Financieel

Rothschild overtrad wetten bij enorm schandaal dat leidde tot omverwerping regering. Wat je moet weten

Help ons door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eén manier om een ongewenst regime omver te werpen is militaire interventie. John Perkins liet in zijn boek ‘Bekentenissen van een economische huurmoordenaar’ zien dat de elite regimes ook kan afzetten met behulp van financiële maatregelen.

In Maleisië struikelde de vorige regering over een omvangrijk financieel schandaal, waarbij onder andere de bank Rothschild betrokken was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Zwitserse financiële waakhond FINMA heeft vastgesteld dat Rothschild de witwaswetten zwaar heeft overtreden, met als gevolg een enorm financieel schandaal dat leidde tot omverwerping van het regime.

Geplunderd

De FINMA heeft zeven onderzoeken afgerond naar het schandaal, waarbij het Maleisische staatsfonds 1MDB werd geplunderd. Met het geld werd van alles gekocht, van Amerikaans vastgoed tot kunst.

“Rothschild Bank AG en één van diens dochterondernemingen hebben de witwaswetten zwaar overtreden,” schreef de FINMA in een verklaring.

De waakhond zei dat Rothschild niets deed toen er aanwijzingen waren dat een grote klant mogelijk betrokken was bij witwassen.

Boetes

Sterker nog: Rothschild versterkte de relatie en breidde de activiteiten verder uit.

Meerdere banken, waaronder Credit Suisse en JP Morgan, hebben boetes gekregen. De banken hebben beterschap beloofd en de FINMA gaat nu kijken of ze hun beloftes zullen waarmaken.

Onderzoeken

Er lopen nog onderzoeken naar twee individuen en twee banken. De Maleisische oud-premier Najib Razak valt daar niet onder.

Razak is in Maleisië wel aangeklaagd wegens corruptie, waar de nieuwe premier Mahathir Mohamad heeft beloofd onderzoek te laten doen naar het 1MDB-schandaal.

[The Local]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
5 jaren geleden

“Meerdere banken, waaronder Credit Suisse en JP Morgan, hebben boetes gekregen. De banken hebben beterschap beloofd”………………….

Hahahahahahahaha, hebben boetes gekregen, wij krijgen in zo’n geval van OPLICHTING niets minder dan GEVANGENISSTRAF!!!!!

Vandaar dat WIJ zoiets NIET DOEN en zij wél.
Daarbij is het punt dat de boetes welke ZIJ krijgen indirect door ONS worden betaald simpel door manipulaties op de financiële markten….en dan…de achterlijke en op geen enkel fundament stavende opmerking..”ze hebben beterschap beloofd”……oh ja, hoe en wie heeft dat beloofd want een bank KAN niets beloven want dat is een stenen gebouw.

Eigenlijk is het gigantisch simpel om dit “probleem” van deze duivelsbanken op te lossen en dat is om ze overal op deze aarde het LAND uit te schoppen (ja ik weet wel dat dit moeilijk gaat worden want waar moeten deze mooie, lieve, aardige, vredelievende, arme stukken addergebroed dan naartoe.

Nou, in dit extreme geval zou IK zelfs bereid zijn om met HUN geld ergens in een oceaan een heel klein minuscuul piepklein eilandje voor ze uit zee op te laten spuiten om ze daar zonder bootje los te laten lopen en hun op deze manier een hele fijne oude dag te gunnen!!

Toch!!

Gladiator
ps Dit probleem zal dus nooit worden opgelost mits IK een kleine 4 jaar het bewind zou mogen voeren, maarrrrrr…….

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Rothschild, Rockefeller, Bilderberg, ze kanaliseren de gehele EU richting zio nazi staat. De islam is daarbij het middel om de EU te mennen, af te richten en te onderwerpen en het overgebleven volk wat niet op straat of in huis door moslim terroristen (in NL!!!) is verkracht, overvallen en vermoord, te onderdrukken en te laten zeijgen, dat alles geregeld vanuit, door en met medewerking van “onze”
Bilderberg overheid en politiek!!!

Het autochtone volk moet afgemaakt en “ausradiert” worden volgens oud Duits precisiewerk. Zelfs “ons” koninginshuis, de ware Bilderberg leden, drukt het volk een mes in de rug en leveren ons uit aan de grootst mogelijke ellende en gevaar en beroven daarbij de eigen bevolking om het verder als lege verpakkingen weg te gooien en met de grond gelijk te maken.

Schande voor het koninkrijk der Nederlanden! Leuke familie foto’s van deze aardig ogende mensen in de media zijn daarbij mislijkmakend.

Even het artikel wat oppervlakkig bestudeerd te hebben komt daar naar mijn mening uit dat regeringsleiders, die niet zijn te beïnvloeden, bewust aangezet worden tot corruptie om ze vervolgens te kunnen wippen en te vervangen door een welgevallige zio (moslim) puppet.

Verder mag duidelijk zijn dat het satanische Bilderberg daarom graag politici uitnodigt op bijeenkomsten en ze daar influistert wat ze moeten en wat er van ze wordt verwacht. Wie niet meewerkt wordt afgemaakt a la Pim Fortuyn. Daarom zie je lieden als Pechthold en Rutte (Bilderberg bezoekers) en andere puppets zo enorm zelfverzekerd en arrogant met de koppen in de media verschijnen. Die hebben hun ziel aan satan verkocht en zullen voor de eeuwigheid zijn vervloekt.

Voorbeeld: Ryanair-topman Michael O’Leary was m.i. -verplicht- op de Bilderberg vergadering te komen van afgelopen keer, is wel geen politicus, maar zal daar wel stevig zijn aangepakt. Nu lijkt mij O’Leary een behoorlijk eigenzinnig type die niet graag buigt. Dus volg het nieuws in de komende tijd rond Ryanair en je zult zien dat deze maatschappij op allerlei manieren stevig aangepakt gaat worden.

En verder moet men er diep, diep in gedachten van doordrongen zijn dat de situatie extreem ernstig is en erger is en nog gaat worden dan men nu wil of kan begrijpen. Dit is een stille en regelrechte oorlogvoering die woedt tegen de sutochtone bevolking en nog vele malen in omvang zal uitbreiden en toenemen als de zio macht zo kan doorgaan.

Daarom, stop voor uw eigen veiligheid en vrede met het braaf en slaafs de politici nog als oprecht en betrouwbaar te aanvaarden. Zelfs het FvD en fe PVV zijn niet te vertrouwen. Alles en iedereen is met argusogen te betrachten, stap uit die naïeve alles-is-lieffe bubbel….Daarom, stop met stemmen, stop met het kiezen van uw eigen ondergang!!

KlaasDenHelder
KlaasDenHelder
5 jaren geleden

Het probleem is dat als iemand de belastingdienst oplicht, hij het volledige bedrag PLUS een boete moet betalen.

De banken die het hier betreft betalen echter alleen een boete die ook nog eens vele malen kleiner is dan het bedrag wat ze met het bedrog hebben verdient.

Niet echt afschrikwekkend dus

Nog los van het feit dat ze dat soort boetes als “operationele kosten” weer kunnen doorberekenen naar de klanten

Louise
Louise
5 jaren geleden

Hallo jongens, warm he? Was een mooi voorbeeld toen Frankrijk kampioen werdt…..ook weer beelden wereldwijd , van onze gekleurde medemens , plunderingen ,zelfs de bagage uit de bussen gejat , t leek wel een oorlog schreef een Franse krant…… Soms vertellen beelden meer dan woorden… We staan er goed op in t‘ oude Europa, En dat allemaal onder de bezielende leiding van onze huis alcoholist……
@ Gladiator , joh je zou gillend gek worden als je deze maatschappij zou willen leiden …..je zou een tweede Pim worden, dat is het niet waard…
Veranderingen hebben de neiging om uit een totaal onverwachte hoek te komen , zoals in ons persoonlijk leven……..

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x