CoronaMens en Dier

E-mails na lang getouwtrek geopenbaard: Marion Koopmans ‘door de mand gevallen’

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

Op 31 januari 2020 kreeg topviroloog Anthony Fauci een e-mail van de Britse onderzoeker Kristian Andersen, die zei dat het erop leek dat het nieuwe coronavirus door de mens is gemaakt en niet in de natuur is ontstaan.

Twee uur nadat Fauci deze e-mail had ontvangen, stuurde hij een e-mail naar zijn topmedewerker Hugh Auchincloss. De e-mail bevatte een bijlage met een paper over gain of function-onderzoek geschreven door Ralph Baric en Shi Zhengli, de ‘vleermuisvrouw’ van het Wuhan Instituut voor Virologie.

In de e-mail, getiteld ‘BELANGRIJK’, vraagt Fauci zijn topmedewerker om het onderzoek te lezen en om bereikbaar te zijn. “We moeten elkaar spreken,” aldus de immunoloog. Weer twee uur later, rond 3 uur ’s nachts, stuurde Fauci een e-mail naar toenmalig onderminister van Volksgezondheid Robert Kadlec. Die e-mail bevatte een bijlage met een artikel waarin valt te lezen dat het virus afkomstig is van een dier.

Marion Koopmans doet duit in het zakje

Op 1 februari, dus de volgende dag, belegde Fauci een conference call met 11 virologen van over de hele wereld. Onder hen waren Christian Drosten, hoogleraar virologie aan het Erasmus MC in Rotterdam Ron Fouchier, viroloog en OMT-lid Marion Koopmans en Patrick Vallance, de wetenschappelijk adviseur van oud-premier Boris Johnson.

Wat gebeurde er vier dagen later? Andersen draaide opeens 180 graden en zei dat de complottheorieën dat het coronavirus door de mens is gemaakt aantoonbaar onjuist zijn. Het wordt nog beter. Enkele weken later schreef Andersen samen met drie mensen die deelnamen aan de conference call een artikel waarin ze stellen dat corona niet uit een lab komt.

Reporter Jimmy Tobias heeft na lang getouwtrek via een Wob-verzoek nog een hele reeks e-mails boven water gehaald. In één van de mails doet Marion Koopmans een duit in het zakje, hoe de mogelijkheid van een lableak zoveel mogelijk te vermijden. Gewoon niet naar kijken, en alleen in de ‘discussion’ even benoemen: als zijnde onwaarschijnlijk, merkt neuroloog Jan Bonte op.

Wat voel ik me belazerd

“Zo, Marion. We hebben je niet meer nodig om te weten wat jouw rol en die van Ron Fouchier was in de teleconferentie van 1 februari 2020. Die weten we nu. Wetenschap noem je dit. Door de mand gevallen, noem ik het,” stelt Bonte.

“Dus Marion Koopmans wist in februari 2020 dat het virus uit het lab in Wuhan was gelekt en hielp mee dat gegeven onder het tapijt te moffelen. En schoof in maart 2020 met droge ogen aan bij een landelijke nascholing van huisartsen. Wat voel ik me belazerd,” zegt huisarts Els van Veen.

“Hoeveel ellende, overlijdens, suïcides, kapotte vriendschappen en carrières door framing als ‘complotdenker’ waren er niet voorkomen als de media wel hun werk hadden gedaan met de Volkskrant en Maarten Keulemans voorop?” vraagt ze.

Rechtstreeks betrokken

“Wow. Dit zet het glossy steunpilaar-artikel met Koopmans in de Volkskrant ook weer in perspectief,” reageert data-analist Cees van den Bos.

Bonte: “Ja, dit is wel een dingetje: het toont aan dat zowel Koopmans als Fouchier rechtstreeks betrokken was bij de eerste poging om de lableaktheorie in diskrediet te brengen.”

4.8 264 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
163 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

Onbetrouwbare heks, rechtstreeks weggelopen uit Hans en Grietje.

Karin
Karin
3 maanden geleden

Opsluiten

Marianne de Meijer
Marianne de Meijer
3 maanden geleden

Liegen en bedriegen!!!! Smerige feeks!!!

Herman R
Herman R
3 maanden geleden

De heks👿 van de Pharma🪱 betrapt…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

163
0
We lezen graag je reactie!x