Mens en Dier

Professor komt tot de ontdekking dat het hartstikke goed gaat met de ijsbeer. Zo werd ze aangepakt door de klimaatbeweging

Help mee door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zoöloog Susan Crockford doet onderzoek naar ijsberen. Dat had ze misschien beter niet kunnen doen.

Ze is na 15 jaar ontslagen als professor van de University of Victoria. Dat terwijl ze een gerespecteerd spreker en auteur is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Volgens Crockford zijn medewerkers van de Canadese universiteit ‘van buitenaf onder druk gezet’.

Groeien

Aanleiding hiervoor was haar onderzoek waaruit blijkt dat ijsbeerpopulaties stabiel zijn en zelfs groeien, in tegenstelling tot wat de klimaatbeweging beweert.

De academische vrijheid komt steeds meer onder druk te staan.

Het gebeurt steeds vaker dat professoren en wetenschappers die voorspellingen rond de klimaatcatastrofe ontkrachten, de laan uitgestuurd worden.

Onder de bus

“Toen het erop aankwam, besloot de universiteit niet om op te komen voor mijn academische vrijheid, maar om mij onder de bus te gooien,” schreef ze op haar blog Polar Bear Science.

Volgens de klimaatalarmisten zijn ijsberen het slachtoffer van door mensen veroorzaakte klimaatverandering. Die mythe is door Crockford ontkracht.

In haar boek ‘The Polar Bear Catastrophe That Never Happened’ schrijft ze dat de beren niet worden bedreigd.

Extreme schade

Uit onderzoek is gebleken dat er nu zo’n 22.000 tot 31.000 ijsberen zijn, en niet enkele duizenden zoals wordt beweerd door de klimaatbeweging.

Professor Cornelis van Kooten van de University of Victoria waarschuwde dat de klimaatbeweging ‘extreme schade heeft aangericht aan de academische vrijheid’.

De universiteit claimt dat het ontslag niets te maken heeft met het onderzoek naar ijsberen.

[Washington Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
4 jaren geleden

Wanneer leren mensen nou eens dat we in het westen alles behalve vrij zijn ergens een (goed onderbouwd of niet) bepaalde mening over te hebben of bepaalde dingen te zeggen ! Zeker als het niet politiek correct is of indruist tegen de berichtgeving van de milieumaffia. Klokkenluiders worden alles behalve beschermd, zij worden geridiculiseerd, beschimpt, bedreigd, kaltgesteld of zo nodig volledig uitgeschakeld. WIJ ZIJN ALLES BEHALVE VRIJ al wil men ons anders doen geloven.

Rob
Rob
4 jaren geleden

Die hele klimaathysterie is wel een heel goed voorbeeld van hoe de vernietigende agenda’s van de heersende macht aan het daglicht komen. Als zelf onderzoekers, professors etc worden ontslagen, die zelf een onderzoek hebben gedaan, en de hysterische malloten van de klimaatbeweging tot waarheid wordt verheven (zonder dat ze enig onderzoek hebben gedaan en gebrainwashed zijn) dan mag duidelijk zijn dat alleen de agenda wordt uitgevoerd en de ware onderzoekers worden er voor opgeofferd. Ook weer een uitdrukking van satanisme, waarheid opofferen voor macht. Maar zelf durven ze niet van achter de schermen in het openbaar te komen. In feite dus gewoon een stelletje lafbekken.

King of Light
King of Light
4 jaren geleden

Is nou weer jammer dat de Klimaatgekkies weer niet bij naam worden genoemd als veroorzaker. Ze worden dus nog beschermd ook.

William
William
4 jaren geleden

Wat is dan de reden dat ze ontslagen is? Als het niets met haar onderzoek te maken heeft?

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x