Homepagina » Binnenland » Volkskrant: gevaccineerden verspreiden deltavariant – ‘Dat experimentele ‘vaccin’ werkt helemaal niet’
gevaccineerden
Foto: Marco Verch Professional Photographer CC BY 2.0

Volkskrant: gevaccineerden verspreiden deltavariant – ‘Dat experimentele ‘vaccin’ werkt helemaal niet’

Ook mensen die al volledig gevaccineerd zijn, kunnen de deltavariant doorgeven, schrijft de Volkskrant. Nederlandse ziekenhuizen worden de laatste weken opgeschrikt door ‘een forse toename’ van het aantal volledig gevaccineerde medewerkers dat alsnog positief blijkt. Het is daarbij vooral het ‘megahoge’ aantal virusdeeltjes dat opvalt.

Ook in andere landen verspreiden volledig gevaccineerden het coronavirus. Amerikaanse experts zeggen dat gevaccineerde mensen corona nog steeds kunnen krijgen en verspreiden. Christopher Murray, de directeur van het Institute for Health Metrics and Evaluation, zei dat gevaccineerden de deltavariant verspreiden.

Over het hoofd

Het aantal ziekenhuisopnames stijgt in sommige staten sneller dan het aantal ‘gevallen’, zei Murray, die toevoegde dat we verspreiding via gevaccineerde mensen waarschijnlijk grotendeels over het hoofd zien.

Hoewel er op grote schaal gevaccineerd wordt, blijft het aantal ‘besmettingen’ in meer dan 30 Amerikaanse staten stijgen.

Dat experimentele ‘vaccin’ werkt niet

“Zoals te verwachten: dat experimentele ‘vaccin’ werkt helemaal niet,” zegt FVD-leider Thierry Baudet. “En corona gaat ook helemaal niet ‘voorbij’. Al onze voorspellingen komen uit. Met straks nieuwe lockdowns en nieuwe vrijheidsbeperkingen. Dit stopt pas als we hier massaal tegen opstaan!”

Volt-Kamerlid Nilufer Gundogan zegt over het artikel in de Volkskrant: “Dit is onwijs slecht nieuws.” Waarop columniste Ebru Umar reageert: “Of goed nieuws natuurlijk. Namelijk ‘bewijs’ dat die vaccinatiemaffia uit z’n nek lult. Maar goed, dat zal wel weer gedownplayed worden.”

Kunnen de gevaccineerden elkaar mooi besmetten

“Lijkt me een heel goed [idee], dat vaccinpaspoort. Kunnen de gevaccineerden elkaar mooi besmetten. Met een beetje geluk zijn ze daarna immuun,” merkt neuroloog Jan Bonte op.

4.7 79 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Thoughtful
Thoughtful
3 maanden geleden

“Met een beetje geluk zijn ze daarna immuun,” merkt neuroloog Jan Bonte op.”
In ieder geval als je door de prik de pijp uit gaat.

Atumbread
Atumbread
3 maanden geleden

Gebruik a.u.b. de valse terminologie van de massa manipulators niet. 🙁
De experimentele mRNA injecties voldoen niet aan de wetenschappelijke definitie van een vaccin. Wie de valse definities van de vijand gebruikt, is al grotendeels verslagen. Dan wordt men bovendien vatbaar voor labeltjes als ‘anti-vaxer’.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 maanden geleden

En de Massa, die zich niet laat voorlichten dan wel zelfs de toegereikte informatie via de alternatieve kanalen negeert, zit met de gebakken peren.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
3 maanden geleden

Voor een biowapen werkt het anders aardig succesvol.

x

Check Also

van houwelingen

Van Houwelingen gaat los in Kamer: ‘We zijn als land terechtgekomen in een Orwell-achtige 1984-samenleving’

Is het normaal dat in deze tijd ...

paternotte

Felle kritiek op D66-Kamerlid Jan Paternotte: ‘Dit is gevaarlijke stemmingmakerij’

“We zien dat we al een hoge ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

111
0
We lezen graag je reactie!x