niet weten ..wel weten we dat het bestaan van een god of satan voortkomt uit de hunkering naar een uitleg voor alles zonder de route gelopen te hebben om dit daadwerkelijk uit te zoeken. Sprookjes bestaan niet maar er blijft nog genoeg moois over om dankbaar voor te zijn.

   1 likes
 9. Die ratten infiltreren overal, dus ook in de katholieke kerk.
  Ze weten dat laagschedeligen geen onderscheid gaan maken dus een hetze tegen katholieken is zo gedaan.
  En een domme hetze is weer een direct gevolg van de debilisering van ons land, die begon toen de Amerikaanse commercieelen hier voet aan de grond zette in Europa.

  0 likes
  • @Faye : Die ratten infiltreren overal, dus ook in de katholieke kerk.

   De katholieke kliek op zich is juist een product van deze ratten. Zij zijn het die de meeste domme hetzes de wereld in hebben geholpen. Zij zijn het die zich tussen de mensen en hun oorsprong in hebben gewurmd.

   3 likes
 10. kijk die foto! de pedofiel priester met een knaap voor zijn lange rok , wat een hoogte en die handen op het hoofd van de jongen

  3 likes
 11. Kinderen zijn voor deze mensen (alle witte en zwarte jassen) gebruiksartikelen. Niet alleen voor de hun behoeften. Maar ook voor slavernij, medische doeleinden (orgaanhandel, parabiose) occulte rituelen en een verdienmodel voor Buro Jeugdzorg en verwante organisaties. Onze kinderen worden fysiek, geestelijk en digitaal verkracht. En ik ga U ook niet verwijzen naar artikelen of websites. Kijk om U heen en onderzoek zelf. Ga heen en overtuig Uzelf. Zoals vroeger een leraar tegen mij zei :”Als je hebt opgelet tijdens de les (actualiteit) dan beheers je de stof voor 60/70%. de rest is zelf leren en onderzoeken en oefenen.

  Wie, wat , waar ,waarom, wanneer en hoe ?

  Probleem, reactie, oplossing, toepassing en profiteurs ?

  En wie betaalt de rekening ?

  3 likes
 12. De hele katholieke kerk gebruikt het woord als dekkingsmantel en gebruikt god om hun misdadige gebruik te verbloemen en te bedekken zodat ze hun misbruik in geniep kunnen uitvoeren…het is niet alleen seksuele misbruik maar ook geestelijk maken ze een slaaf aan een god die door de priesters en hun tempel …de kerk…genoemd zelf is gevormd..ze preken een nep god ..net als nep nieuws in de media word men gewoon bedonderd met hun eigen bedachten waarheden…en vele blijven er nog steeds in dat zooitje geloven ..gelukkig maar voor hun kunnen ze gewoon lekker doorgaan met hun hersenspoelen van de onwetende mensen die graag in dit zooitje blijven geloven..

  2 likes
 13. Volgens mij gaat het al even terug en werden kinderen in de oudheid zelfs geofferd aan de goden zoals kronos en moloch. Deze goden verwijzen naar Saturnus , net als satan. Vaticaan is vol met Saturnus symboliek

  2 likes
 14. Je bedoelt ze hebben zich tussen de leer van Jezus gewrongen met de bijbel naar hun hand zetten, het weglaten en toevoegen van wat zinnen hier en daar?
  Maar rare teksten worden niet eens in de kerk gelezen en thuis slaan die mensen dergelijke nonsens ook over.
  Ze denken serieus dat iedereen alles maar voor zoete koek slikt wat zij te melden hebben.
  Nou mijn voelsprietenset ( intuitie) werkt uitstekend en daar ben ik beslist niet de enige in.

  1 likes
 15. Zolang de mens leiders en ook alle die een functie hebben als leider[s] zullen mensen ook uit onbewustheid blijven kiezen door hun stem aan deze te geven en zal de mens door deze ook gekweld worden…er is geen een leider geweest die moet strijden om macht te verkrijgen en met deze macht misbruiken ze de mensheid…een bewust leider word geen leider maar vertolkt de liefde die in elk mens woont en probeert deze bewust te maken …zonder de hele poespas erom heen vertelt het de liefde die al aanwezig is maar onbewust is van zijn of haar wezen als mens …niks geen mantels niks geen hoeden of petten ,niks geen helmen, niks geen kruisen of wat het ook mag mag zijn … alle dragen strepen, medailles of wat het ook maar mag verkrijgen zijn allemaal egocentrische hoogmoed..met als gevolg vechten en duelleren met elkaar..in Woord en Daad blijven deze leiders in hun identiteit als identificatie van hun ego ..gevangen.. wat een WAANZIN…

  1 likes
 16. Ram Ram !

  Na de schoolse en clichématige beschuldigingen van het hebben van complottheorieën en waanvoorstellingen in 1995, uitlopend op een veroordeling van mij in 1997 hier even een droge opsomming van inmiddels geleverde feiten .
  De vrijgegeven dossiers zoals ”Operatie paperclip” , “Mk-Ultra Mind control” gaven om te beginnen wat meer duidelijkheid in de problematiek .
  Onafhankelijk van elkaar waren er overal op de wereld al mensen bezig met juridische, journalistieke  en/of privé onderzoeken.
  Ted Gunderson , De werkgroep Morkhoven , Micha kat , Wikki  leaks en vele anderen hadden op verschillende manieren al getracht iedere keer weer dezelfde soort van misdaden aan de kaak te stellen .
  Talloze publicaties waren en zijn er inmiddels verschenen over telkens weer dezelfde en gerelateerde misstanden .
  De gevolgen hiervan zijn inmiddels teveel om op te noemen, maar hier volgen er een paar .
  Na de geruchtmakende zaak omtrent Mark Dutrux  ,
  * De zaak Demmink .
  * Het aftreden van de Paus [ Met bliksem inslag].
  * De publicaties van bijna 1000 getuigenverklaringen tegen Jimmi Saville
  * De vondst van de stoffelijke resten van meer dan 800 pasgeborenen en kinderen in Tuam [Ierland] .
  * De arrestaties in onder andere Engeland , Nederland [In Zwolle zijn mijn waanvoorstellingen inmiddels gedeeltelijk gearresteerd ] ,  Noorwegen en Italië .
  Na gedegen juridisch onderzoek van onder andere  Interpol.
  * De publicaties van het inmiddels opgerichte ITCCS.
  * en dus recentelijk Pizza gate …
  Om dit soort geleverde feiten nog steeds als waanvoorstellingen en complottheorieën of als zijnde nepnieuws af te doen lijkt mij wat te simpel gesteld .
  We hebben het toch nog steeds  over het zelfde onderwerp ?
  Verder nog even een paar schimmige zaken die al lang weer in de vergetelheid zij geraakt :

  * Het I.R.T. onderzoek met als gevolg het ongeluk van Maarten van Traa .
  * Het meisje van Nulde .
  * De Zandvoortse kinderporno zaak.
  * Het rolodex onderzoek .
  * Marianne Vaatstra , Manuels Schatwald en vele anderen
  * De talloze getuigenverklaringen die er inmiddels op you tube zijn verschenen.
  * recentelijk de arrestaties in Californië en nu de keiharde feiten en cijfers  uit Australië.
  Om dit soort berichten [en nog veel meer] nu in 2017 simpel af te doen als zijnde nepnieuws vind ik echt te grof .
  Hiermee wordt namelijk weer volledig aan de inhoud en de impact van de gepubliceerde artikelen voorbij gegaan .
  Bovendien er zijn al velen met naam en toenaam genoemd in de diverse publicaties en er is nog niet 1x om rectificatie gevraagd.

  Wat hadden de reguliere media , die het privé  bezit zijn van maar een paar mensen wat ze gevoelig maakt voor manipulatie , ons indertijd  gebracht ?
  In plaats van ons meer inzicht en duidelijkheid te geven hebben zij ons alleen maar voor meer raadsels geplaatst .
  Wat de reguliere pers ons de laatste 20 jaar heeft voorgeschoteld hebben ze zelf nog steeds niet weten te verifiëren .
  * 9-11 , Osama bin laden in Afghanistan ,  chemische wapens in Irak , er bleek allemaal niets van waar te zijn ..
  En wat was de reden van de oorlog in  Libië  en Syrië ?
  Het zal wel onduidelijk blijven .
  Een heleboel aanslagen en doden later heb ik nog steeds geen normale rechtszaak in de kranten kunnen volgen of op de t.v. gezien.
  Behalve 2 zaken in Nederland is er nog geen normaal proces geweest met technisch bewijs  of advocaat of hoe dat ook al weer ging vroeger .

  Bedankt voor je aandacht .

  Groetnn

  Sri sri Magnitude
  [AardbevingsGroninger / donder en bliksem predikant ]

  1 likes
 17. Menselijke, biologische driften kun je niet onderdrukken. Kinderen zijn het makkelijkste slachtoffer en kunnen het best stil gehouden worden. triest dat de kerk hier zelf nooit bij stil heeft willen staan. Het niet te fixen..tenzij je alle kerkelijke representatievelingen aan de medicatie zet.. maar dam moet de pil ook mogen dus sja.. kansloos

  1 likes
 18. LS…

  Wederom een hoop pseudo intellectueel geleuter over de ergste vorm van criminaliteit te weten: Pedofilie !
  Goedgepraat door de wetenschappers en religieuzen die menen de wijsheid in pacht te hebben…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

misbruik

De baby van Lisa (15) werd vermoord. Hoe wijdverbreid is satanisch ritueel misbruik in Nederland?

Onderzoeksjournaliste Sanne Terlingen maakte voor Argos een ...

duitse

Enorm kindermisbruikschandaal: Duitse politici plaatsten kinderen 30 jaar lang doelbewust bij pedofielen

Duitse politici hebben kinderen tussen 1970 en ...