Buitenland

Docu doet verkiezingsfraude in VS uit de doeken: ‘Dit is een smoking gun die niet langer genegeerd kan worden’

Help ons door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Dinesh D’Souza laat in zijn documentaire 2000 Mules zien hoe linkse organisaties activisten hebben ingezet om verkiezingsfraude te plegen tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020.

In een aantal sleutelstaten gebruikten de Democraten corona als excuus om stemmen bij volmacht makkelijker te maken. Activisten verzamelden stembiljetten, vulden ze in en gooiden ze in speciale dropboxen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
380.000 illegale stemmen

Via Wob-verzoeken kwamen videobeelden boven water waarop te zien is hoe deze activisten ladingen stembiljetten in de dropboxen dumpen, wat illegaal is. Uit de informatie blijkt dat er in vijf staten maar liefst 2200 van deze ‘mules’ oftewel pakezels actief waren. Zij hebben naar schatting 380.000 illegale stemmen uitgebracht. In het hele land zijn dus mogelijk vele duizenden, zo niet tienduizenden mules ingezet.

Als ze niet waren ingezet, zou Trump met gemak hebben gewonnen. De documentaire, die in minder dan 12 uur tijd meer dan één miljoen dollar ophaalde, werd meteen ‘gefactcheckt’ door persbureau AP.

Nauwelijks te bevatten

“De verkiezingsfraude in de VS is onomstotelijk uit de doeken gedaan in deze documentaire, net zo kolossaal en brutaal als het coronabedrog of de klimaatleugen en daardoor nauwelijks te bevatten,” reageert FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen. “Het zijn zogenaamde ‘grote leugens’. Leugens van globalisten toegedekt door de media.”

Journalist Annelies Strikkers voegt toe: “Interessante documentaire online over de fraude tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen, over een geïdentificeerde grote groep mensen die grote aantallen (vervalste) stembiljetten afleverden.”

Bekijk hieronder enkele belangrijke fragmenten uit de film:


4.8 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zhukov
Zhukov
1 jaar geleden

das hier ook gebeurt geloof nooit dat de heks en prutte verziekingen hebben gewonnen maar ja de media he en WEF die de dienst hier uit maakt Young Global Leaders laat me niet lachen
schoften zijn het

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Alleen compleet gehersenspoelden geloven nog in eerlijke verkiezingen.

co van der vliet
co van der vliet
1 jaar geleden

Micha Kat zit nog vast in ierland begrijp ik, Micha vertelde per direct dat de verkiezingen gefraudeerd waren, Micha vertelde een ook over de pedofilie van de elite. Over de vaccins zei Micha ze gaan ons doodspuiten ,Micha was net als Robert Jensen vooruitziend met alles.

Gea
Gea
1 jaar geleden

Niet te geloven hoe corupt de cabal is! Maar gelukkig word het bewijs langzaam maar zeker geleverd. Het is toch overduidelijk dat deze criminelen van hun hoge posten verwijderd horen te worden. En een passende straf verdienen.

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x