CoronaBuitenland

Kijk: Grafiek van de oversterfte in Finland loopt bijna kaarsrecht omhoog

Help mee door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!

De Israëlische arts Rafael Zioni deelt op Twitter al geruime tijd coronacijfers. Hij heeft ontdekt dat er in Finland iets merkwaardigs aan de hand is. De grafiek van de oversterfte loopt bijna kaarsrecht omhoog.

Zioni, werkzaam als internist in het Laniado-ziekenhuis, vraagt zich af: “Wat gebeurt er in Finland? Waaraan sterven deze mensen? Hitte? Ik denk het niet.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Schiet als raket omhoog

In het land is sprake van een flinke toename in het aantal onverklaarbare sterfgevallen. De oversterfte kan niet verklaard worden door het coronavirus, aldus Zioni.

Hij verzamelde gegevens over de oversterfte in Finland. Die schommelt sinds 2008 rond de nullijn en schiet in 2021 plotseling als een raket omhoog. Het einde lijkt nog lang niet in zicht.

Global warming in Finland? Misschien komt het door de dansmoves van de premier op feestjes? Onduidelijk, schrijft Zioni.

Eerder onthulde hij dat het vooral de gevaccineerden zijn die ‘besmet’ raken met corona en vervolgens in het ziekenhuis belanden.

4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Psa
Psa
1 jaar geleden

Ik ga volgende week naar Finland, ik zal mijn contacten daar vragen of het wekelijk zo is. Zij waren altijd trots dat ze geprikt waren.

Afweersysteem
Afweersysteem
1 jaar geleden

Ja.

En hoe ziet die grafiek er daadwerkelijk uit in Nederland…….?

Hoe eerlijk is dit land?

Annette
Annette
1 jaar geleden

Zou deze Israëlische arts Rafael Zioni WERKELIJK niet weten, waarom er, net trouwens als in vele, vele landen op de hele wereld, in Finland sprake is van een onwaarschijnlijk hoog aantal overlijdens?

IK denk zelf, als deze arts zelf géén prikken heeft gehad en dus nog in het bezit is van enige hersencellen, dat hij dit echt wel weet.

Maar zoals OOK overal ter wereld mag de allergrootste olifant in de kamer NIET genoemd worden. Dus ook hier niet.

En dan vraag ik mij OOK nog eens af, wat in vredesnaam het nut is om met al die cijfers boven water te komen, wetende dat er toch 0,0 mee gedaan gaat worden.

Alles is inmiddels verworden tot een akelig toneelstuk. Een eersteklas tragedie.

En natuurlijk zijn het de politici in de eerste plaats, daarna gevolgd door artsen, verpleegkundigen die NU nog steeds die gifprikken uitdelen en dan uiteraard de MSM in praktisch ieder land die ervoor zorgen, dat uitsluitend eenzijdig nieuws het merendeel van de mensen bereikt.

WAT denken jullie dat er zou gebeuren, als deze arts prominent op prime time op de Finse televisie zou verschijnen en het verhaal zou houden over deze enorme oversterfte?

Dan zou toch wel een groot gedeelte van de bevolking met een schok wakker worden en zich realiseren dat ze al die tijd belazerd zijn.

Maar…. zoals overal (helaas) zal dit niet gebeuren en blijven heel veel mensen verstoken van het ECHTE verhaal.

Dat zal met de nieuwe plannen van het WEF, die, ik dacht 110.000 griezels heeft aangesteld om hun onwelgevallige informatie als NEP te classificeren, nog wel erger worden.

Even een zijsprongetje:
Gistermiddag stond ik samen met nog 9 anderen op het viaduct. Er kwam een vrij jonge man aan en die begon te filmen.
Dat gebeurt wel eens vaker, maar hij bleef op afstand staan.
Ineens, zo uit het niets, begon hij ons uit te schelden voor NSB-ers en nazi’s.
Daarna wist hij niet hoe snel hij weg moest komen.

Hier zie je dus een duidelijk voorbeeld van hoe de staatsomroep dagelijks bezig is mensen tegen elkaar op te zetten.

BoterOpHetHoofd
BoterOpHetHoofd
1 jaar geleden

Dat komt door de klimaatverandering. Geef daarom gul aan hen die het eventjes en geheel belangeloos gaan oplossen voor u. Dan kunt u rustig verder slapen.

Back to top button
116
0
We lezen graag je reactie!x