Bewustzijn

Saturnus in Schorpioen: tijd van waarheid

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Schorpioen is een teken dat zowel met taboes als met taboes doorbreken te maken heeft. Saturnus in Schorpioen legt structureel misbruik, zwaktes van organisaties en van het systeem bloot.

De driehoek tussen Saturnus en Neptunus maakt duidelijk dat in onze maatschappij de zwakkeren een hoge prijs moeten betalen voor gebrek aan macht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Schorpioen is een zwijgzaam teken en geeft aandacht aan jonge kinderen die geen stem hebben. De effecten hiervan zijn gelijk al in Groot-Brittannië waar te nemen, waar voormalig DJ en popicoon Jimmy Savile wordt beschuldigd van seksueel misbruik van jonge meisjes in zijn kleedkamer in het gebouw van de BBC. De Britse omroep is ernstig in verlegenheid gebracht door het schandaal. Premier Cameron heeft maandag opgeroepen tot een grondig onderzoek. Omdat Savile zo veel macht en invloed had bij de BBC is er nooit iets tegen hem ondernomen. Ook in ons land komt er veel naar buiten over seksueel misbruik.

Extreme transformaties

Saturnus in Schorpioen legt fysieke beperkingen op aan mensen die ervoor hebben gekozen om in het geheim tegen de mensheid te werken. Saturnus in Schorpioen staat voor ontmaskering en onthulling van zaken die het daglicht niet kunnen verdragen.

Gisteren stond Venus in driehoek met Pluto en de zon in driehoek met Jupiter. Hoe eerlijker we zijn, hoe beter het ons afgaat, zeker op de lange termijn. Deze overgang vraagt aan ons hoeveel waarheid we denken aan te kunnen.

Saturnus in Schorpioen komt op een moment waarop velen door extreme transformaties gaan. Vele geheimen, wonden, patronen van misbruik, seksuele verwarring en onduidelijke grenzen komen naar boven om de emotioneel-energetische bloedzuigers te verdrijven en mensen los te koppelen van alle entiteiten die zich tegoed doen aan hun energie.

Star Wars

Saturnus in Schorpioen brengt een tijdperk waarin nieuwe manieren worden gevonden om eerlijk te leven en om te gaan met manipulatie en corruptie. Alle leugens en halve waarheden die ons van onze authenticiteit hebben beroofd kunnen nu worden ontmaskerd.

Mensen geven zich over aan een proces van diepe verandering. Mensen die het mysterieuze en esoterische omarmen en kunnen veranderen zullen genieten terwijl mensen die een hekel hebben aan de waarheid in de lagere energie van de steek van de Schorpioen zullen leven.

Saturnus stond eerder in de jaren 1923-1926, 1953-1956 en 1982-1985 in Schorpioen. In deze perioden bestond er grote bezorgdheid over sociale, economische of militaire dreigingen en was er een diepe belangstelling voor verborgen zaken, macht en corruptie. Zo werd bijvoorbeeld het Star Wars-project van Ronald Reagan gelanceerd tijdens deze stand. Margaret Thatcher, The Iron Lady, werd geboren toen Saturnus in Schorpioen stond.

Comfortzone

De planeet Saturnus, die gebonden is aan zelfdiscipline, orde op zaken stellen, structuur, krimp, grenzen stellen, realisme en bevriezing, moet zijn weg nu zien te vinden in het complexe, geheimzinnige en psychologisch ingestelde teken Schorpioen.

De enige valkuil is angst. De mens houdt van comfort en gewoontes. Durf uit je comfortzone te stappen. Zijn jouw ideeën en opvattingen echt jouw opvattingen of heb je ze gewoon overgenomen van anderen?

Bronnen: Starseedastrology.com, Tdjacobs.com, Astrology.com, Createyourhealth.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
astrid van triet
astrid van triet
11 jaren geleden

@De driehoek tussen Saturnus en Neptunus maakt duidelijk dat in onze maatschappij de zwakkeren een hoge prijs moeten betalen voor gebrek aan macht.

Hier de stem van het verwoorden HOE mensen kunstmatig in een zwakke positie geduwd worden. Ze ZIJN dus niet zwak, nee ze worden in die positie geduwd, door de maatschappij om hen heen, die het eigen koesteren van eigen onbewustheid probeert leeg te dumpen op een ander. In dit stuk http://vanuitkankerbekeken.nl/index.php?hoofd_id=62

heb ik verwoord hoe het nodig hebben van bijstand kunstmatig gerealiseerd wordt, en hoe mensen, als ze eenmaal in die positie terecht komen, nog verantwoordelijk worden gesteld ook voor die shit.

Afzender Astrid,
Schorpioen

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Pardon??De schorpioen verschuilt zich onder een steen,valt aan, en kan het zijn gif niet kwijt, dan blijft het lange tijd onstuimig, omdat het het eigen Gif moet verwerken.En lees dan dit bericht nog eens???

Knn
Knn
11 jaren geleden

Astrologie is ONZIN, het zijn gewoon algemene dingen die worden gezegd in de hoop dat het bij iemand klopt. Je kan niets aflezen aan de stand van planeten en sterren. Het zijn objecten in een een vaste baan om een ster in de ruimte… niets meer, niets minder. Kunnen we nu weer serieuze dingen verwachten of blijven we bij dit soort zweverige Jomanda-achtige gedoe op deze site? -_-

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x