Homepagina » Het Complot » Professor: “Ebola-uitbraak is een hoax”
Professor: "Ebola-uitbraak is een hoax"

Professor: “Ebola-uitbraak is een hoax”

De ebola-uitbraak is een hoax, die als doel heeft om in de VS de krijgswet te kunnen afkondigen. Dat zegt een politiek commentator uit Californië. Professor James Henry Fetzer zei: “Er zijn meerdere aanwijzingen dat ebola een soort hoax of zwendel is.”

“Er is een nieuwe false flag-operatie blootgelegd, het bewijs daarvoor is beschikbaar op YouTube,” voegde hij toe. Een zuster die terugkeerde uit Sierra Leone is woest op de Amerikaanse overheid omdat ze 21 dagen in quarantaine moet blijven, hoewel ze negatief testte voor ebola. Kaci Hickox zei op zondag dat ze zich ‘net een crimineel voelde’ toen ze na terugkeer uit West-Afrika in een ziekenhuis in New Jersey in quarantaine werd geplaatst.

Vrijdag introduceerden gouverneur van New Jersey Chris Christie en gouverneur van New York Andrew Cuomo een nieuwe beleidsmaatregel: mensen die contact hebben gehad met ebola-patiënten moeten drie weken in isolatie doorbrengen. “Ik wens dit niemand toe en ik leef mee met de mensen die na mij zullen volgen,” schreef Hickox.

Professor Fetzer stelt dat de vermeende ebola-uitbraak wordt gebruikt om de stationering van troepen in Sierra Leone en andere West-Afrikaanse landen te rechtvaardigen. “Amerika blijft zijn militaire macht gebruiken om de weg vrij te maken voor de grote corporaties,” voegde hij toe.

Het Pentagon is van plan 3600 troepen in West-Afrika te stationeren om de ebola-epidemie te bestrijden. Op dit moment zijn er 500 Amerikaanse troepen actief in Liberia en Senegal.

Professor: "Ebola-uitbraak is een hoax"

Professor James Fetzer

“Er is genoeg reden om sceptisch te zijn,” zei Fetzer. “Het zit me erg dwars dat ze proberen het Amerikaanse volk bang te maken zodat ze hier in de VS de krijgswet kunnen afkondigen. Ik geloof niet langer in de Amerikaanse overheid. Het is vaak genoeg voorgekomen dat ze over een serieus onderwerp hebben gelogen.”

Het ebolavirus heeft inmiddels in acht landen aan 4922 mensen het leven gekost, meldt de Wereldgezondheidsorganisatie. Er is op dit moment geen geneesmiddel tegen ebola. De klachten die passen bij ebola zijn koorts, bloedingen, braken of diarree.

Het virus verspreidt zich door direct contact met besmet bloed, ontlasting of zweet. Het kan zich ook verspreiden via seksueel contact of besmette lijken. Meerdere experts hebben gezegd dat het ebolavirus een genetisch gemodificeerd organisme is dat in een Amerikaans laboratorium voor biowapens is gemaakt.

“Ik ben van mening dat de huidige pandemie is begonnen in een Amerikaans lab voor biowapens in West-Afrika,” zei dr. Francis Boyle van de Universiteit van Illinois. Hij voegde toe dat de VS West-Afrika gebruikt als uitvalsbasis om het Verdrag biologische wapens te omzeilen en toch onderzoek te kunnen doen naar biologische oorlogvoering.

[PressTV]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rik
rik
6 jaren geleden

Waar is het YouTUbe bewijs waarover gesproken wordt? Of is het wederom een verhaal over alles wat zou kunnen zijn omdat “velen” denken dat het waar zou kunnen zijn en het tenslotte “het duivelse Amerika” is. In dat geval kan ik ook nog wel een paar theorietjes de wereld in helpen, fantasie genoeg.
Kom maar op mensen… barst los!

Polleke
Polleke
Reactie op  rik
6 jaren geleden

Ach, als ik de termen ‘hoax’ en ‘false flag’ hoor, krijg ik onmiddellijk het gevoel dat mij verteld zal worden dat het bepaalde type wezens zijn, op weg om ons te redden

Lyra
Lyra
Reactie op  Polleke
6 jaren geleden

@Polleke ik heb werkelijk waar nog nooit gehoord dat de termen false flag en hoax worden veroorzaakt door wezens die ons komen helpen. Dat verzin je ter plekke.
Want waarschijnlijk zit dit artikel heel erg dicht bij de waarheid en hoe dichter de mensen bij de waarheid komen hoe meer het word weggezet als ridicuul.
Dat oude trucje werkt niet meer, jammer heh!
Begin jullie maar vast af te vragen wat je gaat doen als straks de Echte waarheid naar boven komt. Wat voor flauwekul praatjes hebben jullie dan klaar liggen.

Jointje
Jointje
Reactie op  Lyra
6 jaren geleden

We wachten gewoon tot Nibiru in 2012 in ons zonnestelsel aankomt. Nibiru zal ons de Echte waarheid wel kunnen vertellen. O nee, dat trucje werkt niet meer want het is al bijna 2015. FF wat andere flauwekul praatjes verzinnen.

sjaak vd wal
sjaak vd wal
Reactie op  Jointje
6 jaren geleden

Biologische wapens zijn zeer reëel. Feit is dat Obama troepen stuurt/wilt sturen.. waarom met een m16 ebola bestrijden? De planeet niburu er dan maar bij halen slaat nergens op. Er zijn legio aan feiten waarin de schimmige aard van oa de usa naar boven komt. Het is ronduit naïef om dergelijke ‘theorieën’ af te doen aangezien de geschiedenis is beter zou kunnen leren. Neen om dan maar het 2012 verhaal erbij te halen omdat je niet kunt verwoorden waarom je tegen bepaalde ‘theorieën’ bent.. dan toon je echt je intellect binnen een breed spectrum.. not.

Ronny
Ronny
Reactie op  Lyra
6 jaren geleden

ben benieuwd wat dan die Echte waarheid moet zijn…. of vraag ik je nu te veel. te vaak komen hier kreten voorbij die ons waarschuwen voor hel en verdoemenis, of weet ik veel wat voor groene mannetjes onderweg zijn met planeet en al om ons te bevrijden, maar bewijs of een goede uitleg ho maar. kom op…. geef mij eens wat meer duidelijkheid.

riet
riet
Reactie op  Ronny
5 jaren geleden

Het feit dat t virus van Zimbabwe naar siërra leone kan rijzen zonder onderweg slachtoffers te maken is al opmerkelijk en kan dus niet…….Bovendien is t bekend dat de V S en andere landen zich bezig houden met biologische oorlogsvoering…..ga maar googlen…..

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Polleke
6 jaren geleden

Nou dan ben jij duidelijk goed gebrainwashed.

maup
maup
6 jaren geleden

Het feit dat ebola niet airborne is duidelijk
anders hadden de mensen hier al dood in de straat gelegen
zeker gezien dat de uitbraak al in december vorig jaar is begonnen

Dat Dr Rowen nu in afrika is met zij Ozon therapie toe te passen
https://www.youtube.com/watch?v=ELZssQQ_M28#t=1239

hier kan je hem verder volgen https://www.facebook.com/DrRobertJRowen

en het is nu een goede tijd on naar informatie bronnen te kijken zowel personen
als websites die desinfo versprijden

groet
maup

maup
maup
Reactie op  maup
6 jaren geleden

hier is een adres om de speurtocht te beginnen

http://vhfc.org/home

maup
maup
Reactie op  maup
6 jaren geleden
Lyra
Lyra
6 jaren geleden

@rik amerika is niet duivels in de zin van dat het land gewoon wordt gebruikt door de ‘eigenaren’ van dat land. Deze elite hebben de federale en centrale banken in handen en daar is bewijs genoeg voor dus veel fantasie heb je niet nodig. Het is die duivelse kracht achter amerika die hier bezig is haar wereldbeleidt achter onze ruggen uit te voeren en dat is wat veel mensen begint op te vallen dat er meer aan de hand is.
Daar kan jij wel kinderachtig over doen rik, maar het zal je geen snars helpen om die mensen als ridicuul neer te zetten en het zullen ook die mensen zijn die jouw masker zullen blootstellen en dan zien we vanzelf wel wie hier nou werkelijkheid de grote fantasten waren… rik.

rik
rik
Reactie op  Lyra
6 jaren geleden

Ach ja, steeds hetzelfde verhaaltje van de duivelse 1% elite die de wereld regeert geheel uit Eigen belang. Als jij en vele hier met jouw, dat graag willen geloven om je leven een beetje inhoud te geven. Ga gerust je gang. De werkelijkheid is een stuk complexer.

En ik heb nog steeds het betreffende YouTube filmpje niet gezien waarover gesproken wordt. Er zijn vele YouTube filmpjes in omloop die “onthullen” dat het een hoax is, maar de simpelheid van deze filmpjes druipt ervan af. Filmpjes gemaakt dus door mensen die graag willen doen geloven dat het een hoax betreft of gewoon om maar veel hits te krijgen op YouTube.

Lyra
Lyra
Reactie op  rik
6 jaren geleden

Ik hou ook van jou rik !

rik
rik
Reactie op  Lyra
6 jaren geleden

Lijkt me niet verstandig, Lyra. Houd maar van jezelf das goed genoeg.

Ik houd ook van mezelf want ik heb op deze site geleerd dat ik een SUPER WEZEN ben vol van LICHT maar het alleen vergeten ben in de huidige realiteit 🙂

Lyra
Lyra
Reactie op  rik
6 jaren geleden

@rik, als je alle illusie weghaalt, blijft er alleen nog maar liefde over 🙂

Makropoelos
Makropoelos
Reactie op  rik
6 jaren geleden

Beste Rik,

Misschien toch beter om wat meer aandacht te geven aan die 1% ‘duivelse elite’ zoals u ze terecht noemt. U moet niet vergeten waar de Rothschilds al meer dan 200 jaar mee bezig zijn. En wat deze z.g.n elite tracht te berijken om tot werkelijkheid te maken is zeker complex genoeg om uw uitspraak van ‘de werkelijkheid is een stuk complexer’, waar te maken.
Er staat een goed artikel over de Rothschilds op de site van Wanttoknow.nl misschien geeft het u wat meer duidelijkheid over de situatie waar onze samenleving door bedreigt wordt.

wakker
wakker
6 jaren geleden

Amerika maakt de ene hoax na de andere. De aanslag op 9/11 was er ook zo een. Oh ja, de maanlandingen en ga maar door.

Ronny
Ronny
Reactie op  wakker
6 jaren geleden

en ja hoor. gaan we weer.

Aardebewoner
Aardebewoner
Reactie op  wakker
6 jaren geleden

Ja er werken daar nogal wat fantasierijke denktanks daar in die VS.

Huisheks
Huisheks
6 jaren geleden

De realiteit is, dat een heleboel amerikanen volledig doorslaan als het Ebola betreft. Op diverse personal american sites slaat de paniek hard toe. Voorlichting nil en geloof in God 150 %, die zorgt voor je en redt je van de duivelse virussen. Er is niet veel voor nodig om er een op hol geslagen kudde bizons van te maken.
Helaas vind ik dit niet iets wat wij lichtjes van ons af kunnen schudden. Het is een soort golfbeweging die
angstige mensen dom maakt en hardhorend.
Over het bestaan en de reden van Fema kampen wordt nauwelijks gerept en men staat nu al zowat in de rij voor een vaccin. Gasmaskers worden als broodjes verkocht. En iedereen staat elkaar argwanend aan te kijken. Wat voor een situatie is dat ?
Daar horen wij hier natuurlijk niks over. Onder de noemer eenzijdige voorlichting. Bijzonder in deze tijd van social media !

Klaaas
Klaaas
6 jaren geleden

Ebola stelt geen enkele fluit voor, het is net een griepvirusje. Gewoon colloidaal zilverwater nemen of MMS en het is weg. Laat je niet gek maken!

Aardebewoner
Aardebewoner
Reactie op  Klaaas
6 jaren geleden

Volgens mij ben je na een fles wodka ook van ebola af

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Aardebewoner
6 jaren geleden

Ik weet niet of je gewoon grappig probeert te zijn of de spot drijft met die opmerking. In het laatste geval besef dan dat geen enkel virus een 100% sterfte graad kent (wat dat betreft is hiv de grootste hoax). Er is altijd een percentage met natuurlijke immuniteit. Bebola tussen de 10 tot 50% bij eerdere uitbraken. Daarna mag je je afvragen wat natuurlijke immuniteit precies is? Is dat gewoon toeval dat de een er wel tegen bestand is en de ander niet? Dan zou ik een kleiner verschil in immuun percentage verwachten bij eerdere uitbraken dan gebleken is. Of heeft dat met omgevingsfactoren te maken zoals oa het plaatselijke voedingspatroon. Zo weten we bv dat het toedienen van hoge dosissen vitamine C een absolute virus killer is. Is het nu echt zo ver gezocht dat het toedienen / tot je nemen van bepaalde stoffen goed kan helpen!?

Edwin
Edwin
Reactie op  Aardebewoner
6 jaren geleden

In ieder geval vergeet je dan dat je het hebt

Aardebewoner
Aardebewoner
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

Nee niet opdrinken maar in de ziektehaard gooien als molotovcoktail. Of is dat zonde ?

http://www.youtube.com/watch?v=LPnu0QvgwWk

riet
riet
Reactie op  Aardebewoner
5 jaren geleden

En met een ijsblokje 20 minuten onder je kin ben je ook zo van ebola af en van aids……bovendien zit die ziekte in een spuitje dus…alle spuitjes vermijden helpt ook al een stuk!

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Klaaas
6 jaren geleden

Wat is mms precies?

little rascal
little rascal
Reactie op  eNdEmiOn
6 jaren geleden

Een soort verdunde Glorix wc reiniger.

Ronny
Ronny
6 jaren geleden

Er zitten meer idioten buiten de inrichting dan erin. Iedere dag is er wel weer een andere mafkees die wat te zeuren of te fantaseren heeft over ebola. En jammer genoeg zijn er hele volksstammen die er blind in trappen…… iemand er wel eens aan gedacht dat het ziekte nummer zoveel is die uit Afrika de wereld- gezondheid kan bedreigen? Of moet er een heel verhaal omheen gehangen worden om vooral de media en een hele partij mafkezen tevreden te houden….. zucht.

lambertus
lambertus
Reactie op  Ronny
6 jaren geleden

Ronny, vlak voordat de 2e wereldoorlog uitbrak waren er ook ‘idioten’ die waarschuwende signalen uitten. Zelfs de wilde verhalen omtrent vermeende concentratiekampen werden als voor onmogelijk en onwaarschijnlijk gehouden. Welnu, om de toekomst te voorspellen dient de mens alleen maar achterom te kijken. Zie wat er zich afspeelt in Amerika (FEMA camps) en wat de wereldwijde consequenties teweegbrengen als men naar de verkeerde en veelal zelfbenoemde berichtgevers luistert….

Aardebewoner
Aardebewoner
6 jaren geleden

Of ebola een hoax is ?

Het zou kunnen.

Het gaat erom laat je je door dit ebolafenomeen bangmaken ?

Nee toch ?!

Feit is dat er al honderden jaren met ziekten geknoeid is.

In de Middeleeuwen werden er overledenen aan de pest over de stadsmuren van belegerde steden geschoten en de belegeraars hoopten dan dat de belegerde stedelingen dan ook ziek werden van de pest.

Pure pesterij was dat dat gedoe.

zan
zan
Reactie op  zan
6 jaren geleden

handig om dit even te lezen. Wellicht is dit de reden van de Ebola uitbraak

Belladona
Belladona
6 jaren geleden

Kan iemand uitleggen waarom in het niet al te ver verleden, eerdere ebola uitbraken hebben niet tot zulke wereldwijd paniek aanvallen geleiden? Maar nu wel … NB: Toen der tijd mensen waren ook vlink aan het reizen.

We zeggen hiermee niet dat het niet een gevaarlijke ziekte is maar wel dat het wordt ontzettend overdreven om mensen … bang te maken? bezig te houden om in een ander richting te kijken?

Zijn we bijvoorbeeld vergeten wat gebeurde tijdens de 2de wereldoorlog? Wat het agenda was? Waarom zoveel crimineel nazi’s zijn naar Amerika doorgesluisde i.p.v. opgehangen te worden op de publieke plaats? Waarom menige van hun werden plotseling beloond met een positie binnen amerikaanse overheidinstellingen en farmaceutische bedrijven?

Zijn we bijvoorbeeld vergeten de nog vers paniek aanval met de H1N1? Deze is ook na enorme propaganda en proberen het volk onder druk te zetten om te vaccineren, maar uiteindelijk door teveel “conspiracy theoristen en klokkenluiders, plotseling in totaal radio stilte terecht gekomen van de ene dag na het andere. Bij magische kracht die H1N1 Oh zo gevaarlijk virus plotseling van de aardbol verdwenen.

Kort geheugen? moeite om historische feiten bij elkaar te breien? Misschien toch last van Alzheimer? Blijkt nl. door veel wetenschappelijke studies dat door constant allerlei chemische troep dagelijks te slikken en te ademhalen, Alzheimer is een epidemie aan het worden. Zoals Autisme, ADHD, etc. “Om je hoofd in het zand te stoppen, moet je wel eerst op de knie”…

Maar wie zullen uiteindelijk de kinderen van de afrekening zijn? Onze kinderen en klein kinderen. Houden we werkelijk van ze? Wij horen verantwoordelijkheid te nemen en te zorgen dat ze in een gebalanceerd wereld leven. Het gebeurt door ogen wijd open houdn en niet alles zomaar voor koek nemen! Psychopaten hebben altijd bestaan, weet je nog?… die super ambitieus gekke (koningen, koninginen, Julius Cezar, Nero, Hilter, Mussolini, Bush Sr., Jr, Rootschilds, Rookefellers, Soros, etc, etc, etc, (grotendeels westerse als je goed kijkt!) die denken dat zij de baas over de wereld kunnen zijn en willen het liefst het voor zichzelf helemaal bemachtigen. Ik zou zeggen dat de ene die zo naive zijn om te denken dat de overheden en wat daar achter zit het best voor de ‘sheeple’ hebben, zijn net zo schuldig zijn,( door hun domheid en ANGST) aan de ondergang van de maatschappij als de ene die het ambitie hebben om ons gevangen te houden in een 24/7 matrix en ons als slaafje voor eigen persoonlijk winst te houden. Wij zijn zo makkelijk beinvloedbaar. Kinderspel toch? Ik ou zeggen, scheidt better de kaf van de koor voor het te laat is!

rik
rik
Reactie op  Belladona
6 jaren geleden

Een heel verhaal zeg. Goed samenhangend en duidelijk van opbouw maar misschien had je er nog wel wat meer ‘terzake doende feiten’ bij kunnen halen voor nog betere onderbouwing.

Wat is nu eigenlijk de boodschap die de lezer uit je verhaal zou moeten halen?
Dat we ‘dom en angstig’ zijn? Als dat het is, mag je het van mij rustig denken hoor als je je daar beter door voelt.

hamknight
hamknight
Reactie op  Belladona
6 jaren geleden

hey Belladona,

mooi vehaal wat je geplaatst hebt, wat betreft onze momentele angst voor ebola ten opzichte van eerdere ebola uitbraken kan ik je vertellen wat ik weet (of ook maar heb gevonden). Ebola in deze uitbraak blijkt gemuteerd te zijn tegenover zijn eerdere virus wat we ook ebola noemden. het verschil zit in de mate van dodelijkheid na het vast stellen van het virus. waar dit in de jaren 64 en 68 30 tot 50% dodelijk was, schijnt het nu 85% dodelijk te zijn. het virus is tevens bestendig tegen ebola oplossingen uit het verleden, en het schijnt (uit steeds meer monden gehoord) ook nog eens via de lucht besmettelijk te zijn in bereik van 10 meter. al dit heeft de afgelopen maanden gezorgt voor angst. ook een klein beetje bij mij. ik heb nog nooit een dode teller zo snel omhoog zien gaan, 2 maanden geleden me er voor het eerst mee bezig gehouden, toen waren er nog 2100 dodelijke slachtoffers en een onbekend aantal besmetten. en nu staat die teller al op meer dan 4900. dit is in mijn ogen zorgelijk. en vind het ook totaal van de wereld dat uitgerekend nine for news zegt dat deze vreselijke ziekte een hoax is.

zou tijd worden dat de media die hier neer gezet wordt een beetje extra huiswerk krijgt, meer bronnen verschillende mensen die 1 ding zeggen is al een stuk geloofwaardiger dan een of andere Jeffrey die iedereen dan maar even moet kennen.

x

Check Also

coronatests

Portugese rechtbank: coronatests ‘onbetrouwbaar’ en quarantaines ‘onwettig’

Een Portugees beroepshof heeft geoordeeld dat coronatests ...

denemarken

Verplichte vaccinatie van tafel in Denemarken na dagenlange protesten

Een wet in Denemarken die de autoriteiten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

40
0
We lezen graag je reactie!x