Mens en Dier

Pepijn van Houwelingen roept AIVD op: ‘Complottheorie! Dat mag niet! Doe er wat aan!’

Help door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

De Verenigde Staten hebben geen aanwijzingen dat het vliegtuig met daarin Wagner-leider Prigozjin is neergehaald met een raket. Wat dan wel de oorzaak is van de crash, is nog niet duidelijk.

Amerikaanse inlichtingendiensten gaan volgens anonieme bronnen uit van een opzettelijk veroorzaakte explosie of sabotage, maar het Pentagon zegt daar niets over. Het Pentagon zei wel dat de huurlingenleider ‘waarschijnlijk is vermoord’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen vraagt aan de AIVD: “Is iedereen die van mening is dat de dood van Prigozjin geen ongeluk was nou een ‘complotdenker’?”

Bom

De anonieme bronnen zeiden dat een explosie past in ‘de lange geschiedenis van de Russische president Vladimir Poetin om zijn critici te proberen het zwijgen op te leggen’.

Voorlopige rapporten van inlichtingendiensten zouden erop wijzen dat Prigozjin door een explosie aan boord van zijn vliegtuig om het leven is gekomen.

De explosie zou veroorzaakt kunnen zijn door een bom of een ander apparaat dat in het vliegtuig geplaatst was.

Dat mag niet

Van Houwelingen roept de AIVD op: “Complottheorie! Dat mag niet! Doe er wat aan!” Hij richt zich ook tot het ministerie van Buitenlandse Zaken: “Jullie moeten de Amerikaanse ambassadeur op het matje roepen!”

“Oh, wacht even. Deze ‘complottheorie’ past in jullie ‘Rusland slecht’-narratief. Dan is het natuurlijk geen probleem!” aldus het Kamerlid.

De AIVD stelde eerder dat complottheorieën over een kwaadaardige elite ‘een ernstige bedreiging vormen’ voor de veiligheid in Nederland.

4.8 204 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tray de pum
tray de pum
9 maanden geleden

Hoe groter de geest,hoe groter het beest,in dit geval is de aivd het beest,het “gevallen” kabinet pruttelt het allemaal na,lijkt wel bijna een “religie” dit mag niet en dat mag niet,dat bepaal ik altijd zelf nog,gauw klaar mee!!!

Robbie
Robbie
9 maanden geleden

Hahaha way to go Pepijn, leg ze het vuur maar aan de schenen.
Go FVD👍

EiKeL366
EiKeL366
9 maanden geleden

Voor zover ik het allemaal heb meegekregen, is er nog helemaal geen bevestiging dat hij aan boord van het betreffende vliegtuig was. Kortom, iedereen die van alles roept, maar niemand die iets weet. (de lighamen die geborgen zijn, wordt nog DNA van getest)

Dus ja, alles kan nu nog in het mandje van nepnieuws gestopt worden.

Kleine reminder, Prigozjin was een (goede?) vriend van president Putin.
Eerste verdachte is de CIA gezien de recente “bedreigingen” gevolgd door MI6, Poolse geheime dienst (die zijn paranoïde, past wel bij de VS) Ukraïne (duh) pas veel later zouden de Russen komen, maar die schieten niet in eigen voet, het is immers geen Westers land.

Wim
Wim
9 maanden geleden

Met een heel klein beetje moeite kun je zien wat.er.werkelijk in de wereld gaande is. Als je dan nog steeds niet snapt hoe je belogen en bedrogen wordt door al die schreeuwers met hun huis van de democratie dan adviseer ik deze dwazen de.navolgende theorie te onderzoeken; de main stream media heeft gepubliceerd dat ” onze lieve heer een lekker wijf was” voorts dat er.een oma ergens in Nederland in het bezit is van een kanarie die 5 kilo weegt, dit vogeltje vliegt met kooi en al door de kamer. En waag het niet in twijfel te trekken ondemocratische complot theorie aanhangende fascist de MSM ZEGT DAT HET ZO IS.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x