UFO

Ruitvormige UFO zoemt over Zuid-Californie

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De meeste UFO-waarnemingen spreken van objecten die eruitzien als ruiten, schotels, schijven of zeer heldere, bijna verblindende lichten.

Op de avond van 5 april jongstleden was een automobilist in Costa Mesa in de staat Californië getuige van een ruitvormig object, meldt de Huffington Post.

Het object bracht volgens de getuige een licht zoemend geluid voort. Hij heeft zijn waarneming gemeld bij het Mutual UFO Network (MUFON). “Ik zag op iets meer dan een kilometer afstand een ruitvormig vaartuig aan de oostelijke hemel,” aldus de getuige wiens identiteit te midden van het onderzoek anoniem blijft. “Ik dacht dat het een helikopter was, maar het vaartuig had geen navigatielichten en was bovendien veel te groot voor een helikopter.”

Zoemend geluid

Toen de getuige zijn auto aan de kant van de weg had gezet zag hij hoe het object kantelde. “Toen kon ik zien hoe het object bestond uit twee ruiten die in het midden met elkaar waren verbonden,” ging hij verder. “Eerst dacht ik dat het ging om een grap, maar dit vaartuig was veel te geavanceerd om een stuk speelgoed te kunnen zijn. Bovendien was het erg groot. Het bracht een zoemend geluid voort dat ik van iets meer dan een kilometer afstand kon horen.” De getuige voegde toe dat de UFO voorzien was van vier lichten die feller schenen dan de zon.

PR-directeur van MUFON Roger Marsh liet weten dat ruitvormige objecten vaak worden gemeld. De ruit staat in de top zes van meest gemelde UFO’s. Het enige verschil in dit geval is dat de getuige een zoemend geluid hoorde terwijl de objecten in de meeste gevallen geheel stil zijn, aldus Marsh.

Ongewoon object

In 1973 zagen Marsh en een tiental andere getuigen nabij Greensburg in de staat Pennsylvania een ongewoon object in de lucht. Boven een telefoonpaal hing een schotelvormig object. Het bracht geen geluid voort en was aan de onderzijde geheel verlicht.

Nadat het object enkele manoeuvres liet zien verdween het plotseling. Binnen enkele minuten verschenen gevechtstoestellen van de luchtmacht in het gebied.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x