Homepagina » Buitenland » Trump wint de ene na de andere verkiezingsrechtszaak
trump
Foto: CC0

Trump wint de ene na de andere verkiezingsrechtszaak

De Amerikaanse Senaat heeft Donald Trump niet veroordeeld voor zijn rol bij de bestorming van het Capitool. Daarmee is ook het tweede impeachment-proces dat de Democraten waren begonnen, mislukt. De Democraten wilden nog getuigen horen, maar zagen er vanaf omdat de Republikeinen het werk van de Senaat dan lang dreigden te blokkeren.

Nu Trump van de meeste social media is verbannen en de media nauwelijks nog over hem schrijven, lijkt het alsof hij het bijltje erbij neer heeft gelegd. Niets is minder waar. Hij is nog altijd druk bezig met het voeren van rechtszaken en boekt daarbij de nodige successen. Dankzij de algoritmes van Mark Zuckerberg en de acties van Twitter-baas Jack Dorsey, die de hele dag bezig is met het verwijderen van accounts van mensen die hem niet aanstaan, horen we daar vrijwel niets over.

Met geen woord over gerept

Na de presidentsverkiezingen van 2020 beweerden de massamedia en Big Tech dat er geen sprake was van verkiezingsfraude omdat de rechtbanken dat hadden bepaald. Dat is onjuist. Er lopen nog tientallen rechtszaken, maar daar wordt met geen woord over gerept.

Natuurkundige John Droz stelde een team samen van wetenschappers en ingenieurs, om de rechtszaken die zijn aangespannen eens goed onder de loep te nemen. Dat bleek geen gemakkelijke taak, aangezien het er meer dan 80 waren. Ze hebben hun bevindingen hier gepubliceerd.

Twee derde

Wat hebben Droz en zijn team ontdekt? Van de 80 zaken zijn er 34 ingetrokken, samengevoegd met andere zaken of verworpen. De rechters die de zaak verwierpen, stonden niet toe dat het bewijs zou worden gepresenteerd in hun rechtbank. Dat is wat anders dan een rechtszaak ‘verliezen’.

Van de 46 resterende rechtszaken lopen er nog 25. In 21 gevallen heeft de rechter uitspraak gedaan. Van die 21 heeft Trump er 14 gewonnen en zeven verloren. Met andere woorden: Trump heeft twee derde van de rechtszaken gewonnen waarin de rechter uitspraak heeft gedaan. Dat zie je niet in het NOS Journaal.

[LifeSiteNews]
4.9 110 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
2 maanden geleden

ik zie nog geen resultaten, zolang die niet komen noem ik het een zoethoudertje.

Reliable Liar
Reliable Liar
Reactie op  Pieter van Leeuwen
2 maanden geleden

Inderdaad. Leuk bericht, en nu?

Shadow1100
Shadow1100
Reactie op  Reliable Liar
2 maanden geleden

Vrij simpel. Sleepy Joe wordt niet meer wakker en zijn running mate neemt het over. Die op haar beurt vraagt aan Hitlery Clinton haar te helpen. Zo is alle corruptie weer terug in het white house………

Freba
Freba
Reactie op  Shadow1100
1 maand geleden

En Trump wist dit. De man weet maar al te goed hoe de hazen lopen. Tijdens twee bij-eenkomsten van de G5/7 waren de heren Trump en Poetin uren lang “verdwenen”. Daar is destijds de “buit” verdeeld in het M-O. En dacht men nu heus dat Trump en Poetin nooit meer zaken zouden doen, nadat Trump weg was? Wie anders dan Die Twee kunnen de Chinezen EN Indiers tegenhouden? Europa is in paniek en speelt de struisvogel.

Ikke
Ikke
Reactie op  Pieter van Leeuwen
2 maanden geleden

Precies, die zoethoudertjes trappen we niet meer in. Het is alsof je in een relatie bent met iemand die je steeds aan het lijntje houdt, zo ook Rutte. Maar je kunt het niet uitmaken want dan komt er een knokploeg. Een vreselijke situatie voor iedereen die wakker is.

International C60-like Governance Network Model
International C60-like Governance Network Model
Reactie op  Ikke
2 maanden geleden

Als ik hier een voorzichtig & daarentegen zeer serieus voorzetje mag doen in de vorm van wisselend leiderschap in deze (anders enkel zouthoudende) discussie:

onze geo-politieke tegenstanders (de kliek der globalisten) willen een monolitische wereldregering; dus een maximaal geconcentreerde overheid-orgaan wat in het geval van winst aan hun kant een hel op aarde voor ons zou betekenen.

Het is absoluut niet genoeg en ook verre van realistisch om met z’n allen streven naar hoe het vroeger was: de internationale handel & de internationale communicatie heeft een permanente globale vlucht genomen.

Met andere woorden: we moeten met wat slimmers op de proppen komen dan het model van onafhankelijke natie-staten. Gelukkig heeft mijn denk-hoofdje in een oplossing voorzien: wat nu als we per natie-staat de binnenlandse & de naar-buiten-gerichte bestuur-verantwoordelijkheden scheiden.

Dan kan enerzijds elk binnenland weer haar soevereiniteit hervatten, terwijl we voor de internationale samenwerking op financieel, economisch & bestuurlijk vlak over de hele wereld enkel paarsgewijze samenwerking (met desnoods een derde land als mediator, maar dan verder gewoon geen bemoeienis van weer anderen) gaan tolereren van elkaar als volkeren op deze planeet.

Paarsgewijze samenwerking? Wat ik hier praktisch mee bedoel: dat internationale handelskamers (nu en ook straks bilateraal georganiseerd) worden ge-upgraded naar het liefst een soort van deels soevereiniteit dragende relationele staten met als openbare representatie een (compact & indirect gekozen) bilateraal (handels-)parlement.

Zodoende dat ik mijn nickname hier “International C60-like Governance Network Model” heb genoemd. Maar ik heb dit model enkel tot bovenstaande tekst uitgewerkt op dit moment. Enkele boeken over deel-onderwerpen heb ik wel thuis op de boekenplank liggen, maar ik lees zo-zo-traag dat ik het helaas niet in m’n eentje ff kan uitwerken.

Door hier met een wat langere post virtueel op te staan wil ik mijn goede wil EN actie-bereidheid tonen, maar dit bovenstaande idee heb ik al langer in mijn hoofd zitten; dus ik voel er ook commitment bij. De vraag is nu: hoe moet ik en anderen die dit lezen en hopelijk mee willen uitwerken, ontwikkelen & promoten verder gaan?

Wie helpt? Mijn naam is Sebas C. Bronkhorst en ik sta hierbij permanent op voor het Global-C60-Governance-Model wat soevereiniteit wel verstandig verdeelt in plaats van te concentreren bij mensen die minstens psychopathische trekken vertonen in hun politiek-manifesterende karakters.

BertRoermond
BertRoermond

het lijkt mij handiger als we eerst eens bekijken en uitvogelen hoe we de zittende macht weg kunnen, en óók veroordeeld en bestraft krijgen…ik denk dat we dan nog voldoende tijd hebben om te kijken hoe we als wereld verder moeten. ik denk dat er in de lange tijd van beschaving voldoende wielen reeds zijn uitgevonden.

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Pieter van Leeuwen
2 maanden geleden

Weet je wat een zoethoudertje is? Joe Biden!!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Ondergronds
2 maanden geleden

Joe Biden is niet alleen een zoethoudertje maar de 1e neppresident van de USA met buitenaardse hulp.

Daar hij niet de beschikking heeft over de mogelijkheden die bij een echte president horen, is alles wat je van Biden ziet, 1 groot toneelstuk.

Gisteren heb ik een goede opname gezien en voor de mensen die dit interesseert: Bachheimer.com, ga naar de afdeling: USA en bekijk: ODD THINGS on BIDEN’S AIRFORCE ONE TRIP…WHAT THE???!!! van feb 12, 2021.

De zogenaamde Biden arriveert in een vuile en smerige auto en er acteurs nemen de positie in van zgn. lijfwachten. Biden gaat het vliegtuig in op een gladde trap en gaat bijna onderuit, terwijl het personeel de trap gebruikt met de rode loper.

Het zogenaamde regeringsvliegtuig heeft lange tijd geen onderhoud gehad en is naar mijn mening niet eens vliegwaardig (kijk naar de rookontwikkeling), en dat moet dan het 2e regeringsvliegtuig zijn. Trump vliegt nog steeds met Airforce 1(dus wie is er president!).

Kijk ook bij 12.13 min. en let op de beschadiging aan de romp net voor de vleugel.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  serieuze aangelegenheid
2 maanden geleden

Welnee. Biden heeft het één en ander meegemaakt en zal zich ook moeten conformeren aan een strak beleid binnen de marge net als zijn voorgangers. Doe je dat niet dan gaat de kop er af.

Wat dat betreft en als je aan een dergelijke klus begint is het net als met de paus. Die kan elke dag bidden om voor de rest en het over grote deel zijn snavel stijf op elkaar te houden.

Wat dat aangaat heeft, of had, de Nieuwe Wereld Orde al voor lange tijd zijn plannen klaarliggen. De onderwerpen kennen we allemaal.

Dat verhaal gaat dan weer over verspreiding van de mensen. En van over populatie t/m urbanisatie. Tot en met het controleren van de massa.

Aphroditje
Aphroditje
Reactie op  serieuze aangelegenheid
2 maanden geleden

Gezien 😨!!

WTF idd.

Must see!!!
Trust Trump and Gods plan!! Faith please!!

https://youtu.be/jBLsTSHvdaE

Bjorn
Bjorn
Reactie op  Aphroditje
2 maanden geleden

Looks like filmed by some kid with first iphone…what a bummer.

Piet
Piet
Reactie op  Pieter van Leeuwen
2 maanden geleden

Simon Parkes zei dat het leger in US de uitkomst afwacht van allerlei zaken alvorens ze gaan ingrijpen.

Een zoethoudertje. Geeft weer hoop.

Ik moet zeggen dat ik dat na inauguration van Biden de enige zinvolle opmerking vind. En om maar een beetje positief te blijven houd ik me daar maar aan vast.

Hier in Nederland gebeurt eigenlijk niets. Dit hele land gaat aan gort door vernietiger Rutte. Eens zo welvarend….

Iniatief om Horeca te openen net als in Italie.
Iets dragen dat het anders kan en zelfs moet…
Demonstraties. Museumplein

Zijn zat mensen nu…. Maar ook online mag je niet bij elkaar komen. Het virus verspreidt zich ook online natuurlijk….

Arnold
Arnold
Reactie op  Piet
2 maanden geleden

Mark Rutte, de grote verwoester.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Piet
2 maanden geleden

Simon Parks…kijk eens goed naar deze man..zit in een shabby woonkamertje met poezen die over zijn toetsenbord lopen, te vertellen dat hij contacten heeft met de grote machtscentra in de wereld..noemt nooit een concrete datum, of naam van zijn bronnen…niets wat hij in de afgelopen maanden heeft voorspeld is ook maar een beetje uitgekomen ..en jij gelooft dat !?

Willem
Willem
Reactie op  Pieter van Leeuwen
2 maanden geleden
Tonnie
Tonnie
2 maanden geleden

Nog beter gezegd: hij is nog steeds president en zal binnenkort terugkomen in de spotlights!
Biden is een één of andere pipo met een masker op. t Is allemaal fake momenteel.
En het leger heeft alles ‘under control’.
Tsja, dat laat de NOS ook niet zien, hè?!

Ikke
Ikke
Reactie op  Tonnie
2 maanden geleden

Kijk uit met jezelf steeds weer hoop geven, daar doen die satanisten het voor. En al zou hij alles winnen, de rechtsstaat telt niet meer, dat zien we in andere landen ook, de rechtsspraak wordt daar compleet genegeerd en overheden gaan gewoon door.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  Ikke
2 maanden geleden
serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Herman de Graaf
2 maanden geleden

Hallo Herman. Een goede film is ook niet in 1 keer gemaakt en nu het team van Biden niet over de privileges en mogelijkheden beschikt die een echte president wel heeft, moeten zij improviseren en dat was niet ingecalculeerd.

Biden en zijn team hebben geen toegang meer tot het “White House” en kijken wel uit om daar te verschijnen. Zij hebben zelf gezien dat het een hermetisch afgesloten gebied is en er geen weg terug is, en al helemaal niet voor landverraders.

In de haast en situatie die er is ontstaan moest de partij snel handelen en juist daar was niet op gerekend. M.a.w. een grote fout in de planning van de democraten, waardoor je nog meer fouten gaat maken, want het zijn de details die het er toe doen.

Dat is de troef van Trump. Trump was de democraten net iets te slim af. Zie het als een schaakspel, waarbij nog diverse strategische zetten te gaan zijn, voordat het schaakmat zetten van Biden en zijn z.g. democratische partij een feit is.

Eerst komt er de ondergang van de democraten en dan de vrijheid voor de USA en de rest van de wereld.

Mijn gevoel zegt dat ergens rond Pasen de ontknoping zal zijn. Nog even geduld dus.

John van Dijk
John van Dijk
Reactie op  serieuze aangelegenheid
2 maanden geleden

Idiote samenzweringstheorie, Trump is een psychopaat

Silbereye
Silbereye
Reactie op  Ikke
2 maanden geleden

Precies, hier in Nederland is de burger apathisch na al die jaren van geweld aangaande het NEDERLANDS RECHTSPRAAK, gedrogeerde longartsen gedrogeerde klokkenluiders.
een rechtspraak welke de gewone burger moet kopen van een overheid om zichzelf te beschermen, recht verkrijgen in het algemeen kan men alleen met heel veel moeite voeren door steun in de media te zoeken zoals kindertoeslag drama aardbevings-drama etc etc.
Zal niet lang meer duren dat de burger zijn recht gaat zoeken elders in de wereld, immers grondwettelijke rechten worden geschonden belangrijke tools worden uit de grondwet verwijderd.
we hebben een zeer onbetrouwbare overheid welke zichzelf rechtelijk onaantastbaar acht, het OM doet niets om de burger te beschermen tegen criminele politici

locke
locke
Reactie op  Silbereye
2 maanden geleden

De vraag komt hebben wij nog een leger met mensen van eer die voor hun land opkomen,of hebben zij zich inmiddels ook tegen het eigen volk gekeerd. Respect krijg je niet zomaar en vooral als je weet dat wij aan de vooravond staan van een wederopstanding van diegene waar een groot deel van onze voorvaders tegen gevochten hebben, en dat om onze vrijheid te garanderen. Nu is de tijd dat wij dat voor onze kinderen en hun toekomst gaan regelen.

Arie
Arie
Reactie op  Tonnie
2 maanden geleden

Biden is ook iets voor 12:00 ingezworen, terwijl de wet duidelijk zegt dat de nieuwe president pas na 12:00 mag worden ingezworen.

Jelle
Jelle
Reactie op  Arie
2 maanden geleden

De inauguratie was in Spanje al 7 uur eerder live op TV.
Dus was het onrechtmatig

Teun
Teun
2 maanden geleden

Het gewicht van de rechtszaken wordt niet gewogen. Tien keer vrijspraak voor het stelen van een rolletje drop weegt niet op tegen één veroordeling voor moord.

vladi
vladi
Reactie op  Teun
2 maanden geleden

hoeveel weegt zo’n rechtszaak dan?

fff

Eus
Eus
Reactie op  Teun
2 maanden geleden

Slechte vergelijking, rolletje drop. Klinkt wel aardig maar snijdt geen hout.

Dubito
Dubito
Reactie op  Teun
2 maanden geleden

Vervang rolletje drop door frikandel.

Der Stef
Der Stef
Reactie op  Teun
2 maanden geleden

Dit klinkt als een uitspraak van iemand die voor BLM en FFF staat te huppelen .
He Teun …, eigenlijk snappen we ( geloof ik ) niet wat je wil zeggen . Probeer het gewoon nog een keer .
En sowieso – Happy Valentin!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

DONALD TRUMP was/is nog steeds PRESIDENT, zoals bevestigd door het proces van beschuldiging, dat GRONDWETTELIJK alleen een huidige president of een openbare ambtsdrager kon berechten, NIET EEN PARTICULIERE BURGER !!

President Trump: “THE BEST IS YET TO COME”

“Trump says “Our historic, patriotic and beautiful movement to Make America Great Again has only just begun”

“I want to first thank my team of dedicated lawyers and others for their tireless work upholding justice and defending truth.

My deepest thanks as well to all of the United States Senators and Members of Congress who stood proudly for the Constitution we all revere and for the sacred legal principles at the heart of our country.

Our cherished Constitutional Republic was founded on the impartial rule of law, the indispensable safeguard for our liberties, our rights and our freedoms.

It is a sad commentary on our times that one political party in America is given a free pass to denigrate the rule of law, defame law enforcement, cheer mobs, excuse rioters, and transform justice into a tool of political vengeance, and persecute, blacklist, cancel and suppress all people and viewpoints with whom or which they disagree. I always have, and always will, be a champion for the unwavering rule of law, the heroes of law enforcement, and the right of Americans to peacefully and honorably debate the issues of the day without malice and without hate.

his has been yet another phase of the greatest witch hunt in the history of our Country. No president has ever gone through anything like it, and it continues because our opponents cannot forget the almost 75 million people, the highest number ever for a sitting president, who voted for us just a few short months ago.

I also want to convey my gratitude to the millions of decent, hardworking, law-abiding, God-and-Country loving citizens who have bravely supported these important principles in these very difficult and challenging times.

Our historic, patriotic and beautiful movement to Make America Great Again has only just begun. In the months ahead I have much to share with you, and I look forward to continuing our incredible journey together to achieve American greatness for all of our people. There has never been anything like it!

We have so much work ahead of us, and soon we will emerge with a vision for a bright, radiant, and limitless American future.

Together there is nothing we cannot accomplish.

We remain one People, one family, and one glorious nation under God, and it’s our responsibility to preserve this magnificent inheritance for our children and for generations of Americans to come.

May God bless all of you, and may God forever bless the United States of America.”

Donald J Trump..

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

dankje Joyce! Goed om dit te lezen………!

Tom
Tom
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden
Eppo
Eppo
2 maanden geleden

Welke site kunnen Wij de nieuwste berichten van Trump dan lezen ?

Dubito
Dubito
Reactie op  Eppo
2 maanden geleden

Probeer eens hier:

https://gab.com/realdonaldtrump

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Dubito
2 maanden geleden

dat is een account dat gereserveerd staat voor Trump, mocht hij besluiten dat hij op Gab wil komen, een dergelijk account was er ook op Parler voor Trump.

Alex
Alex
Reactie op  Eppo
2 maanden geleden
locke
locke
Reactie op  Eppo
2 maanden geleden
Kobus
Kobus
2 maanden geleden

Ik hoop dat trump weer president wordt

Wilfred
Wilfred
2 maanden geleden

Mensen die stierven, permanent, gehandicapt zijn, hartaanvallen, beroertes en andere bijwerkingen in de VS nadat ze hun COVID-vaccin hebben gekregen
https://odysee.com/@TimTruth:b/Deathswithin3daysofshot:3

exegese
exegese
2 maanden geleden

Trump, Q anon, GESARA, is het nou goed, slecht of iets er tussen in ? Wat wel zeker is dat er twijfel gezaaid wordt met grof geweld en in enorme hoeveelheden. Ook wordt de mensheid verleid met z’n allen te wachten op de grote leider die hen uit de misère leidt, of op hulp van buitenaf die hen aub komt redden. Daar kunnen we gevoeglijk naar blijven fluiten, dat heeft de geschiedenis wel duidelijk gemaakt, dunkt mij. Wat wel nodig is dat wij massaal niet meer gehoorzamen aan de overheden die zich overduidelijk tegen ons gekeerd hebben, die ons de oorlog verklaard hebben zonder dat we het door hebben !
We zijn op het punt dat burgerlijke gehoorzaamheid misdadig, en burgerlijke ongehoorzaamheid een plicht is geworden.
Massaal niet meer meewerken aan onze ondergang is onze plicht nu ! Dus massaal aan het werk, alle zaken open en neem alle vrijheid terug en ze zullen lijdzaam moeten toezien hoe hun smerige plan in duigen valt !
Rutte heeft toch zelf gezegd in een speech : als we het met z’n allen niet meer willen is het morgen afgelopen ! Hij zegt het zelf.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  exegese
2 maanden geleden

Alle iedereen masker wegdoet hebben we gewonnen !!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Het masker en alle andere onmenselijke maatregelen hebben wij aan een stel idioten te danken, die het alleenrecht hebben om mensen in Nederland nog verder te onderdrukken.

Het masker is een teken van onderdrukking. De opruiming moet in Den Haag beginnen en wanneer daar flink is huis gehouden en gerechtigheid heeft plaatsgevonden, de democratie hersteld is, pas dan hebben wij gewonnen.

Mr. X
Mr. X
2 maanden geleden

De ene mens heeft over de andere mens geheerst tot diens nadeel.

Dubito
Dubito
Reactie op  Mr. X
2 maanden geleden

Homo homini lupus est

Frits Lourens
Frits Lourens
2 maanden geleden

Goed om te zien dat er ook nog zoiets als journalistiek bestaat

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Frits Lourens
2 maanden geleden

idd Frits……..hierby ook dank aan Robin voor dit nieuws…..!!!!!!

Petrus
Petrus
Reactie op  Frits Lourens
2 maanden geleden

In Nederland in ieder geval niet door de MSM.

x

Check Also

biden

Schokkend rapport legt medialeugens over Amerikaanse verkiezingen bloot

Eind vorig jaar bleek uit een hertelling ...

verpleegster

Verpleegster neemt ontslag wegens coronaleugens: ‘Wie zwijgt, stemt toe’

Kirsty Miller, één van de ‘helden’ uit ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

68
0
We lezen graag je reactie!x