Buitenland

Priester in Batman-tenue zegent met waterpistool

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Mexico begint geloofsbelijdenis vreemde vormen aan te nemen. Daar houdt een flamboyante priester er onorthodoxe methoden op na om de gelovigen naar zijn kerk te lokken.

De katholieke kerk worstelt met een oubollig imago, maar daar wil Humberto Álvarez wat aan doen.

Hij zegent jonge gelovigen tijdens de mis met een waterpistool. De priester verschijnt daarnaast afwisselend met beeltenissen van Superman, Batman en Spiderman op zijn gewaad. Vooral de kinderen zijn er dol op en vinden massaal de weg naar zijn kerk.

Lachen

“Het doet me goed als ik de kinderen zie lachen,” zei Álvarez. Volgens de priester valt er voor de rest niet veel te lachen in Saltillo waar hij werkt. Er wonen veel arme mensen en door de drugsoorlogen zijn de burgers hun leven niet zeker.

De verhalen van Batman en Superman geeft hij een katholieke draai door te stellen dat zij vechten tegen angst en ijveren voor vrede en vergiffenis.

Controverse

Zijn speciale kindermissen zijn erg populair. Als ‘Alvarez voorgaat in de mis voor volwassenen trekt hij zijn normale gewaden aan en laat hij zijn waterpistool in de consistoriekamer liggen.

Niet iedereen is even gelukkig met de aanpak van de jonge priester. Zijn ‘kinderlijke’ manier om de eucharistie te vieren heeft al tot de nodige controverse geleid.

Bron: Mirror.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
diamond
diamond
9 jaren geleden

Het zal wel snel afgelopen zijn met dit huichelachtige zootje verkrachters en moordenaars

http://www.youtube.com/watch?v=9XttXhxYIKI&feature=youtu.be

yoghi
yoghi
9 jaren geleden

ik geloof er geen ene malle moer van dat het snel afgelopen is .. Over 50 jaar zitten ze ernog ..

diamond
diamond
9 jaren geleden

[quote name=”yoghi”]ik geloof er geen ene malle moer van dat het snel afgelopen is .. Over 50 jaar zitten ze ernog ..[/quote]
Ik hoop het in ieder geval wel

pietje
pietje
9 jaren geleden

Heerlijk dat zo een priester die smerige boel die “RK kerk” heet zo heerlijk belachelijk maakt ! Ben er helemaal voor geweldig !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x