CoronaBuitenland

Patholoog waarschuwt voor hoge aantal niet-gemelde vaccindoden

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

De Duitse patholoog Peter Schirmacher vindt dat er veel meer autopsies moeten worden uitgevoerd. Uit het onderzoek van Schirmacher, directeur van het Pathologisch Instituut van de Universiteit van Heidelberg, bleek dat 30 procent van de mensen die kort na de vaccinatie zijn overleden, dóór de prik zijn gestorven.

“Wij zijn de enigen die deze bijzondere gevallen systematisch hebben onderzocht,” zei Schirmacher in de podcast van de Rhein-Neckar-Zeitung. Hij wees erop dat er in deze gevallen normaal gesproken geen autopsie wordt verricht omdat de mensen geen patiënt zijn of overlijden zonder dat er contact is geweest met een arts.

“We moeten er dus van uitgaan dat deze gevallen grotendeels niet worden herkend en onderzocht,” benadrukte hij. “Er is hier dus een belangrijke informatiekloof.”

Men wil het niet weten

In deze zaken zijn er problemen met de externe lijkschouwing en de aanpak door de officier van justitie, en daarnaast is er sprake van een gebrek aan draagvlak voor een uitgebreid onderzoek. Men wil het niet weten. Al deze gevallen moeten worden onderzocht, maar helaas gebeurt dat niet. We hebben onze bevindingen gemeld en gepubliceerd, zei Schirmacher.

Hij vindt dat duidelijk moet worden in hoeverre er een verband is tussen de overlijdens en vaccinatie. Dit helpt om ernstige bijwerkingen beter te diagnosticeren, behandelen en voorkomen, zei de patholoog.

Schadevergoeding

Nabestaanden hebben bovendien recht op schadevergoeding bij vaccinatie, maar alleen op aanvraag. Zonder de autopsieresultaten zal slechts in zeer weinig gevallen een schadevergoeding worden toegekend, aldus Schirmacher. “Wie er rationeel over nadenkt, komt tot de conclusie dat de staat niet de andere kant op moet kijken.”

De bijwerkingen variëren nogal. Zo ziet de patholoog geen gevallen van cerebrale veneuze trombose meer omdat er niet meer wordt gevaccineerd met AstraZeneca. Hij heeft de vaccins van Moderna en Pfizer gelinkt aan hartspierontsteking met dodelijke afloop. “Dit wordt nu wereldwijd erkend.”

“Maar er kunnen ook ernstige complicaties optreden in de lever en de nieren, die tot nu toe niet tot de dood hebben geleid omdat ze tijdig zijn behandeld,” voegde de patholoog toe.

4.8 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
4 maanden geleden

Vernietiging van bewijsmateriaal is een strafbaar feit; ik zeg het nog maar een keer.

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
4 maanden geleden

Ďe overheid stond erbij en keek ernaar?

weledelhooggeborene met zijwieltjes
weledelhooggeborene met zijwieltjes
4 maanden geleden

“Wie er rationeel over denkt”; moet toch nu wel concluderen dat er een heleboel mensen betaald worden terwijl ze volslagen incompetent blijken te zijn, meneertje verwacht dat de staat nu niet meer weg kan kijken. Oh nee? moet je maar eens goed naar de staat kijken, ze doen niet anders. Wat een onnozele hals, nog steeds het heilige geloof in de werkende democratie, net als zovelen van het stemvee, Ik zal U iets verklappen : Zelfs de staat/overheid gelooft niet eens meer in de democratie.

Mar
Mar
4 maanden geleden

Ze blijven de andere kant opkijken, bang voor hun baan enzz. Maar dood doir schuld mag wel. Moeten wij als burger doen…..krijgen we levenslang. En dat moeyt er gebeuren. Rechters, advocaten artsen, ziekenhuizen verpleegpersoneel, 1te rn 2de slaapkamer, politie brandweer ern ieder die geld heeft aangepakt pkeegt meineed. Dus kijken we met zijn laarn de andere kant op. Het motto was”omzien naar elkaar” he Rutte wanneer dan? Als alles afgepakt is? Heb er geen woorden meer voor.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x