Mens en Dier

YouTube verwijdert memorabele speech Baudet over Lockstep-scenario Rockefeller Foundation: ‘Censuur!’

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Begin deze maand hield Thierry Baudet zijn memorabele speech over het scenario ‘Lockstep’ dat de Rockefeller Foundation in 2010 heeft ontwikkeld. Dit scenario behelst de komst van een wereldwijde pandemie en de nasleep ervan. In 2010 dus al.

Volgens het scenario zouden de Chinezen als eerste gaan beginnen met ‘verplichte quarantaine voor alle burgers en onmiddellijke en bijna hermetische afsluiting van alle grenzen’. Nationale leiders over de hele wereld zouden hun gezag verstevigen met wetten, regels en beperkingen van het verplicht dragen van mondkapjes tot lichaamstemperatuurcontroles bij ingangen van treinstations, vliegtuigen en gebouwen, aldus Baudet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Volgens scenario Lockstep staat ons nog veel te wachten. “De coronatijd was een gehoorzaamheidstraining,” zei Baudet. “De Tweede Kamer en de regering-Rutte hebben die training glansrijk doorstaan. Gefeliciteerd. Klaus Schwab kan trots op jullie zijn.”

Censuur

De speech van de FVD-voorman ging – tot grote frustratie van het establishment – de hele wereld over en werd miljoenen keren bekeken. De partij plaatste de video ook op het YouTube-kanaal van Forum voor Democratie International. Daar werd het filmpje alleen al ruim 100.000 keer bekeken voordat YouTube besloot om in te grijpen. De video die de plannen van de elite pijnlijk blootlegt, werd verwijderd. “Censuur,” stelt FVD.

“We worden geconfronteerd met een ongekende inperking van individuele vrijheden,” schrijft de partij op social media. “Een machtsgreep door globalistische elites die onze wereld, onze democratieën en onze westerse manier van leven radicaal willen veranderen. Hierover praten wordt gezien als ‘medische misinformatie’.”


Wetsvoorstel

De partij zegt zich hard te blijven maken voor soevereine natiestaten, voor persoonlijke vrijheid en voor democratisch bestuur. “We laten ons niet de mond snoeren.” De gecensureerde speech is hier te bekijken op BitChute. Hij staat nog wel op het hoofdkanaal.

FVD komt binnenkort met een wetsvoorstel om censuur door Big Tech te bestrijden. “Big Tech-bedrijven zouden geen content mogen censureren die volkomen legaal is.”

4.9 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Alles is in het bezit van de Cabal en dan krijg je dit soort toestanden vooral als het volk te lui is om een URL in te typen.

Linda
Linda
3 jaren geleden

Hoe sneller iets van internet gehaald wordt, des te dichter zit je bij de waarheid.

Willem
Willem
3 jaren geleden

Deden mensen maar eens wat meer onderzoek ..

Egoïsme en luiheid worden onze ondergang !!

Pieternella
Pieternella
3 jaren geleden

Wat? Ik heb hem net nog bekeken!

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x