Binnenland

Volkskrant: gevaccineerden verspreiden deltavariant – ‘Dat experimentele ‘vaccin’ werkt helemaal niet’

Help mee door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ook mensen die al volledig gevaccineerd zijn, kunnen de deltavariant doorgeven, schrijft de Volkskrant. Nederlandse ziekenhuizen worden de laatste weken opgeschrikt door ‘een forse toename’ van het aantal volledig gevaccineerde medewerkers dat alsnog positief blijkt. Het is daarbij vooral het ‘megahoge’ aantal virusdeeltjes dat opvalt.

Ook in andere landen verspreiden volledig gevaccineerden het coronavirus. Amerikaanse experts zeggen dat gevaccineerde mensen corona nog steeds kunnen krijgen en verspreiden. Christopher Murray, de directeur van het Institute for Health Metrics and Evaluation, zei dat gevaccineerden de deltavariant verspreiden.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Over het hoofd

Het aantal ziekenhuisopnames stijgt in sommige staten sneller dan het aantal ‘gevallen’, zei Murray, die toevoegde dat we verspreiding via gevaccineerde mensen waarschijnlijk grotendeels over het hoofd zien.

Hoewel er op grote schaal gevaccineerd wordt, blijft het aantal ‘besmettingen’ in meer dan 30 Amerikaanse staten stijgen.

Dat experimentele ‘vaccin’ werkt niet

“Zoals te verwachten: dat experimentele ‘vaccin’ werkt helemaal niet,” zegt FVD-leider Thierry Baudet. “En corona gaat ook helemaal niet ‘voorbij’. Al onze voorspellingen komen uit. Met straks nieuwe lockdowns en nieuwe vrijheidsbeperkingen. Dit stopt pas als we hier massaal tegen opstaan!”

Volt-Kamerlid Nilufer Gundogan zegt over het artikel in de Volkskrant: “Dit is onwijs slecht nieuws.” Waarop columniste Ebru Umar reageert: “Of goed nieuws natuurlijk. Namelijk ‘bewijs’ dat die vaccinatiemaffia uit z’n nek lult. Maar goed, dat zal wel weer gedownplayed worden.”

Kunnen de gevaccineerden elkaar mooi besmetten

“Lijkt me een heel goed [idee], dat vaccinpaspoort. Kunnen de gevaccineerden elkaar mooi besmetten. Met een beetje geluk zijn ze daarna immuun,” merkt neuroloog Jan Bonte op.

4.7 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Thoughtful
Thoughtful
2 jaren geleden

“Met een beetje geluk zijn ze daarna immuun,” merkt neuroloog Jan Bonte op.”
In ieder geval als je door de prik de pijp uit gaat.

Atumbread
Atumbread
2 jaren geleden

Gebruik a.u.b. de valse terminologie van de massa manipulators niet. 🙁
De experimentele mRNA injecties voldoen niet aan de wetenschappelijke definitie van een vaccin. Wie de valse definities van de vijand gebruikt, is al grotendeels verslagen. Dan wordt men bovendien vatbaar voor labeltjes als ‘anti-vaxer’.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

En de Massa, die zich niet laat voorlichten dan wel zelfs de toegereikte informatie via de alternatieve kanalen negeert, zit met de gebakken peren.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
2 jaren geleden

Voor een biowapen werkt het anders aardig succesvol.

Back to top button
111
0
We lezen graag je reactie!x