Binnenland

‘Rutte zinspeelt op toekomstige vaccinatiedwang, dat is oneerlijk en onacceptabel’

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het kabinet streeft ernaar om op 1 november alle coronamaatregelen op te heffen. Dan is ook nergens meer een coronatoegangsbewijs nodig, zeiden Rutte en De Jonge tijdens de coronapersconferentie.

Vanaf 20 september moet iedereen die niet gevaccineerd is zich op eigen kosten laten testen om toegang te krijgen tot plekken met meer dan 75 personen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Meerdere Tweede Kamerleden maakten zich daar na afloop van de persconferentie boos over. “We zouden onze vrijheid terugkrijgen, de maatregelen zouden stoppen, als de ziekenhuis- en IC-opnames beheersbaar waren. Dat is nu zo, maar de maatregelen gaan toch nog door. Rutte zinspeelt zelfs op toekomstige vaccinatiedwang. Dat is oneerlijk en onacceptabel,” schrijft PVV-leider Geert Wilders.

Er komt dus WEL vaccinatiedrang

Hij verwijst naar zijn motie daarover die is aangenomen door de Kamer. “Géén vaccinatieplicht, géén vaccinatiedwang, géén vaccinatiedrang! Niet direct én niet indirect. Nu niet, nooit!” aldus Wilders.

Caroline van der Plas (BBB) twittert: “Er komt dus WEL vaccinatiedrang.” Ze heeft een debat aangevraagd. “Hoor veel zorgelijke dingen in deze persconferentie en van collega-Kamerleden op Twitter. Zoals Jan Paternotte die vindt dat bepaalde werkgevers wel mogen vragen of iemand gevaccineerd is.”

Geen indirecte vaccinatieplicht, maar wel een hele sterke stimulans

Ook Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) reageert boos. “We leven in een klucht. Aan niet-gevaccineerden wordt gevraagd elke keer te betalen voor een test. Volgens de regering is dat geen vaccinatiedrang, maar een ‘vaccinatiestimulans’. Als je straks gedwongen wordt geïnjecteerd noemen ze het vast ‘een aanbod dat je niet kan weigeren’.”

“En volgens De Jonge kan het niet zo zijn dat gevaccineerden voor de testen van niet-gevaccineerden moeten betalen. Hallo? En moeten niet-gevaccineerden straks dan wel voor de vaccins en eindeloze en steeds duurdere ‘boostershots’ van gevaccineerden betalen?” vraagt hij.


De Jonge zei tijdens de persconferentie: “Geen indirecte vaccinatieplicht, maar wel een hele sterke stimulans.”

4.9 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

226 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gabriël
Gabriël
2 jaren geleden

De enigen die met de allerhoogste prioriteit gedwongen moeten worden zijn rutte, de jonge en soortgelijke volksverraders.
In een dwangjas en platgespoten voor de rest van hun leven of wat daar nog van over is.

t de vries
t de vries
2 jaren geleden

Uiteraard komt de vaccinatie dwang er dat stond al vast ,en nu nog meer door te schermen met het verkrijgen van de beknopte vrijheden .Want geloofd u nu echt dat waneer een ieder gevaccineerd zou zijn dit leugen kabinet u de algehele vrijheid terug zou geven .FOR GET IT zij blijven de lijn volgen van een schwab en consorten een ieder wereldwijd gevaccineerd en nog verder onderdrukt en overheerst .Schijt hebbende aan een democratie en vrijheid om zelf te beslissen over u lijf en leden onder het mom van dan bannen wij gezamelijk het virus uit .Met vaccins die niet wekzaam zijn tegen dat virus maar ons meer narigheden bezorgd dan het virus zelf .Deze wereld leiders zijn machtsgeile psychooten en moeten verdwijnen uit de macht zij richten ons leven en democratie ten gronde ,beperken ons op alle vlakken om normaal te leven wat zij zelf wel doen zonder enige beperkingen denk daar maar eens over na .En zet ze aan de kant dat is de enige oplossing om weer normaal te kunnen leven

Annette
Annette
2 jaren geleden

Nu gebeurt er precies, wat natuurlijk velen van ons al verwacht hadden. IK kan mij althans niet voorstellen, dat iemand heeft gedacht, dat wij als WEL verstandige mensen met rust gelaten zouden worden.
Hoe dat zootje psychopaten het ook noemt: vaccinatieplicht, vaccinatiedwang of vaccinatiedrang… het komt in principe op hetzelfde neer. Iedereen moet voor de bijl, óf je zult de consequenties moeten aanvaarden.
Wij hebben de berichten natuurlijk al gehoord vanuit Duitsland, waar dit scenario al is uitgerold. Mark Rutte zei daarop: dat is bij ons (nog) niet aan de orde. Vooral dat “nog” was al typerend voor deze beroepsleugenaar. Dan weet je al dat het er aan zit te komen.
Er komen sowieso zware tijden voor ons aan, maar NU is het zaak om stand te houden.
Wij zullen nog even door de zure appel heen moeten bijten. Het is niet anders.
Fijn dat er Tweede Kamerleden zijn, die proberen wat tegengas te geven, maar aangezien zij met elkaar niet meer dan een kleine groep zijn, zal het nog geen deuk in een pakje boter slaan. Helaas!
En dan dat gelul over de kosten. Dat slaat ook nergens op. Op dit moment hoor je dagelijks de ambulances met gillende sirenes langskomen. Ik durf erom te wedden, dat het vaak gaat om mensen, die allerlei negatieve effecten ondergaan van die injecties. Daar worden dus gigantische kosten voor gemaakt. EN die worden dus ook mede betaald door ONS.
Maar dáár hoor je uiteraard niets van. Dat zijn namelijk de brave burgers, die gehoorzaam zijn aan onze incompetente en zelfs criminele demissionaire regering.

Unknown
Unknown
2 jaren geleden

De wereld voor de ongevaccineerden wordt pas beter als de gevaccineerden allerlei chronische klachten gaan krijgen of erger massaal erg ziek worden. Tot die tijd moeten we ‘ons’ maar op de achtergrond houden en lijdzaam toezien hoe de wereld door een stel psychopaten wordt geregeerd. Blijf vooral met elkaar in contact en zorg dat we als ongevaccineerden met elkaar zoveel mogelijk informatie uitwisselen. Sites als ninefornews dragen gelukkig hieraan bij, waarvoor dank.

Back to top button
226
0
We lezen graag je reactie!x