Homepagina » Mens en Dier » Premier Rutte: ‘alleen dán krijgen wij onze vrijheid terug’
rutte
Foto: Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0

Premier Rutte: ‘alleen dán krijgen wij onze vrijheid terug’

Wat weet premier Mark ‘Build Back Better’ Rutte over het verloop van de coronapandemie wat wij niet weten? In 2019 mocht hij op audiëntie komen bij Klaus Schwab, de geestelijk vader van de ‘Grote Reset’. Wat heeft hij toen besproken? Waarom heeft Rutte het over Build Back Better? Politici als Henk Krol en Thierry Baudet confronteerden hem hier al mee.

De premier ging hier nog niet echt op in, maar zo af en toe licht hij een tipje van de sluier op. Gisteren liet hij zich tijdens het debat over de rellen ontvallen dat we pas weer onze vrijheid terugkrijgen als ‘de strijd tegen het virus gewonnen is’.

Hij zei: “Wat we hebben gezien heeft niets te maken met strijden voor de vrijheid. We nemen deze maatregelen niet voor onze lol. We doen dat omdat we met elkaar vechten tegen het virus. Het is het virus dat op dit moment onze vrijheid beperkt. We moeten dus de strijd tegen het virus winnen, want alleen dan krijgen wij allemaal onze vrijheid terug.”

Rutte heeft er schik in

Wanneer is de strijd tegen het virus gewonnen? Als er geen coronapatiënten meer in het ziekenhuis liggen? Als er geen ‘coronabesmettingen’ meer zijn? Het griepvirus komt normaal gesproken ook ieder jaar terug en leidt ’s winters tot volle ziekenhuizen. En er wordt al vele jaren tegen de griep gevaccineerd.

Terwijl de problemen de spuigaten uitlopen – huiselijk geweld, faillissementen, depressies, zelfmoorden, leerachterstand – blijft onze premier grapjes maken. Hij zei lachend dat hij nu meer macht heeft omdat het kabinet al demissionair is en niet meer naar huis kan worden gestuurd. Ook lachte hij om de corona-ellende van studenten. Hij heeft er duidelijk schik in.

Hou vol

In enkele maanden tijd gingen we van ‘mondkapjes werken niet’, ‘het virus kan niet worden overgedragen op mensen’ en ‘het virus lijkt ongevaarlijk’ naar ‘mondkapjes zijn verplicht’ en ‘het is een heel gevaarlijk en gemeen virus’.

En iedereen hobbelt achter Rutte aan. Tienduizenden mensen de vernieling indraaien door ze onterecht te bestempelen als fraudeur? +2 zetels. In het geniep terroristen steunen in Syrië en dat toedekken? +2 zetels. “Wie zíjn die mensen?”

Hou vol. Nog even een avondklok. Nog even een lockdown. Nog even de winkels dicht. Hou vol. Niet één, maar twee mondkapjes. Een derde golf. Weer een avondklok. Weer een lockdown. Hou nog heel even vol. Nog een vaccin. Een anale coronatest. Ieder jaar vaccineren? Drie mondkapjes? What’s next?

4.6 59 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
petertje
petertje
2 maanden geleden

Ik ben bang dat dit gedoe nog heel lang gaat duren. En het heeft niets meer te maken met de griep.

Mickey
Mickey
Reactie op  petertje
2 maanden geleden

Controle… controle van schapes!!

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  Mickey
2 maanden geleden

WELK virus? Het is NOOIT geïsoleerd… Geen één van de inmiddels 300 bekende “mutaties”.

https://lbry.tv/@Alin:7/NEW-Mutations-of-the–quot-Virus-quot–Found!-What-does-that-REALLY-Mean:0

truthandcourage
truthandcourage
Reactie op  joepiedepoepie
2 maanden geleden

Precies!!!!

Floppy
Floppy
Reactie op  petertje
2 maanden geleden

Denk het ook niet. The Great Reset. Plan 2030 minder mensen en die paar die over zijn. Werken voor hun. Geld geen spullen en u zult gelukkig zijn. Volgens mij moeten we dat zelf uitvinden hoe we willen en worden zijn.

ruud
ruud
Reactie op  Floppy
2 maanden geleden

Als wij niet kopen is hun rijkdom ook gauw weg. Hoezo geen spullen die rotzooi daar zijn zij toch rijk mee geworden. Zijn zij niet nog gelukkiger als er nog enkele miljoenen op hun rekening komt te staan. Het lijkt wel op de star trek serie werken voor nop en gratis diensten. Jazeker gaat werken not

jannie
jannie
Reactie op  ruud
2 maanden geleden

if you pay peanuts, you get monkeys

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  ruud
2 maanden geleden

Ik lig in een deuk door de tekst ‘als wij niet kopen is hun rijkdom ook gauw weg’.

Mooie opmerking ruud;-)

En zo kwamen de fabrikanten uiteindelijk met een stelling dat zij misschien wel vervuilen maar de mensen willen nou eenmaal graag hun producten hebben.

johnie
johnie
Reactie op  ruud
2 maanden geleden

Het werkt zo; U mag niets meer bezitten, zelfs uw kleren niet, die huurt u. Zo ook een fiets of auto alleen te huur. Voeding wordt op basis van calorieen berekend; zware beroepen krijgen meer calorien, een kantoor baan een stuk minder. Echte valuta bestaat niet meer u krijgt punten gestort, waarmee u bepaalde dingen mag huren, eten en drank wordt dus gerantsoeneerd op basis van uw arbeid. Bent u nuttig voor de maatschappij krijgt u wellicht meer punten. Heeft u een afwijkende mening, dan morgen minder te eten. Allemaal terug te vinden op de site van de VN…..

Yomodo
Yomodo
Reactie op  johnie
2 maanden geleden

Tegenwoordig bezit je GEEN muziek of films meer, je betaalt voor het recht om die zooi te mogen afspelen. Als dat recht verloopt, doei muziek en video.

Jos
Jos
Reactie op  petertje
2 maanden geleden

Rutte liegt al 12 jaar en zal dat blijven doen!

Nina
Nina
Reactie op  Jos
2 maanden geleden

Al veel langer, alleen heeft geen mens dat in de gaten gehad!!

Ali mentazzi
Ali mentazzi
Reactie op  Nina
2 maanden geleden

Jawel hoor, maar deze mensen werden als hoedjes bestempeld en nog steeds.
Een president is geen president als de grondwet buiten werking is gesteld en hij zelf untouchable denk te zijn.
Baidewee, geld houden we niet over, dus koop manipuleren is dan ook verdwenen.

Trek eens aan mijn vinger?
Trek eens aan mijn vinger?
Reactie op  Ali mentazzi
2 maanden geleden

Tegenwoordig Wappies. Binnenkort moeten ze ook de gele wappiester gaan dragen. Of bordtjes voor de ingang van café, restaurant, het zitbankje in het park, uitgaansgelegenheden, supermarkten en winkels: VERBODEN VOOR WAPPIES!

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Jos
2 maanden geleden

Hij zou eens moeten bewijzen dat virus bestaat. Laat hem maar eens naar een lab gaan voor een rondleiding en dan mag hij zelf vrijwilliger zijn om te kunnen bewijzen dat het geïsoleerde virus hem ziek kan maken. Ik mag hopen dat hij verder gezond is. Dan pas mag hij weer hoog van de toren blazen. Dit zijn namelijk de regels die de wetenschap heeft afgesproken.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  petertje
2 maanden geleden

Precies het virus wordt namelijk nooit verslagen als je dit verder goed leest en zeker niet met hun hier maar in beleid terwijl het land vol is, we ademen elkaars asem in. En die 54 kinderen uit griekse opvang kampen bleken nu toch gezinnen te zijn, en dit gaat maar door. Zoals we zien komt het verkeerd op gang Nederlandse winkeltje woorden beschadigt en geplunderd. De helden moeten op het binnenhof zo te keer gaan en niet bij de buren.

Kurt
Kurt
Reactie op  petertje
2 maanden geleden

Het heeft van het begin niets te maken gehad met de jaarlijkse griep Petertje vandaar dat plandemic de juiste naam voor dit event is.
Dit gaat net zolang duren totdat we het toelaten want ze laten ons echt niet meer los, kijk hoe simpel mensen te misleiden zijn en ze geloven toch alles wat hen verteld wordt.
Wie had gedacht dat mensen met mondkappen zouden rondlopen terwijl er geen wetenschappelijk bewijs is voor mondkappen terwijl de zogenaamde slimmerds meteen roepen ik geloof de wetenschap !!!
Zeg altijd meteen, nee dat doe je niet.
Jij of in dit geval wij bepalen hoe een ander ( regering ) met ons omgaat.

doornbos
doornbos
Reactie op  petertje
2 maanden geleden

Tot 31 maart 2025 waarna, hoe bestaat het, tot 2028 weer een heus nieuw virus zal zijn verzonnen. Logisch. Het gaat nu eenmaal een stief kwartiertje duren alvorens de schoonmaak kan worden afgerond. De vreugde van de sinister president zal worden veroorzaakt door de schouderklopjes die hij krijgt. Complimenten, maar niet afkomstig van mensen …

Wakker
Wakker
Reactie op  petertje
2 maanden geleden

Tuurlijk, omdat ze hun doelen willen bereiken wat op de planning staat voor agenda 2030. Ze willen voor die tijd iedereen gevaccineerd hebben en een hoop sterfte.

Jan Zonder Vrees
Jan Zonder Vrees
Reactie op  petertje
2 maanden geleden

Build Back Better = bbb = 666

Realistic
Realistic
Reactie op  Jan Zonder Vrees
2 maanden geleden

Ik heb de pest pokke hekel aan die getallen.
Ik ben van 6-1966.
Helaas ben ik ook nog om 19 uur 06 geboren. Dat is 6 uur en 66 min.

edwin vissers
edwin vissers
Reactie op  Jan Zonder Vrees
2 maanden geleden

U snap het jan zonder vrees

Nemo
Nemo
Reactie op  petertje
2 maanden geleden

en ook niet met dit nep virus Crona19

Fred
Fred
Reactie op  petertje
2 maanden geleden

Ik ben bang dat er nog steeds veel schapen zijn die Dit in stand houden. Massaal er vol tegenaan en B..O. is het enigste wat de tirannie tegenwerkt

Vlinder
Vlinder
2 maanden geleden

Er is maar èèn virus en dat is Mark Rutte!

Wakker
Wakker
Reactie op  Vlinder
2 maanden geleden

Wanneer gaan die machtige advocaten deze malloot (Rutte) vervolgen? Als deze mensen nou eens opstaan dan kan er een verandering plaatsvinden met behulp van burgers.

m engelen
m engelen
Reactie op  Wakker
2 maanden geleden

Als iedereen die deze onzin moe is allemaal 25 euro betaalt kunnen we een goede advocaat nemen die niet bang is en de rechters ook door ziet hebben we misschien kans

Wakker
Wakker
Reactie op  m engelen
2 maanden geleden

Ik heb een rechtsbijstand dat is niet het probleem. Je moet een goeie advocaat hebben die de wettelijke macht op zeep helpt, maar ook een aantal rechtelijke macht uitvoerders die mee werken aan een corrupte systeem, om mensen voor de domme te houden. Gerard Spong was een goeie, maar die is met pensioen. Wat blijft er nog over?

Daarnaast moet je als burgers verzamelen om goede advocaat te vinden, hoe doe je dat als je al weet uit ervaring dat je heel veel verrotte advocaten hebt?

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Vlinder
2 maanden geleden

Helemaal mee eens. En ook dat virus moeten we in maart, met de verkiezingen, gaan opruimen.

Paca
Paca
2 maanden geleden

Precies, waar is de eindstreep.. een definitie ontbreekt. En wij moeten vertrouwen hebben?

Jerry
Jerry
Reactie op  Paca
2 maanden geleden

er is pas een eindstreep als zij vinden dat het er tijd voor is. NIet het virus beperkt onze vrijheid, dat doen de mensen die ons regels opleggen.

Gale
Gale
2 maanden geleden

We kunnen nú gewoon terug naar normaal. Pharma gigant Merck is gestopt met anti-Corona vaccins omdat het menselijk immuun systeem beter werkt zonder. Zie ‘timeline’ op Merck.com

Jeroen
Jeroen
2 maanden geleden

Dit is dus de grote scam van Rutte:
HET VIRUS VERSLAAN
Is er in de geschiedenis ÓÓIT een RNA-virus verslagen? NEE!
Ebola, Influenza (griep) AIDS, etc.
We zullen dus (volgens Rutte) nooit meer vrij zijn.
17 maart a.s. rekenen we af met deze staatsgevaarlijke idioten!!!!

Rens
Rens
Reactie op  Jeroen
2 maanden geleden

Ik denk niet dat we 17 maart stemmen. Hij is immers zoals hij zelf zegt ‘machtiger te zijn in demissionair status’. De verkiezingen zullen keer op keer uitgesteld worden zodat hij voorlopig in de eigen soep kan blijven roeren.

Jaap
Jaap
Reactie op  Rens
2 maanden geleden

Inderdaad, dat dacht ik ook toen hij zei dat hij plots meer macht had. Plots viel de hele puzzel in elkaar. Ik heb me lang afgevraagd waarom ze dit deden: welk voordeel is er nu te halen uit een kapotte economie. Nu is het dus duidelijk: om de democratie te laten vallen. Nederland is het eerste land (dat ik weet), maar zeker niet het laatste. In de US moesten nog snel-snel de verkiezingen doorgaan om die Biden aan de macht te brengen, maar dat was ook voor hen de laatste verkiezing.

Nemo
Nemo
Reactie op  Rens
2 maanden geleden

Bovendien verlopen de verkiezingen (als die er mochten zijn) niet eerlijk verlopen. Er zal gefraudeerd worden bij het leven. De VS is er niks bij vergeleken, omdat men hier altijd hahaha hebt gedacht dat het hier in Neanderlandje het altijd keurig en netjes ging sinds Thorbecke. hahaha effe lache hoor. De senieliteit van de gemiddelde Neanderlader !

Fok Ze
Fok Ze
Reactie op  Jeroen
2 maanden geleden

Inderdaad en ook met die “veiligheids nivo’s”

Van ‘level 1’ kom je nooit af met de pcr test, die overigens al onderuit is gehaald in vele rechtszaken

Rutte trekt zich niets aan van de rechterlijke uitspraken in “onze constitutionele democratie”

Constitutionele Democratie wat een joke

Dictatoriale Tirannie

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Jeroen
2 maanden geleden

In zijn hoofd is het een bol met uitsteeksels die achter een boom wacht om toe te slaan. Kennelijk denkt hij nog magisch, zoals een kleuter.

Martin13
Martin13
Reactie op  Jeroen
2 maanden geleden

Ja en dat is dus het probleem het eindigd niet bij Rutte, je ziet toch dat deze waanzin wereldwijd is uitgerold. Dus dat betekent dat de elite de meeste politici omgekocht hebben of ze zijn te chanteren . Als de verkiezingen al doorgaan dan verlopen ze waarschijnlijk niet eerlijk en zelfs als Rutte weggestemd word dan neemt Kaag,Klaver of Hoekstra het stokje over. Want de elite hebben hier alles op gegokt als ze verliezen en de waarheid word bekend is er geen uithoek op deze wereld waar ze nog veilig zijn.
En denk nou niet de PVV of FVD word de grootste ja dat zou kunnen maar dan willen de andere partijen toch geen kabinet met hun vormen dat hebben we eerder met de PVV wel gezien. Nee wij komen hier niet meer gemakkelijk uit.

Jan-Jaap de Tuinman
Jan-Jaap de Tuinman
2 maanden geleden

Anale coronatest, haha! Zeker enkel voor jongetjes beneden de 13 en uitgevoerd in het fietsenhok van het Ministerie van Justitie (eerste steen gelegd dd 1987 door ene JD), en wel na 21u wel te verstaan!

doornbos
doornbos
Reactie op  Jan-Jaap de Tuinman
2 maanden geleden

Potverdemmink nog aan toe.

Hans Roovers
Hans Roovers
2 maanden geleden

Beste
Vergeet niet dat het volk niet op Rutte
gestemd heeft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Al jaren worden hier dezelfde frauduleuse stemcomputers gebruikt als in US
dus uw bovenstaande kreet dat het volk op Rutte stemt ondanks zijn neg beleid is niet juist.
gr
JR

Fok Ze
Fok Ze
Reactie op  Hans Roovers
2 maanden geleden

IDD en Verdonk had het leiderschap over de VVD gewonnen, maar werd onmiddellijk even meegenomen naar een cafe, door o.a. Joris Demmink.

Bij terugkomst in de zaal was op wonderlijke wijze plots Rutte de leider, terwijl hij de partijverkiezing dus verloren had

Can you say Frikandellenrepubliek

Idi Amin, Pol Pot, Mao, zelfde maar die hadden Bananen

ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

”  dat we pas weer onze vrijheid terugkrijgen als ‘de strijd tegen het virus gewonnen is’. “
Dat betekent dus concreet dat wij onze vrijheid nooit terugkrijgen want dit virus en vele andere luchtwegvirussen blijven altijd rondzwerven, ook ‘s zomers hetzij dat dit soort virussen in de zomer nauwelijks de kans krijgen om echt ernstig zieken te veroorzaken ondanks dat er wel zomergriepslachtoffers zijn te betreuren, hetgeen te lezen was op deze site.

Verder worden de touwtjes alleen maar verder aangetrokken en heeft de politie licence to kill. Zelfs tegen minderjarigen.
Bevel is bevel. De politie moet hard handelen zonder enige vorm van waarschuwing, óók tegen minderjarigen. ( https://www.youtube.com/watch?v=lfBUafpZbaA Mijn 13-jarige dochter werd ruw meegenomen door de politie omdat zij geen ID bij zich had Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie )
Dan heb je geen leger meer nodig om het volk verder te tiranniseren.
Het is wachten op de geheime politie.

Dolf.H
Dolf.H
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Newsflash!!
Die wonen gewoon in dezelfde straat als waar u woont, en anders doen de camera’s hun werk wel.
Dat stuk onverlaat denkt echt de vrijheid af te pakken van onschuldige burgers.
Volgens mij gaat dit nog heel spannend worden.

Monique
Monique
2 maanden geleden

Als liefde het voor het zeggen heeft in deze wereld dan zitten we niet in deze ellende. En dat is wat de wereld nodig heeft. Liefde en respect voor elkaar. Als iedereen zich daar op zou focussen dan brengen we een andere energie de wereld in. Ongeacht wat de overheid doet. Liefde is het krachtigste en machtigste element die in mensen leeft. Laten we met z’n allen kiezen voor liefde en de overheid en wereldmacht lekker laten voor wat het is. Als wij mensen aandacht schenken aan wat voor ons goed is, dan draait deze ellende vanzelf. Mijn wens is dat iedereen zich daar van bewust word.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Monique
2 maanden geleden

Geweldige reactie Monique;-)

Na mijn idee gaan mensen die zulke dingen kunnen verwoorden vast mooi en oud worden.

Dirk
Dirk
2 maanden geleden

Wie is Klaus Schwab? Niet democratisch gekozen, heeft zichzelf aangesteld als hoofd van het WEF en stelt nu zijn voorwaarde hoe volk zich moet gaan gedragen. Rutte voert hier de chantage opdracht uit aan het volk.

x

Check Also

politica

Duitse politica klapt uit de school: corona is slechts voorwendsel voor Grote Reset

Een schokkend bericht uit Duitsland: er is ...

huisarts

Huisarts maakt 10 dagen na vaccinatie de balans op: ‘Veilig? No way!’

In de Nederlandse huisartsenpraktijken is men druk ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

114
0
We lezen graag je reactie!x