UFO

Ruitvormige UFO zoemt over Zuid-Californie

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De meeste UFO-waarnemingen spreken van objecten die eruitzien als ruiten, schotels, schijven of zeer heldere, bijna verblindende lichten.

Op de avond van 5 april jongstleden was een automobilist in Costa Mesa in de staat Californië getuige van een ruitvormig object, meldt de Huffington Post.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Het object bracht volgens de getuige een licht zoemend geluid voort. Hij heeft zijn waarneming gemeld bij het Mutual UFO Network (MUFON). “Ik zag op iets meer dan een kilometer afstand een ruitvormig vaartuig aan de oostelijke hemel,” aldus de getuige wiens identiteit te midden van het onderzoek anoniem blijft. “Ik dacht dat het een helikopter was, maar het vaartuig had geen navigatielichten en was bovendien veel te groot voor een helikopter.”

Zoemend geluid

Toen de getuige zijn auto aan de kant van de weg had gezet zag hij hoe het object kantelde. “Toen kon ik zien hoe het object bestond uit twee ruiten die in het midden met elkaar waren verbonden,” ging hij verder. “Eerst dacht ik dat het ging om een grap, maar dit vaartuig was veel te geavanceerd om een stuk speelgoed te kunnen zijn. Bovendien was het erg groot. Het bracht een zoemend geluid voort dat ik van iets meer dan een kilometer afstand kon horen.” De getuige voegde toe dat de UFO voorzien was van vier lichten die feller schenen dan de zon.

PR-directeur van MUFON Roger Marsh liet weten dat ruitvormige objecten vaak worden gemeld. De ruit staat in de top zes van meest gemelde UFO’s. Het enige verschil in dit geval is dat de getuige een zoemend geluid hoorde terwijl de objecten in de meeste gevallen geheel stil zijn, aldus Marsh.

Ongewoon object

In 1973 zagen Marsh en een tiental andere getuigen nabij Greensburg in de staat Pennsylvania een ongewoon object in de lucht. Boven een telefoonpaal hing een schotelvormig object. Het bracht geen geluid voort en was aan de onderzijde geheel verlicht.

Nadat het object enkele manoeuvres liet zien verdween het plotseling. Binnen enkele minuten verschenen gevechtstoestellen van de luchtmacht in het gebied.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x