Universum

VIDEO: Ruimtewagen Curiosity spot ‘vreemd wezen’ op Mars

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op Mars is een mysterieuze ‘donkere vrouw’ gespot die vanaf het oppervlak van de rode planeet recht vooruit lijkt te kijken. De vreemde vorm is vastgelegd door de Marsjeep Curiosity van NASA. Dat melden diverse media.

De foto trok de aandacht van een aantal websites, die claimen dat de vorm bewijs is voor ‘leven op Mars’. Volgens UFO Sightings Daily gaat het duidelijk om een vrouw, die mogelijk deels onzichtbaar is. Volgens de site zijn twee armen, een hoofd, lang haar en borsten te onderscheiden.

De websites zijn er nog niet over uit of het gaat om een levend wezen of een standbeeld dat er al geruime tijd staat. Als het een klein standbeeld was, zou het waarschijnlijk gemakkelijk zijn verwoest door de erosie, dus het is waarschijnlijk een leven wezen, zo klinkt het. Het wezen zou de Marsrover van een afstand gadeslaan. Volgens de UFO-enthousiastelingen is het wezen 8 tot 10 centimeter groot.

Als we de ufologen moeten geloven krioelt het op Mars van leven. Enkele dagen geleden vonden sociale mediagebruikers nog een ‘vreemd wezen’ op het oppervlak van de rode planeet. Volgens sommigen ging het om een spin, terwijl anderen dachten dat het een soort krab was. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
helder
helder
6 jaren geleden

Dat is het Marsvrouwtje

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Het is allemaal NASA Cosmische Fantasie producties!

Peter
Peter
6 jaren geleden

Dit is een foto van de oude opname van Xena met Lucy Lawless in de hoofdrol.

Bram
Bram
6 jaren geleden

Het is maar wat je wel zien.
Als ik naar mijn granol op de muur gaat zitten staren zie ik ook de meest vreemde dingen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x