Homepagina » Het Complot » Professor: “Ebola-uitbraak is een hoax”
Professor: "Ebola-uitbraak is een hoax"

Professor: “Ebola-uitbraak is een hoax”

De ebola-uitbraak is een hoax, die als doel heeft om in de VS de krijgswet te kunnen afkondigen. Dat zegt een politiek commentator uit Californië. Professor James Henry Fetzer zei: “Er zijn meerdere aanwijzingen dat ebola een soort hoax of zwendel is.”

“Er is een nieuwe false flag-operatie blootgelegd, het bewijs daarvoor is beschikbaar op YouTube,” voegde hij toe. Een zuster die terugkeerde uit Sierra Leone is woest op de Amerikaanse overheid omdat ze 21 dagen in quarantaine moet blijven, hoewel ze negatief testte voor ebola. Kaci Hickox zei op zondag dat ze zich ‘net een crimineel voelde’ toen ze na terugkeer uit West-Afrika in een ziekenhuis in New Jersey in quarantaine werd geplaatst.

Vrijdag introduceerden gouverneur van New Jersey Chris Christie en gouverneur van New York Andrew Cuomo een nieuwe beleidsmaatregel: mensen die contact hebben gehad met ebola-patiënten moeten drie weken in isolatie doorbrengen. “Ik wens dit niemand toe en ik leef mee met de mensen die na mij zullen volgen,” schreef Hickox.

Professor Fetzer stelt dat de vermeende ebola-uitbraak wordt gebruikt om de stationering van troepen in Sierra Leone en andere West-Afrikaanse landen te rechtvaardigen. “Amerika blijft zijn militaire macht gebruiken om de weg vrij te maken voor de grote corporaties,” voegde hij toe.

Het Pentagon is van plan 3600 troepen in West-Afrika te stationeren om de ebola-epidemie te bestrijden. Op dit moment zijn er 500 Amerikaanse troepen actief in Liberia en Senegal.

Professor: "Ebola-uitbraak is een hoax"

Professor James Fetzer

“Er is genoeg reden om sceptisch te zijn,” zei Fetzer. “Het zit me erg dwars dat ze proberen het Amerikaanse volk bang te maken zodat ze hier in de VS de krijgswet kunnen afkondigen. Ik geloof niet langer in de Amerikaanse overheid. Het is vaak genoeg voorgekomen dat ze over een serieus onderwerp hebben gelogen.”

Het ebolavirus heeft inmiddels in acht landen aan 4922 mensen het leven gekost, meldt de Wereldgezondheidsorganisatie. Er is op dit moment geen geneesmiddel tegen ebola. De klachten die passen bij ebola zijn koorts, bloedingen, braken of diarree.

Het virus verspreidt zich door direct contact met besmet bloed, ontlasting of zweet. Het kan zich ook verspreiden via seksueel contact of besmette lijken. Meerdere experts hebben gezegd dat het ebolavirus een genetisch gemodificeerd organisme is dat in een Amerikaans laboratorium voor biowapens is gemaakt.

“Ik ben van mening dat de huidige pandemie is begonnen in een Amerikaans lab voor biowapens in West-Afrika,” zei dr. Francis Boyle van de Universiteit van Illinois. Hij voegde toe dat de VS West-Afrika gebruikt als uitvalsbasis om het Verdrag biologische wapens te omzeilen en toch onderzoek te kunnen doen naar biologische oorlogvoering.

[PressTV]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rik
rik
6 jaren geleden

Waar is het YouTUbe bewijs waarover gesproken wordt? Of is het wederom een verhaal over alles wat zou kunnen zijn omdat “velen” denken dat het waar zou kunnen zijn en het tenslotte “het duivelse Amerika” is. In dat geval kan ik ook nog wel een paar theorietjes de wereld in helpen, fantasie genoeg.
Kom maar op mensen… barst los!

maup
maup
6 jaren geleden

Het feit dat ebola niet airborne is duidelijk
anders hadden de mensen hier al dood in de straat gelegen
zeker gezien dat de uitbraak al in december vorig jaar is begonnen

Dat Dr Rowen nu in afrika is met zij Ozon therapie toe te passen
https://www.youtube.com/watch?v=ELZssQQ_M28#t=1239

hier kan je hem verder volgen https://www.facebook.com/DrRobertJRowen

en het is nu een goede tijd on naar informatie bronnen te kijken zowel personen
als websites die desinfo versprijden

groet
maup

Lyra
Lyra
6 jaren geleden

@rik amerika is niet duivels in de zin van dat het land gewoon wordt gebruikt door de ‘eigenaren’ van dat land. Deze elite hebben de federale en centrale banken in handen en daar is bewijs genoeg voor dus veel fantasie heb je niet nodig. Het is die duivelse kracht achter amerika die hier bezig is haar wereldbeleidt achter onze ruggen uit te voeren en dat is wat veel mensen begint op te vallen dat er meer aan de hand is.
Daar kan jij wel kinderachtig over doen rik, maar het zal je geen snars helpen om die mensen als ridicuul neer te zetten en het zullen ook die mensen zijn die jouw masker zullen blootstellen en dan zien we vanzelf wel wie hier nou werkelijkheid de grote fantasten waren… rik.

wakker
wakker
6 jaren geleden

Amerika maakt de ene hoax na de andere. De aanslag op 9/11 was er ook zo een. Oh ja, de maanlandingen en ga maar door.

x

Check Also

australië

Lege supermarktschappen in Australië terwijl truckers staken en medewerkers in zelfisolatie moeten

Beelden uit Australië tonen lege supermarktschappen terwijl ...

van egmond

Immunoloog Marjolein van Egmond: ‘We gaan het virus niet uitbannen, ook niet met een hele hoge prikgraad’

Er gaat geen situatie komen waarin we ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

40
0
We lezen graag je reactie!x