Buitenaards

Groene buitenaardsen ‘met crèmekleurige buik’ gemeld in Engeland

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Britse ministerie van Defensie heeft in het afgelopen decennium uit de regio Greater Manchester 22 meldingen binnengekregen van UFO’s. Dat meldt de krant Manchester Evening News. Er kwam bij het ministerie een melding binnen van groene buitenaardsen ‘met een crèmekleurige buik’. Een man uit de plaats Wigan zei 17 ruimteschepen te hebben gezien die de buitenaardse wezens door de lucht vervoerden.

Een andere getuige claimde in 2009 in de plaats Leigh een ‘koepelvormige oranje lichtbol’ te hebben gezien die opsteeg vanaf een weiland. “Het object vloog van links naar rechts en maakte een zoemend geluid.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Een ander persoon zag in november 2009 in de plaats Bolton een ‘UFO die meerdere keren per nacht verscheen’. Op 18 december 2001 werden boven de plaats Stockport twee grijze rookwolken gezien, waaruit een grijze driehoek tevoorschijn kwam. In dezelfde plaats werd een rood licht gemeld dat met hoge snelheid door de lucht vloog.

In september 2009 zag iemand acht oranje UFO’s in de lucht boven Ashton-under-Lyne. De objecten ‘schenen fel en vlogen laag over’. Ze zouden vervolgens een bocht van 90 graden hebben gemaakt om koers te zetten naar West Yorkshire.

Tussen 2000 en 2009 zijn in totaal zo’n 2000 meldingen van UFO’s gedaan bij het Britse ministerie van Defensie. In de jaren zeventig werd een documentaire gemaakt over een stel dat een UFO had gezien boven de weilanden van Urmston. Het object werd ook gezien door politieagenten die op de melding waren afgekomen.

Afgelopen jaar bracht de Britse overheid details naar buiten over een gesprek tussen piloot Roger Willis en de luchtverkeersleiding in Manchester in 1995. Willis zei dat zijn passagiersvliegtuig met hoge snelheid was ingehaald door een wigvormig gevaarte met felle lichten.

[Manchester Evening News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan Willem
Jan Willem
9 jaren geleden

2009 en veel mensen hadden al een mobieltje met fotocamera. Van al deze meldingen is niet één foto beschikbaar?

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Moet je toch wel goeie ogen hebben om van een afstandje te kunnen zien dat die gasten een creme kleurige buik hadden. Carnaval is erg vroeg dit jaar.

pietsnot
pietsnot
9 jaren geleden

familie van de teletubbies.

bert s
bert s
9 jaren geleden

De mensen die nu deze waarnemingen niet serieus nemen zullen bij de disclosure vooraan staan te schreeuwen: Zie je wel, ik heb altijd al gezegd dat ze bestonden.
Als je honderdduizenden meldingen wereldwijd kunt negeren of afdoen als flauwekul dan krijg ik een gevoel van medelijden over me heen, medelijden met al die mensen die niet de capaciteit bezitten om een andere waarheid dan de hunne, kunnen of willen accepteren.

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x