CoronaMens en Dier

Minister Kuipers opent aanval op artsen die ‘desinformatie’ verspreiden

Help mee door deze informatie met anderen op je social media te delen!

Kamerlid Attje Kuiken vroeg donderdag in de Tweede Kamer aan zorgminister Kuipers of het mogelijk is om de BIG-registratie af te nemen van artsen die zich in haar ogen schuldig maken aan het verspreiden van ‘desinformatie’ en het voorschrijven van medicijnen die ‘niet geoorloofd zijn’.

Ze had het daarbij over de artsen die zich hebben verenigd in een Artsen Collectief. “Ik noem het kwakzalvers,” zei ze. “Deze mensen brengen willens en wetens hun patiënten in gevaar en dragen willens en wetens bij aan het verspreiden van desinformatie.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Nadrukkelijk mee bezig

“Voor alle BIG-geregistreerde zorgverleners geldt het tuchtrecht. Artsen moeten zich houden aan beroepsnormen, anders overtreden zij de tuchtnormen. De inspectie, een patiënt of een rechtstreeks belanghebbende kan een tuchtklacht indienen. Een collega kan dat ook doen. Een tuchtrechter kan de maatregel van doorhaling van de inschrijving in het BIG-register opleggen aan een BIG-geregistreerde zorgverlener. Hij stelt dat per individu vast. Dat kan dus via een tuchtrechter. Tuchtcolleges zijn onafhankelijk. Ik kan niet zomaar rechtstreeks ingrijpen en dat moet ik ook niet doen,” antwoordde Kuipers.

“Ik ben het wel helemaal met mevrouw Kuiken eens dat hier echt dingen niet in de haak zijn. Dat kan niet, want we zijn echt gehouden aan brede en juiste informatie, eens te meer vanuit een medische beroepsgroep. Ik heb daarom met de inspectie contact op te nemen om te horen hoe zij deze situatie beoordeelt. Ik kan melden dat zij al nadrukkelijk hiermee bezig is. Ik wil uiteraard volgen hoe de inspectie hier verder mee omgaat. Zo nodig zal ik erop terugkomen,” voegde hij toe.

Dan moet die wel op zijn jasje worden gespuugd

Kuipers zet daarmee het beleid van zijn voorganger voort. Hugo de Jonge zei eind vorig jaar over die ‘ongeoorloofde medicijnen’: “Als de inspectie doorkrijgt dat een arts zelfs buiten het ziekenhuis om, want daar gaat het in dit geval om, zegt: zo’n cocktail van ivermectine en weet ik wat allemaal zou best een goed idee zijn en overigens kun je beter geen vaccinatie nemen, dan moet die natuurlijk wel op zijn jasje worden gespuugd. Eigenlijk moet hij onmiddellijk stoppen met die gedraging. Als hij dat niet doet, geldt natuurlijk het tuchtrecht, en gelukkig maar.”

4.6 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

247 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Als wij straks geen artsen meer hebben dan hadden wij – tot mijn stomme verbazing – toch nog heel veel goede artsen gehad.
Dan maar naar een arts zonder een BIG registratie, juist zonder een BIG registratie.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Bwahahahaha…..de enigen die al TWEE JAAR LANG DESINFORMATIE over COVID-1984 verspreiden zijn die Vrijmetselende Pseudowetenschappers, Landverraders & Oorlogsmisdadigers Kuipers & de rest van die Parasieten van Troje daar in Den Haag…Ze kunnen niet meer terug…daar is de LEUGEN vééls te Gigantisch voor…ze weten: Het is alles of niets….gelukkig is die enorme Puinzooi van Pure Leugens van de Firma List & Bedrog zo verschrikkelijk Transparant & Helder dat ik ze géén schijn van kans geef dat ze met hun Misdaden weg gaan komen….dus Lieg & Bedroeg vooral vrolijk verder daar in Den Haag des te sneller worden er nog wat van die Hersendode Gevaccineerde Collaborateurs wakker….

De Verandering
De Verandering
2 jaren geleden

Collectief een arts aanklagen welke vacinatie spuiten zet? Loopt dat al?

Kwakzalvers bij de overheid
Kwakzalvers bij de overheid
2 jaren geleden

Is dit een afleidingsmanoeuvre omdat hij de vragen niet wilde beantwoorden, en er zijn inmiddels nog meer medicijnen tegen de zogenaamde covid als alleen Ivermectine of hcq je kan ze zelfs bij de drogist halen zoiets als black seed of komijnzaad olie en denne thee tegen spike-eiwit na prikspijt….. kwakzalver kuipers…

Back to top button
247
0
We lezen graag je reactie!x