Homepagina » Bewustzijn » Saturnus in Schorpioen: tijd van waarheid
Saturnus in Schorpioen: tijd van waarheid

Saturnus in Schorpioen: tijd van waarheid

Schorpioen is een teken dat zowel met taboes als met taboes doorbreken te maken heeft. Saturnus in Schorpioen legt structureel misbruik, zwaktes van organisaties en van het systeem bloot.

De driehoek tussen Saturnus en Neptunus maakt duidelijk dat in onze maatschappij de zwakkeren een hoge prijs moeten betalen voor gebrek aan macht.

Schorpioen is een zwijgzaam teken en geeft aandacht aan jonge kinderen die geen stem hebben. De effecten hiervan zijn gelijk al in Groot-Brittannië waar te nemen, waar voormalig DJ en popicoon Jimmy Savile wordt beschuldigd van seksueel misbruik van jonge meisjes in zijn kleedkamer in het gebouw van de BBC. De Britse omroep is ernstig in verlegenheid gebracht door het schandaal. Premier Cameron heeft maandag opgeroepen tot een grondig onderzoek. Omdat Savile zo veel macht en invloed had bij de BBC is er nooit iets tegen hem ondernomen. Ook in ons land komt er veel naar buiten over seksueel misbruik.

Extreme transformaties

Saturnus in Schorpioen legt fysieke beperkingen op aan mensen die ervoor hebben gekozen om in het geheim tegen de mensheid te werken. Saturnus in Schorpioen staat voor ontmaskering en onthulling van zaken die het daglicht niet kunnen verdragen.

Gisteren stond Venus in driehoek met Pluto en de zon in driehoek met Jupiter. Hoe eerlijker we zijn, hoe beter het ons afgaat, zeker op de lange termijn. Deze overgang vraagt aan ons hoeveel waarheid we denken aan te kunnen.

Saturnus in Schorpioen komt op een moment waarop velen door extreme transformaties gaan. Vele geheimen, wonden, patronen van misbruik, seksuele verwarring en onduidelijke grenzen komen naar boven om de emotioneel-energetische bloedzuigers te verdrijven en mensen los te koppelen van alle entiteiten die zich tegoed doen aan hun energie.

Star Wars

Saturnus in Schorpioen brengt een tijdperk waarin nieuwe manieren worden gevonden om eerlijk te leven en om te gaan met manipulatie en corruptie. Alle leugens en halve waarheden die ons van onze authenticiteit hebben beroofd kunnen nu worden ontmaskerd.

Mensen geven zich over aan een proces van diepe verandering. Mensen die het mysterieuze en esoterische omarmen en kunnen veranderen zullen genieten terwijl mensen die een hekel hebben aan de waarheid in de lagere energie van de steek van de Schorpioen zullen leven.

Saturnus stond eerder in de jaren 1923-1926, 1953-1956 en 1982-1985 in Schorpioen. In deze perioden bestond er grote bezorgdheid over sociale, economische of militaire dreigingen en was er een diepe belangstelling voor verborgen zaken, macht en corruptie. Zo werd bijvoorbeeld het Star Wars-project van Ronald Reagan gelanceerd tijdens deze stand. Margaret Thatcher, The Iron Lady, werd geboren toen Saturnus in Schorpioen stond.

Comfortzone

De planeet Saturnus, die gebonden is aan zelfdiscipline, orde op zaken stellen, structuur, krimp, grenzen stellen, realisme en bevriezing, moet zijn weg nu zien te vinden in het complexe, geheimzinnige en psychologisch ingestelde teken Schorpioen.

De enige valkuil is angst. De mens houdt van comfort en gewoontes. Durf uit je comfortzone te stappen. Zijn jouw ideeën en opvattingen echt jouw opvattingen of heb je ze gewoon overgenomen van anderen?

Bronnen: Starseedastrology.com, Tdjacobs.com, Astrology.com, Createyourhealth.com

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

49 reacties

 1. @De driehoek tussen Saturnus en Neptunus maakt duidelijk dat in onze maatschappij de zwakkeren een hoge prijs moeten betalen voor gebrek aan macht.

  Hier de stem van het verwoorden HOE mensen kunstmatig in een zwakke positie geduwd worden. Ze ZIJN dus niet zwak, nee ze worden in die positie geduwd, door de maatschappij om hen heen, die het eigen koesteren van eigen onbewustheid probeert leeg te dumpen op een ander. In dit stuk http://vanuitkankerbekeken.nl/index.php?hoofd_id=62

  heb ik verwoord hoe het nodig hebben van bijstand kunstmatig gerealiseerd wordt, en hoe mensen, als ze eenmaal in die positie terecht komen, nog verantwoordelijk worden gesteld ook voor die shit.

  Afzender Astrid,
  Schorpioen

  0 likes
 2. Pardon??De schorpioen verschuilt zich onder een steen,valt aan, en kan het zijn gif niet kwijt, dan blijft het lange tijd onstuimig, omdat het het eigen Gif moet verwerken.En lees dan dit bericht nog eens???

  0 likes
 3. Astrologie is ONZIN, het zijn gewoon algemene dingen die worden gezegd in de hoop dat het bij iemand klopt. Je kan niets aflezen aan de stand van planeten en sterren. Het zijn objecten in een een vaste baan om een ster in de ruimte… niets meer, niets minder. Kunnen we nu weer serieuze dingen verwachten of blijven we bij dit soort zweverige Jomanda-achtige gedoe op deze site? -_-

  0 likes
 4. [quote name=”Knn”]Astrologie is ONZIN, het zijn gewoon algemene dingen die worden gezegd in de hoop dat het bij iemand klopt. Je kan niets aflezen aan de stand van planeten en sterren. Het zijn objecten in een een vaste baan om een ster in de ruimte… niets meer, niets minder. -_-[/quote]

  Ja, astrologie is er om in de werkelijkheid van het nu, jezelf niet aan te hoeven kijken.

  1 groot ontsnappingsmechanisme dus.

  Toch heeft het voor veel mesen wel degelijk oprechte waarde gehad, in het weer terug krijgen van uberhaupt een zelfbeeld, een zelf-ervaren, een zelf-waarnemen. Als je daar helemaal leeg in bent getrokken, dan kunnen symbolieken helpen als plaatsvervangende houvast. En vanuit daar, terug indalen naar het echte zelf.

  Verder hebben planeten wel degelijk invloed op ons. Everything is connected. Maar de invloed is niet zoals astrologie beweert.

  0 likes
 5. [quote name=”Knn”]Astrologie is ONZIN, het zijn gewoon algemene dingen die worden gezegd in de hoop dat het bij iemand klopt. Je kan niets aflezen aan de stand van planeten en sterren. Het zijn objecten in een een vaste baan om een ster in de ruimte… niets meer, niets minder. Kunnen we nu weer serieuze dingen verwachten of blijven we bij dit soort zweverige Jomanda-achtige gedoe op deze site? -_-[/quote]

  zoals Theo Maassen ooit zei: “Die fontanel is behoorlijk dicht gegroeid zeg…”

  Dom en kortzichtig. Het idee dat de mens nu alles al zou begrijpen is een blijk van kortzichtigheid. Zeker weten is hetzelfde als geloof, dus de skepticus is een reli-freak.

  0 likes
 6. wij noemen het saturnus maar weet saturnus ook dat die saturnus is?

  0 likes
 7. De grote vraag voor een heleboel mensen is nog steeds, om een wetenschappelijk bewijs te leveren betreffende het verband tussen het Zonnestelsel met de bijbehorende hemellichamen, en de mens; en die heb ik gevonden:

  Beschouw niet alleen de bouw van het uiterlijk, maar ook de endocriene klieren.

  Zie http://www.avoratio.nl/Allerlei/Gelijkenis/?topic=Vergelijking

  0 likes
 8. [quote name=”astrid van triet”]@De driehoek tussen Saturnus en Neptunus maakt duidelijk dat in onze maatschappij de zwakkeren een hoge prijs moeten betalen voor gebrek aan macht.

  Hier de stem van het verwoorden HOE mensen kunstmatig in een zwakke positie geduwd worden. Ze ZIJN dus niet zwak, nee ze worden in die positie geduwd, door de maatschappij om hen heen, die het eigen koesteren van eigen onbewustheid probeert leeg te dumpen op een ander. In dit stuk http://vanuitkankerbekeken.nl/index.php?hoofd_id=62

  heb ik verwoord hoe het nodig hebben van bijstand kunstmatig gerealiseerd wordt, en hoe mensen, als ze eenmaal in die positie terecht komen, nog verantwoordelijk worden gesteld ook voor die shit.

  Afzender Astrid,
  Schorpioen[/quote]
  Boos op sociale zaken?Boven je eerste reactie, dat berichtje van mij ff lezen graag??Dank U.

  0 likes
 9. [quote name=”Knn”]Astrologie is ONZIN, het zijn gewoon algemene dingen die worden gezegd in de hoop dat het bij iemand klopt. Je kan niets aflezen aan de stand van planeten en sterren. Het zijn objecten in een een vaste baan om een ster in de ruimte… niets meer, niets minder. Kunnen we nu weer serieuze dingen verwachten of blijven we bij dit soort zweverige Jomanda-achtige gedoe op deze site? -_-[/quote]
  En de maan heeft ook geen invloed dus.Maar wel hebben we eb en vloed door die maan. Een hoger ongeluk en misdaad cijfer, zelfs de bijbel sprak al over maanzieke mensen.en als die andere planeten hebben geen invloed toch??dus mooi wel.U bent ook een onderdeeltje van dit grote WEB.Zie je wel dat geloof niet nodig is bij astrologie???

  0 likes
 10. [quote name=”Hunting Wolf”]
  En de maan heeft ook geen invloed dus.Maar wel hebben we eb en vloed door die maan. Een hoger ongeluk en misdaad cijfer, zelfs de bijbel sprak al over maanzieke mensen.en als die andere planeten hebben geen invloed toch??dus mooi wel.U bent ook een onderdeeltje van dit grote WEB.Zie je wel dat geloof niet nodig is bij astrologie???[/quote]

  dat misdaadcijfer is makkelijk te verklaren: je ziet meer bij volle maan.
  Als je dat invloed wilt noemen, dan is het waar. Maar da’s niet het soort invloed dat astrologen “zien”.

  En de bijbel staat vol onzin 🙂

  Er is veel geloof nodig bij astrologie, maar als ik me goed herinner wordt het wel verboden in de bijbel.

  Er is geen geloof nodig bij astronomie. Dat is waar de uitleg van de getijden en zo thuishoort.

  0 likes
 11. [quote name=”Knn”]Astrologie is ONZIN, het zijn gewoon algemene dingen die worden gezegd in de hoop dat het bij iemand klopt. Je kan niets aflezen aan de stand van planeten en sterren. Het zijn objecten in een een vaste baan om een ster in de ruimte… niets meer, niets minder. Kunnen we nu weer serieuze dingen verwachten of blijven we bij dit soort zweverige Jomanda-achtige gedoe op deze site? -_-[/quote]
  Is dat zo????? Misschien eens nog dieper de materie induiken????

  0 likes
 12. [quote name=”astrid van triet”][quote name=”Knn”]Astrologie is ONZIN, het zijn gewoon algemene dingen die worden gezegd in de hoop dat het bij iemand klopt. Je kan niets aflezen aan de stand van planeten en sterren. Het zijn objecten in een een vaste baan om een ster in de ruimte… niets meer, niets minder. -_-[/quote]

  Ja, astrologie is er om in de werkelijkheid van het nu, jezelf niet aan te hoeven kijken.

  1 groot ontsnappingsmechanisme dus.

  Toch heeft het voor veel mesen wel degelijk oprechte waarde gehad, in het weer terug krijgen van uberhaupt een zelfbeeld, een zelf-ervaren, een zelf-waarnemen. Als je daar helemaal leeg in bent getrokken, dan kunnen symbolieken helpen als plaatsvervangende houvast. En vanuit daar, terug indalen naar het echte zelf.

  Verder hebben planeten wel degelijk invloed op ons. Everything is connected. Maar de invloed is niet zoals astrologie beweert.[/quote]
  to much poison, will kill you.

  0 likes
 13. Astrologie is niet hetzelfde als toekomst voorspellingen en waarzeggerij, hoewel van astrologie kan ik zeggen dat er wel enige kern van waarheid in zit ( dwz op de natuur waardoor deze samengestelde energie meer aanwezig is dan van andere planeten bij
  ons doen) Die samengestelde energie / deze karakters die op zichzelf staan, verhouden zich tot vele aardse situaties. Maar het is helemaal niet
  logisch dat dit tijdelijke karakter de aardse situatie voor de mens, met zijn bestaande kennis en inteligentie,
  daarom pos. danwel neg. naar onze hand kan worden omgezet.

  Ik denk dat alle sterrebeelden sowieso hun invloed blijven behouden ook al staan ze aan de verkeerde kant van deze speciale samenstand… om de huidige, opererende invloeden, de huidige saturnus schorpioen standen af te buigen waardoor het eind resultaat pos/neg.in het algemeen,(op de grond)door zo een primaire gebeurtenis niet in de basis wezenlijk zal veranderen.

  0 likes
 14. [quote name=”Monique”][quote name=”Knn”]Astrologie is ONZIN, het zijn gewoon algemene dingen die worden gezegd in de hoop dat het bij iemand klopt. Je kan niets aflezen aan de stand van planeten en sterren. Het zijn objecten in een een vaste baan om een ster in de ruimte… niets meer, niets minder. Kunnen we nu weer serieuze dingen verwachten of blijven we bij dit soort zweverige Jomanda-achtige gedoe op deze site? -_-[/quote]
  Is dat zo????? Misschien eens nog dieper de materie induiken????[/quote]
  Als je een astrolgie cursus hebt gehad weet je pas van het naadje van de kous!!Dus we laten deze mooi in zijn waan want ja hoe kun je nu een mening hebben als je je er nooit echt in hebt verdiept??NEVER NOOIT DUS!!!!!Pijltje van de boog van de boogschutter: Voor de bovenste grote onderzoeker, en applaus voor uw door de mand vallen door onkunde.En het niet aan tijd hebben om onderzoek te doen vanwege desinteresse.

  0 likes
 15. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Hunting Wolf”]
  En de maan heeft ook geen invloed dus.Maar wel hebben we eb en vloed door die maan. Een hoger ongeluk en misdaad cijfer, zelfs de bijbel sprak al over maanzieke mensen.en als die andere planeten hebben geen invloed toch??dus mooi wel.U bent ook een onderdeeltje van dit grote WEB.Zie je wel dat geloof niet nodig is bij astrologie???[/quote]

  dat misdaadcijfer is makkelijk te verklaren: je ziet meer bij volle maan.
  Als je dat invloed wilt noemen, dan is het waar. Maar da’s niet het soort invloed dat astrologen “zien”.

  En de bijbel staat vol onzin 🙂

  Er is veel geloof nodig bij astrologie, maar als ik me goed herinner wordt het wel verboden in de bijbel.

  Er is geen geloof nodig bij astronomie. Dat is waar de uitleg van de getijden en zo thuishoort.[/quote]
  Bekijk de bijbel eens als een astronomisch werkboek,het doet je mening veranderen.

  0 likes
 16. De mensen die beweren dat de astrologie onzin is lezen hoogstwaarschijnlijk alleen hun daghoroscopen in kranten of weten alleen wat hun sterrendbeeld is. Astrologie is veel meer dan dat! jarenlang zelf onderzoek gedaan en ik WEET nu dat astrologie een duidelijk gegeven is. En al die mensen die beweren dat het allemaal onzin is zijn die mensen die leven in de grot van Plato. Ze weten niet beter en gaan met de grote massa mee. Toen de wetenschap ooit zijn intrede heeft gedaan hebben ze de Astrologie buitengesloten omdat het de mensen aan het denken zette over (jawel) zichzelf. En dat mocht en kon immers niet omdat de kerk anders zijn macht zou gaan verliezen.
  Saturnus in schorpioen zal Pluto in steenbok heerlijk gaan versterken. Op naar de nieuwe wereld. Wie gaat er mee?

  0 likes
 17. [quote name=”Hunting Wolf”]
  Bekijk de bijbel eens als een astronomisch werkboek,het doet je mening veranderen.[/quote]

  ik bekijk de bijbel voor wat het is: science fiction & fantasy. Maar daar vallen astrologische werkboeken ook onder, natuurlijk.

  Wat de bijbel aan astronomie bij kan dragen als werkboek, dat is me een raadsel. Hooguit kun je aan de hand van bepaalde passages misschien een datering aan de hand van de sterrenstanden krijgen. Niet de moeite wat mij betreft.

  0 likes
 18. #11[quote name=”mcjeany”]De mensen die beweren dat de astrologie onzin is lezen hoogstwaarschijnlijk alleen hun daghoroscopen in kranten of weten alleen wat hun sterrendbeeld is. Astrologie is veel meer dan dat! jarenlang zelf onderzoek gedaan en ik WEET nu dat astrologie een duidelijk gegeven is. En al die mensen die beweren dat het allemaal onzin is zijn die mensen die leven in de grot van Plato. Ze weten niet beter en gaan met de grote massa mee. Toen de wetenschap ooit zijn intrede heeft gedaan hebben ze de Astrologie buitengesloten omdat het de mensen aan het denken zette over (jawel) zichzelf. En dat mocht en kon immers niet omdat de kerk anders zijn macht zou gaan verliezen.
  Saturnus in schorpioen zal Pluto in steenbok heerlijk gaan versterken. Op naar de nieuwe wereld. Wie gaat er mee?[/quote]
  Velen, waaronder ik 🙂 mooi gesproken trouwens 🙂

  0 likes
 19. [quote name=”mcjeany”]Op naar de nieuwe wereld. Wie gaat er mee?[/quote]

  iedereen natuurlijk. Het staat in de sterren geschreven…

  0 likes
 20. Saturnus stond eerder in de jaren 1923-1926, 1953-1956 en 1982-1985 in Schorpioen. In deze perioden bestond er grote bezorgdheid over sociale, economische of militaire dreigingen.

  Dus al die jaren 60 protesten staat hier weer buiten. Snap er helemaal niks meer van. Sorrrrrryyyyyyy

  0 likes
 21. Sorrryy. Jaren 60 en 70 bedoel ik.

  0 likes
 22. Een schitterend mooie tijd, inderdaad. De waarheid komt aan het licht….we gaan het dualisme ontstijgen. In ons zelf en zoals we de wereld waarnemen. Ondanks de pijn, de teleurstelling en de desillusie, is het een kadootje om in erbij te mogen zijn. Ook en met name voor een organisatie als Niburu komt het er nu op aan: kies je voor liefde…of kies je voor angst?

  0 likes
 23. Laten we eens kijken wat het woord astrologie inhoudelijk betekent.
  Leer van de kunst van het opstellen van horoscopen, sterrenwichelarij, leer van de eventuele invloed van de hemellichamen op het gedrag van mensen.

  Dit laat niets te wensen over, het volgende punt is het een erkend weten schappelijk vakgebied, nee dat is het niet.

  Is er enig bewijs voor de gemaakte claims, nee die zijn er niet.

  Na deze info hoeft men geen uitspraak meer te doen over een eventuele waarheid bevinding omtrent astrologie.

  0 likes
 24. [quote name=”mcjeany”] Astrologie is veel meer dan dat! jarenlang zelf onderzoek gedaan en ik WEET nu dat astrologie een duidelijk gegeven is. En al die mensen die beweren dat het allemaal onzin is zijn die mensen die leven in de grot van Plato. Ze weten niet beter en gaan met de grote massa mee. Toen de wetenschap ooit zijn intrede heeft gedaan hebben ze de Astrologie buitengesloten omdat het de mensen aan het denken zette over (jawel) zichzelf. [/quote]

  jammer van al die jaren, maar je zult je onderzoek moeten overdoen.

  En ik leef niet in Plato’s grot, ik heb een huis (jaja, ik ken ‘t verhaaltje wel) 🙂

  0 likes
 25. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”mcjeany”]Op naar de nieuwe wereld. Wie gaat er mee?[/quote]

  iedereen natuurlijk. Het staat in de sterren geschreven…[/quote]

  Die nieuwe wereld is een dictatuur zoals in 1984 van George Orwell. Niet mijn idee van een fijne wereld. En ja daar ben ik
  bang voor. Ik heb geen liefde voor zo’n dictatuur. Er is heel veel vals licht.

  0 likes
 26. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Hunting Wolf”]
  Bekijk de bijbel eens als een astronomisch werkboek,het doet je mening veranderen.[/quote]

  ik bekijk de bijbel voor wat het is: science fiction & fantasy. Maar daar vallen astrologische werkboeken ook onder, natuurlijk.

  Wat de bijbel aan astronomie bij kan dragen als werkboek, dat is me een raadsel. Hooguit kun je aan de hand van bepaalde passages misschien een datering aan de hand van de sterrenstanden krijgen. Niet de moeite wat mij betreft.[/quote]
  Wat waren de wijzen uit het oosten?3 sterren>De ster van Bethlehem een exploderde super nova.Welk licht vergezelde de ark des verbonds 40 jaar lang?UFO???etc etc waarom een toren van Babel?Wat heeft de bijbel toch van doen met the SKY???

  0 likes
 27. [quote name=”Huichelarij”]
  Die nieuwe wereld is een dictatuur zoals in 1984 van George Orwell. Niet mijn idee van een fijne wereld. En ja daar ben ik
  bang voor. Ik heb geen liefde voor zo’n dictatuur. Er is heel veel vals licht.[/quote]

  George Orwell was een optimist 🙂

  0 likes
 28. [quote name=”Hunting Wolf”]
  Wat waren de wijzen uit het oosten?3 sterren>De ster van Bethlehem een exploderde super nova.Welk licht vergezelde de ark des verbonds 40 jaar lang?UFO???etc etc waarom een toren van Babel?Wat heeft de bijbel toch van doen met the SKY???[/quote]

  dat eerste is een mogelijke verklaring, aangenomen dat het verhaal waar is.
  Dat tweede, die ark is prima SF, maar geen geschiedenis. Toren van Babel? Hoogheidswaanzin. We bouwen nu ook om ter hoogst. Alleen is onze technoogie beter. Ik vind het nog steeds knetter om zo hoog te bouwen, maar soit…

  Wat de bijbel met de SKY heeft is wat elke primitieve beschaving ermee heeft. Ze snappen er geen zak van, gooien er wat goden tussen, en zien in de sterren allerlei tekens (van de wil der goden, bijvoorbeeld). Fantasierijk, maar weinig wetenschap.

  0 likes
 29. Astrologie is voor mij absoluut geen onzin, na vele jaren mij te hebben verdiept in astrologie kan ik zelfs redelijke goed mensen op hun astrologische karakter beoordelen. Ook kan ik op basis van de horoscoop vertellen waarom bijv. relaties totaal niet willen of juist beter zouden kunnen als men begrijpt waarom karakters zo erg verschillen en elkaar daardoor juist heel goed zouden kunnen aanvullen.

  Met het oog op Saturnus in schorpioen zullen er inderdaad grote omwentelingen komen…of wat te denken van Uranus (in ram) in vierkant aspect met Pluto een stand die voor het laatst voorkwam in 1929 tot 1935 met ook Uranus in ram.

  En ik kan reeds voorspellen dat veel lucht- en vuurtekens er verstandig aan doen om na te denken wat ze de afgelopen periode denken goed of fout te hebben gezaaid. Met Saturnus in schorpioen worden voor hen de zwakke plekken totaal blootgelegd en kan men zeer zeker ter verantwoording worden geroepen.

  0 likes
 30. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Hunting Wolf”]
  Wat waren de wijzen uit het oosten?3 sterren>De ster van Bethlehem een exploderde super nova.Welk licht vergezelde de ark des verbonds 40 jaar lang?UFO???etc etc waarom een toren van Babel?Wat heeft de bijbel toch van doen met the SKY???[/quote]

  dat eerste is een mogelijke verklaring, aangenomen dat het verhaal waar is.
  Dat tweede, die ark is prima SF, maar geen geschiedenis. Toren van Babel? Hoogheidswaanzin. We bouwen nu ook om ter hoogst. Alleen is onze technoogie beter. Ik vind het nog steeds knetter om zo hoog te bouwen, maar soit…

  Wat de bijbel met de SKY heeft is wat elke primitieve beschaving ermee heeft. Ze snappen er geen zak van, gooien er wat goden tussen, en zien in de sterren allerlei tekens (van de wil der goden, bijvoorbeeld). Fantasierijk, maar weinig wetenschap.[/quote]
  En toch heb ik hem gelezen, en kon niet anders denken van GoH, wat een astronomisch boek is dit zeg.:)

  0 likes
 31. [quote name=”Hunting Wolf”]
  En toch heb ik hem gelezen, en kon niet anders denken van GoH, wat een astronomisch boek is dit zeg.:)[/quote]

  mogelijk, maar dat is alleen omdat in die tijden alles wat aan de hemel gebeurde als van groot belang beschouwd werd, als teken van de goden of dergelijke onzin. Vandaar astrologie dus. Zelfde met kalenders. Toendertijd was dat iets wat met veel geheimzinnigheid omgeven werd (omdat het macht betekende voor de priesterkaste).

  0 likes
 32. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Hunting Wolf”]
  Wat waren de wijzen uit het oosten?3 sterren>De ster van Bethlehem een exploderde super nova.Welk licht vergezelde de ark des verbonds 40 jaar lang?UFO???etc etc waarom een toren van Babel?Wat heeft de bijbel toch van doen met the SKY???[/quote]

  dat eerste is een mogelijke verklaring, aangenomen dat het verhaal waar is.
  Dat tweede, die ark is prima SF, maar geen geschiedenis. Toren van Babel? Hoogheidswaanzin. We bouwen nu ook om ter hoogst. Alleen is onze technoogie beter. Ik vind het nog steeds knetter om zo hoog te bouwen, maar soit…

  Wat de bijbel met de SKY heeft is wat elke primitieve beschaving ermee heeft. Ze snappen er geen zak van, gooien er wat goden tussen, en zien in de sterren allerlei tekens (van de wil der goden, bijvoorbeeld). Fantasierijk, maar weinig wetenschap.[/quote]
  Beter was, ze zien sterretjes en goddelijke ballonetjes. haha.

  0 likes
 33. [quote name=”Hunting Wolf”]
  Beter was, ze zien sterretjes en goddelijke ballonetjes. haha.[/quote]

  dat was tijdens en na het jaarlijkse bierfeest…

  0 likes
 34. Wat heeft pluto met astrologie te maken? Het gaat toch oom sterrenbeelden en planeten?

  0 likes
 35. [quote name=”Vonzie”]Wat heeft pluto met astrologie te maken? Het gaat toch oom sterrenbeelden en planeten?[/quote]

  Nou, voor 1930 wisten die astrologen niet eens van het bestaan van Pluto af 🙂
  Toen Pluto een paar jaar geleden de status van planeet verloor en die van dwergplaneet kreeg waren al die astrologen erg boos (zie bijvoorbeeld: http://seattletimes.com/html/nationworld/2003226964_plutoast26.html).

  Daaraan zie je ook welke waarde je aan die onzin moet schenken. Tot 1930 zonder Pluto (pas dan ontdekt), en in 2006 paniek omdat de astronomen (de wetenschappers dus) besloten om het kind een andere naam te geven die meer passend was. Alsof het hernoemen van een hamer maakt dat je er geen nagels meer mee kunt kloppen…

  0 likes
 36. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Vonzie”]Wat heeft pluto met astrologie te maken? Het gaat toch oom sterrenbeelden en planeten?[/quote]

  Nou, voor 1930 wisten die astrologen niet eens van het bestaan van Pluto af 🙂
  Toen Pluto een paar jaar geleden de status van planeet verloor en die van dwergplaneet kreeg waren al die astrologen erg boos (zie bijvoorbeeld: http://seattletimes.com/html/nationworld/2003226964_plutoast26.html).

  Daaraan zie je ook welke waarde je aan die onzin moet schenken. Tot 1930 zonder Pluto (pas dan ontdekt), en in 2006 paniek omdat de astronomen (de wetenschappers dus) besloten om het kind een andere naam te geven die meer passend was. Alsof het hernoemen van een hamer maakt dat je er geen nagels meer mee kunt kloppen…[/quote]
  Vanuit de oudheid wisten zelfs de Romeinen en nog daarvoor al, over 10 planeten. En die zijn er.wij kennen er 9 en de laatste is een ijsplaneet.www.astronieuws.nl ff volgen.Dagelijks graag.

  0 likes
 37. [quote name=”Vonzie”]Wat heeft pluto met astrologie te maken? Het gaat toch oom sterrenbeelden en planeten?[/quote]
  En wat is pluto dan???Een planeet!!!

  0 likes
 38. [quote name=”IIS”]Astrologie is voor mij absoluut geen onzin, na vele jaren mij te hebben verdiept in astrologie kan ik zelfs redelijke goed mensen op hun astrologische karakter beoordelen. Ook kan ik op basis van de horoscoop vertellen waarom bijv. relaties totaal niet willen of juist beter zouden kunnen als men begrijpt waarom karakters zo erg verschillen en elkaar daardoor juist heel goed zouden kunnen aanvullen.

  En ik kan reeds voorspellen dat veel lucht- en vuurtekens er verstandig aan doen om na te denken wat ze de afgelopen periode denken goed of fout te hebben gezaaid. Met Saturnus in schorpioen worden voor hen de zwakke plekken totaal blootgelegd en kan men zeer zeker ter verantwoording worden geroepen.[/quote]

  Planeten hebben wel invloed op de lagere natuur, natuurlijke dierlijke functionele wetten maar niet op de evolutie en echte godsdienst met helaas ook : gewilde en veelvuldig voorkomende slachtpartijen . Well, those gods must be crazy denk je dan ..

  0 likes
 39. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Vonzie”]Wat heeft pluto met astrologie te maken? Het gaat toch oom sterrenbeelden en planeten?[/quote]
  En wat is pluto dan???Een planeet!!![/quote]
  Eerst maak je een geboorte horoscoop. Want er zijn geen 12 verhaaltjes uit de PRIVE.Na het maken van die horoscoop weet je onder hoeveel graden zon, je bent geboren. Echter je moet zo exact mogelijk het tijdstip van je geboorte weten, de plaats,en dan kijken hoe dit in de greenwich tijd zou zijn.Weet je dit alles?Pas dan kun je een toekomst horoscoop maken en zien wat voor jou gaat gelden.Dan snap je wel dat er miljarden uitkomsten zijn, omdat vrijwel niemand op het gelijke tijdstip is geboren.En dus geen 12.Maar je kunt wel zeggen er zijn 12 type,s mens, die vanuit een bepaald gevoel handelen.Vuur, water, Lucht, of een aarde teken.Nu houdt mijn korte cursus op, anders blijf ik tikken.En daar is de cursus hier niet op berekend, dus deze is nogal uitgebreid.Met groet!!

  0 likes
 40. Deze wil ik hier graag onder de aandacht brengen, gezien het sterren gebeuren. Waar ik wel kennis in zie!

  http://www.goto2012.nl/blog/?page_id=84

  Het lichtje ging branden bij de 2de afbeelding; even omlaag scrollen!
  Zelf ben ik weegschaal en had een geweldige ram vriendin.
  het was nl als muziek 🙂

  0 likes
 41. [quote name=”Pe68″]Deze wil ik hier graag onder de aandacht brengen, gezien het sterren gebeuren. Waar ik wel kennis in zie!

  http://www.goto2012.nl/blog/?page_id=84

  Het lichtje ging branden bij de 2de afbeelding; even omlaag scrollen!
  Zelf ben ik weegschaal en had een geweldige ram vriendin.
  het was nl als muziek :)[/quote]
  Een weegschaal moet altijd wikken en wegen om in ballans te blijven. Dus twijfelt vaak tussen ja en nee!!Een ram is iemand die veel kennis vergaard, vaak iets met de benen heeft(vaak vallen), en eenmaal geraakt, kunt u de horens in uw buik gestoken krijgen.(geestelijk bekeken).En dit pijltje van de boogschutter doet uw ballans, in onballans brengen.Vooral als je opmerking anders bedoeld wordt, wat velen niet zien.Met je ram vriendin.Shame on you.

  0 likes
 42. @ Hunting Wolf
  Het mooie was met de kleren aan hoor, een relatie die niet verder dan het bed komt is geen relatie 😉
  Twijfel tussen ja en nee? Sorry daar ben ik al aardig overheen gezien ik dit op jonge leeftijd al niet kon uitstaan, de TV is ook de deur uit 🙂
  Een grootschrem komt allen terug voor FSX vliegsimulator 😉
  Uit een astronomie-programma heb ik mijn geboortestand gezien (als astronoom) Saturnus tegen over alles, 2 planeten in weegschaal de rest netjes tussen maan en zon.

  De zij ram was zeker heel wijs, ze wis dat ze op hogesnelheid dood zou gaan en hoe haar graf er uit zou zien(tot aan de plaat-roof aan toe), ook vertelde ze me dat er een geweldige poes in mijn leven zou komen…die is er -Het lelijke ‘eendje’ werd een prachtige Boskat 🙂
  Nee, ik schaam me even niet, toch wilde ik het even beter uitrichten.
  No hard feelings 🙂

  0 likes
 43. Astrologie in de Bijbel, denk het wel zo vonden 3 wijzen het kindeke Jezus toch(life astrologie noem ik dat; toen)

  Bill Donahue heeft een veel uitgebreidere versie.
  http://www.in5d.com/bill-donahue-astrology-in-the-bible.html

  0 likes
 44. [quote name=”Pe68″]@ Hunting Wolf
  Het mooie was met de kleren aan hoor, een relatie die niet verder dan het bed komt is geen relatie 😉
  Twijfel tussen ja en nee? Sorry daar ben ik al aardig overheen gezien ik dit op jonge leeftijd al niet kon uitstaan, de TV is ook de deur uit 🙂
  Een grootschrem komt allen terug voor FSX vliegsimulator 😉
  Uit een astronomie-programma heb ik mijn geboortestand gezien (als astronoom) Saturnus tegen over alles, 2 planeten in weegschaal de rest netjes tussen maan en zon.

  De zij ram was zeker heel wijs, ze wis dat ze op hogesnelheid dood zou gaan en hoe haar graf er uit zou zien(tot aan de plaat-roof aan toe), ook vertelde ze me dat er een geweldige poes in mijn leven zou komen…die is er -Het lelijke ‘eendje’ werd een prachtige Boskat 🙂
  Nee, ik schaam me even niet, toch wilde ik het even beter uitrichten.
  No hard feelings :)[/quote]
  Zoals je het had geschreven, haal je er dus de verkeerde info uit.

  0 likes
 45. Ik neem het je niet kwalijk. U schreef zelf een voormalig agent te zijn geweest, in een ander stuk.
  Maar leer nu wel dat er ook mannen zijn die niet eerst aan of met hun voortplantings-instrument denken 🙂
  Ik loop met rechte-rug en ben dus niets aan het verbergen 😉

  0 likes
 46. [quote name=”Pe68″]Ik neem het je niet kwalijk. U schreef zelf een voormalig agent te zijn geweest, in een ander stuk.
  Maar leer nu wel dat er ook mannen zijn die niet eerst aan of met hun voortplantings-instrument denken 🙂
  Ik loop met rechte-rug en ben dus niets aan het verbergen ;)[/quote]
  Oke dan. maar denk nooit dat wij als we dienst hadden,niet moppen zaten te tappen die zo schuin waren,dat ik ze hier niet durf schrijven. Alles voor de lol, of niet dan??En hou je rug recht kerel!!doorstuiteren toch??En doorgaan met ademhalen, kom ik je weer tegen tenminste.Goed week-end gewenst!!latersss.

  0 likes
 47. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Vonzie”]Wat heeft pluto met astrologie te maken? Het gaat toch oom sterrenbeelden en planeten?[/quote]
  En wat is pluto dan???Een planeet!!![/quote]
  Nope….Pluto is allang geen planeet meer.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Waarom de afslankindustrie liegt om je dik te houden

Een dieet is het slechtste dat je ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

pearl harbor

De aanval op Pearl Harbor kwam voor het Amerikaanse volk als een grote schok, maar niet voor president Roosevelt. Ontdek hier waarom

Tijdens de geschiedenisles heeft u ongetwijfeld geleerd ...

hormoongif

Een aanval op de gezondheid van de burger. Dit nieuwe onderzoek waarschuwt voor hormoongif op groente en fruit

Groenten en fruit uit de supermarkt zijn ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 19 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.