Homepagina » Financieel » Rothschild overtrad wetten bij enorm schandaal dat leidde tot omverwerping regering. Wat je moet weten
Rothschild overtrad wetten bij enorm schandaal dat leidde tot omverwerping regering. Wat je moet weten

Rothschild overtrad wetten bij enorm schandaal dat leidde tot omverwerping regering. Wat je moet weten

Eén manier om een ongewenst regime omver te werpen is militaire interventie. John Perkins liet in zijn boek ‘Bekentenissen van een economische huurmoordenaar’ zien dat de elite regimes ook kan afzetten met behulp van financiële maatregelen.

In Maleisië struikelde de vorige regering over een omvangrijk financieel schandaal, waarbij onder andere de bank Rothschild betrokken was.

De Zwitserse financiële waakhond FINMA heeft vastgesteld dat Rothschild de witwaswetten zwaar heeft overtreden, met als gevolg een enorm financieel schandaal dat leidde tot omverwerping van het regime.

Geplunderd

De FINMA heeft zeven onderzoeken afgerond naar het schandaal, waarbij het Maleisische staatsfonds 1MDB werd geplunderd. Met het geld werd van alles gekocht, van Amerikaans vastgoed tot kunst.

“Rothschild Bank AG en één van diens dochterondernemingen hebben de witwaswetten zwaar overtreden,” schreef de FINMA in een verklaring.

De waakhond zei dat Rothschild niets deed toen er aanwijzingen waren dat een grote klant mogelijk betrokken was bij witwassen.

Boetes

Sterker nog: Rothschild versterkte de relatie en breidde de activiteiten verder uit.

Meerdere banken, waaronder Credit Suisse en JP Morgan, hebben boetes gekregen. De banken hebben beterschap beloofd en de FINMA gaat nu kijken of ze hun beloftes zullen waarmaken.

Onderzoeken

Er lopen nog onderzoeken naar twee individuen en twee banken. De Maleisische oud-premier Najib Razak valt daar niet onder.

Razak is in Maleisië wel aangeklaagd wegens corruptie, waar de nieuwe premier Mahathir Mohamad heeft beloofd onderzoek te laten doen naar het 1MDB-schandaal.

[The Local]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • weg met ons schreef:

  Rothschild, Rockefeller, Bilderberg, ze kanaliseren de gehele EU richting zio nazi staat. De islam is daarbij het middel om de EU te mennen, af te richten en te onderwerpen en het overgebleven volk wat niet op straat of in huis door moslim terroristen (in NL!!!) is verkracht, overvallen en vermoord, te onderdrukken en te laten zeijgen, dat alles geregeld vanuit, door en met medewerking van “onze”
  Bilderberg overheid en politiek!!!

  Het autochtone volk moet afgemaakt en “ausradiert” worden volgens oud Duits precisiewerk. Zelfs “ons” koninginshuis, de ware Bilderberg leden, drukt het volk een mes in de rug en leveren ons uit aan de grootst mogelijke ellende en gevaar en beroven daarbij de eigen bevolking om het verder als lege verpakkingen weg te gooien en met de grond gelijk te maken.

  Schande voor het koninkrijk der Nederlanden! Leuke familie foto’s van deze aardig ogende mensen in de media zijn daarbij mislijkmakend.

  Even het artikel wat oppervlakkig bestudeerd te hebben komt daar naar mijn mening uit dat regeringsleiders, die niet zijn te beïnvloeden, bewust aangezet worden tot corruptie om ze vervolgens te kunnen wippen en te vervangen door een welgevallige zio (moslim) puppet.

  Verder mag duidelijk zijn dat het satanische Bilderberg daarom graag politici uitnodigt op bijeenkomsten en ze daar influistert wat ze moeten en wat er van ze wordt verwacht. Wie niet meewerkt wordt afgemaakt a la Pim Fortuyn. Daarom zie je lieden als Pechthold en Rutte (Bilderberg bezoekers) en andere puppets zo enorm zelfverzekerd en arrogant met de koppen in de media verschijnen. Die hebben hun ziel aan satan verkocht en zullen voor de eeuwigheid zijn vervloekt.

  Voorbeeld: Ryanair-topman Michael O’Leary was m.i. -verplicht- op de Bilderberg vergadering te komen van afgelopen keer, is wel geen politicus, maar zal daar wel stevig zijn aangepakt. Nu lijkt mij O’Leary een behoorlijk eigenzinnig type die niet graag buigt. Dus volg het nieuws in de komende tijd rond Ryanair en je zult zien dat deze maatschappij op allerlei manieren stevig aangepakt gaat worden.

  En verder moet men er diep, diep in gedachten van doordrongen zijn dat de situatie extreem ernstig is en erger is en nog gaat worden dan men nu wil of kan begrijpen. Dit is een stille en regelrechte oorlogvoering die woedt tegen de sutochtone bevolking en nog vele malen in omvang zal uitbreiden en toenemen als de zio macht zo kan doorgaan.

  Daarom, stop voor uw eigen veiligheid en vrede met het braaf en slaafs de politici nog als oprecht en betrouwbaar te aanvaarden. Zelfs het FvD en fe PVV zijn niet te vertrouwen. Alles en iedereen is met argusogen te betrachten, stap uit die naïeve alles-is-lieffe bubbel….Daarom, stop met stemmen, stop met het kiezen van uw eigen ondergang!!

  37 likes
  • Gladiator schreef:

   @weg met ons,

   Helaas moet ik het weer voor de volle 100% met u eens zijn, het is niet anders.

   Zou me gunnen dat u de plank eens volledig mis zou slaan!!!

   Gegroet,

   Gladiator

   13 likes
   • weg met ons schreef:

    @Gladiator

    Het zijn de laatste, de meest verschrikkelijke toenemende nieuwsberichten, met moord, doodslag en verkrachtingen, die mij hebben doen besluiten mij van verdere reacties te onthouden.

    Het artikel op Geenstijl over het financieren van jihadisten in Syrië door de Nederlandse politiek en overheid doet mij over de nek gaan. Dit is het steunen van moorddadige handelingen en kan er geen woorden meer voor vinden wat ik daarvan vind….Tel daarbij de dagelijkse reeds door de slaven en smerige slinks volk geaccepteerde moord- en geweldsdelicten op, de schering en inslag berichten, in Nederland gepleegd door gepamperd en met overheidsvoorzieningen onderhouden import volk wie door de Nederlandse politiek en overheid de handen boven het hoofd wordt gehouden en daarbij zoetjes buiten de schijnwerpers worden gehouden als er weer eens berichten verschijnen in de media met de door hen gepleegde delicten, dan is het duidelijk dat NL reddeloos in de afgrond aan het verdwijnen is.

    Ben er helemaal klaar mee en is duidelijk, de Bilderberg zio politiek is nog lang niet klaar, die gaan door tot het bittere eind. En de slaven blijven het zieke beleid braaf steunen ten koste van henzelf en effenen ook nog eens voor hen het destructieve pad.

    14 likes
    • weg met ons schreef:

     …Hopelijk grijpt Putin binnenkort hard in, want wie anders kan ons van de ellendige zio nazi EU hellstaat verlossen en zaken weer in het gereel krijgen en de orde herstellen? Nu is het fout gedrag wordt beloond en goed gedrag bestraft, waar het natuurlijk andersom zou moeten zijn en dan los van het feit dat we ook nog onze door de staat gestolen en afgeperst geld en afgenomen vrijheid weer terug moeten krijgen.

     19 likes
  • koloth schreef:

   vroeger in WW2 had je dan de NSB ers die met de vijand heulden en nu interesseert het 90% van de bevolking ook geen bal van hoe en wat en principes bestaan niet meer. Als kleine groep die het wel interesseert begin je niets tegen die overmacht.. Mocht je toch wat willen op VK.com zitten er meer met die gedachte dusss… succes.

   8 likes
   • weg met ons schreef:

    @koloth

    Dank voor je verwijzing. Reageren deed ik alleen nog op Ninefornews, waar een diversiteit aan mensen reageert die het hart op de goede plek hebben zitten en waar praktisch geen censuur is en mensen de meest onschuldige, ongeremd creatieve, prettig gestoorde, extreem maffe, alleraardigste opmerkingen, goed doordachte, soms harde woorden, kennis en gedachten ventileren of met elkaar uitwisselen met het doel die ieder voor zichzelf mag bedenken.

    9 likes
 • Gladiator schreef:

  “Meerdere banken, waaronder Credit Suisse en JP Morgan, hebben boetes gekregen. De banken hebben beterschap beloofd”………………….

  Hahahahahahahaha, hebben boetes gekregen, wij krijgen in zo’n geval van OPLICHTING niets minder dan GEVANGENISSTRAF!!!!!

  Vandaar dat WIJ zoiets NIET DOEN en zij wél.
  Daarbij is het punt dat de boetes welke ZIJ krijgen indirect door ONS worden betaald simpel door manipulaties op de financiële markten….en dan…de achterlijke en op geen enkel fundament stavende opmerking..”ze hebben beterschap beloofd”……oh ja, hoe en wie heeft dat beloofd want een bank KAN niets beloven want dat is een stenen gebouw.

  Eigenlijk is het gigantisch simpel om dit “probleem” van deze duivelsbanken op te lossen en dat is om ze overal op deze aarde het LAND uit te schoppen (ja ik weet wel dat dit moeilijk gaat worden want waar moeten deze mooie, lieve, aardige, vredelievende, arme stukken addergebroed dan naartoe.

  Nou, in dit extreme geval zou IK zelfs bereid zijn om met HUN geld ergens in een oceaan een heel klein minuscuul piepklein eilandje voor ze uit zee op te laten spuiten om ze daar zonder bootje los te laten lopen en hun op deze manier een hele fijne oude dag te gunnen!!

  Toch!!

  Gladiator
  ps Dit probleem zal dus nooit worden opgelost mits IK een kleine 4 jaar het bewind zou mogen voeren, maarrrrrr…….

  39 likes
  • weg met ons schreef:

   Beste Gladiator,

   Misschien ben ik te voorbarig, maar iedere betoog, iedere reactie van mensen die helder hier hun reacryies geven lijkt mij water naar de zee dragen, tenminste, als ik het aantal duimpjes zie, dan bekruipt mij het akelige gevoel dat men in NL nog steeds niet doorheeft hoe ernstig de stand van zaken is en men het vertikt uit pure domheid of betweterige arrogantie te willen zien de klok al ver voorbij twaalf staat.

   Bij deze denk ik dan ook dat het beter is voor de gemoedstoestand om te stoppen met reageren.
   De frustratie neemt enkel toe, omdat het duidelijk is hoe erg de stand van zaken is en feitelijk de slaven niet anders verdienen met de grond gelijk gemaakt te worden. Als ik sommige zalverige en slappe reacties lees op andere sites dan vrees ik dat redding niet meer mogelijk is en NL en de EU als verloren mag worden beschouwd. Het “welkom in ons land” volk en aanverwante zachtaardige idioten wens ik dan ook toe dat ze dat krijgen (verdienen) wat ieder zwak schaap in het slachthuis ondergaat. Het schaap alleen voel ik nog compassie voor, het slinkse slavenvolk totaal niet. Het arme schaap heeft het uiteindelijk niet verdiend.

   Dit was voor mij de laatste site waar je nog het vrije woord en de gedachte kon ventileren, aan Ninefornews heeft het in ieder geval niet gelegen. De politiek doortrapteid blijven steunen en de hele afzinkende corrupte overheid tot aan de door en door rotte maatschappij blijven behandelen met fluwelen handschoenen en burgelijkcorrect zoet steunen doet vermoeden dat reageren niets meer kan veranderen. Het slavenmens heeft zichzelf rijp gemaakt voor de slacht en is niet langer een zielig te nemen slachtoffer, maar heeft voor z’n eigen ondergang bewust gekozen.

   Het ga je goed amice en misschien tot een andere keer.

   22 likes
  • Beer van der Put schreef:

   Werd het op Rottumerplaat niet 2x daags eb en vloed?
   Hoef je alleen wat geld in prikkeldraad en krachtstroom te investeren (ipv in hun fijne oude dag).
   Laten we Bojan Slat zijn (eeuwige never ending crowdfundactie voor een zgn.) plastic-fantastic-soup-machine ombouwen tot bankier/pedo-kadaver verwijderaar.

   Wat kost (ons) nou -het vervaardigen, transporteren, afdroppen door een neanderlandse F16, van alleen al- één zo’n vluchtelingen-veroorzakende bom?

   Iemand nog iets vernomen van die vervalste WODC-rapporten (stuk of honderd (vervalste?) onderzoeken
   waaronder die naar het soft-drugs gedoogbeleid), waarop het neoliberale afbraakbeleid de laatste 10 jaar (naar hun hand gezet/wit-gewassen/recht geluld) is gebaseerd? Over “criminele-activiteiten-in-clubverband georganiseerd gesproken”, zouden de Vereniging Van Dieven en hun handlangers een goeie kans maken op een enkeltje Rottumerplaat…

   1 likes
 • Pjoter schreef:

  @ weg met ons , Gladiator , Louise en gelijk denkende.
  Rond zonsopgang deze morgen, liep ik zoals gewoonlijk in de natuur mijn algemene gezondheid op peil te houden. Ik hoorde heftig gekraak van takken, zo een herrie kunnen vossen niet maken dacht ik en liep daarom ‘stevig’ door. Na drie kwartier passeerde ik het zelfde stuk bebossing en nam het zelfde gekraak waar, toen ik dichter naar het geluid toeging zag ik plotseling een boom van een kerel staan, half achter een boom mij te observeren. Hij maakte aanstalten om in mijn richting te komen. Ik wist niet dat ik zó snel kon lopen! Buiten adem (heb copd) belde ik 112 , omdat op dat tijdstip veel ouderen daar wandelen/sporten, maar ook jonge meiden! Toen men mij om het signalement vroeg, durfde ik niet te zeggen welke komaf de betrokkene (volgens mij!) is, uit angst dat ik wordt vermaand om het beestje te “beledigend?” bij zijn naam te noemen. Ik werd autoritair gelijk een delinquent, bedankt voor de melding en mij werd toegezegd dat men er mensen naar toe zou sturen, om te kijken…
  Wat wordt dat van de winter, als het langer donker is, kan men/ik dan helemaal niet meer naar buiten voor een onschuldige wandeling? Thuis gekomen heb ik bijna een uur verdwaasd voor mij uit zitten kijken… Ik kon het met de beste wil van de wereld niet meer op een rijtje krijgen, terug denkend aan de voorheen meerdere extreme voorvallen welke ik in het zelfde stukje natuur heb waar genomen. En er is méér heel veel méér!
  Ik kan momenteel in mijn beleving !Naar mijn mening! Alleen maar een feit constateren, die 3e wo, daar zitten we al midden in en we zijn zo bezet als de kolere. En we hebben géén eigen cultuur meer!
  Dát werd zelfs door een royalty aan ons vermeld!
  Het gewone klootjes volk, waaronder ik, heeft uw ondersteuning hard nodig, dus BLIJF!!! a.u.b.?
  Wij hebben u nodig!
  weg met ons , Louise , U heeft mijn permissie mijn e-mail adres te verkrijgen bij , Gladiator , voor eventuele vragen cq toelichtingen.

  Groet Pjoter

  7 likes
  • EdoHamm schreef:

   @ Pjoter, kijk naar deze cover en je weet wie NL bezet en ook wie de puppets zijn. En het AD maar kraaien van trots. https://www.ad.nl/show/koningin-maxima-schittert-op-spaanse-cover-vanity-fair~ae8f702ac/

   6 likes
  • weg met ons schreef:

   @Pjoter

   Duidelijk een zoveelste ontspoorde buitenlander (ex-huurmoordenaar/wiite helm zwendelaar met erg veel verkrachtingshormonen?), dat is waar de zio politiek het land bewust mee laat volstromen in opdracht van Soros en de Bilderberg.

   Het leger van de islam zou in een oogwenk toch komen uit de buik van Europa? Nu, die is er inderdaad gekomen, in een oogwenk en zien er uit als onschuldige vluchtelingen, maar zijn in wezen soldaten die de bevolking moeten verkrachten, afmaken met kopschoppen en uiteindelijk vermoorden.

   Kijk, mensen begrijpen niet dat je overal en te allen tijde gepakt en afgemaakt kunt worden, want dat is namelijk de opdracht voor de islam van de Westerse zio machthebbers. Islam en zionisten zijn elkaars gelijke, zionisten zijn geen Joden(!), Eerder zijn Palestijnen Joden dan de zionisten, bij wijze van.

   Mij zie je niet zomaar even meer ergens over straat gaan, zelfs overdag over straat gaan is een gevaarlijke expeditie geworden. Heb zelf ook een akkefietje beleeft op klaarlichte dag liep ik met mijn fiets aan de hand keurig netjes op de stoep en uit het niets kwam een Marokkaanse EU zio soldaat in burgerkleding tikte met zijn voet per ongeluk zachtjes tegen mijn fietswiel en daarop begon de gek min of meer te flippen en ging voor mij staan en wat op de grond spugen. Nu ben ik niet bang uitgevallen, maar was wel voorbereid op een aanval, met of zonder eventuele vrienden bewapend met messen, maar toevallig liep deze vent zonder vrienden en zonder 🔪. Ik heb standaard wat Begroetingswoorden in het Arabische klaarliggen en blufte hem af dat ik wist wie hij was. Hij begon wat uit z’n muiltje te klagen dat ik niet mocht liegen, moest van binnen hard lachen, want als er één leugenachtig soort is dan zijn dat wel de (middeleeuwse) religieuzen. Al spugend vertrok hij en keek nog een pasr keer dreigend achterom. Ver daarna pas hing ik mijn fietsketting weer terug aan mijn fiets, maar bleef wel retegoed om mij heen kijken. Kijk, dat is NL geworden, een jungle en oorlogsgebied. Zag, voor ik bertrok uit NL, tijdens een parkwandeling, een prachtig meisje wat naïef komen hardlopen uit een richting waar het stil en donker was, ik was werkelijk verbijsterd en dacht “kind, pas op, we zijn in gevaar en jij zeker!”…De soldaten die zijn gekomen en nog steeds komen uit de buik van Europa zijn gevaarlijker dan loslopende Afrikaanse leeuwen en hyena’s. We moeten alleen niet bang worden, maar duidelijk strlling nemen en een front vormen tegen de zio macht. Alleen, Europa is reeds verloren en wij ook. Blijf waakzaam en weg van plaatsen waar de kans groter is de soldaten van de zionisten tegen te komen!!!!….

   7 likes
  • Anubis schreef:

   De grootste vijand van de mensen op deze planeet is de ANGST!

   Leer je zelf kennen, en onder vind u zelf wie u werkelijk bent, u bent niet zomaar een nummer.

   90% van de mens op de planeet leeft in ANGST kom uit u angst en durf te leven! geen angst geen zorgen in vol vertrouwen met u hogere zelf.
   Selemat gajun, selemat ja. Vertaling sirians : wees een en ben in vreugde.

   6 likes
  • Jeweetzelluf schreef:

   Enig idee wie deze persoon kan zijn? Vindt jouw verhaal uitermate boeiend, maar lijkt me ook wel schrikken voor jou!

   @weg met ons & Gladiator: Hier zit nog zo’n trouwe lezer. Buiten mij zijn er nog genoeg anderen die niet reageren. Blijf vooral reageren, mede door jullie post ik zo nu en dan(sinds kort) ook een bericht.

   Keep up the good work!

   4 likes
 • Louise schreef:

  Hallo jongens, warm he? Was een mooi voorbeeld toen Frankrijk kampioen werdt…..ook weer beelden wereldwijd , van onze gekleurde medemens , plunderingen ,zelfs de bagage uit de bussen gejat , t leek wel een oorlog schreef een Franse krant…… Soms vertellen beelden meer dan woorden… We staan er goed op in t‘ oude Europa, En dat allemaal onder de bezielende leiding van onze huis alcoholist……
  @ Gladiator , joh je zou gillend gek worden als je deze maatschappij zou willen leiden …..je zou een tweede Pim worden, dat is het niet waard…
  Veranderingen hebben de neiging om uit een totaal onverwachte hoek te komen , zoals in ons persoonlijk leven……..

  9 likes
  • Pjoter schreef:

   @louise, die komen er écht wel (ga er niet op in)
   @ weg met ons, blijf a.u.b. e.e.a. becommentariëren , het opent velen ogen. er zijn massa’s mensen welke uw en óók Gladiator’s commentaar en uitleggen wakker maken en óók houden ja zelfs doen activeren!
   Al gaat het alleen al om de simpele verwoording, waarmee we de generatie na ons kunnen attenderen, neemt u a.u.b. van mij aan, dat er een gigantische sneeuwbal aan het rollen is, a.u.b?!
   U opent ogen!!!

   Met hoge achting,
   Pjoter

   9 likes
   • weg met ons schreef:

    Beste en alleraardigste Pjotter, dank voor je bemoedigende en oprechte woorden. Wist niet dat mijn reacties werkelijk iets bijdragen, hoop wel dat reacties vooral leerzaam zijn en dat het leert dat je van je hart zeker geen moordkuil moet maken en mensen begrijpen dat spreken met het geweten en je innerlijke “ik” laten spreken daar geen verbod op rust of iets is om je voor te schamen, ook al zijn de gedachten nog zo vreemd of ogenschijnlijk bizar. Want dat is precies wat de gevestigde orde wil, dat de mens spreekt en denkt met zijn verstand die volgepropt zit met afgericht en geconditioneerd (staats)denken. Goed afgericht voor het leven en dat doen en zijn wat een ander wil is jezelf verloochenen en weggooien, jezelf reduceren tot een kuddedier en daarnaast ervoor zorgt dat je vooral jezelf ongelukkig maakt en gevangen blijft….dat kan toch nooit de bedoeling zijn van het leven, dit leven…Het is dan zoiets als nooit tot volle bloei komen en uiteindelijk aan het einde sterven als een vreemde van jezelf, die nooit kennis heeft gemaakt met zichzelf.

    We leven in een tijd dat kennis maken met jezelf eindelijk kan en ook mag, ja mag(!), eindelijk, in de huidige tijd is dat mogelijk, maar wordt wellicht voor een laatste keer in de geschiedenis gestopt en geremd door de corrupte, satanische machten die niet kunnen excisteren zonder ons gevangen te houden en te dwingen tot slavendom en van ons dat maken waar zij op moeten groeien. Zonder ons zijn ze namelijk nul cent waard.

    Dat ik wil stoppen met reageren heeft te maken met veel verzamelde inzichten en bewijzen die mij vertellen dat de mens gedoemd lijkt keer op keer weer als een soort mislukt product het geheel der dingen die plaatsvinden te laten voor wat ze zijn in een zoveelste slavendom en daaraan zelf hard meewerkt uit domheid, gemakzucht, arrogantie, leegheid, capitulatie, angst, machteloosheid en wat al niet meer.

    Het onvoorstelbare en voor mij onmenselijke nieuws van de afgelopen tijd is het
    volgende bewijs dat we gedoemd zijn te mislukken in ‘onze missie’het kwade ten goede te keren en redding lijkt niet meer mogelijk. Ik heb echter niet de moed opgegeven en probeer hier niet wat op te spelen of een beetje interessant te doen, want dat simpele soort of type mens ben ik zeker niet. Ben net als ieder mens, maar probeer mij wel te onderscheiden in het (na)denken, door mij vooral -niet- te conformeren en juist -niet- voor de veilige en makkelijke weg te kiezen. Niet omdat ik dat
    zo interessant vind of dat zo wil, maar omdat ik niet anders kan zijn dan wat of wie ik ben.

    Maar ik zie werkelijk geen redding meer voor de mens en zeker niet voor de ontwikkeling naar de vrije, soevereine en zelfstandig levende en denkende mens. Het trieste nieuws van de laatste tijd heeft bij mij alle hoop de grond in geboord en dan vooral laten zien hoe makkelijk mensen dergelijk nieuws accepteren en lijken dat in deze wereld te willen normaliseren. Dat deed mijn laatste stukje hoop de das om.

    Het reageren lijkt daarom vruchteloos te worden, dat ik daarom (voorlopig) maar afhaak.

    Maar, als ik jouw reactie lees dan slaat bij mij de twijfel toe, ik wist niet dat er toch ergens nog iemand was die er iets aan heeft.

    Nogmaals, dank voor je reactie, zal er daarom zeker nog eens over nadenken. 👍

    10 likes
 • Louise schreef:

  @ weg met ons, @ Pjoter heeft wel een punt , natuurlijk moet je eerst aan jezelf en je gezondheid denken.
  En misschien krijg je het voor elkaar om iets meer ( zwarte) humor in je betoog te verwerken.
  Kijk de wereld veranderen kunnen we echt niet, dat zijn langzame processen die gaan gewoon door..
  En een ding is zeker bijna iedereen op deze site vindt het een idiote bende op het ogenblik ….maar als we met z’n allen het een achterlijke zooi vinden geeft dat een beter gevoel voor saamhorigheid …….
  Ik denk dat voor WW2 ook mensen waren die al die ellende aan zagen komen , maar de oorlog is gewoon gekomen…..
  En ik ben het op vele punten met je eens, alleen mijn benadering is anders, ik reageer en laat t dan los…
  Er zijn ook nog andere dingen in het leven….. Maar goed laat t even bezinken en kijk later nog eens of we verder zijn gekomen ( humor). hhhh 🙀 Rustig aan zonder klimaat gezeik is het toch een warme stoffige uitputtende zomer, dat laatste hier in de randstad , fijnstof waait zo naar binnen…….ok genoeg……neem je tijd, vriendelijke groet Louise.

  9 likes
  • weg met ons schreef:

   @Louise

   Dankje voor de oprechte en ook bemoedigende woorden. Kan niet anders dan toegeven dat ik ook van jouw reacties zeker wat opsteek en dat tezamen opgeteld met zoveel anderen leert dat er toch veel wijsheid onder mensen zit, meer dan je zo zou verwachten. Misschien nog belangrijker is niet zozeer het leren, maar meer het weten en laten zien dat we niet langer als goedgelovige en naïeve zielen wat dolen, maar klaarwakker zijn of steeds meer ontwaken.

   Zal je wijze raad opvolgen en mijn tijd nemen, maar wens je in ieder geval daarbij oprecht het allerbeste toe.

   8 likes
 • KlaasDenHelder schreef:

  Het probleem is dat als iemand de belastingdienst oplicht, hij het volledige bedrag PLUS een boete moet betalen.

  De banken die het hier betreft betalen echter alleen een boete die ook nog eens vele malen kleiner is dan het bedrag wat ze met het bedrog hebben verdient.

  Niet echt afschrikwekkend dus

  Nog los van het feit dat ze dat soort boetes als “operationele kosten” weer kunnen doorberekenen naar de klanten

  11 likes
 • Louise schreef:

  Gatver wat is dit nou allemaal weer, wat vervelend Pjoter , maar je moet je nooit schamen om te vertellen wat je gezien hebt, bedenk dat die agenten ook maar hun werk doen en ook balen al zeggen ze dat niet hardop…. Het is dat NSB systeem daarboven …. Kijk eens wat er in Rotterdam gebeurd is met dat meisje, afschuwelijk maar het signalement was,,getint,,…
  Weg met ons, ik heb ook wel van die ervaringen gehad, maar bluf ze af……onlangs liep er een getinte man achter me, dat irriteerde , draai me om en vroeg wat hij wilde, nou geld zei hij,ik ga niet herhalen wat ik heb gezegd…….maar hij droop af…..
  Nou heb ik in het verleden jaren in commissies gezeten tegen heroïne hoertjes en verslaafden , al wat die arme mensen vroegen was wat klein geld, nou dat gaf ik met regelmaat…..Maar het is niet te vergelijken met wat er nu rond loopt….. @ Pjoter ik heb het mail adres niet van gladiator , hierin ben ik een supermuts…… kan je niet een mailadres aanmaken tijdelijk ?. Sterkte doe even rustig aan….. neem een andere route….ik zal eens voor je zoeken op natuur geneesmiddelen copd, je hoort me nog… En we krijgen eerst financiële crisis, eigenschuld zelf gecreeerd de hebzuchtige mens.. maar hier in Nederland krijgen we problemen met water, ik kan niet zien of dat de rivieren zijn of de zee…….nou rustig aan allemaal en neem een aspirine met dat warme weer, bloed wordt dikker en uit de zon blijven, lieve groet van het orakel van ninefornews…..pffff wat een dag……

  3 likes
  • Pjoter schreef:

   @Louise,
   Hallo moeke,
   Dat van het water, kreeg ik vorige week al door,(te veel of te weinig) heb toen direct 24 flessen ingeslagen, ik kreeg ook Turkije als baas over het water door, ik kan het niet uitleggen.
   Route-
   Dat is een goede, ik neem een andere route, heb zelf hart en vaat ziekten en copd,..en meer. daarom ga ik zo vroeg mogelijk, overdag ben ik niet vooruit te branden, ben te moe.doe s’morgens huishoudelijke verplichtingen. tracht holistisch te eten, gaat steeds beter, alleen koffie kan ik niet vanaf blijven 2x pd.
   Gebruik dagelijks, een eetlepel knoflook, 2 eetlepels lijnzaadolie, een ui rauw,een theelepel curumcuma.
   maar ook nog een zootje chemische medicatie welke ik aan het afbouwen ben , geheel zelfstandig(kan het niet meer betalen!) en de bijwerkingen zijn giga irriterend, waar mn cardioloog ook weer een pilletje voor had, ik heb dus bedankt. Slik nu nog 2 van 6 op een dag! en voel me als een jonge god, alleen nu ff niet met die benauwdheid. ben m. 66.
   Koele groet

   4 likes
   • weg met ons schreef:

    @Pjoter

    Op deze reactie wil ik toch nog even reageren. Wel eens aan een goede kwaliteit vitamine B12 gedacht? Neem één die opgenomen wordt via de slijmvliezen. Dit kan één zijn in vloeibare vorm. Vul deze aan met een dagelijkse grote hoeveelheid vitamine D. Daarna kun je aanzien welk effect dit heeft. Heeft het een positief effect dan kun je later altijd nog de dosering wat naar beneden brengen. Neem in deze geen goedkoop vitamine preparaat, maar een kwalitatief betere. Vitamine B12 tekort lijkt in de huidige tijd veelvuldig voor te komen. Is maar een idee, je weet maar nooit waar de angel drukt?

    3 likes
 • Richard schreef:

  Boeh… Lees ik hier heel veel woorden. Schande! Schande! Schande! En dat allemaal terecht.
  Maar ze komen er al eeuwenlang mee weg en hun rijkdom groeit tot onvoorstelbare hoogten.
  Enne mijn vraag is: Wat nu?
  Ik zit hier tussen dozen en ga weg van hier. En niet alleen van hier, maar van deze manier van doodgaan. Wat er ook komt, ik ga kiezen voor het leven. Dat is voor mij de enige manier om dit monster te verslaan.

  5 likes
 • Anubis schreef:

  Over nieuws gesproken, dit is nog niks wat nog moet komen, over NOS journaal wat gesponsord word door de rockfellers en de rotschild family’s zullen nooit dit soort dingen in hun nadeel openbaren. We praten niet over mensen met een hart, het zijn negatieve reptielen in een menselijk lichaam, shaepsifting ook weleens genoemd. Mens is hun voeding, Angstig mens is voeding voor hun, en een dood mens is eten voor hun, het klinkt misschien krank zinnig maar dit is de waarheid. Er komt nog meer dus zet je maar scraps!

  4 likes
 • Marie schreef:

  Ja, jullie commentaren zijn zeer verrijkend! Ga zo door!

  4 likes
 • Louise schreef:

  @ pjoter , je maakt je veel te druk en te angstig , daar raakt het lichaam van slag , het leven loopt toch zoals het moet… als je meer vertrouwen hebt in jezelf en je eigenlijke bron word je vanzelf krachtiger……..
  Ook niet teveel naar alle negatieve internet programma’s kijken trekt alleen maar negatieve energie aan… Er is niks nieuws onder de zon, goede mensen en slechte van alle tijden…..

  2 likes
 • Pjoter schreef:

  @weg met ons
  beter laat dan nooit, dank voor de B12 tip, gebruik ik al in een alg’ supplement van Dr Lenkei

  2 likes
 • x

  Check Also

  5g

  ‘Stop nu de uitrol van 5G en doe eerst serieus onderzoek, voor het te laat is’

  Stop nu de uitrol van 5G en ...

  woordvoerder

  Woordvoerder Amerikaanse Gezondheidsministerie: ‘Soros is het echte virus!’ (en Rothschilds ‘hunkeren naar macht’)

  Afgelopen week benoemde president Trump zijn voormalige ...

  >