CoronaBuitenland

Patholoog waarschuwt voor hoge aantal niet-gemelde vaccindoden

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

De Duitse patholoog Peter Schirmacher vindt dat er veel meer autopsies moeten worden uitgevoerd. Uit het onderzoek van Schirmacher, directeur van het Pathologisch Instituut van de Universiteit van Heidelberg, bleek dat 30 procent van de mensen die kort na de vaccinatie zijn overleden, dóór de prik zijn gestorven.

“Wij zijn de enigen die deze bijzondere gevallen systematisch hebben onderzocht,” zei Schirmacher in de podcast van de Rhein-Neckar-Zeitung. Hij wees erop dat er in deze gevallen normaal gesproken geen autopsie wordt verricht omdat de mensen geen patiënt zijn of overlijden zonder dat er contact is geweest met een arts.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“We moeten er dus van uitgaan dat deze gevallen grotendeels niet worden herkend en onderzocht,” benadrukte hij. “Er is hier dus een belangrijke informatiekloof.”

Men wil het niet weten

In deze zaken zijn er problemen met de externe lijkschouwing en de aanpak door de officier van justitie, en daarnaast is er sprake van een gebrek aan draagvlak voor een uitgebreid onderzoek. Men wil het niet weten. Al deze gevallen moeten worden onderzocht, maar helaas gebeurt dat niet. We hebben onze bevindingen gemeld en gepubliceerd, zei Schirmacher.

Hij vindt dat duidelijk moet worden in hoeverre er een verband is tussen de overlijdens en vaccinatie. Dit helpt om ernstige bijwerkingen beter te diagnosticeren, behandelen en voorkomen, zei de patholoog.

Schadevergoeding

Nabestaanden hebben bovendien recht op schadevergoeding bij vaccinatie, maar alleen op aanvraag. Zonder de autopsieresultaten zal slechts in zeer weinig gevallen een schadevergoeding worden toegekend, aldus Schirmacher. “Wie er rationeel over nadenkt, komt tot de conclusie dat de staat niet de andere kant op moet kijken.”

De bijwerkingen variëren nogal. Zo ziet de patholoog geen gevallen van cerebrale veneuze trombose meer omdat er niet meer wordt gevaccineerd met AstraZeneca. Hij heeft de vaccins van Moderna en Pfizer gelinkt aan hartspierontsteking met dodelijke afloop. “Dit wordt nu wereldwijd erkend.”

“Maar er kunnen ook ernstige complicaties optreden in de lever en de nieren, die tot nu toe niet tot de dood hebben geleid omdat ze tijdig zijn behandeld,” voegde de patholoog toe.

4.8 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
2 jaren geleden

Vernietiging van bewijsmateriaal is een strafbaar feit; ik zeg het nog maar een keer.

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
2 jaren geleden

Ďe overheid stond erbij en keek ernaar?

weledelhooggeborene met zijwieltjes
weledelhooggeborene met zijwieltjes
2 jaren geleden

“Wie er rationeel over denkt”; moet toch nu wel concluderen dat er een heleboel mensen betaald worden terwijl ze volslagen incompetent blijken te zijn, meneertje verwacht dat de staat nu niet meer weg kan kijken. Oh nee? moet je maar eens goed naar de staat kijken, ze doen niet anders. Wat een onnozele hals, nog steeds het heilige geloof in de werkende democratie, net als zovelen van het stemvee, Ik zal U iets verklappen : Zelfs de staat/overheid gelooft niet eens meer in de democratie.

Mar
Mar
2 jaren geleden

Ze blijven de andere kant opkijken, bang voor hun baan enzz. Maar dood doir schuld mag wel. Moeten wij als burger doen…..krijgen we levenslang. En dat moeyt er gebeuren. Rechters, advocaten artsen, ziekenhuizen verpleegpersoneel, 1te rn 2de slaapkamer, politie brandweer ern ieder die geld heeft aangepakt pkeegt meineed. Dus kijken we met zijn laarn de andere kant op. Het motto was”omzien naar elkaar” he Rutte wanneer dan? Als alles afgepakt is? Heb er geen woorden meer voor.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x