Great ResetBuitenland

Young Global Leader van het WEF en ‘Schwab-puppet’: ‘Tot 10 moeilijke winters voor de boeg’

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Overal in Europa waarschuwen bewindspersonen dat er ‘moeilijke winters’ in het verschiet liggen. De Belgische premier Alexander De Croo, Young Global Leader van het World Economic Forum, heeft gezegd dat het niet alleen deze winter, maar ook de komende jaren moeilijk gaat zijn.

“De komende vijf à 10 winters gaat het moeilijk zijn,” zei De Croo bij havenbedrijf ICO Terminals in Zeebrugge. “De komende maanden zullen moeilijk worden, de komende winters zullen moeilijk worden. Daar moet je van uitgaan. Hope for the best, prepare for the worst.” Over acht ‘moeilijke winters’ breekt het jaar 2030 aan. Toeval?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Wij wuiven nu al

De premier voegde eraan toe: “Als land kunnen we dit aan.” Op social media kreeg De Croo bakken kritiek over zich heen. Psycholoog Steve Van Herreweghe schreef bijvoorbeeld: “Geniet maar van je laatste harde winter als zelfverkozen mini-ster en Schwab-puppet. Je hebt niet alleen niets verwezenlijkt, maar vooral veel ontwezenlijkt. Wij drogen een traan van vreugde en wuiven nu al.”

Na De Croo waarschuwde de Franse president Emmanuel Macron, ook een Young Global Leader van het WEF en voormalig Rothschild-bankier, voor een moeilijke winter en andere problemen in de toekomst. “Misschien is dit wel het einde van een tijdperk van overvloed,” zei hij omineus.

Kantelpunt

“Ons land bevindt zich op een kantelpunt. Het staat voor een moeilijke winter,” aldus Macron tijdens de eerste vergadering van zijn regering na de zomervakantie. “Dit kan weleens het einde zijn van een tijdperk van overvloed. Van overvloedige technologische producten die altijd beschikbaar leken. Van overvloed aan land en water.”

Ook de Spaanse regering waarschuwde voor barre tijden. “We zijn ons er niet van bewust wat voor winter ons te wachten staat. De winter zal zeer hard zijn,” zei minister van Defensie Margarita Robles in een interview op radiozender NRE.

4.6 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Brugje
Brugje
1 jaar geleden

Allemaal helderzienden deze Young(?) Global leaders… of toch niet?

Stronger
Stronger
1 jaar geleden

Het lijkt me hoog tijd om deze jongens hun voorgekauwde psychopaten agenda te doorbreken toch? Let s not wait anymore, let s act 🔥

Wil
Wil
1 jaar geleden

Moeilijk, dan hebben ze alles kapot gemaakt en de burger is slaaf.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Het wordt hoog tijd dat we verlost worden van deze omgekochte en criminele Young Global Leaders. Ik ben die smeerlappen spuugzat, en hoopt dat er snel een ommekeer in werking wordt gezet waarop deze onbenullen zwaar gestraft worden, en afgevoerd naar een psychiatrisch centrum in een dwangbuis.

Back to top button
138
0
We lezen graag je reactie!x