Buitenland

Docu doet verkiezingsfraude in VS uit de doeken: ‘Dit is een smoking gun die niet langer genegeerd kan worden’

Help mee door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

Dinesh D’Souza laat in zijn documentaire 2000 Mules zien hoe linkse organisaties activisten hebben ingezet om verkiezingsfraude te plegen tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020.

In een aantal sleutelstaten gebruikten de Democraten corona als excuus om stemmen bij volmacht makkelijker te maken. Activisten verzamelden stembiljetten, vulden ze in en gooiden ze in speciale dropboxen.

380.000 illegale stemmen

Via Wob-verzoeken kwamen videobeelden boven water waarop te zien is hoe deze activisten ladingen stembiljetten in de dropboxen dumpen, wat illegaal is. Uit de informatie blijkt dat er in vijf staten maar liefst 2200 van deze ‘mules’ oftewel pakezels actief waren. Zij hebben naar schatting 380.000 illegale stemmen uitgebracht. In het hele land zijn dus mogelijk vele duizenden, zo niet tienduizenden mules ingezet.

Als ze niet waren ingezet, zou Trump met gemak hebben gewonnen. De documentaire, die in minder dan 12 uur tijd meer dan één miljoen dollar ophaalde, werd meteen ‘gefactcheckt’ door persbureau AP.

Nauwelijks te bevatten

“De verkiezingsfraude in de VS is onomstotelijk uit de doeken gedaan in deze documentaire, net zo kolossaal en brutaal als het coronabedrog of de klimaatleugen en daardoor nauwelijks te bevatten,” reageert FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen. “Het zijn zogenaamde ‘grote leugens’. Leugens van globalisten toegedekt door de media.”

Journalist Annelies Strikkers voegt toe: “Interessante documentaire online over de fraude tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen, over een geïdentificeerde grote groep mensen die grote aantallen (vervalste) stembiljetten afleverden.”

Bekijk hieronder enkele belangrijke fragmenten uit de film:


4.8 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zhukov
Zhukov
8 maanden geleden

das hier ook gebeurt geloof nooit dat de heks en prutte verziekingen hebben gewonnen maar ja de media he en WEF die de dienst hier uit maakt Young Global Leaders laat me niet lachen
schoften zijn het

Guus Velraeds
Guus Velraeds
8 maanden geleden

Alleen compleet gehersenspoelden geloven nog in eerlijke verkiezingen.

co van der vliet
co van der vliet
8 maanden geleden

Micha Kat zit nog vast in ierland begrijp ik, Micha vertelde per direct dat de verkiezingen gefraudeerd waren, Micha vertelde een ook over de pedofilie van de elite. Over de vaccins zei Micha ze gaan ons doodspuiten ,Micha was net als Robert Jensen vooruitziend met alles.

Gea
Gea
8 maanden geleden

Niet te geloven hoe corupt de cabal is! Maar gelukkig word het bewijs langzaam maar zeker geleverd. Het is toch overduidelijk dat deze criminelen van hun hoge posten verwijderd horen te worden. En een passende straf verdienen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

85
0
We lezen graag je reactie!x