Homepagina » Archeologie » Stammen de indianenvolken in Noord-Amerika af van de oude Egyptenaren?
Stammen de indianenvolken in Noord-Amerika af van de oude Egyptenaren?

Stammen de indianenvolken in Noord-Amerika af van de oude Egyptenaren?

De Amerikaanse geneticus Donald Yates heeft onderzoek gedaan naar het DNA van de Cherokee, een groep indianen in Noord-Amerika. Onregelmatigheden in het DNA worden vaak toegeschreven aan de rassenvermenging tijdens de Europese kolonisatie.

Dr. Yates richtte zijn onderzoek op het DNA dat enkel wordt doorgegeven via de moeder. Hij combineerde het onderzoek met genealogische gegevens. Er is volgens hem sterk bewijs dat de voorouders van de Cherokee-indianen uit het Midden-Oosten komen.

De inheemse Amerikanen zijn ingedeeld in een klein aantal haplogroepen, groepen individuen die geclassificeerd worden aan de hand van het haploïde DNA. Haplogroep T valt daar niet onder, maar toch ontdekte Yates dat de meeste Cherokee-indianen al een hele lange tijd tot deze haplogroep behoren.

In zijn rapport schrijft hij: “T is de dominante haplogroep (23,1 procent), wat vergelijkbaar is met de Egyptenaren (23,4 procent) en Arabieren (24,4 procent). T is bepalend voor de herkomst van de Cherokee. We kunnen de recente rassenvermenging tijdens de Europese kolonisatie uitsluiten.”

Dr. Yates gebruikte Kathleen Rogalla uit Panama-Stad als voorbeeld. Ze stamt af van Deborah Cook(e), de vrouw van William Chisholm (in 1720 geboren in Amelia County, Virginia). De moeder van Cook heette Amy of Annie. “Het is onwaarschijnlijk dat Amy of Annie de dochter was van een Britse vrouw,” schreef Yates. De Chisholms en hun huwelijkspartners waren vanaf 1760 bekend bij de indianenleiders.

Rogalla liet DNA-onderzoek doen toen ze geïnteresseerd begon te raken in haar inheemse afkomst. Het bedrijf waar ze het onderzoek liet doen vertelde haar dat haar voorouders zonder twijfel uit Europa kwamen. Toen Yates Rogalla onderzocht, ontdekte hij dat haar DNA deel uitmaakt van haplogroep T.

Dr. Yates theoretiseert dat een aantal Egyptenaren in de Ptolemaïsche periode (derde eeuw voor Christus) de oversteek hebben gemaakt naar Noord-Amerika om zich daar te vestigen. Dat zou betekenen dat de Cherokee afstammen van de oude Eypgtenaren.

[Epoch Times]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin
Edwin
6 jaren geleden

Egypte ligt in Afrika, dus Egyptenaren zijn OOK Afrikanen.
We hebben dus WEER een nieuwe out-of-Africa theorie !

Bataaf
Bataaf
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

Bedankt voor de bevestiging.
Om toch maar op je in te gaan.The out of Africa theorie omhelst DNA en GEN onderzoek.Doelt op zwarte Afrikanen die geografisch gezien uit Afrika komen en na bij onderzoek gebleken dus GEEN voorouders zijn van de andere volkeren op aarde.(wat men op scholen wel aangeleerd krijgt)De zwarte Afrikanen hebben genen die geen enkel ander ras heeft.Vandaar dat the out of Africa theorie niet juist is.

earthaxis
earthaxis
Reactie op  Bataaf
6 jaren geleden

Onjuist, de bosjesmannen (wat een denigrerende term trouwens) zoals de San zijn bijvoorbeeld verwant aan Vietnamezen, maar goed ik heb het idee dat uw motief verdeeldheid is in plaats van waarheid. Laat de waarheid niet onder uw eigen tekortkomingen lijden.

Bataaf
Bataaf
Reactie op  earthaxis
6 jaren geleden

Jammer dat men mij ziet als onrust stoker of brenger van valse waarheden.En dat je een beetje hoog van de toren blaast door te stellen dat ik niet de waarheid moet laten lijden onder mijn tekortkomingen?Wat een statement.Gedurft en ook een heel klein beetje arrogant maar.Ik haalde een wetenschappelijke studie aan waarin is vast komen te staan dat de out of Africa theorie simpelweg niet mogelijk is.
Ik claim niet de waarheid in pacht te hebben in tegenstelling tot vele anderen op dit forum.Ik kom met degelijke bronnen en wetenschappelijke bevindingen die men niet eens onder loep schijnt te willen nemen.Hoezo lijden van de waarheid?Wat ik aanhaal is verre van alternatieve wetenschap.Nog geen 100 jaar geleden was veel van wat ik schrijf ‘common knowledge’ wat ik wil verfrissen en mensen wil meegeven.
Mensen hier(de meesten) zijn niet op zoek naar waarheid, hen maakt het niet uit waar hun roots liggen of wat hoe en waarom de geschiedenis verlopen is als ze is verlopen.Ik heb er heel wat jaren studie opzitten en neem van mij aan dat wat ik schrijf geen hete lucht is.Maar ook dat moet men zelf bepalen.Jammer dat op een site als deze zo weinig wordt gezocht naar dit soort zaken.Weinig verlicht en weinig kritische onderzoekscapaciteiten.Overigens heeft dit alles ook met politiek te maken en als men daar vertrouwen in heeft is men bij voorbaat verloren.De gevestigde orde is de vijand niet wijn posters op een forum.Ik wil kennis delen echter zit ik duidelijk op het verkeerde forum.Als ik weer wat denk toe te kunnen voegen horen jullie weer van me.Groet

Carlij
Carlij
6 jaren geleden

Vele indianen zijn afstammelingen van humanoid extra-terrestrials.
Tenminste dat heb ik ze zelf wel eens horen zeggen.
Veel oude stammen waren op de hoogte van hun sterrenafkomst, zoals de Inca’s en Maya’s.
Daarom wisten zo zoveel over sterrenkunde en werden ze regelmatig bezocht door hun sterrenvriendjes.
Veel Inca’s en andere stammen zijn verdwenen omdat ze mee terug gegaan zijn naar hun thuisplaneet.
Ze waren hier o.a. om kennis te vergaren over deze planeet.
De meeste indianen in noord-amerika hebben hun roots van een andere planeet en eigenlijk alle mensen hebben een connectie met extra terrastrials.

Tja, geloof het of niet, het is DE reden waarom ze ons een geschiedenis hebben voorgeschreven wat kant nog wal slaat. Ze willen niet dat wij weten dat wij mensen van kosmische afkomst zijn, want anders kom je alles te weten over jezelf en hebben ze geen controle meer over ons. Dat is eigenlijk Het Grote Geheim van de mensheid. Bovenop het feit dat wij mensen van oorsprong super geavanceerde wezens van pure Licht zijn. Wij zijn niet zomaar extraterrestrials, wij zijn SUPER WEZENS van evolutie. Wij evolueren razendsnel en dat is waar heel veel ET’s stinkend jaloers op zijn, die doen er miljoenen jaren over terwijl wij mensen er maar 1000 jaar over doen. Daarom willen ze ons DNA hebben en gebruiken, dat is DE reden van al die ontvoeringen door ET’s.. ZIJ WILLEN WAT WIJ HEBBEN!

Helaas voor hen, moeten ze nog eens miljoenen jaren wachten aangezien ze eerst nog wat Karma hebben te vereffen 😉

Chuen
Chuen
Reactie op  Carlij
6 jaren geleden

They Are Star People, “We Know Who They Are”
http://youtu.be/IjsNS6MePxs?list=UUIDAR17OSvJ1dtvQw1bQh4Q

Chief Shares Knowledge About Star Nations, Ufo’s
http://youtu.be/JLYW2RC8LIY

Jointje
Jointje
Reactie op  Carlij
6 jaren geleden

Zowel de Egyptenaren als de Maya’s en diverse indianengroepen stammen af van buitenaardse voorouders. Dit verklaart dan ook dat de (E-T) haplogroep boven de 20% is. De Egyptenaren zijn niet met een roeibootje naar Noord Amerika gegaan anders is dit een foutje in de Akasha kronieken 😉

Faith
Faith
Reactie op  Jointje
6 jaren geleden

Dat geloof ik ook jointje, en volgens mij waren de oude Egyptenaren, de Maya’s en andere Indianenstammen weer de overgebleven populatie van Atlantis. Een zeer hoge beschaving die desondanks zichzelf naar de afgrond geholpen hebben. Toen dat ging zinken schijnen er nog genoeg van dat werelddeel weggevlucht te zijn, naar Egypte, naar Amerika en wellicht naar Afrika. Volgens mij hadden ze wel betere boten dan een roeibootje. Nu heb ik zelf het idee dat al die nieuwetijdskinderen die nu op de wereld rondlopen en nog steeds geboren worden, weer reincarnaties zijn van dat hoog beschaafde volk. Zo wijs die kids al zijn op heel jonge leeftijd, waar zou die innerlijke wijsheid anders vandaan moeten komen, om de wereld op het kritieke point of no return in goede banen te leiden daar waar het in Atlantis fout ging.

Jointje
Jointje
Reactie op  Faith
6 jaren geleden

Eerlijk gezegd, heb ik helemaal geen idee of het waar is. Ik riep maar wat, net zoals mijn voorgangers.

Misschien moeten we eens een stuk of 20 van die nieuwetijdskinderen zoals jij het noemt interviewen en er één grote video opname van maken. Ik moet zeggen dat ik mijn (over-) grootouders ook al redelijk innerlijk wijs vond na het opdoen van zo’n 60 jaar levenservaring. En ze waren nog redelijk authentiek ook (geen napraters).

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Carlij
6 jaren geleden

Solipsi Rai heten deze buitenaardse entiteiten, zo goed als de grondleggers van dit alles, Zij leven in overal in het hele sterrenstelsel en het heelal. Alleen zij beschikken over een wapen om het hele zooitje in het gareel te houden, misschien is dat wel de staf van Ra. Zij zijn al lange lange tijd geleden begonnen met het overgaan op klonen, waarna zij hiermee er achter kwamen dat een kloon geen ziel heeft. Dit is mijns inziens hetgeen waar zij naar op zoek zijn, ook wel de reden waarom zij deze kweekvijver van zielen lang geleden hebben gecreëerd. Na onze spirituele ontwikkeling door de eeuwen heen zijn wij inmiddels klaar om na ons overlijden als kweek resutaat, over te gaan naar hun. Hier in deze reis zit hem een valkuil aangelegd door de Thetans, zoals de scientology in hun geschriften noemen. Deze vangen de zielen op en leiden hen weer terug naar aarde zodat ze niet voor de Solipsi Rai ter beschikking komen op een enkele na.

Linda
Linda
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
6 jaren geleden

@Strijdervoorvrijheid
Interessant! Heb je verwijzingen naar deze materie ?

Dank.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Linda
6 jaren geleden

@linda: Daar ook ik zoekende ben wil ik jou verwijzen naar het internet, wees verstandig hiermee, daar hier ontzettend veel kaf onder het koren is, dit zul je dus zelf moeten filteren. Wat betreft de Thetans, deze info heb ik verkregen van een dierbare vriend, deze heeft beslag weten te leggen op het eerste deel: draaiboek(bijbel) van de scientologykerk, uitsluitend verkrijgbaar voor volgelingen van deze groep, tegen betaling van schrik niet € 800.000,— per gedeelte. Let wel, dat ze in dit geschrift een ontzettende dreigende toon aanslaan,(psychologische behandeling) naar de genen die het onrechtmatig in handen hebben gekregen, hel dood en verdoemenis ziekten zul je overkomen na lezen hiervan, (je wordt daadwerkelijk met de dood bedreigd). Pas op hiermee, je wordt daadwerkelijk bang. De reden dat ik het na het doornemen, afstand heb genomen hiervan (vernietigd) zij zijn immers oppermachtig. Voor wat betreft de Solipsi Rai de grijs blauwe (de echte grey alien) deze wordt nogal verward met de Zeta Reticuli, deze zijn groen bruin en heulen met de Annunaki, deze schijnen met nog een soort, ik meen de Tall Whites in het geheim op area 51 te werken, wil ik je verwijzen naar een boek dat net zoals vele geheime geheugen sticks, door iemand van de Russische geheime dienst is laten slingeren, en gevonden door iemand die het niet terug heeft gegeven maar is gaan bekijken. Deze heeft de info op het net geplaatst maar is het ook zelf gaan aanvullen, (dus ook hier kaf onder het koren naar mijn mening.) Deze kun je in trilogie “secret russian book of aliens” vinden op youtube, hier wordt je voorgesteld aan vele rassen van aliens. (hele mooie, maar ook gedrochten) Kijk hier ook eens naar de bekentenis van Medvedev, deze premier (heel open) barst tegen over twee journalisten los, zonder dat hij het doorheeft dat de camera draait. Wij moeten het een beetje zien als Men in Black, eindigde hij.

JRO
JRO
6 jaren geleden

Dit onderzoek lijkt enigszins de juistheid van de Mormonen Bijbel te ondersteunen, waarin gesproken wordt over immigratie van verloren stammen van Israël in Noord Amerika.
En ook de weggemoffelde ontdekkingen van oud Egyptische vondsten o.a. in de Grand Canyon, verwijzen naar Midden Oosterse invloeden en hun mogelijke vermenging met de plaatselijke bevolking daar.
Overigens lijkt er in de voor Christelijke oudheid ook Europese en Chinese immigratie in Noord Amerika te zijn geweest.

Bataaf
Bataaf
6 jaren geleden

Eindelijk een kleine doorbraak.Echter vergeet men alle bewijs (ligt in het Smithsonian)over het volk dat Noord Amerika voor de indianen bevolkte.Evengoed als de DNA en GEN onderzoeken op de Egyptische mummies waar men geen aandacht aan schenkt.De mummies hebben haplo groep r1b2 wat veel voorkomt in west europa.Stammen de indianen van de oude Egyptenaren af?Bekend is dat veel indianen genetische vergelijkingen hebben met de huidige europeanen.Ik denk dat als men grondig ALLE bewijzen meeneemt komt men tot de conclusie dat de indianen gemixt zijn (voor een deel) met deze oude bewoners in noord Amerika wat wel afstammelingen van Atlantis zijn en dus ook Egypte.Eenzelfde cultuur met dominante genetica.Chronologie is wel belangrijk bij dit soort onderzoek.

Edwin
Edwin
Reactie op  Bataaf
6 jaren geleden

Mensen die teveel achterom kijken struikelen snel

Bataaf
Bataaf
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

Give it a rest “friend”.
Je begint op een vastlopende langspeelplaat te lijken.
Je ‘wint’ hier niets mee.
Het enige wat je bereikt is een goede kijk op je karakter.Waar je duidelijk tekort aan hebt.
Reageer inhoudelijk.Niet als een trol.Allright?!

Lyra
Lyra
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

@Edwin dat is juist het mooie, we hoeven niet achterom te kijken om het verleden te zien ! Zet je zelf in het NU.

Bataaf
Bataaf
6 jaren geleden

Hier een link van een indiaanse vrouw die omschrijft hoe haar stam een andere oudere stam afmaakt.

http://atlanteangardens.blogspot.com/2014/05/ancient-giants-of-new-world.html

Voor Edwin in het bijzonder, een link naar de wetenschappelijke studie die aantoont dat the out of Africa theorie niet juist is.

http://www.scirp.org/journal/PaperInformation.aspx?paperID=19566

Edwin
Edwin
Reactie op  Bataaf
6 jaren geleden

Om te beginnen kunnen jij en ferimassi beiden nooit bewijzen dat ik heb gezegd dat ik in de out of africa theorie geloof.
Als je zin hebt mag je AL mijn reacties nagaan…het staat nergens.

Ik heb JOUW ideologie in twijfel getrokken, de ideologie van het streven van ieder ras zijn eigen land.

Net zoals iedere gelovige met bewijsmateriaal zijn/haar ideologie/religie tracht goed te praten, zo doe jij dat ook met iedere keer met dezelfde links van atlanteangardens te komen, dus ga nu niet zeuren over “een plaat die blijft hangen” want dat doe je zelf net zo goed.

Je gebruikt een site als deze om jouw agenda van de scheiding der rassen te propageren, en die sites
als atlanteangardens gebruik je als je “bron”.

Iedere keer pretendeer je vanuit jezelf te spreken, nou vergeet het maar: ik ben dus naar die pagina’s gegaan en je zegt letterlijk hetzelfde wat ik daar lees….en jij praat niemand na?

Ik geef geen links naar geen enkele site, en jij schijnt dat iedere wel keer te moeten doen.
Iedere keer hetzelfde: propaganda maken voor jouw geloof in rassenscheiding.
Nog steeds heb ik geen antwoord op deze vraag van je gekregen:
Als jij je zin zou krijgen, en ieder ras gaat terug naar het land waar ze volgens jou schijnen thuis te horen, naar welk land moeten de mensen dan gaan van gemengde rassen?

Je kan de klok niet meer terug draaien, en dat is wat je met jouw ideologie probeert te bewerkstelligen.

Ik geloof niet in wetenschap, niet in religie, nergens in…
heb geen ene ideologie nodig, geen enkel bewijs van waarheid…

Voor de big bang was ik er al, en ik zal hier altijd blijven…

Duidelijk snap je er nog niets van wat ik bedoel,
dat komt omdat je nog een gelovige bent…
Succes met jouw lijdensweg in het land der Illusies…

Wie spint toch dit web der illusies, weet jij het?

Jointje
Jointje
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

@Edwin
Nu heb ik al drie keer op “het plusje” gedrukt deze ochtend. En ik krijg ook nog de melding “You already rated this comment”. Toch blijf je op NUL staan…..
Dit komt veel vaker voor op deze site, net zoals het “herschikken” van het commentaar. (Niet op volgorde van binnenkomst dus…)

Volgens mij zitten hier duistere krachten achter die mensen van alles willen laten geloven. Het lijkt wel een hoax…

Edwin
Edwin
Reactie op  Jointje
6 jaren geleden

Heeee jointje (lekkerrrr doe mij er ook eentje!)..
leuk al die duistere “krachten” die het licht bestrijden, en vice versa…

Het licht en duister zijn we zelf, ieder wezen bezit het vermogen om te creëren en te vernietigen, uiteindelijk is het dit duistere aspect dat ons kan helpen het ingebeelde ego te vernietigen (Het Kali aspect in ons kosmische bewustzijn)

De illusie leert ons dat we allemaal verschillende zielen zijn, op weg naar EEN ziel in de toekomst (huh? Tijd bestond toch niet?).
Het geloof in verschillende zielen is essentieel voor alle religies…uiteindelijk kan je op deze manier iemand overtuigen van een “dag des oordeels”..EN rond deze overtuiging een heel hiërarchisch systeem bedenken van verschillende goddelijke gradaties, en soort verkapt kastensysteem dus 🙂

Eenheid inzien is zo simpel als wat, zelfs een klein kind kan dit begrijpen:
Zie het ene als een oceaan wat zich uitstrekt tot in het oneindige, het strekt zich niet uit ruimtelijk gezien maar ook omvat het alle tijden, en is er dus AL-TIJD.
Zie iedere levensvorm, zichtbaar of onzichtbaar als een golfje dat in deze oceaan verschijnt….
Ieder golfje is nog STEEDS deze oceaan (God/Het Ene/Allah/Buddha/Tao…whatever), snap je? Het hoeft er niet naar te streven eens in de toekomst deze oceaan te worden, het is deze oceaan NU al, AL-TIJD

Laat anderen maar lekker uitzoeken waar we vandaan komen, hun ego schijnt te hunkeren naar een soort zelfbevestiging.Misschien is het gewoonweg een schreeuw om meer aandacht, wie weet..

Bataaf
Bataaf
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

Je hebt geen idee Edwin.En waarom jou antwoorden als je mij voor de zoveelste keer van allerlei zaken beticht?Alsof een persoon dat waardig is na allerlei beschuldigingen.En overigens niet de minste.Je insinueert opnieuw zaken en probeert mij te doen overkomen als een persoon die rassen superioriteit propageert.Je hebt echt nog steeds geen notie.Dat is het probleem.Google eens rassen superioriteit en wat men als resultaat krijgt is white supremacy.Get it?Vast niet.Een hetze tegen een enkel volk en dat wil ik blootstellen.Jij leeft in een andere realiteit dan ik.Geen probleem.Blijf me maar trollen ik zal nooit iemand ergens valselijk van beschuldigen of zaken verdraaien om diegene in een kwaad daglicht te stellen.Wat jou ding ook is ik weet het niet.Dit is mijn laatste comment naar jou toe.Grts

earthaxis
earthaxis
Reactie op  Bataaf
6 jaren geleden

Bataaf, je weet de interessantste info in deze aan te halen. Wie waren deze roodharige reuzen in het amerika van voor de indianen? Tijdens de laatste ijstijd was er een ijsbrug tussen Noord Amerika en Frankrijk. Mogelijk hebben primitieve CroMagnon Europeanen toen via deze ijsbrug Amerika bereikt. Dit is de Solutrean Hypothese:
http://www.wikipedia.org/wiki/Solutrean_hypothesis#Atlantic_crossing

Bataaf
Bataaf
Reactie op  earthaxis
6 jaren geleden

He earthaxis.Bedankt.Interessante theorie van die ijsbrug.Echter kwam volgens mij tijdens de laatste ijstijd het ijs niet verder dan de 52e breedtegraad (onze Veluwe) en niet tot Frankrijk.Maar ik ga je link nog ;s goed bestuderen.Ik geloof zelf in de Atlantis ‘theorie’.De mensen die in n-Amerika woonden voor de komst van de indianen waren geen cro magnon gezien deze cro magnon niet erg groot werden.De neanderthaler zowel uit europa als uit azie hebben zich gemixt met de cro magnon mens.Ook is het niet die mix die men gevonden heeft in n-Amerika.Dit waren mensen van 2,50 meter tot 3 meter groot.Geen cro magnon en ook geen neanderthaler.Ikzelf denk dus dat die mensen vluchtelingen van Atlantis waren.Geldt ook voor de Guanches van de kanarie eilanden en de Viracocha’s van z-Amerika.In een van mijn links wordt gesproken over Cortez en wat voor soort mensen hij aantrof in z-Amerika.
Heel interessant.

earthaxis
earthaxis
6 jaren geleden

Weer eventjes brainstormen als het mag.

Ik hoop dat u in onderstaande rijtje van namen van zonnecultussen de etymologische links tussen de namen ziet:
ENKI – scheppingsgod van de sumeriers
ENOCH – bijbelse voorvader
ANAKIM – bijbels ras van voorwereldse reuzen
ANUNAKI – sumerische scheppingsgoden
ENKAI – scheppingsgod van de Maasai
INKAS – grootste amerikaanse rijk voor de komst van Columbus
NAGA – slangengoden uit het oude India
Nagas zijn de oudste bevolkingsgroep in ZO Azie en bijvoorbeeld vandaag de dag nog de inwoners van Sri lanka, nabij India.
(SRILANKA is een anagram van SANKRILA, oftewel SHANGRILA). Het symbool van deze mensen is de slang. Deze mensen waren ALS goden, omdat zijn de goddelijke wijsheid kenden via de traditie van de Kundalini. Zij waren de Goden die in een ver verleden overal op aarde verschenen om de mensen te onderwijzen, oftewel verlichten. De indiers hebben in de oudheid de wereld gekoloniseerd, dit is het geheim dat het vaticaan heeft verborgen. De vaticaanse bibliotheek staat bomvol met oude vedische geschriften. Christus en Krishna zijn identieke reincarnaties van Vishnu. Dit alles gebeurde overigens voordat india in verval raakte en zijn spirituele kastensysteem verving door het onderdrukkings-kastensysteem en de boedhisten uit india verjaagd werden.

Wilt u een SIMPEL bewijs dat de indianen afstammen van mensen uit India, zie dan KOKOPELLI.
Dit is een god van de indianen in de VS en identiek aan de indiase Kubera.
Hierover een artikeltje op de amerikaanse niburu:
http://www.viewzone.com/kokopeli.html

earthaxis
earthaxis
Reactie op  earthaxis
6 jaren geleden

Ook leuk, de exakte locatie van Atlantis is wrs. Mahabalipuram. Op een dag ga ik daar een kijkje nemen… onder water dat wel, dus eerst een duikbrevet halen. Heeft overigens allemaal niets met aliens te maken, aangezien aliens eigenlijk toebehoren aan MILABS, militaire ontvoeringen van burgers voor onderzoeks- en andere hele enge doeleinden. Mensen laat je niet gek maken, kijk naar de diversiteit in het dierenrijk, als aliens bestaan dan zullen ze er zeker niet humanoide uitzien, echt niet. Greys zijn genetisch gemanipuleerde mensen. Experimenten op mensen gebeurden in WO2 concentratiekampen, maar hoe kunnen wij nou zeker weten dat dit nu niet ook ergens op de wereld in een of andere militaire ondergrondse basis gebeurt?

Bewijs? : Alison is een mevrouw die meerdere keren door aliens is ontvoerd, maar tijdens haar 5e ontvoering wordt ze ineens `wakker`. Het 2e deel van onderstaande artkel gaat beknopt over haar case:
http://mysteriousuniverse.org/2011/09/alien-abductions-military-manipulation/

DUS: We willen geloven in aliens EN we willen niet geloven dat er een schaduwoverheid kan zijn die met haar burgers experimenteert. MAAR de waarheid is wrs dat het niet aliens zijn die ons ontvoeren, maar `mensen`…

earthaxis
earthaxis
6 jaren geleden

Het artikel benadrukte natuurlijk de rol van Egypte. Daarom ook nog dit weetje:
EGYPTE afgeleid van HIKUPTAH betekent `tempel van de Ka van PTAH.
PTAH een belangrijke egyptische God.
PTAH is verwant aan PYTHA (zoals in Pythagoras, griekse Wijze, ook wel Serpent genoemd).
Serpent als in PYTHon. Allen verwant aan BUDDHA, Indiase naam voor een Wijze.
Zowel Ptah als Buddha worden gezien als De Opener. Opener van de ogen van de mens. Hiermee op het spirituele 3e oog van de `heilige geest` doelend. Wanneer iemnds 3e oog werd geopend, dan werd hij `wakker`, men werd verlicht en werd zelf ook een Wijze, een Buddha, een Ptah of een Pytha, oftewel een wijze Serpent. De rol van de slang in Eden is in dit licht evident.

emka
emka
6 jaren geleden

Wat maakt het nou uit waar we vandaan komen??? Mij interesseert eerder waar we heen gaan, of waar we zijn! (sorry, dat ik new-age/zweverig/verlicht overkom. Dat was niet mijn bedoeling. Ik wil eigenlijk zeggen: Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg!!
Jullie kijken teveel naar het hoax programma “Ancient Aliens”.

Edwin
Edwin
Reactie op  emka
6 jaren geleden

Dank U…
Wat maakt het inderdaad uit waar we vandaan komen?

EMKA
EMKA
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

Niks. Niente, Nada, nothing. Je verandert er tóch niets aan!
Wat kan het mij nou schelen dat de indianen mogelijkerwijs van de Egyptenaren af stammen? En áls het zo is, wat nu??
Als Atlantis al ooit heeft bestaan, wat verandert er dan? NIETS! Er zullen nog steeds radicalen zijn die anderen onthoofden, tyranniseren en onderdrukken, ookal hebben we een onderwaterstad gevonden.
Alsof dan ineens alles veranderd?! OK, er zullen wat excursies komen waar je het kan bezichtigen, net als het Collosseum of de Piramides, maar zal de wereld veranderen? Dacht het niet. Beetje jammer. Altijd dat wat/als.
Leef nu. Zorg dat je gelukkig bent, zorg dat je goed bent voor anderen en basta.

x

Check Also

buschauffeur

Buschauffeur ‘moet verplicht DNA afstaan’ na kritisch YouTube-filmpje

De Almeerse buschauffeur Jason Wolmuis is naar ...

arts

Arts onderzocht het coronavaccin en slaakt alarmkreet: ‘Ze liegen’

Het coronavaccin beangstigt Carrie Madej, een arts ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

31
0
We lezen graag je reactie!x