Paranormaal

Robbert van den Broeke, interview met Sandra Reemer

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Robbert van den Broeke gaat voor het eerst na een jarenlange stilte in op de kritiek die hij in 2005 over zich heen kreeg.

Door onbegrip heeft hij meer dan zes jaar lang de publiciteit genegeerd. Hierna volgt onder meer nog een reeks over cliënten die iets onverklaarbaars bij Robbert hebben meegemaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Op jonge leeftijd blijkt dat Robbert meer ziet dan zijn ouders zich kunnen voorstellen. Hij heeft een moeilijke jeugd en er ontstaan bij Robbert trauma’s, fobieën, onzekerheden en angstsyndromen.

Op 4 mei 2005 fotografeede Robbert een buitenruimtelijk wezen. Hij besloot met zijn waarneming naar buiten te komen en de media wisten hem te vinden. De KRO besteedde in een aflevering van Wonderen Bestaan aandacht aan hem en ook Omroep Brabant maakte een documentaire over het leven van Robbert.

Vervolgens was hij regelmatig te gast bij het programma Life and Cooking met Irene Moors en Carlo Boszhard. Het resultaat van elke uitzending was een lawine aan reacties. Dit leidde tot de ontwikkeling van het televisieprogramma Er is zoveel meer.

{qtube vid:=_9oyAJnetTc}

Bron: Robbertvandenbroeke.nl

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x