Gezondheid

De invloed van amalgaamvullingen op het lichaam (video)

Help ons door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Filmmakers Elizabeth Hong en Daniel Montoya onthullen de gevaren van kwik en de connectie met amalgaamvullingen.

Gezondheidsdiensten hebben het gevaar van amalgaam ondanks een grote hoeveelheid wetenschappelijke publicaties al vele jaren succesvol verborgen kunnen houden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Er zijn al veel wetenschappers geweest die hebben uitgelegd dat kwikdampen van amalgaan worden opgenomen in het lichaam. Wanneer kwikdamp vrijkomt uit een amalgaamvulling bereikt het vrij snel de longen. Via de bloedstroom komt het uiteindelijk in de hersenen terecht.

Katalase

Het enzym katalase zet kwikdamp in het lichaam om in de ionische vorm van kwik (Hg2+), die zeer giftig is en zich ophoopt in lichaamscellen. Het is bijzonder moeilijk om deze vorm van kwik uit het lichaam te verwijderen.

Waarom is dit giftige product nog altijd op de markt? In de documentaire Mercury Undercover komen verschillende wetenschappers, advocaten en artsen voorbij die de waarheid vertellen over amalgaamvullingen.

Bron: Mercuyundercover.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
10 jaren geleden

Hang dit nu niet aan de grote klok….. het verdient zo lekker 🙂

Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
10 jaren geleden

In de beginjaren ’80 toen de EAV-methode (Elektroakupunktur nach Voll) in Nederland en België is geïntroduceerd door Dr. Richard Voll en mij werd deze kennis al verspreid aan artsen, tandartsen en therapeuten. Diverse Duitse tandartsen zijn op uitnodiging in Nederland geweest om uitgebreid verslag te doen van de giftige effecten, die amalgaam op de gezondheid had en nog steeds heeft. De EAV-seminars, die in de jaren ’80 door heel Nederland zijn georganiseerd, hebben een groot aantal (para)medici het inzicht verschaft hoe belangrijk niet alleen de energetische relatie tussen gebitselementen en de organen v.v. is, maar ook de toxische werking van amalgaam op die gebitselementen en de daarbij corresponderende organen. Ik ben blij de kans aangegrepen te hebben de EAV-methode samen met Dr. Voll persoonlijk in Nederland en België te hebben geïntroduceerd. De VEGATEST-methode heeft de kennis door Voll en collegae verder uitgediept, waarin ook de amalgaam een belangrijk onderdeel van het onderkennen als mogelijke oorzaak van ziekten is voortgezet. Er zijn in Nederland en België dus veel medici en paramedici, die een uitstekende kennis van zaken hebben op dit gebied. Mensen kunnen zich dus terdege informeren over dit thema.

Rob
Rob
10 jaren geleden

Oh lekker net deze week die kwik vullingen in me kiezen laten douwen… Weet iemand wat nu ? haha lekker dan heb ik weer

Mojomirosa
Mojomirosa
10 jaren geleden

Gelukkig werkt mijn tandarts met composiet vullingen. Misschien is dit in Amerika een issue?

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x