Buitenland

Ze hebben gelogen over het vaccin: filmpje van 2 minuten laat zien hoe je bij de neus bent genomen

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De mensen die nu braaf in de rij staan voor een booster worden al een slordige twee jaar voorgelogen door de overheid en miljardairs zoals Bill Gates over het coronavaccin.

Ze zeiden dat het vaccin transmissie zou tegengaan, ze zeiden dat gevaccineerden niet ziek zouden worden en ze zeiden dat gevaccineerden niet zouden sterven. Enkele maanden later draaiden ze 180 graden. Ondertussen heeft Gates zijn bankrekening flink gespekt.

“Je krijgt geen corona als je deze vaccinaties neemt,” zei president Joe Biden. “Deze vaccins zijn zéér effectief en werken héél erg goed tegen varianten,” zei Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel. “Gevaccineerden dragen het virus niet bij zich en worden niet ziek,” zei directeur van het Amerikaanse RIVM Rochelle Walensky. “Mensen die het vaccin nemen, beschermen niet alleen zichzelf, maar verminderen ook transmissie,” zei Bill Gates.

“Als mensen gevaccineerd zijn, zullen ze niet besmet raken,” zei Fauci. “Als je gevaccineerd bent, zul je niet in het ziekenhuis belanden, zul je niet op de IC belanden en zul je niet sterven,” zei Biden.

Al snel bleek dat het vaccin niet zijn werk doet zoals beloofd.

“Ze kunnen transmissie niet langer voorkomen,” zei Walensky. “We beschikten niet over vaccins die transmissie tegenhouden,” zei Gates. “Uit berichten van onze internationale collega’s, waaronder Israël, blijkt dat er sprake is van een verhoogd risico op ernstige ziekte onder mensen die vroeg gevaccineerd zijn,” zei Walensky. “En in Israël, dat altijd een maand tot 1,5 maand voorloopt op ons, zien ze afnemende immuniteit, niet alleen tegen besmetting, maar ook tegen ziekenhuisopname en – tot op een bepaalde hoogte – sterfte,” zei Fauci.

Zo word je bij de neus genomen:


[The Gateway Pundit]

4.9 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnold
Arnold
7 maanden geleden

Het Coronakaartenhuis dondert binnen niet al te lange tijd toch in elkaar.

Hein
Hein
7 maanden geleden

Tja, waarom denk je dat ik die spuit niet neem…..

Dingerydoo
Dingerydoo
7 maanden geleden

Wat een verassing!

H.J.
H.J.
7 maanden geleden

Welke rechter met ballen, durft dit tegen te spreken, dat de burgers gewoon zijn misleid en gewoon rijp zijn voor verschrikkelijke ziektes.
Het immuunsysteem van de gevaccineerden is buitenspel gezet, door het prikgedoe van het Rutte Kartel.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

86
0
We lezen graag je reactie!x