Financieel

Reaal regelt het niet allemaal: burger draait weer op voor bankfalen

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De hardwerkende Nederlander mag gaan opdraaien voor het beleid van SNS. Volkskrant-columnist Jan Bennink vraagt zich af waarom we dit nog pikken.

Nadat de financiële instelling zich verslikte in giftig Spaans vastgoed is SNS een staatsbank geworden. De burgers – dus ook de ouderen, zieken en gehandicapten – draaien weer op voor de wanprestaties van een falend bestuur.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens Bennink zitten de bestuurders en bankiers inmiddels languit in een Boeing 737 op weg naar een droomhuis aan de Rivièra.

Het bestuur zal niet gaan boeten voor de wandaden. Net als bij Fortis, ING, ABN Amro en alle andere banken waar de belastingbetaler voor moest bloeden verdwijnen de directeuren al schaterlachend van het toneel, aldus Bennink. Later zie je ze dan vaak weer opduiken in één of andere bestuursraad of een commissariaat.

Waarom pikken we dit nog?

De vraag is waarom de Nederlandse burger dit nog langer pikt. Bennink had verwacht dat de straten van Nederland zouden vollopen met boze mensen met spandoeken, woeste blikken en gebalde vuisten.

Er zou volgens hem een grote menigte voor het hoofdkantoor van SNS moeten staan. Het is echter doodstil op straat en iedereen probeert zijn eigen hachje te redden.

Waarom pikken we dit nog?

Iedereen probeert zijn baan te behouden om bijvoorbeeld het jaarsalaris van Gerard van Olphen, de nieuwe topman van SNS, te kunnen bekostigen. Van Olphen gaat per jaar 550.000 euro verdienen. Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem vindt de beloning ‘niet te hoog’.

Iedereen lijkt achterover te leunen in plaats van op te staan. Waarom pikken we dit nog langer?

Bron: Volkskrant.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J. Selten
J. Selten
11 jaren geleden

weet je, ik begin er best wel kwaad om te worden, bloed begint te koken, schuimbekkend schrijf ik dit bericht. En ik ben “aangesloten” bij de SNS.
Ik hoorde laatst het bericht dat de FNV iets van 2 betalingen van 10 miljoen mis liep (als ik het goed gehoord heb) terwijl ieder ander die daar een lening oid heeft lopen gewoon moet blijven dokken??? Meten met 2 maten noemen ze zoiets?

krijg zo mooi het bericht in mijn mailbox: Wat betekent dit voor u?
Een nationalisatie heeft geen directe gevolgen voor u. Al uw producten lopen ongewijzigd door onder de afgesproken voorwaarden. U behoudt de dienstverlening zoals u van ons gewend bent.

laat ze maar mooi met hun boeing naar de diepte van de zee zinken.

Arnold
Arnold
11 jaren geleden

Waarom pikken we dit nog langer?
Tja, de Nederlanders zijn eigenlijke makke schapen tot groot genoegen van de Elite en Bankdieten. Eigenlijk zou er een volksopstand moeten komen.

Ik moet telkens bijna overgeven als ik dat schaterlachend hoofd van Gerrit Zalm zie.
Die heeft de boel ook verneukt. Denk nog maar eens terug aan de omzetting gulden/euro: 2,2!!

Dennis
Dennis
11 jaren geleden

Het is nog vuiler dan je weet en denk. Faillissement van DSB is ook nog steeds niet afgerond. Is voor de curatoren een lekker melkkoetje. Zolang iedereen maandelijks zijn rente en premies af moeten dragen gaat er maandelijks een bak geld in rond en zet het advocatenbureau al zijn advocaten en curatoren er op à 650 (?) per uur…….en zolang dat geld maar blijft binnenkomen zolang wordt het faillissement gerekt, aldus een handenwrijvende curator van DSB….

Mr. X.
Mr. X.
11 jaren geleden

Het uiteindelijke doel komt steeds dichterbij ! 1 wereldbank met 1 wereld munteenheid ! Waarom gaan Nederlanders de straat niet op ? Omdat we door de jaren heen dom weg in slaap zijn schommeld en in hoekjes gedreven zijn als kudde vee en slaven van deze maatschappij ! Vroeger waren burgers die probleem zaken aan het licht brachten praatjesmakers nu worden ze omschreven als oproerkraaiers ! De tijden zijn snel en drastisch veranderd ! Wij burgers zijn niets meer dan slaven voor de Elite en het regim uit Amerika die samen met Engeland te totale wereld en alle burgers aan het bestelen, bedonderen en aan het leegroven is ! Wij Nederlanders Slapen en willen niet eens echt horen wat er achter het toneel van de Elite afspeeld ! Als je bepaalde dingen bij een doorgaande burger probeerd uit te leggen dan willen ze er helemaal niets van weten en verschuilen zich achter hun dagelijkse drukke bezigheden ! Niemand durft in het licht te kijken en mensen blijven liever in hun schulpje zitten waar ze denken veilig te zijn ! De Nederlandse staat heeft langzaam haar burgers geestelijk opgesloten en verstomd voor de werkelijkheid ! Burgers van Nederland Laat u niet opsluiten hiervoor er is werkelijk genoeg geld voor iedereen op deze wereld ! We worden bestolen en misbruikt ! 2013 en 2014 zijn en worden de jaren van het Licht en ook alle blinde burgers zullen het licht gaan zien ! Stap uit het duister de aankomende 2 jaar worden de belangrijkste in de geschiedenis van de mensheid !!! Zorg dat u wakker word en snel, voordat u de rest van u verdere leven en die van uw nakomelingen als slaven zullen zijn met verschrikkelijke gevolgen hieruit ! Burgers over de hele Wereld word Wakker !!! We worden bestolen en bedonderd door de Elite !!!
Mvg,
Mr. X

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x