Great ResetMens en Dier

‘Het is tijd om wakker te worden en al die WEF-mensen te ontmaskeren’

Help mee door dit met je kennissen op je socials te delen!

Met haar Young [Global] Leaders heeft het World Economic Forum doelbewust alle westerse democratieën geïnfiltreerd. Dat zei uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie Robert Malone in gesprek met de krant The Epoch Times.

Deze mensen vinden dat ze het recht hebben om de westerse democratieën te omzeilen en doen dat op een agressieve manier, zei Malone. Hij verwees naar het pandemieverdrag, dat de Verenigde Naties in het geval van een volksgezondheidscrisis het recht geeft om de westerse democratieën te omzeilen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Buitenspel zetten van de Grondwet

Zij willen een systeem creëren waarin ze een gezondheidscrisis – ze bepalen zelf wanneer er sprake van is – kunnen gebruiken om het buitenspel zetten van de Grondwet te rechtvaardigen, zei dr. Malone.

Tegelijkertijd willen ze zo’n ‘crisis’ aangrijpen om de dingen te implementeren waar zij voorstander van zijn, zoals een digital ID, QR-codes, het volgen van mensen via hun smartphone en het sociaal kredietsysteem, lichtte hij toe.

30 jaar

“Het is tijd om wakker te worden, stand te houden en al die WEF-mensen te ontmaskeren die overal zijn neergezet binnen onze overheid,” sprak Malone. Ze zijn ook actief in de techwereld, in het bankwezen, enzovoorts, zei hij.

Het World Economic Forum is al 30 jaar bezig om eigen mensen in westerse democratieën en leiderschapsfuncties te plaatsen, benadrukte Malone, die toevoegde dat hij absoluut niet bereid is om zijn vrijheid op te offeren zodat deze mensen de controle over ons leven krijgen.

4.9 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nou en!
nou en!
2 jaren geleden

ik zie weinig nieuws over rutte op dit moment,dusssss…..kijken wie we nu weer eens gaan me-too,en!!

Victor Hugo
Victor Hugo
2 jaren geleden

In 1941 ondertekende de toenmalige president Roosevelt al een charter, waarin de rijken der aarde de toekomst van de wereld vastlegden. Het gaat enkel om wereldheerschappij en het feit dat Rusland zich hiertegen verzet leidde destijds tot de koude oorlog en kan nu leiden tot een nucleaire oorlog. Iemand die niet meewerkt aan het grote plan wordt systematisch verwijderd. (Voorbeelden genoeg van leiders die opgeruimd werden omdat ze de plannen tegenwerkten)

Marrob BE
Marrob BE
2 jaren geleden

Net als Malone weiger ik om naar die WEF marionetten te luisteren.
Maar de mensheid wordt wakker en die lieden beginnen hem te knijpen.
Dat hele feest komt 8 jaa rf tevroeg voor het WEF.
Uitspraken van Schwab himself.
Laat de boel maar in elkaar donderen.

Fransdo
Fransdo
2 jaren geleden

Gaat ook niet gebeuren. Alleen over mijn lijk en dat kun je rustig letterlijk nemen.

Het is voor mij leven in vrijheid (met weliswaar deze incapabele overheid maar dat neem ik dan maar voor lief) of helemaal niet leven. Er is geen tussenweg.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x